Ομοφυλοφιλία

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

τις αποψεις μου επ αυτου τις εχω ξαναδιατυπωσει στο εδροφορουμ και οταν με το καλο ανοιξει θα κανω μια μιξη και θα σας τις παραθεσω...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
rosepunk
Real Name: Νάντια

Δημοσίευση από rosepunk »

Κάτι τέτοιες απόψεις του τύπου "μα είναι αηδιαστικοί και ανώμαλοι οι ομοφυλόφιλοι" με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ακόμη και η δική μου γενιά βγήκε απευθείας από το Μεσαίωνα. Σας ενοχλούν οι gay όταν φιλιούνται στο δρόμο? Ε λοιπόν και μένα! Ακριβώς τόσο με ενοχλούν όσο και κάτι ζευγαράκια που ετοιμάζονται να μας δείξουν πως γίνονται τα παιδάκια καταμεσής του δρόμου/καφετέριας - σε δημόσιο χώρο τέλοσπαντων. Όποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να κρίνει τη σεξουαλική ζωή του άλλου κατά τη γνώμη μου απλά απατάται. Η συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο πάλι, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα - θα μπορούσε να συζητηθεί σε thread με αντίστοιχο τίτλο.
Your god is dead and I don't care
If there is a hell I'll see you there
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

1.  
rosepunk έγραψε:Κάτι τέτοιες απόψεις του τύπου "μα είναι αηδιαστικοί και ανώμαλοι οι ομοφυλόφιλοι" με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ακόμη και η δική μου γενιά βγήκε απευθείας από το Μεσαίωνα.

2.  
rosepunk έγραψε:Σας ενοχλούν οι gay όταν φιλιούνται στο δρόμο? Ε λοιπόν και μένα! Ακριβώς τόσο με ενοχλούν όσο και κάτι ζευγαράκια που ετοιμάζονται να μας δείξουν πως γίνονται τα παιδάκια καταμεσής του δρόμου/καφετέριας - σε δημόσιο χώρο τέλοσπαντων.

3.  
rosepunk έγραψε:Όποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να κρίνει τη σεξουαλική ζωή του άλλου κατά τη γνώμη μου απλά απατάται.

:clap:  :prayer2:

Έεετσι!!  :wink:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

ριξτε στον καιαδα τους τους πισωγλεντιδες............κατι ηξεραν οι αρχαιοι ημων.......ειναι αρρωστοι δεν το βλεπετε?θα πρεπει απο δω και περα μολις γεννιεται ενας ανθρωπος να του δινουν και οδηγειες χρησης κωλου..!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχει να κανει πια με δικαιοματα και ελευθεριες αλλα με βιασμο της φυσης.
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
rosepunk

Skliraios έγραψε:ριξτε στον καιαδα τους τους πισωγλεντιδες............κατι ηξεραν οι αρχαιοι ημων.......ειναι αρρωστοι δεν το βλεπετε?θα πρεπει απο δω και περα μολις γεννιεται ενας ανθρωπος να του δινουν και οδηγειες χρησης κωλου..!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχει να κανει πια με δικαιοματα και ελευθεριες αλλα με βιασμο της φυσης.
:D  :D  :D Πλάκα κάνεις ε;
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

προσεξε αυτο με τον καιαδα και τις οδηγειες χρησης ειναι κατι για να τονισω χιουμοριστικα που εχουμε φτασει,αλλα δεν απεχουν πολυ οι αποψεις μου αν θυμασαι απο το εδροφορουμ,και τοτε ειχα πει οτι αυτο που κανουν δεν ειναι φυσιολογικο ,και εκνευριζομαι οταν θελουν να το περνουν ετσι ,και βγαινουν και το φωναζουν με σημαια τους μια φουστα!η αληθεια επισης ειναι οτι με αηδιαζουν....,και προσβαλουν την αισθητικη μου αλλα τι να κανω δεν μπορω να βγω με οπλο και να τους καθαρισω!!!!αλλα απο την αλλη αστους να κανουν αλλαξοκωλιες περισσοτερα μου....κια σε μενα!
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
rosepunk

Skliraios έγραψε:προσεξε αυτο με τον καιαδα και τις οδηγειες χρησης ειναι κατι για να τονισω χιουμοριστικα που εχουμε φτασει,αλλα δεν απεχουν πολυ οι αποψεις μου αν θυμασαι απο το εδροφορουμ,και τοτε ειχα πει οτι αυτο που κανουν δεν ειναι φυσιολογικο ,και εκνευριζομαι οταν θελουν να το περνουν ετσι ,και βγαινουν και το φωναζουν με σημαια τους μια φουστα!η αληθεια επισης ειναι οτι με αηδιαζουν....,και προσβαλουν την αισθητικη μου αλλα τι να κανω δεν μπορω να βγω με οπλο και να τους καθαρισω!!!!αλλα απο την αλλη αστους να κανουν αλλαξοκωλιες περισσοτερα μου....κια σε μενα!
Pragmatika de thimamai ti eixe eipwthei sto edraforum giati den empaina kai poly taktika... Tespa. Ti na pw? Ekfrastika pio panw. Toulaxiston syneidhtopoieis oti de mporeis na tous kathariseis! :p
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

rosepunk έγραψε:Κάτι τέτοιες απόψεις του τύπου "μα είναι αηδιαστικοί και ανώμαλοι οι ομοφυλόφιλοι" με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ακόμη και η δική μου γενιά βγήκε απευθείας από το Μεσαίωνα.
Μάλλον ο Μεσαίωνας είχε τελικά και τα καλά του :P Τέλος πάντων, τι πάει να πει "απόψεις"; Καθένας έχει ενσωματωμένα στην ηθική του (και αυτά διαμορφώθηκαν κυρίως από την παιδεία του, οικογενειακή, σχολική, κοινωνική, κτλ.) κάποια κριτήρια αισθητικής. Όταν δηλώνει αηδιασμένος από ένα τέτοιο θέαμα, τι σε κάνει να πιστεύεις πως χαρακτηρίζοντας τα κριτήριά του ως Μεσαιωνικά τον πλήττεις ή τον αποθαρρύνεις;
rosepunk έγραψε:Σας ενοχλούν οι gay όταν φιλιούνται στο δρόμο? Ε λοιπόν και μένα! Ακριβώς τόσο με ενοχλούν όσο και κάτι ζευγαράκια που ετοιμάζονται να μας δείξουν πως γίνονται τα παιδάκια καταμεσής του δρόμου/καφετέριας - σε δημόσιο χώρο τέλοσπαντων.
Οπότε η αηδία στην θέα των ομοφυλόφιλων είναι Μεσαιωνική, αλλά η "προστασία της δημοσίας αιδούς" είναι απαγκιστρωμένη από μεσαιωνικά ή μικροαστικά κόμπλεξ.

Τι θέλω να πω; Ότι καθένας μας έχει κάποια ώρα προκειμένου να διαχωρίσει το καλαίσθητο από το αντιαισθητικό, το αηδιαστικό από το θεμιτό ή το αδιάφορο. Εσένα σε ενοχλεί αυτό, τον άλλον τον ενοχλεί εκείνο. Και θεωρώ πως όσο και να το συζητήσουμε, δεν πρόκειται θεωρητικά να σου αλλάξω γνώμη. Μπορούμε, όμως να (αντι)παραθέσουμε τις γνώμες μας. Με ποιον τρόπο; Πάμε στο τελευταίο κομμάτι σου:
rosepunk έγραψε:Όποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να κρίνει τη σεξουαλική ζωή του άλλου κατά τη γνώμη μου απλά απατάται. Η συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο πάλι, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα - θα μπορούσε να συζητηθεί σε thread με αντίστοιχο τίτλο.
Διαφωνώ. Έχω το δικαίωμα να έχω άποψη για οτιδήποτε, είτε είναι σωστή είτε λανθασμένη. Και όποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να την κρίνη ως μεσαιωνική επειδή τυχαίνει να έχει κατατάξει τον εαυτό του στους απελευθερωμένους απατάται. Η συμπεριφορές που αναδεικνύονται ως κατακριτέες ή παραφιλικές θα οριστούν από μένα τον ίδιο, και από κανέναν άλλον.

Στο πλαίσιο τέτοιου είδους αντιπαραθέσεων, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι είτε απλώς να διαφωνήσεις μαζί μου είτε απλώς να μου καταδείξεις εναλλακτικές οπτικές. Αλλά με το να προσπαθείς να λερώσεις την οπτική μου βουτώντας την σε σκοταδιστικό πλαίσιο, απλώς στρέφεις (αυθόρμητα και αμυντικά) και μένα εναντίον σου.

Και το κείμενο δεν είναι προσωπικό. Είναι γενικό, και αναφέρομαι εν μέρει και στον noir. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι η αντιπαράθεση είναι ανταλλαγή οπτικής, αλλά ήμουν σίγουρος ότι οι τοποθετήσεις θα ήταν σαν την παραπάνω:
"Είστε μεσαιωνικοί και κομπλεξικοί, ο κόσμος να κάνει ό,τι θέλει, αλλά στις τάδε περιπτώσεις που εγώ ξενερώνω να βλέπω μπροστά μου (π.χ. δημόσια χαριεντίσματα), είναι άλλη περίπτωση". ;)

Θυμηθείτε, μόνο, πως είχα περιγράψει ότι θα συνεχιστεί το thread, και πείτε μου αν γίνεται έτσι ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
rosepunk

drcypher έγραψε:Μάλλον ο Μεσαίωνας είχε τελικά και τα καλά του Razz Τέλος πάντων, τι πάει να πει "απόψεις"; Καθένας έχει ενσωματωμένα στην ηθική του (και αυτά διαμορφώθηκαν κυρίως από την παιδεία του, οικογενειακή, σχολική, κοινωνική, κτλ.) κάποια κριτήρια αισθητικής. Όταν δηλώνει αηδιασμένος από ένα τέτοιο θέαμα, τι σε κάνει να πιστεύεις πως χαρακτηρίζοντας τα κριτήριά του ως Μεσαιωνικά τον πλήττεις ή τον αποθαρρύνεις;
Σίγουρα έχει και τα καλά του ο Μεσαίωνας. Τόσα προσέφερε στο χώρο της τέχνης άλλωστε. Όσον αφορά στις απόψεις περί φιλελευθερισμού όμως δεν έχει και πολλά να πει. Άρα χρησιμοποιώ την αναφορά στο Μεσαίωνα ως εποχή σκοταδισμού και ανελευθερίας. Καθένας καταλαβαίνει πολύ καλά το νόημα των λέξεων "άποψη" και "μεσαιωνικός", τώρα αν απλά προσπαθείς να βγεις εκτός θέματος αυτό είναι κάτι άλλο. Δηλαδή θεωρείς την άποψη περί ανωμαλίας των ομοφυλόφιλων φιλελεύθερη ή απλά δε σε νοιάζει το τί θεωρείται η δική σου άποψη;
drcypher έγραψε:Οπότε η αηδία στην θέα των ομοφυλόφιλων είναι Μεσαιωνική, αλλά η "προστασία της δημοσίας αιδούς" είναι απαγκιστρωμένη από μεσαιωνικά ή μικροαστικά κόμπλεξ.
Αυτό που είπα εμπεριείχε και μια δόση ειρωνίας. Οπότε όχι, ούτε η προστασία της δημοσίας αιδούς είναι απαγκιστρωμένη από μεσαιωνικά ή μικροαστικά κόμπλεξ. Όπως και να έχει, το να κατακρίνεις μια μερίδα ανθρώπων και να την καταπιέζεις δεν είναι το ίδιο με το να συμμορφώνεσαι με κάποια πράγματα τα οποία ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως.
drcypher έγραψε:Διαφωνώ. Έχω το δικαίωμα να έχω άποψη για οτιδήποτε, είτε είναι σωστή είτε λανθασμένη. Και όποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να την κρίνη ως μεσαιωνική επειδή τυχαίνει να έχει κατατάξει τον εαυτό του στους απελευθερωμένους απατάται. Η συμπεριφορές που αναδεικνύονται ως κατακριτέες ή παραφιλικές θα οριστούν από μένα τον ίδιο, και από κανέναν άλλον.

Στο πλαίσιο τέτοιου είδους αντιπαραθέσεων, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι είτε απλώς να διαφωνήσεις μαζί μου είτε απλώς να μου καταδείξεις εναλλακτικές οπτικές. Αλλά με το να προσπαθείς να λερώσεις την οπτική μου βουτώντας την σε σκοταδιστικό πλαίσιο, απλώς στρέφεις (αυθόρμητα και αμυντικά) και μένα εναντίον σου.
Η φράση "η ελευθερία ενός ανθρώπου σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου" απαντά σε όσα υποστηρίζεις. Ας πούμε ότι έχεις το δικαίωμα να κρίνεις ό,τι θες με ό,τι κριτήριο θέλεις. Τότε το ίδιο ισχύει και για μένα, άρα το ότι κρίνω την άποψή σου ως μεσαιωνική έχει ακριβώς την ίδια αξία με το ότι εσύ κρίνεις τους ομοφυλόφιλους ως ανώμαλους. "Μην κρίνεις για να μην κριθείς." Δε βούτηξα καμία φιλελεύθερη άποψη σε σκοταδιστικό πλαίσιο. Τελικά μια χαρά πλήττεσαι από το σχόλιο μου περί Μεσαίωνα. Μην ξεχνάς λοιπόν ότι το κείμενο δεν είναι προσωπικό. Συζητάμε γενικά αντιπαραθέτοντας τις απόψεις μας. Γι αυτό ούτε κι εγώ θα σε αναγκάσω να ασπαστείς την άποψή μου, ούτε κι εσύ εμένα.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

rosepunk έγραψε:Σίγουρα έχει και τα καλά του ο Μεσαίωνας.
Για τον Θεό, ήταν ένα αστειάκι...
rosepunk έγραψε:Όπως και να έχει, το να κατακρίνεις μια μερίδα ανθρώπων και να την καταπιέζεις δεν είναι το ίδιο με το να συμμορφώνεσαι με κάποια πράγματα τα οποία ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως.
Καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι; Στο τι προοπτικές μπορεί να έχει μια συζήτηση σαν την παραπάνω. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να αξιολογήσω τους ομοφυλόφιλους. Δες τι κάνεις. Ταυτίζεις την άποψη ή την αίσθηση που προκαλεί ένας άνθρωπος με την καταπίεση που κανείς θα προσπαθήσει να του επιβάλλει! Έφτιαξες ήδη φασίστες και ρατσιστές στην πράξη!

Στην καλύτερη απλώς αυθαιρετείς.
rosepunk έγραψε:Η φράση "η ελευθερία ενός ανθρώπου σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου" απαντά σε όσα υποστηρίζεις.
Πολύ δικολαβίστικο και κλισέ (πλέον). Και επειδή έχω κάποιες αμφιβολίες, μπορείς να μου εξηγήσεις πως το καταλαβαίνεις εσύ αυτό; Μέσα σ' αυτό, μπορείς να μου πεις με τι ξεκινάμε ως δεδομένο; Με το τέλος της ελευθερίας του ενός ή με την έναρξη του δεύτερου;
rosepunk έγραψε:Ας πούμε ότι έχεις το δικαίωμα να κρίνεις ό,τι θες με ό,τι κριτήριο θέλεις. Τότε το ίδιο ισχύει και για μένα, άρα το ότι κρίνω την άποψή σου ως μεσαιωνική έχει ακριβώς την ίδια αξία με το ότι εσύ κρίνεις τους ομοφυλόφιλους ως ανώμαλους. "Μην κρίνεις για να μην κριθείς."
Κι αυτό εσύ το θεωρείς διάλογο; Εμένα μου θυμίζει παράθυρα στον Alpha. Σου υπενθυμίζω ότι αναφέρθηκα στο τι είδους διάλογος μπορεί να προκύψει σε ένα τέτοιο θέμα... Και πάλι επιβεβαιώνεις τη λογική που φοβήθηκα ότι θα επικρατήσει. Θα πεταχτεί κάποιος να δηλώσει αηδία, και εσύ να του κολλήσεις ταμπέλα. Αυτός θα σε συμπεριλάβει στους ομοφυλόφιλους και θα κράξει... Μεσαίωνας, έκφυλοι, κτλ.. Και αυτό θα το πείτε διάλογο, ελευθερία της γνώμης και επίπεδο.
rosepunk έγραψε:Τελικά μια χαρά πλήττεσαι από το σχόλιο μου περί Μεσαίωνα.
Γουστάρεις, ε; Σε ολόκληρο το post σχολιάζω το πόσο "δημιουργική" είναι η ταμπελοποίηση, τώρα κατάλαβες ότι με ενόχλησε; Δεν είπα ποτέ ότι δεν με ενοχλεί τέτοιου είδους συμβολή, όπως θα με ενοχλούσε και από την άλλη πλευρά. Απλώς αναρρωτιέμαι τι προσπαθείς να καταφέρεις, αν όχι μόνο να εκνευρίσεις κάποιον;

Όσο για τα περί προσωπικού, σου υπενθυμίζω από την αρχή πως το έθεσα γενικά το θέμα, καθώς και το ότι δεν απευθύνθηκες σε μένα προσωπικά με τον Μεσαίωνα για να σου ανταποδώσω προσωπικά.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Rusty
Real Name: Vasilis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Rusty »

Skliraios έγραψε:προσεξε αυτο με τον καιαδα και τις οδηγειες χρησης ειναι κατι για να τονισω χιουμοριστικα που εχουμε φτασει,αλλα δεν απεχουν πολυ οι αποψεις μου αν θυμασαι απο το εδροφορουμ,και τοτε ειχα πει οτι αυτο που κανουν δεν ειναι φυσιολογικο ,και εκνευριζομαι οταν θελουν να το περνουν ετσι ,και βγαινουν και το φωναζουν με σημαια τους μια φουστα!η αληθεια επισης ειναι οτι με αηδιαζουν....,και προσβαλουν την αισθητικη μου αλλα τι να κανω δεν μπορω να βγω με οπλο και να τους καθαρισω!!!!αλλα απο την αλλη αστους να κανουν αλλαξοκωλιες περισσοτερα μου....κια σε μενα!

LOL.
To na se aidiazei kati einai apolyta fysiologiko. To na min symfwnei kati me tin ais8itiki sou [den mou aresei o oros prosvalei] einai episis karga normal.Mexri edw str8 :wink:
Krima pou den boreis na pareis ena kalaznikof kai na vgeis sto gazi na tinakseis merika anwmala myala ston aera.
Trust me, kai perissotera nounakia 8a apoktiseis (giati etsi 8a apodeikseis to poso antras sklir(ai)os eisai), kai 8a glitwseis tin koinwnia apo viastes, dolofonous, paidofilous, nazistes, kynigous maurou xrimatos, ratsistes kai genika egklimaties afou ws gnwston oloi autoi einai pisoglentides.[eirwnia]
To ti einai fysiologiko kai to ti oxi nomizw oti einai kati poly sxetiko stis meres mas. p.x. gia sena einai fysiologiko na trws kreas enw gia mena oxi, kai exw kapws kalytera epixeirimata apo to "me aidiazoun" i to "prosvaloun tin ais8itiki mou". Panta symfwna me ti gnwmi mou, pou eimai eleu8eros na ekfrasw.
To 8ema einai na agapas ton eauto sou. Tote dexesai kai ton allo etsi opws einai. Xwris peristrofes. To na einai kapoios diaforetikos se opoiondipote tomea (xrwma, fylo, e8nikotita, blabla) den ton kanei xeirotero an8rwpo. Den 8a misousa ton eauto mou akoma kai an imoun ena traveli me plastika vyzia kai gyalino mati. Giati poly apla 8a imoun o eautos mou. Kai ta osa exw zisei mexri stigmis, tin ka8e stigmi einai auta pou me exoun diamorfwsei etsi opws eimai, einai auta pou me exoun kanei ksexwristo.
To zitima tis ais8itikis nomizw oti teleiwnei ekei pou arxizei i ypokeimenikotita. O ka8enas exei tin apopsi tou kai einai apolyta sevasto na tin ekfrazei. Einai a8emito omws oi apopseis na prosvaloun ta an8rwpina dikaiwmata. Nai, nai einai auta pou exeis apo tote pou genni8ikes ws an8rwpos kai ta opoia ypoti8etai oti prepei na yperaspizesai kai oxi na ypotimas. O ratsismos den odigei pou8ena.
Alla zitw i neoelliniki nootropia. Pistepse me an aspazomastan tous arxaious ymwn progonous opws eipes den 8a legomastan neoellines alla ellines.
Εικόνα
When dawn breaks,
See it in your eyes,
This seems fake,
Superheroes disguise!
Άβαταρ μέλους
Cappuccino
Real Name: Θάνος

Δημοσίευση από Cappuccino »

Ακριβώς αυτό! Δηλαδή το θέμα δεν είναι η σεξουαλικότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά η τήρηση κάποιων "προσχημάτων" που τελοσπάντων αφορά όλα τα ζευγάρια, ετεροφυλόφιλα και μη.

Κατά τα άλλα καλύπτομαι γενικά από noir, HeartDoc και Rusty (που παρεπιμπτόντως συγχαίρω για την υπογραφή μιας και είμαι μέγας φαν της Alanis γαρ :P ) και θεωρώ ότι το πιο σημαντικό και απελευθερωτικό για κάποιον είναι να αγαπάει πρώτα τον εαυτό του και αυτό που είναι και έπειτα να αποδέχεται τον κάθε άλλο όπως είναι επίσης. Και να χρησιμοποίησω και μια αγαπημένη ατάκα της τηλεοπτικής Ζουμπουλίας, κατά κόσμον Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, από το τεύχος του DownTown για τη μέρα του AIDS: "Μη φοβάσαι όποιον δεν είναι ίδιος με σένα. Ούτε εσύ είσαι ίδιος με κανένα."

Κι επειδή μ'αρέσει να μιλάω με στίχους, ένα απόσπασμα από το "Pieces of you" της Jewel που μιλά γενικά για το ρατσισμό:

You say he's a faggot, does it make you want to hurt him?
You say he's a faggot, do you want to bash in his brain?
You say he's a faggot, does he make you sick to your stomach?
You say he's a faggot, are you afraid you're just the same?
Faggot... Faggot... Do you hate him cause he's pieces of you?

Ο ρατσισμός γενικά ξεκινάει από τη φοβία για το διαφορετικό και στην περίπτωση της ομοφυλοφιλίας εστιάζεται κυρίως στους άντρες. Αυτό γιατί κατά τη γνώμη σας? Εννοώ πως είναι εύκολο για μια γυναίκα να δεχτεί κάποιο ομοφυλόφιλο άτομο παρά για έναν straight άντρα να κάνει το ίδιο. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς ακόμα, το ψάχνω. :P
I don't know who you're talking to with such fucking disrespect
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator

Ένα άλλο ερώτημα είναι "γιατί οι άντρες σκέφτονται πιο πολύ το σεξ ενώ οι γυναίκες τα παιδιά;". Προς μεγάλη έκπληξη πολλών τα δυο φύλα διαφέρουν (πολύ) :P

Στο ερώτημά σου: Αν το παρατηρήσεις το μεγάλο μπαμ έχει γίνει με τους άνδρες ομοφυλόφιλους. Ξαφνικά δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το να βλέπεις παντού διάσημους gay ή gay διάσημους. Είναι η κλασική περίπτωση που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε ένα στερεότυπο (μην συγχέουμε την διαφωνία με την καταπίεση ή τη φοβία) φτάνοντας στο άκρο να το θεωρούμε πιο φυσιολογικό από τα μέχρι πρότινος ισχύοντα.

Παρακολούθησε, όμως, μια κοπελίτσα να της την πέφτει λεσβία να γελάσεις... αν και εν γένει η σεξουαλικότητα της γυναίκας υποθέτω είναι αρκετά διαφορετική από του άντρα.

Τέλος, θυμίσου (γιατί σίγουρα θα το έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές) την ατάκα γυναικών "που πήγαν οι άντρες; γέμισε ο τόπος gay". Θέλω να τις δω να χαζογελάνε εξίσου όταν μια μέρα θα μείνουν με τις "αρσενικές" φιλενάδες τους και θα έχουν απαλλαγεί πλήρως από τα ομοφυλοφιλικά τους κόμπλεξ... αλλά και από τους άντρες :D
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Τέλος, θυμίσου (γιατί σίγουρα θα το έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές) την ατάκα γυναικών "που πήγαν οι άντρες; γέμισε ο τόπος gay". Θέλω να τις δω να χαζογελάνε εξίσου όταν μια μέρα θα μείνουν με τις "αρσενικές" φιλενάδες τους και θα έχουν απαλλαγεί πλήρως από τα ομοφυλοφιλικά τους κόμπλεξ... αλλά και από τους άντρες

Πες τα ρε Κώστα...
 Έχουμε ξεφύγει...

Όλο θεωρεία , αλλά όταν έρχεται η πράξη την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.Όλοι ''εμείς'' οι ''προοδευτικοί''...
Άβαταρ μέλους
Cappuccino
Real Name: Θάνος

Δημοσίευση από Cappuccino »

drcypher έγραψε:Παρακολούθησε, όμως, μια κοπελίτσα να της την πέφτει λεσβία να γελάσεις... αν και εν γένει η σεξουαλικότητα της γυναίκας υποθέτω είναι αρκετά διαφορετική από του άντρα.
Ομολογώ πως δεν έχω γίνει μάρτυρας τέτοιας σκηνής, αλλά στη θέση της κοπελίτσας ειλικρινά δεν θα το έβρισκα περισσότερο ενοχλητικό από το να της την πέσει κάποιος άντρας που δεν της αρέσει. Απλά θα ρίξει χυλόπιτα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει και πιο εύκολη δικαιολογία: "είμαι straight".

Όσο για το άλλο, πιστεύω πως πάντα θα υπάρχουν ετεροφυλόφιλοι άντρες και ετεροφυλόφιλες γυναίκες καθώς και ομοφυλόφιλοι άντρες και ομοφυλόφιλες γυναίκες (όπως και πάντα υπήρχαν) δηλαδή δε νομίζω να φτάσουμε ποτέ στο άκρο που λες να μείνουν οι γυναίκες χωρίς υποψήφιους επιβήτορες.

Δε διαφωνώ στο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια έξαρση στο φαινόμενο (με την έννοια ότι προβάλλεται και συζητιέται πολύ, όχι ότι υπάρχει περισσότερο από το παρελθόν) αλλά πιστεύω είναι μεταβατικό στάδιο μέχρι να φτάσουμε σε μια κατάσταση αποδοχής. Πρέπει να φτάσεις στο άλλο άκρο στην αρχή για να δείξεις τη στάση σου και ότι θες να παλέψεις για αυτή και στη συνέχεια τα πράγματα εξομαλύνονται. Κάπως έτσι δεν πάει; Θέση-Αντίθεση και μετά σύνθεση.
I don't know who you're talking to with such fucking disrespect
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”