Σύντομα θα περαστεί και στο Προσωπικό Εργαλείο Προγράμματος
Καλή ακαδημαϊκή χρόνια!
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Φυσικά και δεν το άλλαξαν αυτό .. μη ξεχνιόμαστε! Ακόμα στη ΣΕΜΦΕ είμαστε!pao132003 έγραψε:Την Παρασκευή 2 υποχρεωτικά μαθήματα ροών, θεωρία αριθμών και στοχαστικές διαφορικές, είναι την ίδια ώρα στην ίδια αίθουσα! Και μετά το ίδιο συμβαίνει με τη ρευστομηχανική και τη σχετικότητα! Μάλλον πρόκειται για αίθουσα με μυστικές δυνατότητες

Υπάρχει το "τικ" (ε δε μου 'ρχεται καλύτερη λέξη ..Tzanampets έγραψε:Να ρωτήσω κάτι? Στο εργαλείο του προγράμματος ουσιαστικά επιλέγω ποια μαθηματα θέλω να παρακολουθώ για να μου τα δείχνει όλα οσα επελεξα να παρακολουθώ μαζί? Η απλά θα μου δείχνει ολα τα χρωστούμενα και υπάρχει το check διπλα σε οσα επέλεξα?
Το εργαλείο, ουσιαστικά, είναι "Εργαλείο παρακολούθησης σπουδών". Δηλαδή εργαλείο προγράμματος, εξετάσεων και αποτελεσμάτων. Αυτό που ανοίγει απο το link στο post της κεντρικής, είναι το ίδιο με αυτό που θα άνοιγε αν πάταγες το "διδασκαλία" που βρίσκεται πάνω πάνω στη σελίδα, στη μάυρη οριζόντα μπάρα (κάτι αντίστοιχο λειτουργεί για τις εξετάσεις). Στις επιλογές στο "Προσωπικό" θα βρεις χρήσιμη την επιλογή "Τα μαθηματά μου". Στις διάφορες επιλογές που έχει, μπορείς περνώντας τους βαθμούς των μαθημάτων σου, να δεις μια περίλιψη των σπουδών σου (πόσα μαθήματα χρωστάς, πόσα θες για πτυχίο, τον μέσο όρο σου κ.α.).Tzanampets έγραψε:Επίσης απο πού μπορώ να έχω πρόσβαση στο εργαλείο εκτός απο το λίνκ που έχετε βάλει στην ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα? Υπάρχει ή θα μπεί καποιο αντίστοιχο λινκ στο frame "Προσωπικό" όπως υπάρχει για το εργαλείο με τα μαθήματα?