entaksei...mporei ontos na einai karoto i na mi mas vgei se kalo pantos pros to paron deihnei oti kati paei na ginei pros ti sosti kateuthinsi kat'eme...pantos i megali mou hara den einai toso gia ta vivlia oso gia tis diilektrikes me paraskeuaida kai fysiki 3 kai 4 horis katsoufi!
pantos an thes ti gnomi mou gia ta syggrammata pera apo tis hares kai ta panigiria, ontos auti i katastasi dimiourgei kapoia provlimata opos px stin ergastiriaki fysiki opou den yparhei enallaktiko syggrama...apo tin alli sigoura se kapoia mathimata to iliko anavathmizetai kata poly...
ti mellei genesthai? idomen...
Προτεινόμενα Συγγράμματα 2008-09
- philip
- Real Name: Φίλιππος
- Facebook ID: 0
Re: Προτεινόμενα Συγγράμματα 2008-09
Τιι;;; Άλλαξε ο Βαρελοjohn από τις διηλεκτρικές; Μα τι κωλόφαρδοι που είστε όσοι είστε μικρά έτη!! Πρώτα μου βγαίνει η πίστη να περάσω ΑΤΜΟΦ με Νικολαϊδη και μόλις το περνάω αλλάζει και το παίρνει ο Φωκίτης, μετά μου βγαίνει 2 φορές περισσότερο η πίστη να περάσω τις διηλεκτρικές (με την 4η τις περάσα) και τώρα μαθαίνω ότι άλλαξε κι αυτό; Το τελευταίο μου εμπόδιο είναι ο Τσιπολίτης στα Στοιχειώδη που το έχω δώσει ήδη 3 φορές. Μήπως να περιμένω να αλλάξει κι αυτός μπας και πάρω πτυχίο;Πάντως μπράβο, χαίρομαι για όσους μπαίνουν τώρα στο 6ο εξ. δεν φαντάζεστε παιδιά τι σκόπελο γλιτώσατε!!
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Off Topic
Πάντως από πυρηνική και στοιχειώδη φεύγει ο κύριος Παπαδόπουλος και τη θέση του παίρνει ο κύριος Γαζής.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Είδα ένα χαρτί έξω από τη γραμματεία, που έλεγε ότι το πρώτο βιβλίο σε κάθε μάθημα είναι αυτό που προτείνει ο διδάσκων.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου