Εκστρατεία κατά του Άγιου Βασίλη
Συντονιστής: AlexandraDC
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Εκστρατεία κατά του Άγιου Βασίλη
Στην αγορά της Γερμανίας και της Αυστρίας απαγορεύτηκε η προβολή του Άγιου Βασίλη.
Οι υποστηρικτές αυτής της κίνησης, ισχυρίζονται ότι ο πατέρας των Χριστουγέννων ήταν επινόηση της εταιρίας της Coca-Cola κάτι το οποίο υποβαθμίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά της Αυστρίας βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Βιέννης, όπου χιλιάδες επισκέπτες της πόλης τριγυρίζουν και παρατηρούν τα χριστουγεννιάτικα αγαθά που βρίσκονται προς πώληση στα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Άγιος Βασίλης.
Πηγή: Pathfinder.gr
Αυτά είναι!!!
Επιτέλους και κάποιοι λογικοί άνθρωποι!!!! Άντε μετά από αυτό εκστρατεία κατά των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και μετά κατά των χριστουγέννων!!!!!
ΡΕΕΕ Ο Χριστός σας δε γενήθηκε 25 Δεκεμβρίου!!!!
Κάτω τα Χριστούγεννα! Ζήτω οι διακοπές!
Οι υποστηρικτές αυτής της κίνησης, ισχυρίζονται ότι ο πατέρας των Χριστουγέννων ήταν επινόηση της εταιρίας της Coca-Cola κάτι το οποίο υποβαθμίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά της Αυστρίας βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Βιέννης, όπου χιλιάδες επισκέπτες της πόλης τριγυρίζουν και παρατηρούν τα χριστουγεννιάτικα αγαθά που βρίσκονται προς πώληση στα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Άγιος Βασίλης.
Πηγή: Pathfinder.gr
Αυτά είναι!!!
Επιτέλους και κάποιοι λογικοί άνθρωποι!!!! Άντε μετά από αυτό εκστρατεία κατά των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και μετά κατά των χριστουγέννων!!!!!
ΡΕΕΕ Ο Χριστός σας δε γενήθηκε 25 Δεκεμβρίου!!!!
Κάτω τα Χριστούγεννα! Ζήτω οι διακοπές!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Re: Εκστρατεία κατά του Άγιου Βασίλη
Άλλος ένας ανάμεσά μας... τελικά αυτή η παγκόσμια συνωμοσία αρχίζει να αποδίδει καρπούς! Πάντως η έκφραση "πατέρας των Χριστουγέννων" μου κάθεται αρκετά ανάποδα. Καθώς τα Χριστούγεννα (έστω με χρονολογική αστοχία) αναφέρονται στην Γέννηση του Χριστού, κανένας δεν θα μπορούσε να είναι πατέρας της μέρας (όπως και οποιασδηποτε μέρας τώρα που το σκέφτομαι)... πλην ίσως του Θεού.Wizard έγραψε:Κάτω τα Χριστούγεννα! Ζήτω οι διακοπές!
Από την άλλη η έκφραση "πατέρας των Χριστουγεννιάτικων αγορών" δε θα μου φαινόταν και πολλή μακρυά από την πραγματικότητα
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
η μανα της μερας ποια ειναι????
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Den thelo na sxoliaso to osa lexthikan antistoixi syzitisi exei ginei kapoia stigmi kai sto polytexneio.gr.O kathenas einai eleytheros na pisteyei oti thelei kai to ypostirizo ayto.Ena tetoio thema pisteyo oti den prepei na einai sto peri anemon alla se kapoio neo topic px thriskeytika themata opou osoi theloun tha ekfrazoun tis apopseis tous eleythero xoris na prosbaloun ayta pou pisteyei o allos.Kai fysika tha xerei o kathenas ti periexei ayto to topic kai an thelei den tha to koitaei
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Δηλ. σα να λέμε "Forum με θέματα στα οποία εκφραζόμαστε με αμφισβήτηση ή χιούμορ προς χριστιανικές δοξασίες"... Να βάλουμε και ειδοποίηση "Προσοχή: Χριστιανοί μη σκανδαλίζεσθε" και να προσθέσουμε υποχρεωτικό πεδίο "Θρήσκευμα" στο προφίλ κάθε χρήστη;
Να ξεκινήσω δημοψήφισμα;
Αποστόλη, οι απόψεις είναι απόψεις. Αν κάποιος διαφωνεί τόσο έντονα ώστε να θεωρεί ότι δεν πρέπει να απαντήσει ας μην απαντήσει. Αν διαφωνεί και θέλει να εκφραστεί ας το κάνει. Στο κάτω-κάτω δεν πρόκειται καν για επιχειρηματολογία. Κάποιος θα πει την εξυπνάδα του (π.χ. εγώ) και κάποιος θα απαντήσει "ό,τι και να λες, εγώ πιστεύω" (π.χ. η Ελένη Λουκά). Αν, πάλι, κανείς θεωρεί ότι αυτοί που γράφουν όπως παραπάνω είναι αντίχριστοι ας μην τους μιλάει και τελείωσε το θέμα.
Αλλά την θρησκόληπτη υπερευθιξία δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να την κάνουμε περιοριστικό κανόνα του forum.
Η θρησκεία δεν απειλείται ούτε από σχόλια ούτε από απόψεις. Απειλείται από υποκριτκές "πιστούς" και έκφυλους "πατέρες".
Και για το θέμα: Ο Χριστός δεν γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα, αυτή η φιγούρα υφίσταται χυδαία κερδοσκοπική εκμετάλλευση από την Coca-cola και (πλέον) κάθε εμπορική οντότητα ανά τον κόσμο και η κάθε μέρα είναι ορφανή από πατέρα ή μάνα (για να απαντήσω και στον Σκληραίο)
Να ξεκινήσω δημοψήφισμα;
Αποστόλη, οι απόψεις είναι απόψεις. Αν κάποιος διαφωνεί τόσο έντονα ώστε να θεωρεί ότι δεν πρέπει να απαντήσει ας μην απαντήσει. Αν διαφωνεί και θέλει να εκφραστεί ας το κάνει. Στο κάτω-κάτω δεν πρόκειται καν για επιχειρηματολογία. Κάποιος θα πει την εξυπνάδα του (π.χ. εγώ) και κάποιος θα απαντήσει "ό,τι και να λες, εγώ πιστεύω" (π.χ. η Ελένη Λουκά). Αν, πάλι, κανείς θεωρεί ότι αυτοί που γράφουν όπως παραπάνω είναι αντίχριστοι ας μην τους μιλάει και τελείωσε το θέμα.
Αλλά την θρησκόληπτη υπερευθιξία δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να την κάνουμε περιοριστικό κανόνα του forum.
Η θρησκεία δεν απειλείται ούτε από σχόλια ούτε από απόψεις. Απειλείται από υποκριτκές "πιστούς" και έκφυλους "πατέρες".
Και για το θέμα: Ο Χριστός δεν γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα, αυτή η φιγούρα υφίσταται χυδαία κερδοσκοπική εκμετάλλευση από την Coca-cola και (πλέον) κάθε εμπορική οντότητα ανά τον κόσμο και η κάθε μέρα είναι ορφανή από πατέρα ή μάνα (για να απαντήσω και στον Σκληραίο)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
επισης ειναι καταπιεστικο να σκεφτεσαι κατι και να μην το λες για να μην παρεξηγηθεις...Αποστόλη, οι απόψεις είναι απόψεις. Αν κάποιος διαφωνεί τόσο έντονα ώστε να θεωρεί ότι δεν πρέπει να απαντήσει ας μην απαντήσει. Αν διαφωνεί και θέλει να εκφραστεί ας το κάνει.
παρτε και ενα χριστουγεννιατικο απο τον φιλο μου τον καλικατζαρο
http://download.yousendit.com/2539529335625258
edited by drcypher: Η λέξη "καταπιεστικό" είναι αρκετή

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα