Aστο φιλαρακι εισαι offside τελειως...Σε κανενα μερος του κοσμου δεν υπαρχουν πανεπιστημια στα οποια να γινεται πολιτικη.Τα πανεπιστημια ειναι φορεας ερευνας και γνωσης.Αλλα δεν περιμενουμε απο τυπους σαν εσενα να το καταλαβουν...enaskanenas έγραψε:maThemaGician™ έγραψε:H ayriani syneleysi einai ena fiasko kai mia koroidia (anakoinwthike SIMERA oti exoume syneleysi AYRIO, diladi ELEOS)....Na min parastei kanenas wste na bgei akyri kai as emfanistoume OLOI sta mathimata kai ergastiria pou didaskontai apo MH meli DEP (px Algorithmoi kai Polyplokotita kai alla) kai oi opoioi DEN apergoun...Arketes meres xasame pia. (stin ousia ektos apo morfwsi ekeino pou ontws xanoume einai tis diakopoules mas tou kalokairiou)
Και ποιος είσαι συ που θα πεις στο κόσμο τι θα κάνει?
Κι αν δεν σ'ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω σου και το μόνο που σε απασχολεί είναι τα μαθηματα σου κράτα το για την παρτυ σου.Υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για περισσότερα κ σοβαρότερα θέματα που εσυ αποκαλείς "χαμένες μέρες" κ "χαμένες διακοπούλες".τελοσπαντων..
Αύριο όντως ισχύει η ΓΣ για 12.30,οπως προαναφέρθηκε
Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [25/11/2008]
-
kingdiamond
- Real Name: tasos
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [25/11/2008]
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Η ΓΣ πήρε αναβολή για τις 2/12 γιατί δεν υπήρχε απαρτία απ' ό,τι έμαθα.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- sweet-fairy
- Real Name: Νούσια Ανέτα
Ξέρει κάποιος αν απεργήσει αύριο ο Κοκολάκης και ο Σπηλιώτης?

- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
- Facebook ID: 0
Το οτι μερικα ατομα ειναι πραγματι ζωα φαινεται απο το οτι δεν καταλαβαινουνε γιατι ειναι χρησιμη η γενικη συνελευση...Και περιμενουνε απο τον τσοπανη τους να τους υποδειξει ακομη και τον τροπο με τον οποιον αναπνεουν....Το μονο που αξιζουν αυτα τα ατομα ειναι η συμπονοια μας...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
[quote=kingdiamond]Aστο φιλαρακι εισαι offside τελειως...Σε κανενα μερος του κοσμου δεν υπαρχουν πανεπιστημια στα οποια να γινεται πολιτικη.Τα πανεπιστημια ειναι φορεας ερευνας και γνωσης.Αλλα δεν περιμενουμε απο τυπους σαν εσενα να το καταλαβουν...[/quote=kingdiamond ]
Σε κανένα μέρος του κόσμου???
Μααάλιστα..για να δούμε ποιος είναι "offside"
Αθήνα 1966
Berkley 1968
Sorbone 1968
Mexico 1968
Ιταλία 1969
Ελλάδα 1973/79/91
Κινα 1989
Ελλάδα 2006
Ιταλια πριν κανα μήνα
...
...
Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό... (Για να μην μιλησουμε για την γαλλική επανάσταση και το ρόλο των φοιτητών εκεί)
Δυστηχώς το πανεπιστήμιο είναι και φορέας διαφόρων ανίκανων να σηκώσουν το κεφαλάκι τους πάνω απο το βιβλίο και να δουν τι στο διαλο συμβαίνει εκει εξω στην κοινωνία και αν τυχόν τους ο επηρεάζουν αυτα ρε φίλε.
Για να μην αρχίσουμε να λέμε τώρα για την γνώση στο αναδιαρθρωμένο πανεπιστιμιο και την έρευνα την εποχή της αξιολόγησης. Αλλα μαλλόν αυτα είναι πράγματα που δεν θα στα πουν τα βιβλία σου Kingdiamond. Ρε τι πράγματα που λέμε σε αυτές τις χαμενες ώρες
Σε κανένα μέρος του κόσμου???
Μααάλιστα..για να δούμε ποιος είναι "offside"
Αθήνα 1966
Berkley 1968
Sorbone 1968
Mexico 1968
Ιταλία 1969
Ελλάδα 1973/79/91
Κινα 1989
Ελλάδα 2006
Ιταλια πριν κανα μήνα
...
...
Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό... (Για να μην μιλησουμε για την γαλλική επανάσταση και το ρόλο των φοιτητών εκεί)
Δυστηχώς το πανεπιστήμιο είναι και φορέας διαφόρων ανίκανων να σηκώσουν το κεφαλάκι τους πάνω απο το βιβλίο και να δουν τι στο διαλο συμβαίνει εκει εξω στην κοινωνία και αν τυχόν τους ο επηρεάζουν αυτα ρε φίλε.
Για να μην αρχίσουμε να λέμε τώρα για την γνώση στο αναδιαρθρωμένο πανεπιστιμιο και την έρευνα την εποχή της αξιολόγησης. Αλλα μαλλόν αυτα είναι πράγματα που δεν θα στα πουν τα βιβλία σου Kingdiamond. Ρε τι πράγματα που λέμε σε αυτές τις χαμενες ώρες
-
kingdiamond
Αμα περιμενεις εσυ απο τη γενικη συνελευση να ενημερωθεις και να αντιδρασεις,το εχασες το παιχνιδι φιλε.Μετα απο αυτα που μου ειπες εσυ coyote και γενικα,απο τα βρισιδια που εχω δει στις γενικες συνελευσεις,το ξυλο που εχει πεσει,την ατμοσφαιρα που την αντεχει μονο λεπρος που του επεσε η μυτη πριν λιγο,τους ομιλητες κασσετοφωνα και χωρις επιχειρηματα ναι.Ωφειλω να το παραδεχτω.Η γενικη συνελευση ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει στη φοιτητικη μου ζωη....Μου την ειπες αγρια το παραδεχομαι....
Τα επιχειρηματα σου δε διαβασα προηγουμενως και ανησυχησα...
Τα επιχειρηματα σου δε διαβασα προηγουμενως και ανησυχησα...
-
butterfly
- Real Name: maria papadopoulou
ασχετο αλλα μηπως ξερει κανεις αν θα γινουν αυριο τα μαθήματα ιστοριας μαθηματικών (Φίλη) και φιλοσοφίας μαθηματικών (Αραγεώργης)??
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Αλλη φορα kingdiamond πες μας να ενημερωνομαστε κι εμεις απο την πηγη σου...Οσο για το κλιμα των συνελευσεων εχεις δικιο,αλλα αποστολη σου ειναι να κανεις τον αμεσοδημοκρατικο τροπο διαχειρισης της σχολης σου (συνελευση) καλυτερο,και οχι να του γυρνας την πλατη.Τα υπολοιπα ακουγονται φτηνες δικαιολογιες.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Ναι από τις γενικές συνελευσεις περιμένω και να ενημερωθω και να αντιδράσω αλλα στο τέλος δεν θα το χάσω το παιχνίδι αλλα θα νικήσω ,Όπως νίκησα και δεν αλλαξε το σύνταγμα όπως νίκησα και έχουμε ενα νόμο πλαίσιο απονομιμοποιημένο και κάπως πιο ανόδεινω αποτι σχεδιαζόνταν. Όπως νίκησαν οι συναδελφοι στην ιταλια πριν λίγο καιρο και στη γαλλία πριν 2 χρονια.Ε και τι να κάνουμε όλα αυτα περνάν αναγκαία μέσα απο συνελευσεις.Αμα περιμενεις εσυ απο τη γενικη συνελευση να ενημερωθεις και να αντιδρασεις,το εχασες το παιχνιδι φιλε
Μπερδεύτικα διάολε.. Το πρέβλημα σου είναι με την ύπαρξη πολιτικών διαδικασιων στα πανεπιστιμια ή αποφάσισες να γίνεις ένας απαθής φοιτητής- εν αγνοια σου τσιράκι της κυβέρνησης δηλαδη- έπειδη σε πειράζει ο κάπνος??Μετα απο αυτα που μου ειπες εσυ coyote και γενικα,απο τα βρισιδια που εχω δει στις γενικες συνελευσεις,το ξυλο που εχει πεσει,την ατμοσφαιρα που την αντεχει μονο λεπρος που του επεσε η μυτη πριν λιγο,τους ομιλητες κασσετοφωνα και χωρις επιχειρηματα ναι
Απάντησε μου: Θεωρείς ''ορθό'' να κρίνεις μια κομβική πολιτικη διδικασία με ιδιαιτερη βαρυτητα για το φοιτητικό κινημα γενικα αλλα και στη συγκηρία ιδιαίτερα απο το γεγονός πως καποιοι συναδελφοί σου καπνίζουν??
Αν θεωρεις οτι οι ομιλητες δεν έχουν να πουν κάτι εε τι να σου ελα μια φορά και ακου καλήτερα
-
kingdiamond
Καλα αστο δεν υπαρχεις.Εισαι νικητης ρε μεγαλε...Δε θελω να διαφωνησω μαζι σου.Το ντουβαρι του σπιτιου μου καταλαβαινει καλυτερα αυτα που λεω.Και για να ειπα αυτα τα πραγαματα εχω ερθει οχι σε μια αλλα σε πολλες συνελευσεις....Αντε καλες μαχες μεγαλε...
Α και κατι αλλο..Δοξα το θεο εχω αυτια και ματια ανοιχτα,και κριτικη ικανοτητα να βλεπω τι συμβαινει γυρω μου....Δεν χρειαζομαι τη συνελευση σου,ειδικα οπως την εχεις καταντησει εσυ και οι ομοιδεατες σου...Τελος της συζητησης απο μενα,δεν απανταω σε κανενα αλλο post.Καλες νικες...
Α και κατι αλλο..Δοξα το θεο εχω αυτια και ματια ανοιχτα,και κριτικη ικανοτητα να βλεπω τι συμβαινει γυρω μου....Δεν χρειαζομαι τη συνελευση σου,ειδικα οπως την εχεις καταντησει εσυ και οι ομοιδεατες σου...Τελος της συζητησης απο μενα,δεν απανταω σε κανενα αλλο post.Καλες νικες...
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ΚΑΙ ΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΠΟΥ-ΚΣ)
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΩ!!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΩ!!!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
roundnipple
Εχω την εντυπωση οτι αυτοι που δεν θελουν γενικη συνελευση και πολιτικη στα πανεπιστημια διατυπωνουν με λαθος τροπο αυτο που θελουν να πουν.
Καθε ανθρωπος πρεπει να ειναι ευαισθητοποιημενος με την πολιτικη και με οτιδηποτε συμβαινει γυρω του, το λαθος ειναι η "Κοματικοποιηση" , ο καρκινος σε αυτη τη χωρα. Καθομαστε και ειμαστε προβατα κομματων που εχουν αποτυχει εδω και πολλα χρονια. Θα επρεπε να ειμαστε αυτονομοι φοιτητικοι συλλογοι ανεξαρτητοι απο καθε κομμα αρα ανεξαρτητοι και απο καθε μεγαλο συμφερον. Καταληγουμε να ειμαστε μηχανισμοι αναπαραγωγης ενος σαπιου συστηματος.
Οι γενικες συνελευσεις βεβαιως και γινονται με λαθος τροπο δεν χρειαζεται πολυ για να το διαπιστωσεις, οταν καθε φοιτητης υπερασπιζεται το κομμα του και δεν μπορει να μιλησει καθενας ανεξαρτητος απο οτιδηποτε. Αν ακουσεις εστω και μια συζητηση καταλαβαινεις ποσο αποπροσονατολισμενοι ειμαστε απο ολα τα προβληματα, πραγμα που συμφερει την καθεστωτικη πολιτικη. Δεν ψαχνουμε λυσεις ωστε να τις εφαρμοσουμε, αλλα τσακωνομαστε για το ποιος ειναι πιο σωστος και ποιος εκανε τι (ειμαστε κατινουλες με λιγα λογια).
Τελος θελω να πω το να αφοριζεις και να αντιδρας στα παντα ειναι πολυ ευκολο, απαντησεις πρεπει να ψαχνουμε. Θα μπορουσαμε να ειμασταν προτυπο πολιτικης συμπεριφορας και ειμαστε το χειροτερο κακεκτυπο στην κοινωνια.
Το αστειο ειναι οτι με το φανατισμο που υπαρχει, νομιζουμε οτι υπηρετουμε καποιες ιδεες και αξιες..
Καθε ανθρωπος πρεπει να ειναι ευαισθητοποιημενος με την πολιτικη και με οτιδηποτε συμβαινει γυρω του, το λαθος ειναι η "Κοματικοποιηση" , ο καρκινος σε αυτη τη χωρα. Καθομαστε και ειμαστε προβατα κομματων που εχουν αποτυχει εδω και πολλα χρονια. Θα επρεπε να ειμαστε αυτονομοι φοιτητικοι συλλογοι ανεξαρτητοι απο καθε κομμα αρα ανεξαρτητοι και απο καθε μεγαλο συμφερον. Καταληγουμε να ειμαστε μηχανισμοι αναπαραγωγης ενος σαπιου συστηματος.
Οι γενικες συνελευσεις βεβαιως και γινονται με λαθος τροπο δεν χρειαζεται πολυ για να το διαπιστωσεις, οταν καθε φοιτητης υπερασπιζεται το κομμα του και δεν μπορει να μιλησει καθενας ανεξαρτητος απο οτιδηποτε. Αν ακουσεις εστω και μια συζητηση καταλαβαινεις ποσο αποπροσονατολισμενοι ειμαστε απο ολα τα προβληματα, πραγμα που συμφερει την καθεστωτικη πολιτικη. Δεν ψαχνουμε λυσεις ωστε να τις εφαρμοσουμε, αλλα τσακωνομαστε για το ποιος ειναι πιο σωστος και ποιος εκανε τι (ειμαστε κατινουλες με λιγα λογια).
Τελος θελω να πω το να αφοριζεις και να αντιδρας στα παντα ειναι πολυ ευκολο, απαντησεις πρεπει να ψαχνουμε. Θα μπορουσαμε να ειμασταν προτυπο πολιτικης συμπεριφορας και ειμαστε το χειροτερο κακεκτυπο στην κοινωνια.
Το αστειο ειναι οτι με το φανατισμο που υπαρχει, νομιζουμε οτι υπηρετουμε καποιες ιδεες και αξιες..
-
kingdiamond
Επιτελους καποιος που με αφουγκραστηκε....Αυτα ακριβως σκεφτομαι και εγω.roundnipple έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι αυτοι που δεν θελουν γενικη συνελευση και πολιτικη στα πανεπιστημια διατυπωνουν με λαθος τροπο αυτο που θελουν να πουν.
- jimmakos
- Real Name: jimmakos
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΚΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!