Καλά Χριστούγεννα
Συντονιστής: AlexandraDC
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Nai ontos afou genithike o gios sou sr re{ierosylos_mode=almost_never_on}
Pantos einai alitheia oti den eprepe na xexaso esena kai to naxio kai opoios allo xexasa.Kala xristougenna loipon ston theo eyxomai na eixa xilies eyxes{op stasou ayto einai klemmeno}tespa tha eyxitho kati kai gia tous 2 giati apo oso xero eiste apo athina(mpouuuuu).Loipon makrygoro eyxomai na xionisei stin athina.Kala ama ginei ayto kai den eimai ego ekei tha ginei kolasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Pantos einai alitheia oti den eprepe na xexaso esena kai to naxio kai opoios allo xexasa.Kala xristougenna loipon ston theo eyxomai na eixa xilies eyxes{op stasou ayto einai klemmeno}tespa tha eyxitho kati kai gia tous 2 giati apo oso xero eiste apo athina(mpouuuuu).Loipon makrygoro eyxomai na xionisei stin athina.Kala ama ginei ayto kai den eimai ego ekei tha ginei kolasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
skywalker να μην χιονισει στην αθηνα....δεν θελεις το κακο του μαστερ!!!ετσι δεν εινια?

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ωραία, τότε να το θέσουμε αλλιώς. Να χιονίσει παντού εκτός από την περιοχή του Χαμένου. Και όταν έρθει η ώρα να εξαιρεθεί μόνο εκείνος από τα έκτακτα μέτρα και τις αναβολές εξετάσεων λόγω κακοκαιρίας.
Πως σας φαίνεται αυτό για ευχή;
Πως σας φαίνεται αυτό για ευχή;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
abakas7
- Real Name: Ανέστης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Off Topic
Έπρεπε να κάνεις ένα post για κάθε λέξη :Pskywalker έγραψε:Syntirontas tin paradosi ton monolektikon post tha apantiso ayto:
Kalo
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"
Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"
Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
παλι καλα δεν χιονισε.... γεια μας ρε ΕΜΥ με τις προβλεψεις σου!!!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα