Η γραμματεία θα είναι είναι ανοικτή αύριο Πέμπτη 03/12 σίγουρα. Για τις άλλεσ μέρες θα αποφασίσει η συντονιστική επιπτρποπή κατάληψης αύριο.
(Πάντως εγώ δεν είπα για τη γραμματεία αλλά για τα μαθήματα!)
ismael αύριο είναι Τετάρτη 3/12 πρώτον και δεύτερον πρέπει μερικοί από μας να πάρουμε αναλυτικές και χαρτιά για να προλάβουμε προθεσμίες για υποβολή αιτήσεων για δουλιές, μεταπτυχιακά κτλ. Και πρέπει να ξέρουμε στα σίγουρα αν θα είναι ανοικτή η γραμματεία. Όπως είπε και ο sergios υπάρχει κια ζωή/σπουδές μετά τη ΣΕΜΦΕ
φιλε αυτο το διαβασα. μη λες αμα δε ξερεις συγκεκριμενα για το μαθημα, επειδη εχω παρατηρησει πως ειτε απεργιες ειτε καταληψεις ο καθενας κανει οτι του κ@/\σει. κ παιζει ακομα κ η πκς να παει να σπασει τη καταληψη, ή ξερω γω να παει να κανει γενικη συνελευση οπως τουλ λεγανε μεχρι σημερα.. δεν εχω ιδεα γιαυτο ρωταω..
Άλλο απεργία ΠΟΣΔΕΠ, άλλο κατάληψη ΦΣ ΣΕΜΦΕ. Δε θα έλεγα ποτέ κάτι επειδή είναι ιδέα μου. Παρ'όλα αυτά, δεν έχεις παρά να πας την ώρα του εργαστηρίου στη σχολή, εκτός αν περιμένεις να σε ενημερώσει μέσω του forum ο υπέυθυνος της εργαστηριακής σου άσκησης απόψε το βράδυ.
Τελευταια ενημέρωση σχετικά με το θέμα της γραμματείας. Τελική η γραμματεία την τετάρτη 03/12 θα είναι ΚΛΕΙΣΤΗ μετά από συνεννόηση που προέκυψε με τους εργαζόμενους της γραμματείας. - και το εργαστήριο δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να γίνει.