φίλε μου vbalos δεν ήμουν στην κερκίδα των οργανωμένων όταν συνέβησαν τα περιστατικά που σου ανέφερα (δεν είμαι τόσο προκλητικός και αφελής ώστε να θέλω να παρακολουθήσω παιχνίδι και να πηγαίνω στους οργανωμένους (όπου αντιστοιχεί 1 θέση αν τρία άτομα

...πόσο μάλλον να πάρω διαρκείας

). τώρα τις ιδέες σου περί τέννις δεν τις συμμερίζομαι...όποιο άθλημα κι αν έχεις πάει να δεις...έχεις πάει να το δεις ρε παιδί μου...δεν γίνεται να είναι μια σημαία μέσα στη μέση (και ναι έχεις δίκιο ότι μπορείς να αλλάξεις θέση μιλάμε για μια ιδανική κατάσταση τώρα όπου όλο το γήπεδο είναι γεμάτο κι εσύ έχεις θέση εκεί ώστε να δείξω το παράλογο του θέματος.)
ακόμη, δεν νομίζω πως χρειάζεται να είσαι σεμφιτης για να καταλάβεις πως είναι κάπως ηλίθιο να ανάβεις καπνογόνο μέσα στο κλειστό. ε;
παίζω μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια και έχω μια κάποια αγάπη για το άθλημα γενικότερα. και με ενοχλούν παρα πολύ τα σχολια των ασχετων που ήρθαν γηπεδο μονο "για την ομαδα"...είναι σαν κακοποίηση ρε παιδί μου.
και vbalos, για να μην αρπάζεσαι λέω ότι αυτά δεν αφορουν τους οργανωμένους (μόνο και στο συνολό τους) αλλα γενικά των κόσμο στις κερκίδες που "δεν νιώθει"...