15χρονος νεκρός..!

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος
Facebook ID: 0

15χρονος νεκρός..!

Δημοσίευση από dj manos »

Νεκρος απο τις σφαιρες ενος αστυνομικου ενας 15χρονος πιτσιρικας (τρομοκρατης,κατα την αστυνομια!!!)

Καλα Χριστουγεννα!
Άβαταρ μέλους
pasquale
Real Name: Λάμπρος

Re: 15χρονος νεκρός..!

Δημοσίευση από pasquale »

Ντροπη! Είναι απαράδεκτο οπλισμένος και εκπαιδευμένος "αστυνόμικός" να πυροβολεί εν ψυχρώ εναντίον νεαρών επειδή απλώς τον προκάλεσαν( όπως λέγεται). Κρίμα για το παιδί. Επανέρχεται πάλι στην επικαιρότητα το θέμα της έντονης παρουσίας της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και της αστυνομικής βίας. Που αλλού στην Ευρώπη μέρα μεσημέρι βλέπει διμοιρίες των ΜΑΤ σε κεντρικά σημεία. Κάτι πρέπει να γίνει. Μέρα μεσημέρι στην Ακαδημιάς και ήταν ένα περιπολικό δίπλα στη στάση του λεωφορείου (σαν κάτι να περίμεναν) και σταμάτησαν ένα ζευγάρι αλλοδαπών και τους έβλαν στο περιπολικό ύστερα από έλεγχο. Χτυπάει άσχημα εσύ να γυρίζεις σπιτάκι σου και να να βλέπεις τον άλλον που δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει και θα τη βγάλει ενδεχομένως σε αστυνομικό τμήμα τη νύχτα. Αλλά αυτά κάνει η ατιμωρησία και η ανέχεια της αστυνομίας.
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

τι να συζηταμε μωρε αφου και αυτοι που κρατανε τα γκλοπ και οι πλειοψηφια των αλλων με τις μολοτοφ ειναι αστυνομικοι....για να κανουν τον κοσμο να αποστρεφεται ενος μεγαλου δικαιοματος του ....να αντιδρα στα κακως κειμενα να διαληλωνει,σε λιγο ολοι θα λενε να συλλαμβανουν οποιον κατεβει σε πορεια.......για τον ειδικο φρουρο τι να πει κανεις,και μονο που εβγαλε το οπλο τα λεει ολα
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Ντροπή....Δυστηχώς το έμαθα σήμερα όταν ξύπνησα κατά τις 14:00 και δεν πράλαβα να κατέβω στην πορεία.
Πάντως το θέμα δεν είναι καθόλου απλό.Δεν φτάνει μόνο η καταδίκη του γεγονότος.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΖΗΤΑΕΙ

ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ
Α Υ Τ Ε Σ Ο Ι Ν Υ Χ Τ Ε Σ Θ Α Ε Ι Ν Α Ι Τ Ο Υ Α Λ Ε Ξ Η

Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

Οποιος εχασε την σημερινη πορεια των αναρχικων-εαακιτων,να ερθει στην αυριανη πορεια της κνε,6 το απογευμα,στην ομονοια.

Οποιος ελληνας πολιτης δεν κατεβει σε καμια απο τις 2 πορειες,ειναι αξιος της μοιρας του!
Άβαταρ μέλους
Skliraios

συμφωνω με ολα παιδια,αλλα να ρωτησω κατι τους ιδιοκτητες των μαγαζιων τους σκευτεται κανεις? εχει σκευτει κανεις οτι δεν θα κανουν χριστουγεννα....δεν πεθανε μονο ο Αλεξης.....

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

Αυτα συμβαινουν οταν τα πραγματα εξωθουνται στα ακρα.
Άβαταρ μέλους
Skliraios

συμβαινουν? σοβαρα? αν ειχες μαγαζι στην αλεξανδρας και ζουσες απο αυτο και μια ωραια μερα το εβλεπες καμενο? εχοντας μεσα εμπορευμα που εχεις αγορασει καμενο?? θα ελεγες παλι συμβαινουν?δε νομιζω οι αστυνομια σου φταει οχι τα μαγαζια του κοσμου.....αλλα οπως ειπα και παραπανω μαλλον κι αυτοι αστυνομια ειναι

Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

Ρε φιλε,δε μας χεζεις με την περιουσια του κοσμακη.Η περιουσια του κοσμακη ξαναφτιαχνεται.Στ' @ρχιδι@ μου αν μου εκαιγαν εμενα το αμαξι ή την περιουσια,για χαρη ενος νεκρου 15χρονου.Ας πληρωσει τις ζημιες το κρατος,που μας κατακλεβει απο παντου για να τρωει με χρυσα κουταλια.

Την ζωη του αδικοχαμενου 15χρονου ποιος θα την 'ξαναφτιαξει';;εσυ;εγω;ή μηπως το κρατος;
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Re auti i xwra einai ena aperanto 8eatro tou paralogou....Eidikos frouros purovolei en psuxro aoplo pitsiriki epeidi ton evrise(i kai tou petaxe kana bukali alla dn exei simasia)...Anarxikoi kaine o,ti vroun brosta tous,metatrepontas tin a8ina se vagdati, les kai auto 8a timwrisei tin astunomia i (kai) 8a apokatastisei ti timi tou nekrou...
De pame ka8olou kala...
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

δεν μπορειτε να καταλαβετε το αισθημα της οργης και του φοβου! να καει ολη η αθηνα πρεπει! να κατεβει ολος ο κοσμος στον δρομο! ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ... ο αλεξης ο καλτεζας ο τεμπονερας ο πετρουλας ο λαμπρακης και τοσοι αλλοι! το τελευταιο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι η περιουσια ΜΟΥ και η περιουσια του οποιουδηποτε!

δυο μπατσοι στο νοσοκομοιο απο κακωσεις
3 τραυματισμενοι διαδηλωτες απο τα γκλοπ
πολλοι με αναπνευστικα απο τα ασφιξιογονα
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

σιγα μην πληρωνε ποτε το κρατος το καμμενο αμαξι του κ. Ταδοπουλου που ακομα το ξεπληρωνε με δοσεις. οι αναρχικοι το ξερουν αυτο κ ειναι μεγαλη μαλακια επισης να σπας το μαγαζι του ανθρωπου που ζει την οικογενεια του απο αυτο. Την τραπεζα καν την παραναλωμα! Εξαλλου αυτοι ειναι που κολυμπαν στο χρημα. Μην ξεσπας ομως στο βιος του κοσμακη
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Na ta kapsoume ola...Na katastrepsoume oti periousia exoume emeis kai oi sunan8rwpoi mas...Na katalixoume oloi se nosokomeia..Kai meta ti?Etsi 8a ekplirwsoume to xreos mas apenanti sto paidi kai tin oikogeneia tou?Etsi 8a timwri8oun o dolofonos t paidiou,i astunomia ?Yati an einai na timwrii8oun etsi polu ftina ti glutwsan.Mipws 8a apodo8ei dikaiwsini me to 8anato enos mpatsou?Me poses vitrines,magazia kai autokinita exiswnoume mia an8rwpini zwi? K an skotw8ei kialos an8rwpos?To na diadilwneis einai ena prama to na ta kaneis ola pou@%&a einai allo..
Borei kapoioi na einai etoimoi na 8usiasoun akoma kai ti periousia tous ya kati pou pistevoun kai pragmatika magkia tous ..Kapoioi omws oxi ,kai auto ofeiloun na to sevastoun.
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

Ih8 mags έγραψε:Me poses vitrines,magazia kai autokinita exiswnoume mia an8rwpini zwi?
Σωστος.Γι' αυτο και εγω προτιμω να μου καψουν το αμαξι ή το σπιτι απο το να μου σκοτωσουν το 15χρονο παιδι.Δεν εξισωνονται οι υλικες αξιες με την ανθρωπινη ζωη.

Εν τω μεταξυ,για οσους δεν γνωριζουν και πιθανα να χτιζουν ενα προφιλ για τον δολοφονημενο οπως τους βολευει (αναρχικος,περιθωριακος,κλπ)....Το 15χρονο παιδι ηταν απο ευπορη οικογενεια (πατερας ---> διευθυντης τραπεζας,μανα ---> ιδιοκτητρια κοσμηματοπωλειου),κατοικος Π.Ψυχικου,μαθητης στου Μωραϊτη.Ειχε ανησυχιες και δεν ηταν πουθενα 'οργανωμενος' σε οργανωσεις αντιεξουσιαστων ή κατι τετοιο,επαιζε κιθαρα σε συγκροτημα,πηγαινε κανα γηπεδο,κλπ.Ενα τυχαιο φυσιολογικοτατο παιδι που ειχε μια λογομαχια με τον μπατσο και αυτος τον εκτελεσε εν ψυχρω.Ευχομαι να τον γ@μ@νε (τον μπατσο) καθε μερα,ολη μερα στη φυλακη,πασης φυσεως εγκληματιες,καθε εθνικοτητας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”