15χρονος νεκρός..!
Re: 15χρονος νεκρός..!
Ok Manos. Thank you.
- spartiatisgx
παιδες εγω δεν πιστευω οτι πρεπει να καιμε την μεριουσια του απλου κοσμακη.......
αυτος δεν ειναι ο εχθρος......ο απλος κοσμακης..οσον αφορα τους μεγαλοαστους εκει ειμαι μαζι σας.....παντως αν ειχατε διαβασει καθολου Μπακουνιν θα καταλαβαινατε οτι η βια δεν ειναι μεσα στις επιλογες ενος αναρχικου.......η μανα μου που ηταν μεσα στο πολυτεχνειο επι της δικτατοριας μου ελεγε οτι ουτε σκουπιδια δεν πεταγανε κατω..σεβοντουσαν τον απλο κοσμακη γιατι ξεραν οτι δεν ειναι αυτος ο εχθρος........Ακουσε στο ραδιοφωνο οτι οι πανεπιστιμιακοι σκεφτονται απεργια 3ημερη απο Δευτερα ως και Τεταρτη......ξερετε κατι;
Ειναι το τελευταιο που με απασχολει απλως ρωταω......
αυτος δεν ειναι ο εχθρος......ο απλος κοσμακης..οσον αφορα τους μεγαλοαστους εκει ειμαι μαζι σας.....παντως αν ειχατε διαβασει καθολου Μπακουνιν θα καταλαβαινατε οτι η βια δεν ειναι μεσα στις επιλογες ενος αναρχικου.......η μανα μου που ηταν μεσα στο πολυτεχνειο επι της δικτατοριας μου ελεγε οτι ουτε σκουπιδια δεν πεταγανε κατω..σεβοντουσαν τον απλο κοσμακη γιατι ξεραν οτι δεν ειναι αυτος ο εχθρος........Ακουσε στο ραδιοφωνο οτι οι πανεπιστιμιακοι σκεφτονται απεργια 3ημερη απο Δευτερα ως και Τεταρτη......ξερετε κατι;
Ειναι το τελευταιο που με απασχολει απλως ρωταω......
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
dj manos έγραψε:Αρτεμις,οι περισσοτεροι απο αυτους θα τα παρουν πισω τα λεφτα τους απο τις ασφαλειες...Επισης,δεν μπορω να καταλαβω πως μπαινεις στη διαδικασια να συγκρινεις μια ανθρωπινη ζωη με τις υλικες ζημιες..Ειλικρινα,δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη.Και στην τελικη,οι χειροτεροι εχθροι της προοδου ειναι οι φιλησυχοι πολιτες (αν και πολλοι απ' αυτους που επικαλεισαι,να εισαι σιγουρη οτι θα ευχονταν να μην ειχε σκοτωθει το παιδι κι ας εχει καει το μαγαζι τους).Το ξερεις οτι οι κατοικοι των Εξαρχειων πετουσαν απ' τα μπαλκονια τους γλαστρες στους μπατσους μολις εμαθαν για την εκτελεση;Artemoila έγραψε:σιγα μην πληρωνε ποτε το κρατος το καμμενο αμαξι του κ. Ταδοπουλου που ακομα το ξεπληρωνε με δοσεις. οι αναρχικοι το ξερουν αυτο κ ειναι μεγαλη μαλακια επισης να σπας το μαγαζι του ανθρωπου που ζει την οικογενεια του απο αυτο. Την τραπεζα καν την παραναλωμα! Εξαλλου αυτοι ειναι που κολυμπαν στο χρημα. Μην ξεσπας ομως στο βιος του κοσμακη
μαρεσει που μιλαμε ολοι εκ του ασφαλους. Οι περισοτεροι ε; κ οι αλλοι; εξαλου ποτε δεν ειναι ιση η ασφαλεια με το κοστος κ με τη δουλεια που θα χρειαστει για να αποκατασταθει.Αυτο που λεω, μανο, ειναι οτι ειναι μαλακια να σπας το αμαξι του αλλου γτ σκοτωθηκε ενα παιδι. Δεν προκειται να τον φερει πισω ουτε να κανει τπτ αλλο. ειναι τελειως ανουσιο. κ ποτε δεν συγκρινα την ζωη με τις υλικες ζημιες. αυτοι φαινεται να τις συγκρινουν γτ νομιζουν οτι με το να τα σπας "πληρωνει" καποιος
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Καταρχας ο Σκληραιος εχει πολυ δικιο
Σημερα στην πορεια μαζευτηκε απροσδοκητα πολυς κοσμος, ανθρωποι ανενταχτοι κ ολων των ηλικιων για να θρηνησουνε το παιδι και να διαμαρτυρηθουνε.
Η πορεια πολυ νωρις καπελώθηκε κ ξεφυγε απο καθε ελεγχο κ μετα την χαριλαου τρικουπη πλεον ο περισσοτερος κοσμος δεν αντεχε κ αποχωρησε...
Ειναι αμαρτια να ερχονται γεροι ανθρωποι (διπλα μου ειχα εναν 80χρονο) και να τους διωχνουμε διεκδικωντας τις δαφνες για την αντιδραση μονοι μας.
Συμφωνοι ολοι εχουμε οργη κ μισος αλλα πρεπει να επιτρεπουμε σε ολους να διαμαρτρυθουνε μαζι μας!!
@χαμενος και μανος : εχετε απολυτο δικιο αλλα ωντας εξαρχειωτης κ παρων στο επεισοδιο απο την αρχη (οπως κ σε αλλα παρομοια) καλα θα κανουμε να σκεφτουμε τις ευθυνες μας ως φιλοι κ ομοιδεατες τους. Οταν εχεις διπλα σου 15χρονα κ 13χρονα παιδια οφειλεις εκτος απο να τα οδηγεις κ να τα προστατευεις κ εγω χτες μετα το συμβαν ειδα μια απιστευτα ανευθυνη εξωθηση στη βια σε παιδια που ηθελαν να θρηνησουν τον φιλο τους. Παρεπιπτοντως σε μια περιπτωση με πλησιασε ενας πολυ υποπτος τυπος (καθωσπρεπει κ τα ρεστα ) κ με υποχρεωσε να αφησω τα πιτσιρικια που τα ξερω απο 5 χρονων. Καλα θα καναμε να προστατευουμε καθε διεκδικηση κ αγωνα απο προβοκατορες κ ασφαλιτες..
@σπαρτιατης : η μεγαλυτερη συγχρονη αναρχικη μεριδα ειναι νετσαγεφικη κ οχι μπακουνινικη. Να το εχεις υποψιν σου..
Σημερα στην πορεια μαζευτηκε απροσδοκητα πολυς κοσμος, ανθρωποι ανενταχτοι κ ολων των ηλικιων για να θρηνησουνε το παιδι και να διαμαρτυρηθουνε.
Η πορεια πολυ νωρις καπελώθηκε κ ξεφυγε απο καθε ελεγχο κ μετα την χαριλαου τρικουπη πλεον ο περισσοτερος κοσμος δεν αντεχε κ αποχωρησε...
Ειναι αμαρτια να ερχονται γεροι ανθρωποι (διπλα μου ειχα εναν 80χρονο) και να τους διωχνουμε διεκδικωντας τις δαφνες για την αντιδραση μονοι μας.
Συμφωνοι ολοι εχουμε οργη κ μισος αλλα πρεπει να επιτρεπουμε σε ολους να διαμαρτρυθουνε μαζι μας!!
@χαμενος και μανος : εχετε απολυτο δικιο αλλα ωντας εξαρχειωτης κ παρων στο επεισοδιο απο την αρχη (οπως κ σε αλλα παρομοια) καλα θα κανουμε να σκεφτουμε τις ευθυνες μας ως φιλοι κ ομοιδεατες τους. Οταν εχεις διπλα σου 15χρονα κ 13χρονα παιδια οφειλεις εκτος απο να τα οδηγεις κ να τα προστατευεις κ εγω χτες μετα το συμβαν ειδα μια απιστευτα ανευθυνη εξωθηση στη βια σε παιδια που ηθελαν να θρηνησουν τον φιλο τους. Παρεπιπτοντως σε μια περιπτωση με πλησιασε ενας πολυ υποπτος τυπος (καθωσπρεπει κ τα ρεστα ) κ με υποχρεωσε να αφησω τα πιτσιρικια που τα ξερω απο 5 χρονων. Καλα θα καναμε να προστατευουμε καθε διεκδικηση κ αγωνα απο προβοκατορες κ ασφαλιτες..
@σπαρτιατης : η μεγαλυτερη συγχρονη αναρχικη μεριδα ειναι νετσαγεφικη κ οχι μπακουνινικη. Να το εχεις υποψιν σου..
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Επικοινωνία:
Αυτό από που το έμαθες; Δεν υπάρχει κάποια τέτοια πληροφορία πουθενά...από ότι βλέπω στο site....dj manos έγραψε:Αυριο η σχολη ειναι κλειστη.Πηρε αποφαση η Συγκλητος αποψε και αυριο θα συνεδριασει η Συγκλητος για το τί θα γινει την υπολοιπη εβδομαδα.
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
ισχυει αυτο σιγουρα?dj manos έγραψε:Αυριο η σχολη ειναι κλειστη.Πηρε αποφαση η Συγκλητος αποψε και αυριο θα συνεδριασει η Συγκλητος για το τί θα γινει την υπολοιπη εβδομαδα.
- prochatz
- Real Name: Πρόδρομος
Παιδιά, το Ε.Μ.Π. αύριο Δευτέρα 8/12 θα παραμείνει κλειστό, καθώς και η πλειονότητα των Α.Ε.Ι. σε μια προσπάθεια εκτόνωσης του θερμού κλίματος, όπως μεταδόθηκε στο βραδινό δελτίο της ΝΕΤ.
Την ουρά τη φάγαμε. Το γαϊδούρι έμεινε...
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
H alitheia einai oti h pleionotita twn anarxikwn oute pou thimatai ton 15xrono. Ta perissotera apo auta ta kathikia vrikan aformi gia na katastrepsoun (ws sinithws) , na klepsoun (sta plaisia tis katastrofis katastimatwn) kai genikotera na ektonothoun me katastrofiko tropo. Fysika kai den itan logos o thanatos enos paidiou gia oles autes tis katastrofes alla mono h aformi, giati paidia kai neoi genikotera pethainun kathe mera alla kaneis den antidraei. To sigekrimeno peristatiko apla itan mia poly entoni aformi afou perieixe astinomiko kai thanato neou (oti prepei gia tous anarxikous).
Pera apo auto den mporei enas politismenos anthrwpos na antidra se kati kako me kati xeirotero kai katastrofiko gia to koinwniko sinolo to opoio de ftaiei se tipota. De dexomai epikrisi sto sxolio, o kathenas mporei na katsei kai na syllogistei monos tou, o fanatismos kai i logomaxia den odhgoun se kamia lysh , mono periplekoun to provlima perissotero.
Pera apo auto den mporei enas politismenos anthrwpos na antidra se kati kako me kati xeirotero kai katastrofiko gia to koinwniko sinolo to opoio de ftaiei se tipota. De dexomai epikrisi sto sxolio, o kathenas mporei na katsei kai na syllogistei monos tou, o fanatismos kai i logomaxia den odhgoun se kamia lysh , mono periplekoun to provlima perissotero.
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Δεν πεθανε το παιδι απλα!ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!Το καταλαβαινεις αυτο ******************;Full Metal Alchemist έγραψε:H alitheia einai oti h pleionotita twn anarxikwn oute pou thimatai ton 15xrono. Ta perissotera apo auta ta kathikia vrikan aformi gia na katastrepsoun (ws sinithws) , na klepsoun (sta plaisia tis katastrofis katastimatwn) kai genikotera na ektonothoun me katastrofiko tropo. Fysika kai den itan logos o thanatos enos paidiou gia oles autes tis katastrofes alla mono h aformi, giati paidia kai neoi genikotera pethainun kathe mera alla kaneis den antidraei. To sigekrimeno peristatiko apla itan mia poly entoni aformi afou perieixe astinomiko kai thanato neou (oti prepei gia tous anarxikous).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wizard την Δευ Δεκ 08, 2008 12:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Αφαιρέθηκαν τα υβριστικά σχόλια
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
dj mano kala tha kaneis na valeis stin akri to fanatismo sou kai tis vrisies (oute pou me ksereis) kai na prospathiseis na katalaveis tin ousia autou pou egrapsa. fisika kai exw epignwsh tis katastasis opws kai oi perissoteroi an oxi oloi ektos an mas thewreis olous stokous. Den anaferomai ston 15xrono alla stis prakseis twn anarxikwn, einai ksekatharo auto pou lew.
kai mia tetoia apantisi deixnei oti apo olo to post mou diavases mono ti leksi pethane... (thats sad)
kai mia tetoia apantisi deixnei oti apo olo to post mou diavases mono ti leksi pethane... (thats sad)
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
νιωθεις ρε??? δεν ηταν μονο αναρχικοι χθες και σημερα στον δρομο και στα οδοφραγματα! κοσμος ηταν! απλοι ανθρωποι! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Λίγο πιο σεμνά θα σε παρακαλούσα. Σκοτώθηκε όπως χιλιάδες άλλα σε όλο τον κόσμο. Κρίμα για το παιδί και την οικογένειά του.καταλαβαινεις αυτο ******************
όσο για αυτούς που τα σπάσανε, καλά έκαναν. Αφού δεν τους μαντρώνουνε, και αφού οι υπόλοιποι τους κοιτάνε και δεν αντιδρούν τότε καλά έκαναν. Να δω πόσα χρόνια θα συνεχιστεί αυτή η μ@λ@κία... Αλλά μάλλον δεν θα'μαι εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wizard την Τρί Δεκ 09, 2008 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dj manos
- Banned
Full Metalist,μονο που το θεμα μας ειναι ο θανατος του 15χρονου και ΟΧΙ το καψιμο περιουσιων απο αναρχικους.Αυτο το καταλαβαινεις****;Εδω αφαιρεθηκε μια ζωη και ο καθε ασχετος,μαλακοβιολης,ασυνειδητος,απολιτικ ασχολειται με τα αυτοκινητα και τις τζαμαριες των πλουσιων.
Οταν μιλαμε για ανθρωπινη ζωη,στ' @ρχιδι@ μας η περιουσια των φιλησυχων πολιτων.
Οταν μιλαμε για ανθρωπινη ζωη,στ' @ρχιδι@ μας η περιουσια των φιλησυχων πολιτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wizard την Δευ Δεκ 08, 2008 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- niovgalto_psema
- Real Name: fannie
λοιπον, σχετικα με το θεμα των καταστηματων κλπ κλπ ισως κανενας να μην ακουσε τον προεδρο [ή εκπροσωπος ή ο,τι αλλο ηταν τελος παντων (αλλα νομιζω προεδρος αν δεν κανω λαθος)] των μικροπωλητων-μικροκαταστηματαρχων κ ετσι, ο οποιος αντι να κατσει να κλαφτει για τις καταστροφες των καταστηματων ειπε μια απ τις σωστοτερες φρασεις που ακουσα σημερα: "οταν υπαρχουν θυματα κ ανθρωπινες ζωες που χανονται, δεν τιθεται καν θεμα συζητησεις περι υλικων ζημιων στα καταστηματα". οταν ο ανθρωπος με τη συγκεκριμενη θεση λεει κατι τετοιο δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι αλλο...
Give a Monkey a Brain and He'll Swear He's the Center of the Universe...

- dj manos
- Banned
(το αναπαραγω για τα ******** του site)niovgalto_psema έγραψε:λοιπον, σχετικα με το θεμα των καταστηματων κλπ κλπ ισως κανενας να μην ακουσε τον προεδρο [ή εκπροσωπος ή ο,τι αλλο ηταν τελος παντων (αλλα νομιζω προεδρος αν δεν κανω λαθος)] των μικροπωλητων-μικροκαταστηματαρχων κ ετσι, ο οποιος αντι να κατσει να κλαφτει για τις καταστροφες των καταστηματων ειπε μια απ τις σωστοτερες φρασεις που ακουσα σημερα: "οταν υπαρχουν θυματα κ ανθρωπινες ζωες που χανονται, δεν τιθεται καν θεμα συζητησεις περι υλικων ζημιων στα καταστηματα". οταν ο ανθρωπος με τη συγκεκριμενη θεση λεει κατι τετοιο δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι αλλο...