Περιμένατε καλύτερα από τον Κούγια, που και μόνο τη φάτσα του να κοιτάξεις, σε πιάνει αναγούλα; Διότι εκτός από το ότι όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που γράφει είναι άνανδροι, στα όρια της προσβολής νεκρού, δεν έχουν και κάποια ουσιαστική σχέση με το περιστατικό αυτό καθ'αυτό, μόνο εντυπώσεις προσπαθούν να προκαλέσουν. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του δικαστηρίου, θα τα έβλεπα ως επιβαρυντικά, αντί για ελαφρυντικά. Πάντως όχι και σκότωμα-λινστάρισμα, στο επίπεδό του θα πέσεις έτσι, αρκεί να τον βλέπεις να εκτίθεται με τον πλέον ακραίο τρόπο, αφού δείχνει ότι δεν έχει ίχνος ανδρισμού και ψυχής..
Όσο αναφορά τον εξωστρακισμό, που είναι και το σοβαρό κομμάτι, αφ'ενός καμμία μαρτυρία δεν το ξεκαθαρίζει (τουλάχιστον από αυτές που είδα-διάβασα), αφ'ετέρου η οικογένεια έβαλε και δικό της ιδιωτικό ερευνητή, για αυτό καθυστέρησε το πόρισμα, οπότε ας μην βιαστούμε να πούμε ότι είναι ψέμματα, διότι εντάξει οι άλλοι, αλλά ο ιδιωτικός της οικογένειας, για πιο λόγο να πει τέτοιο ψέμα; Σε αυτή την υπόθεση, αλλά και γενικότερα σε αυτή τη χώρα, μας 'τρώνε' οι βιαστικές-εν θερμώ γενικεύσεις-συμπεράσματα. Όπως και να έχει όμως, ακόμα και εξωστρακισμός να αποδειχθεί, μπορεί να μην υπάρχει καθαρός δόλος, αλλά παραμένει ο ενδεχόμενος δόλος, αφού πυροβόλησε εκ προθέσεως (αυτό ξεκαθαρίστηκε από τους μάρτυρες, αλλά και ο ίδιος το παραδέχτηκε νομίζω), γνωρίζοντας τους κινδύνους που ενέχει αυτό, σε αστική περιοχή, με τόσο κόσμο (ειδικά αφού ήταν και τόσα χρόνια στο σώμα). Οπότε ακόμα και έτσι, μπορεί όχι ισόβια, αλλά θα πρέπει να φυλακιστεί για πάνω απο 15 χρόνια.
O_Xamenos έγραψε:τι θα πει ρε "πολυ δημοκρατικο"????
ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Δύο στραβά δεν κάνουν ένα ίσιο. Το άδικο δεν διορθώνεται με το άδικο. Το σκοτάδι δεν φωτίζεται με το σκοτάδι. Για αυτό λοιπόν, το μη δημοκρατικό, δεν αντιμετωπίζεται με μη δημοκρατικό. Εξάλλου, στα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ισχύουν σχέσεις αμοιβαιότητας (αμφίδρομες), και εκεί φαίνεται ο πολιτισμός κάποιου. Ο ίδιος ο Χριστός, είχε καταδικάσει το οφθαλμός αντί οφθαλμού!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό