Να ποιοι σπάνε και καίνε τα μικρομάγαζα
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Να ποιοι σπάνε και καίνε τα μικρομάγαζα
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες (1,2,3) ποιοι ειναι οι "κουκουλοφοροι" που σπάνε και καινε τα μικρομαγαζα και τις περιουσιες του κοσμακη, με μονο στοχο να τον στρεψουν εναντιον των μαθητων-φοιτητων-νεολαιων που διαδηλωνουν αυτες τις μερες.
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
- surf_tha_curl
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
- Facebook ID: 0
Re: Να ποιοι σπάνε και καίνε τα μικρομάγαζα
Μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι.. απλα..surf_tha_curl έγραψε:Ακουστε και αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=xfiCf7QD ... re=related
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- niovgalto_psema
- Real Name: fannie
ε οχι!!! ε δεν το πιστευω!!! οι μπατσοι να κανουν τετοια πραγματα???? τς τς τς... μου φαινεται απιστευτο!!!!
α ρε να σαπισετε ολοι γ@μω το στανιο μου...
ΥΓ. ποτε θα βρεθει ενας αγιος ανθρωπος να ξεκανει επιτελους τον κουγια για να κανουμε ολοι ενα τεραστιο παρτυ????
α ρε να σαπισετε ολοι γ@μω το στανιο μου...
ΥΓ. ποτε θα βρεθει ενας αγιος ανθρωπος να ξεκανει επιτελους τον κουγια για να κανουμε ολοι ενα τεραστιο παρτυ????
Give a Monkey a Brain and He'll Swear He's the Center of the Universe...

- Ih8 mags
- Real Name: ...........................................
exei vre8ei...To onoma tis eui vatidou...to prwto takouni astoxise alla pou 8a paei 8a ta kataferei
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Shit shit Shearer
- v4nkar3
- Real Name: Βαγγελης
Tote itan o likourezos twra einai o kougias...skata se olous...

-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Αφαιρέθηκε το link γιατί δεν είναι σίγουρο αν αυτό που έδειχνε είναι αληθές και μπορεί να θίγονταν πρόσωπα άδικα.
-Wizard
-Wizard

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Sorry κι όλας, αλλά από τη φωτό αυτή εγώ δε βλέπω σύλληψη...
Εξ' ίσου πιθανό μου φαίνεται να "μαζεύουν" το μικρό για να μην το συλλάβουν.
Εξ' ίσου πιθανό μου φαίνεται να "μαζεύουν" το μικρό για να μην το συλλάβουν.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- remilt
- Real Name: Καραμανλής Μίλτος
Οι προβοκατόρικες τεχνικές έχουν χρησιμοποιειθεί πολλές φορές κατά την διάρκεια της ιστορίας, η ευκολία εφαρμογής της προβοκάτσιας την καθιστά μάλλον την ποιο επιτυχημένη μέθοδο εκούσιου προσανατολισμού της κοινής γνώμης, ενώ τα ΜΜΕ παίζουν τον ρόλο καταλύτη στην επιτυχία της.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα οργισμένο πλήθος και λίγοι βαλτοί (προβοκάτορες) να σπάσουν και να κάψουν δύο τρία καταστήματα αυτοκίνητα που από την μία δεν έχουν καμία σχέση με τους σκοπούς της διαμαρτυρίας απ' την άλλη είναι πράξεις που "δικαιολογούνται" ή είναι "ανεκτές" από το πλήθος που αν και μπορεί να σαστίσει δεν θα κάνει τίποτα (μιας και είναι κινήσεις οργισμένων "δικών τους;;;", τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου, οι ποιο ευάλωτοι και θερμοκέφαλοι θα τσιμπήσουν και θα συνεχίσουν το έργο των προβοκατόρων (τύποι που ψήνονται απλά να τα σπάσουν) ενώ κάποιοι άλλοι θα αρπάξουν την ευκαιρία λόγω του χάους και θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν κάποια προσωπικά οφέλη από την όλη κατάσταση (μετανάστες, πρεζόνια και λοιποί ανιδεολόγητοι). Το τελικό αποτέλεσμα είναι η γενική εικόνα να μην αντικατοπτρίζει τα δίκια του αγώνα και να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα αρχικά αίτια της όλης κινητοποίησης.
Εγώ προτείνω αντί να παραμένουμε θεατές σε όλα αυτά που γίνονται, βλέπουμε και ακούμε να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ότι παρόμοιο υλικό βρίσκεται στο internet ή ακόμα και όσοι έχουν κάμερα ή φωτογραφική να βγούνε ψάχνοντας να ξεσκεπάσουμε τους χαφιέδες προβοκάτορες που στοχευμένα προσπαθούν (και καταφέρνουν) να αποπροσανατολίσουν τον λαουτζίκο που κάθεται και παρακολουθεί τα γεγονότα από την πολυθρόνα του σπιτιού του και χάφτει ότι του προσφέρουν τα ΜΜΕ (είναι η πλειοψηφία δυστυχώς...). Οι υπόνοιες για "ανάγκη" εφαρμογής του άρθρου 11, άρση του ασύλου και αποστολή ξένων δυνάμεων καταστολής (!!!!) είναι μία πραγματικότητα και όσο ακραίο μπορεί να μας φαίνεται μιας και δεν έχουμε ζήσει τέτοιες καταστάσεις είναι κάτι το οποίο δεν είναι διόλου απίθανο και πρέπει αποφευχθεί πάση θυσία. Η κοινή γνώμη όσον αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή ώστε σε περίπτωση τέτοιας απόφασης να αντιδράσει επαρκώς δυναμικά ώστε να απωθήσει μια τέτοια ακραία "πολιτική" απόφαση. Οι προβοκατόρικες τρομολάγνες τακτικές του κρατικού μηχανισμού καταστολής πρέπει να ξεσκεπαστούν και να δημοσιοποιηθούν με κάθε μέσο (όχι μόνο το internet). Όποιος βρει τέτοιο υλικό ας μου το στείλει το [email protected] σκέπτομαι να φτιάξω ένα CD ή ακόμα να τυπώσουμε φυλλάδια ώστε αυτά να μοιραστούν καταλλήλως.
http://garizo.blogspot.com/2008/12/neo- ... olice.html
http://www.tvxs.gr/v1403
http://www.greekalert.com/2008/12/blog-post_6824.html
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα οργισμένο πλήθος και λίγοι βαλτοί (προβοκάτορες) να σπάσουν και να κάψουν δύο τρία καταστήματα αυτοκίνητα που από την μία δεν έχουν καμία σχέση με τους σκοπούς της διαμαρτυρίας απ' την άλλη είναι πράξεις που "δικαιολογούνται" ή είναι "ανεκτές" από το πλήθος που αν και μπορεί να σαστίσει δεν θα κάνει τίποτα (μιας και είναι κινήσεις οργισμένων "δικών τους;;;", τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου, οι ποιο ευάλωτοι και θερμοκέφαλοι θα τσιμπήσουν και θα συνεχίσουν το έργο των προβοκατόρων (τύποι που ψήνονται απλά να τα σπάσουν) ενώ κάποιοι άλλοι θα αρπάξουν την ευκαιρία λόγω του χάους και θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν κάποια προσωπικά οφέλη από την όλη κατάσταση (μετανάστες, πρεζόνια και λοιποί ανιδεολόγητοι). Το τελικό αποτέλεσμα είναι η γενική εικόνα να μην αντικατοπτρίζει τα δίκια του αγώνα και να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα αρχικά αίτια της όλης κινητοποίησης.
Εγώ προτείνω αντί να παραμένουμε θεατές σε όλα αυτά που γίνονται, βλέπουμε και ακούμε να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ότι παρόμοιο υλικό βρίσκεται στο internet ή ακόμα και όσοι έχουν κάμερα ή φωτογραφική να βγούνε ψάχνοντας να ξεσκεπάσουμε τους χαφιέδες προβοκάτορες που στοχευμένα προσπαθούν (και καταφέρνουν) να αποπροσανατολίσουν τον λαουτζίκο που κάθεται και παρακολουθεί τα γεγονότα από την πολυθρόνα του σπιτιού του και χάφτει ότι του προσφέρουν τα ΜΜΕ (είναι η πλειοψηφία δυστυχώς...). Οι υπόνοιες για "ανάγκη" εφαρμογής του άρθρου 11, άρση του ασύλου και αποστολή ξένων δυνάμεων καταστολής (!!!!) είναι μία πραγματικότητα και όσο ακραίο μπορεί να μας φαίνεται μιας και δεν έχουμε ζήσει τέτοιες καταστάσεις είναι κάτι το οποίο δεν είναι διόλου απίθανο και πρέπει αποφευχθεί πάση θυσία. Η κοινή γνώμη όσον αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή ώστε σε περίπτωση τέτοιας απόφασης να αντιδράσει επαρκώς δυναμικά ώστε να απωθήσει μια τέτοια ακραία "πολιτική" απόφαση. Οι προβοκατόρικες τρομολάγνες τακτικές του κρατικού μηχανισμού καταστολής πρέπει να ξεσκεπαστούν και να δημοσιοποιηθούν με κάθε μέσο (όχι μόνο το internet). Όποιος βρει τέτοιο υλικό ας μου το στείλει το [email protected] σκέπτομαι να φτιάξω ένα CD ή ακόμα να τυπώσουμε φυλλάδια ώστε αυτά να μοιραστούν καταλλήλως.
http://garizo.blogspot.com/2008/12/neo- ... olice.html
http://www.tvxs.gr/v1403
http://www.greekalert.com/2008/12/blog-post_6824.html
- v4nkar3
re wizard eisai sovaros ? de vlepeis ta xeria tou paidiou pisw na tou ta travane kai na einai demena?....o tipos me ta gyalakia profanws itan mesa stin poreia kai o allos me tin koukoula kai o allos eskase meta..

- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Μετά απο συζήτηση με γνωστό που συχνάζει στα γήπεδα έμαθα πως στα επεισόδια του κέντρου είδε φάτσες κλασικών χούλιγκαν γηπέδων. Κρατήστε το υπ' όψιν, έχει ενδιαφέρον... Πολλοί απλά ψήνονται για σπάσιμο του ο,τιδήποτε, όπως και στο γήπεδο, αλλά εκει μέσα υπάρχουν σίγουρα και προβοκάτορες που διευθύνουν την κάθε ταραχή...
Επίσης,
Κούγιας!
Είναι δυνατόν να βγαίνει και να δηλώνει πως ο φόνος ήταν "μια παρεξήγηση" και πως "η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν έπρεπε ή όχι το παιδί να χάσει τη ζωή του"??? Λες και "πρέπει" να χάνει τη ζωή του όποιο παιδί έχει συμπεριφορά που κρίνεται "αποκλίνουσα"!
Επίσης,
Είναι δυνατόν να βγαίνει και να δηλώνει πως ο φόνος ήταν "μια παρεξήγηση" και πως "η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν έπρεπε ή όχι το παιδί να χάσει τη ζωή του"??? Λες και "πρέπει" να χάνει τη ζωή του όποιο παιδί έχει συμπεριφορά που κρίνεται "αποκλίνουσα"!
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
- v4nkar3
einai eurews gnwsto oti katevike i thira 13 gia vandalismous

- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Τελικα το σχεδιο της κυβερνησης εχει αποτελεσμα: Σε συνεργασια με τα καναλια αναδεικνυει ξανα και ξανα εικονες καταστροφης και πλιατσικου.Οι αναρχικοι καινε τραπεζες και πολυτελη αυτοκινητα γιατι εχουν οργη.Απο διπλα,οι μπατσοι με τις κουκουλες,καινε τα μαγαζια των 'μεροκαματιαρηδων' και των 'νοικοκυρεων'.Ετσι η κοινη γνωμη,η κοινη σαν πορνη,αρχιζει να αποζητα σκληροτερα μετρα,καταστασεις εκτακτου αναγκης και χουντες.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Εγώ είμαι σοβαρότατος. Εσύ μήπως δε βλέπεις καλά; Τα χέρια του παιδιού δεν είναι δεμένα και δεν είναι πίσω. Το αριστερό του χέρι μάλιστα φαίνεται να τραβάει το χέρι του τύπου με τα μπλε γυαλιά.v4nkar3 έγραψε:re wizard eisai sovaros ? de vlepeis ta xeria tou paidiou pisw na tou ta travane kai na einai demena?....o tipos me ta gyalakia profanws itan mesa stin poreia kai o allos me tin koukoula kai o allos eskase meta..
Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο σύλληψης. Αλλά από αυτή τη φωτογραφία απλά δεν προκύπτει.
Μου αρέσει πολύ που βρήκες και ποιος ήταν ήδη στην πορεία και ποιοι σκάσανε μετά
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...