Να ποιοι σπάνε και καίνε τα μικρομάγαζα
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Να ποιοι σπάνε και καίνε τα μικρομάγαζα
Πάντως ας κρατησουμε ένα ερωτηματικό για διερεύνηση: Εκτός από τους κλασικούς προβοκάτορες της αστυνομίας που δρούν τις τελευταίες δεκαετίες, μήπως περνάμε σε φάση που και οι hooligan των ομάδων αρχίζουν να δρούν με τέτοιο τρόπο; Αν ναι, είναι πολύ ανησυχητικό, καθώς υπερέχουν σε σχέση με τους ασφαλίτες στο ότι περιλαμβάνουν πολίτες και δε μπορεί να κατηγορηθεί το κράτος για τη δράση τους, ακόμα και αν την έχει υποκινήσει... Μια σκέψη κάνω, και εύχομαι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.... Αξίζει διερεύνηση πάντως... (αν και σε βάθος χρόνου φαίνεται καλύτερα αυτό)
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
- v4nkar3
- Real Name: Βαγγελης
file wizard omologw esfala..panw sti fouria kai sta neura twn imerwn kai me ola auta pou ginodai einai logiko na iparxei mia tholwsi...Sigoura omws tetoia peristatika (an den einai kai auto pou fainetai sti fwto) silipsewn apo asfalites einai poli sixna autes tis meres.

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Δε διαφωνώ και είναι πιθανό να δείχνει και αυτή η φωτό. Απλά εννοώ ότι δε μπορούμε να καίμε άτομα χωρίς να είμαστε σίγουροι γι' αυτό που λέμε. Μην τους στιγματίζουμε δηλαδή σαν ασφαλίτες ενώ μπορεί ακόμα και να προστατεύουν τον μικρό. Οπότε Χαμένε, αν έχεις αποδείξεις ότι πρόκειται περί σύλληψης κάνε edit και ξαναβάλε το link. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να το αφαιρέσω γιατί θίγονται πρόσωπα και ίσως άδικα.v4nkar3 έγραψε:Sigoura omws tetoia peristatika (an den einai kai auto pou fainetai sti fwto) silipsewn apo asfalites einai poli sixna autes tis meres.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
δεν εχω αποδειξεις απλα κοιταζοντας στο ιντυμηντια το βρηκα και δεν ελεγε κατι διαφορετικο...
βασικα βρηκα και αυτα:

βασικα βρηκα και αυτα:

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Γενικο σχολιο:
Παντως σε πορειες και ιδιαιτερα σε "στιγμες οξυνσης" (sic), μια τακτικη συλληψης ειναι ασφαλητες να προχωρουν σε δηθεν συγκρουσεις απομακρυνομενοι αρκετα απο το σωμα της πορειας με αποτελεσμα μερικοι να ακολουθουν. Οταν πλεον η αποσταση ειναι αρκετα μεγαλη για να γυρισουν πισω ή για να αποτραπει η συλληψη απο τους υπολοιπους διαδηλωτες, οι ασφαλητες συλαμβανουν το ατομο που απομακρυνθηκε μαζι τους (ή και μονο του απο λαθος τακτικης, αυθορμητισμου κλπ).
προσοχη λοιπον, (απομακρυνομαστε (αν χρειαστει) μονο κατα ομαδες αρκετων ατομων....)
Παντως σε πορειες και ιδιαιτερα σε "στιγμες οξυνσης" (sic), μια τακτικη συλληψης ειναι ασφαλητες να προχωρουν σε δηθεν συγκρουσεις απομακρυνομενοι αρκετα απο το σωμα της πορειας με αποτελεσμα μερικοι να ακολουθουν. Οταν πλεον η αποσταση ειναι αρκετα μεγαλη για να γυρισουν πισω ή για να αποτραπει η συλληψη απο τους υπολοιπους διαδηλωτες, οι ασφαλητες συλαμβανουν το ατομο που απομακρυνθηκε μαζι τους (ή και μονο του απο λαθος τακτικης, αυθορμητισμου κλπ).
προσοχη λοιπον, (απομακρυνομαστε (αν χρειαστει) μονο κατα ομαδες αρκετων ατομων....)

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία: