15χρονος νεκρός..!
- toPic
- Real Name: Maria
- Facebook ID: 0
Re: 15χρονος νεκρός..!
Xoris to internet tha eimastan tyfloi!!!!! Tosh ypokrisia pia sthn TV!? Les kai de ftanei to oti einai anypoforh!
Sxetika me thn "Alhtheia" tou Apolytou... Ola kala..Alla pws dhmosievoun etsi xima katatheseis? Tis moirazoune fwtotypimenes?!
Sxetika me thn "Alhtheia" tou Apolytou... Ola kala..Alla pws dhmosievoun etsi xima katatheseis? Tis moirazoune fwtotypimenes?!
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Ε, προφανώς δε θα είχε πρόβλημα αυτός που κατέθεσε... Δε νομίζω να υπέκλεψαν την κατάθεση... Θα νομίσετε ότι τα παίρνω από τον Τεγόπουλο, αλλά πραγματικά αξίζει και ο σημερινός Ιός της Κυριακής
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kLv_7kM6xIU[/youtube]
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
ΥΓΕΙΑ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΑΙΔΕΙΑ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..ΕΡΓΑΣΙΑ
Για σας.
Είμαι και εγώ ενας πολίτης αυτής της χώρας, που είναι στα πρόθυρα τρέλας...με όλα αυτά που συμβένουνε και δυστυχός κανένας δεν αντιδράς, εκτος απο τα παιδιά!και ευτυχώς και αυτά!!!που επιτέλους κάποιος αντιδρά...κάποιος φονάζει....κάποιος φοναζει επιτέλους σε όλα αυτά τα τέρατα που συμβαίνουν γύρο μας ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!Έμελε ο αδικοχαμένος Αλέξανδρος να γίνει η αφορμή και το σύμβολο αυτής της σάπιας εποχής!!Με συγχωρίτε για τα ορθογραφικά μου λάθη ΄΄ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ...΄΄Είμαι 31 ετών και απο τοτε μέχρι και σήμερα, ακουω τους μεν πράσινους και τους δε μπλε, πότε να πιστεύω απο εδώ και πότε απο την αλλη...Φτάνει πια....ΦΤΑΝΕΙ....Γιατί να χωρίζετε η Ελλάδα σε δυο στρατόπεδα...αφου όλοι σε μια χώρα ζούμε...γιατί αυτοί που κλέβουν 5€ να πηγένουν μέσα και αυτοί που καταχράζοντε εκατομίρια να μην τιμορούντε ποτέ;Γιατί υπάρχει η ασιλία στους βουλευτές;αυτοί αν κάνουν κάτι πρέπει και μόνο για παραδιγματισμό να τιμορούντε...αυτοί ειναι το παράδιγμα υποτίθετε και οι πρώτοι πολίτες του κράτους..Γιατί οι υπέφθηνοι του βατοπαιδίου δεν πάνε μέσα λιπον;Ψωμι, παιδία, Ελευθερία φονάζανε κάποτε αυτοί που τώρα μας κιβερνάνε!!!Το ξεχάσανε...;Βολευτήκανε...;καθισιχάσανε;.ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;
Υπάρχει παιδία;τότε εγω γιατι είμαι ανορθόγραφος; (31 ετών) ΄΄ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΙΡΙΑ΄΄
Υπάρχει ΨΩΜΙ;στην τσεπι μου δεν έχω παρα 5€, ειμαι ξενοδοχοιπάλιλος και απο 7 μήνες που ηταν η σεζόν φέτος δούλεψα 4 και πρεπει να ευχαριστώ για αυτό. Ξέχασα...Η Βιομιχανία της Ελλάδος ειναι ο τουρισμός αλλά αυτοι, υπουργίο τουρισμου κάναν πριν μια τετραετια...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ;
Υπάρχει Ελευθερία;Όταν ένα παιδί πέφτει νεκρό απο το ίδιο το κράτος γιατι απλά περπατούσε στου δρόμο.....Αυτό λεγετε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;Στην ομόνoια μετα τις 12 περπατας ;;;;;
Πέστε μου σας παρακαλώ που να πιστέψω;
Στους κλιρικους;Γιατί όλος ο πλουτος συσσωρεύετε στις εκκλισίες;Γιατί οι κλιρικοί φοράνε πολισίνθετα πανακριβα άμφια και όλους τους θισαυρους του κόσμου; Εγώ στο φτωχό μου σχολείο, έμαθα οτι ο Χριστός ήταν φτωχός,απλα ντημένος και οι μαθητές του ψαράδες....Αυτοί ποιόν αντιπροσοπεύουν;τον Χριστό ή τον Ωνάση;
Οι υπεύθινοι του βατοπαιδίου θα τιμοριθούν;Η παιδεία θα φτιάξει;η οικονομεία;το ασφαλιστικο;σινταξη θα προλάβουμε να πάρουμε;γιατι βλέπω πολους γνωσγτούς που έχουν κάποια άνεση παραπάνω και κάνουν ιδιωτικές ασφαλίσεις και κάποιους άλλους χρησές δουλιές.....Κ. πρωθυπουργέ, αλήθια τι ασφάλιση έχετε; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ.... ΚΑΜΙΑ.......
ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΔΤΕΨΩ;
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΚΛΙΡΙΚΟΥΣ;
Παιδιά νέες γραμμές...Νέα κόματα... αυτό το κατεστιμένο σπάει...ΤΟ ΣΥΣΤΙΜΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ!!! ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ... που δεν θα παρέχουν ασιλίες σε πολιτικούς, που δεν θα διχάζουν τους έλληνες σε δυο παρατάξεις... Αλλα θα τους ενώνουν!που δεν θα βολεύουν τα δικά τους παιδια, αλλα αυτά που ειναι ικανά!!!(Δεν υποστιρίζω πλέων κανενα κόμα,δεν ειμαι δεξιος,αριστερος,κενρτόος.......)Ειμαι ένας πολίτης που θέλει επιτελους να αναπνέσει...να δω επιτέλους κάτι να λιτουργεί σε αυτών τον τόπο και να μην ντρεπομε οτι θα αφίσω στα παιδια μου ΣΤΑΧΤΗ!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ....ΦΤΑΝΕΙ...ΦΤΑΝΕΙ...ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΑΡΓΑ.....
ΥΓΕΙΑ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΑΙΔΕΙΑ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..ΕΡΓΑΣΙΑ!!
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ.. ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!
Σωτήρης
Για σας.
Είμαι και εγώ ενας πολίτης αυτής της χώρας, που είναι στα πρόθυρα τρέλας...με όλα αυτά που συμβένουνε και δυστυχός κανένας δεν αντιδράς, εκτος απο τα παιδιά!και ευτυχώς και αυτά!!!που επιτέλους κάποιος αντιδρά...κάποιος φονάζει....κάποιος φοναζει επιτέλους σε όλα αυτά τα τέρατα που συμβαίνουν γύρο μας ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!Έμελε ο αδικοχαμένος Αλέξανδρος να γίνει η αφορμή και το σύμβολο αυτής της σάπιας εποχής!!Με συγχωρίτε για τα ορθογραφικά μου λάθη ΄΄ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ...΄΄Είμαι 31 ετών και απο τοτε μέχρι και σήμερα, ακουω τους μεν πράσινους και τους δε μπλε, πότε να πιστεύω απο εδώ και πότε απο την αλλη...Φτάνει πια....ΦΤΑΝΕΙ....Γιατί να χωρίζετε η Ελλάδα σε δυο στρατόπεδα...αφου όλοι σε μια χώρα ζούμε...γιατί αυτοί που κλέβουν 5€ να πηγένουν μέσα και αυτοί που καταχράζοντε εκατομίρια να μην τιμορούντε ποτέ;Γιατί υπάρχει η ασιλία στους βουλευτές;αυτοί αν κάνουν κάτι πρέπει και μόνο για παραδιγματισμό να τιμορούντε...αυτοί ειναι το παράδιγμα υποτίθετε και οι πρώτοι πολίτες του κράτους..Γιατί οι υπέφθηνοι του βατοπαιδίου δεν πάνε μέσα λιπον;Ψωμι, παιδία, Ελευθερία φονάζανε κάποτε αυτοί που τώρα μας κιβερνάνε!!!Το ξεχάσανε...;Βολευτήκανε...;καθισιχάσανε;.ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;
Υπάρχει παιδία;τότε εγω γιατι είμαι ανορθόγραφος; (31 ετών) ΄΄ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΙΡΙΑ΄΄
Υπάρχει ΨΩΜΙ;στην τσεπι μου δεν έχω παρα 5€, ειμαι ξενοδοχοιπάλιλος και απο 7 μήνες που ηταν η σεζόν φέτος δούλεψα 4 και πρεπει να ευχαριστώ για αυτό. Ξέχασα...Η Βιομιχανία της Ελλάδος ειναι ο τουρισμός αλλά αυτοι, υπουργίο τουρισμου κάναν πριν μια τετραετια...ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ;
Υπάρχει Ελευθερία;Όταν ένα παιδί πέφτει νεκρό απο το ίδιο το κράτος γιατι απλά περπατούσε στου δρόμο.....Αυτό λεγετε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;Στην ομόνoια μετα τις 12 περπατας ;;;;;
Πέστε μου σας παρακαλώ που να πιστέψω;
Στους κλιρικους;Γιατί όλος ο πλουτος συσσωρεύετε στις εκκλισίες;Γιατί οι κλιρικοί φοράνε πολισίνθετα πανακριβα άμφια και όλους τους θισαυρους του κόσμου; Εγώ στο φτωχό μου σχολείο, έμαθα οτι ο Χριστός ήταν φτωχός,απλα ντημένος και οι μαθητές του ψαράδες....Αυτοί ποιόν αντιπροσοπεύουν;τον Χριστό ή τον Ωνάση;
Οι υπεύθινοι του βατοπαιδίου θα τιμοριθούν;Η παιδεία θα φτιάξει;η οικονομεία;το ασφαλιστικο;σινταξη θα προλάβουμε να πάρουμε;γιατι βλέπω πολους γνωσγτούς που έχουν κάποια άνεση παραπάνω και κάνουν ιδιωτικές ασφαλίσεις και κάποιους άλλους χρησές δουλιές.....Κ. πρωθυπουργέ, αλήθια τι ασφάλιση έχετε; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ.... ΚΑΜΙΑ.......
ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.... ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΔΤΕΨΩ;
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΚΛΙΡΙΚΟΥΣ;
Παιδιά νέες γραμμές...Νέα κόματα... αυτό το κατεστιμένο σπάει...ΤΟ ΣΥΣΤΙΜΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ!!! ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ... που δεν θα παρέχουν ασιλίες σε πολιτικούς, που δεν θα διχάζουν τους έλληνες σε δυο παρατάξεις... Αλλα θα τους ενώνουν!που δεν θα βολεύουν τα δικά τους παιδια, αλλα αυτά που ειναι ικανά!!!(Δεν υποστιρίζω πλέων κανενα κόμα,δεν ειμαι δεξιος,αριστερος,κενρτόος.......)Ειμαι ένας πολίτης που θέλει επιτελους να αναπνέσει...να δω επιτέλους κάτι να λιτουργεί σε αυτών τον τόπο και να μην ντρεπομε οτι θα αφίσω στα παιδια μου ΣΤΑΧΤΗ!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ....ΦΤΑΝΕΙ...ΦΤΑΝΕΙ...ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΑΡΓΑ.....
ΥΓΕΙΑ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...ΠΑΙΔΕΙΑ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..ΕΡΓΑΣΙΑ!!
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ.. ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!
Σωτήρης
-
papagalakos
ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!
δημοσιεύτηκε σήμερα από spartacus1956
ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!
Πριν από 4 ώρες στα ορεινά του νομού, περαστικός σταμάτησε στο δρόμο να ζητήσει το λόγο από κάποιον που του φάνηκε ότι κάνει ζωοκλοπή ή λαθροκυνήγι. Ο άγνωστος πυροβόλησε τον περαστικό, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ! Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε κοντινό χωριό, από όπου ξεκίνησαν κάποιοι, ξεχωριστά, προς το σημείο να δουν τι συνέβει. Μόλις εμφανίστηκε ο πρώτος, ο δολοφόνος τον πυροβόλησε και αυτόν για να μην υπάρχουν μάρτυρες του αυτοκινήτου του. Τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι και στο κεφάλι. Στη συνέχεια πυροβόλησε και τον δευτερο που που έφτασε, ο οποίος του ξέφυγε στα χωράφια. Εκείνη τη στιγμή, τυχαία περνούσε αυτοκίνητο με οικογένεια, με μικρά παιδιά, τους οποίους ο φονιάς κυνήγησε να σκοτώσει. Ευτυχώς οι άνθρωποι πρόλαβαν να μπουν στο χωριό και γλίτωσαν. Ο δράστης κατευθύνθηκε στα Χανιά, όπου και τον έπιασαν οι μπάτσοι. Το όνομάτου Ξυπολιτάκης, 23 ετών, ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΑΣ στις αγροτκές φυλακές της Αγιάς....
Ως εδώ με τα ανθρωπόμορφα ένστολα τέρατα. Ως εδώ με το καθεστώς που τους εξοπλίζει για να το φυλάνε και να εκτελούν κατά συρροήν τους συνανθρώπους μας. Να καεί το σύμπαν, να γίνει της πουτάνας... ΦΤΑΝΕΙ...
Άμεση απάντηση αύριο Πέμπτη, 7:00, με συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς στα Χανιά και πορεία.
Σύντροφοι, συναγωνιστές, συνάνθρωποι... ΕΚΔΙΚΗΣΗ...
Το κειμενι προερχεται απο το www.indy.gr
δημοσιεύτηκε σήμερα από spartacus1956
ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!
Πριν από 4 ώρες στα ορεινά του νομού, περαστικός σταμάτησε στο δρόμο να ζητήσει το λόγο από κάποιον που του φάνηκε ότι κάνει ζωοκλοπή ή λαθροκυνήγι. Ο άγνωστος πυροβόλησε τον περαστικό, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ! Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε κοντινό χωριό, από όπου ξεκίνησαν κάποιοι, ξεχωριστά, προς το σημείο να δουν τι συνέβει. Μόλις εμφανίστηκε ο πρώτος, ο δολοφόνος τον πυροβόλησε και αυτόν για να μην υπάρχουν μάρτυρες του αυτοκινήτου του. Τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι και στο κεφάλι. Στη συνέχεια πυροβόλησε και τον δευτερο που που έφτασε, ο οποίος του ξέφυγε στα χωράφια. Εκείνη τη στιγμή, τυχαία περνούσε αυτοκίνητο με οικογένεια, με μικρά παιδιά, τους οποίους ο φονιάς κυνήγησε να σκοτώσει. Ευτυχώς οι άνθρωποι πρόλαβαν να μπουν στο χωριό και γλίτωσαν. Ο δράστης κατευθύνθηκε στα Χανιά, όπου και τον έπιασαν οι μπάτσοι. Το όνομάτου Ξυπολιτάκης, 23 ετών, ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΑΣ στις αγροτκές φυλακές της Αγιάς....
Ως εδώ με τα ανθρωπόμορφα ένστολα τέρατα. Ως εδώ με το καθεστώς που τους εξοπλίζει για να το φυλάνε και να εκτελούν κατά συρροήν τους συνανθρώπους μας. Να καεί το σύμπαν, να γίνει της πουτάνας... ΦΤΑΝΕΙ...
Άμεση απάντηση αύριο Πέμπτη, 7:00, με συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς στα Χανιά και πορεία.
Σύντροφοι, συναγωνιστές, συνάνθρωποι... ΕΚΔΙΚΗΣΗ...
Το κειμενι προερχεται απο το www.indy.gr
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Για να εξαντλήσουν (υποτίθεται) την αυστηρότητά τους τώρα, σκεφτείτε πόσο φοβούνται για το κύμα των αναταράξεων που έρχεται... Αν και η ιστορία θα επαναληφθεί, πού αλλού; στο εφετείο φυσικά.www.in.gr έγραψε:Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον φυλάκιση δεκαπέντε μηνών για πράξεις οπλοχρησίας επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα και ποινή δεκαετούς κάθειρξης στον συγκατηγορούμενό του, Βασίλη Σαραλιώτη.
Η υπεράσπιση του δεύτερου κατηγορουμένου υπέβαλε αίτημα να δοθεί αναστολή εκτέλεσης της ποινής του Β.Σαραλιώτη, ενόψει της έφεσης που, όπως δήλωσαν, θα καταθέσουν εντός της ημέρας.
Ωστόσο, το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και ο Β.Σαραλιώτης θα οδηγηθεί στη φυλακή. Οι δικαστές του Κακουργιοδικείου με πλειοψηφία 6 προς 1 έκριναν ότι δεν πρέπει να δοθεί αναστολή στον Β.Σαραλιώτη.
Το αίτημα της υπεράσπισης πυροδότησε την ατμόσφαιρα, καθώς προκάλεσε την αντίδραση της γιαγιάς του 15χρονου μαθητή.
Ως προς τις παρεπόμενες ποινές το δικαστήριο διέταξε τη διαρκή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ενώ στον Βασίλη Σαραλιώτη επέβαλε διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε τη διαβίβαση πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών, ώστε να ελεγχθεί το ενδεχόμενο αξιόποινης συμπεριφοράς τεσσάρων μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί.
Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας έκρινε ένοχους και τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η πρόεδρος του δικαστηρίου Αντζελίτα Παπαβασιλείου εκφώνησε την απόφαση, επί της ενοχής, του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τους δύο ειδικούς φρουρούς, που κατηγορούνται για το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας με ψήφους 4 προς 3 κρίθηκε ένοχος για δυσμενέστερη κατηγορία από αυτήν που του είχε απαγγελθεί. Οι τέσσερις δικαστές μετέτρεψαν την ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο στη βαρύτερη κατηγορία της ανθρωποκτονίας με άμεσο δόλο.
Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν η πρόεδρος, ένας τακτικός δικαστής και ένας ένορκος που έκριναν ότι ο Κορκονέας πρέπει να δικαστεί ως έχει, δηλαδή για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.
Κατά πλειοψηφία (6 προς 1), επίσης, οι δικαστές έκριναν ένοχο για απλή συνέργια και τον δεύτερο κατηγορούμενο, ειδικό φρουρό Βασίλη Σαραλιώτη.
Ο δικαστής που μειοψήφησε είχε την γνώμη ότι ο δεύτερος ειδικός φρουρός πρέπει να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών.
Το δικαστήριο, κατά πλειοψηφία 4 προς 3, απέρριψε το αίτημα του Σαραλιώτη για αναγνώριση ελαφρυντικού προτέρου εντίμου βίου, ενώ ομόφωνα αρνήθηκε να του αναγνωρίσει και το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
- m3Lt3D
- Real Name: Γιάννης
ερχονται και εκλογες, μην το ξεχνας αυτο. αλλα ναι συμφωνω οτι το σημαντικοτερο ειναι η οργη του κοσμου. Ακομα και να μεινει οπως εχει η αποφαση για ισοβια(αν και η ιστορια αναλογων περιστατικων μας λεει οτι θα αθωωθει στο τελος), δεν πρεπει να συμβαστουμε με την ποινη του. Ενα γραναζι της μηχανης που λεγεται αστυνομοκρατια ειναι ο Κορκονεας.Στοχος ειναι η μηχανη.
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
και μετά το εφετείο, στον άρειο πάγο.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-
do urden
- Real Name: alex
φετος η 6η δεκεμβρη ειναι πολυ σημαντικη ημερομηνια καθως αποτελει κομβο για το ιδιο το κινημα..φετος η οποια οργη εχει μεινει για τη δολοφονια του αλεξανδρου δεν μπορει παρα να γινει κομματι της συνολικης αγανακτησης που υπαρχει στην κοινωνια..αρχης γενομενης της 17ης νοεμβριου πρεπει να μας βρουνε απεναντι τους με μαχητικα και νικηφορα αιτηματα..
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Το πολυτεχνειο ξεκινησε με προταγματα (λαικη εξουσια, εργατικη εξουσια, κατω το κρατος) και οχι με αιτηματα, τα οποια προστεθηκαν μετα απο τα γνωστα-αγνωστα μεγαλα κομματα της αριστερας ωστε να μπορεσουν να βρουν την θεση τους μεσα στο πολυτεχνειο (ναι το "κατω η χουντα" ειναι αιτημα οταν ολα τα κομματα ξερανε πως σε λιγους μηνες η χουντα με την κυβερνηση μαρκεζινη και την προσπαθεια φιλελευθεροποιησης της εικονας της θα καλουσε εκλογες), βλεποντας την κινητοποιηση αυτη ως προσφορο εδαφος για περαιτερω ενδυναμωση τους για τις επερχομενες εκλογες.do urden έγραψε:αρχης γενομενης της 17ης νοεμβριου πρεπει να μας βρουνε απεναντι τους με μαχητικα και νικηφορα αιτηματα..
Αν εξετασουμε λοιπον το τι εγινε μετα θα δουμε πως ο δαπιτης στην συνελευση ειχε δικιο οταν ελεγε πως "τα αιτηματα του πολυτεχνειου δικαιωθηκαν και φτασαμε εδω που ειμαστε σημερα", ποιος μπορει να αρνηθει πως επεσε η χουντα?
Ο δεκεμβρης του 2008 παλι, για οσους θωρειται εξεγερση, ΔΕΝ ΕΙΧΕ και ουτε θα του αποδοθουν ποτε αιτηματα μεχρι τουλαχιστον να ενσωματωθουν πληρως τα νοηματα του.
Η ελλειψη των αιτηματων ειναι αυτο που κανει μια εξεγερση επικινδυνη για το εκαστωτε καθεστως, αφου απουσια αιτηματων σημαινει απουσια συνδιαλλαγης( εδω κανω την παραδοχη πως για να κερδιθει κατι πρεπει να κατακτηθει και οχι να στο χαρισουν). Ετσι το καθεστως αδυνατει να "σκιαγραφησει" το τι γινεται και απο ποιους, δεν μπορει να καταταξει τους εχθρους του και ολα αυτα εχουν ως τελικη συνεπεια το συμβαν εκεινη την στιγμη να ειναι εξω απο την σφαιρα των επιρροων του (αφομοιωση, ενσωματωση). Οταν μιλαω για ελλειψη αιτηματων εννοω ελλειψη αιτηματων και οχι προταγματων (αν και αυτα ειναι προς συζητηση).
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- lunatic
- Real Name: Zoro
Πάντως έχουν περάσει 2-3 μέρες απ όταν έγινε παρόμοια φάση κ στην Αγγλία κ δεν βλέπω να το ανέφερε κανείς... Μάλλον οι επαναστάτες μας είναι σε αγωνιστικές διακοπές....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
- Tzanampets
- Real Name: Call me 'mate'
Δε θα την έλεγα παρόμοια τη φάση, αν και όσα γνωρίζουμε είναι συγκεχυμένα γενικά
Elen síla lúmenn' omentielvo.

For those about to troll... we salute you!

For those about to troll... we salute you!
-
papagalakos
Αποφυλακίστηκε ο Β. Σαραλιώτης
Ένα μόλις χρόνο πριν, ο ειδικός φουρός είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008, μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια.
Η υπό όρους αποφυλάκιση του Βασίλη Σαραλιώτη αποφασίστηκε ομόφωνα από το πενταμελές Εφετείο Λαμίας, παρά την αντίθετη γνώμη του Εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει ν’ απορριφθεί η αίτηση αναστολής της ποινής του. Το Εφετείο έθεσε ως όρο την μόνιμη παραμονή του Β. Σαραλιώτη στο νομό Δράμας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.
Ο Β. Σαραλιώτης επικαλέστηκε την ασθένεια του πατέρα του, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά του και το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε β΄ βαθμό, ενώ τον Ιούλιο του 2012, με βάση το νόμο, θεμελίωνε ούτως ή άλλως δικαίωμα απόλυσης από τις φυλακές.
Από το TVXS
Ένα μόλις χρόνο πριν, ο ειδικός φουρός είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008, μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια.
Η υπό όρους αποφυλάκιση του Βασίλη Σαραλιώτη αποφασίστηκε ομόφωνα από το πενταμελές Εφετείο Λαμίας, παρά την αντίθετη γνώμη του Εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει ν’ απορριφθεί η αίτηση αναστολής της ποινής του. Το Εφετείο έθεσε ως όρο την μόνιμη παραμονή του Β. Σαραλιώτη στο νομό Δράμας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.
Ο Β. Σαραλιώτης επικαλέστηκε την ασθένεια του πατέρα του, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά του και το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε β΄ βαθμό, ενώ τον Ιούλιο του 2012, με βάση το νόμο, θεμελίωνε ούτως ή άλλως δικαίωμα απόλυσης από τις φυλακές.
Από το TVXS