Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009 και αλλαγές...
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Re: [Σχέδιο Προγράμματος] Χειμερινή Εξεταστική 2008-2009
Καταστροφικό το πρόγραμμα αυτό για μένα, ελπίζω να αλλάξει έστω λίγο. Βέβαια δεν κατηγορώ την γραμματεία, αλλά την γκαντεμιά αλά μέρφυ, και το ότι άφησα τόσα χρωστούμενα μαθήματα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- stroformi
- Real Name: Δήμητρα
- Επικοινωνία:
Καλημέρα. Με λένε δήμητρα και έχω 7 χειμερινά μαθήματα για πτυχίο.
Δεν είμαι δηλαδή και πολύ καλά. 2 από αυτά είναι η Ανάλυση Ι και η Κβαντομηχανική ΙΙ.
Λοιπόν, είμαι αποφασισμένη να πάω στον Τσεκρέκο, και να του ζητήσω για φέτος να μου φέρει την Ανάλυση Ι στο τέλος της εξεταστικής.
Γύρω στις 16/02/09.Τι λέτε; Θα 'ρθειτε και σεις?
Περιμένω με αγωνία.
Δεν είμαι δηλαδή και πολύ καλά. 2 από αυτά είναι η Ανάλυση Ι και η Κβαντομηχανική ΙΙ.
Λοιπόν, είμαι αποφασισμένη να πάω στον Τσεκρέκο, και να του ζητήσω για φέτος να μου φέρει την Ανάλυση Ι στο τέλος της εξεταστικής.
Γύρω στις 16/02/09.Τι λέτε; Θα 'ρθειτε και σεις?
Περιμένω με αγωνία.
-
$4tyr05
- Real Name: Aggelos
Απ οσο ξερω ειναι θεμα γραμματειας κατα κυριο λογο για το ποτε θα αλλαξει καποιο μαθημα (εξαιρειται ο ζουπανος, που ξεφευγει παντα απο τα ορια της εξεταστικης.....), αλλα ειναι προαπαιτουμενη η συμφωνια συγκεκριμενου αριθμου φοιτητων, το ποσοι δεν το θυμαμαι, και ειτε με υπογραφες ειτε με παρουσια στη γραμματεια ερχεστε σε συνεννοηση για την αλλαγη.
Καλυτερα περαστε απο γραμματεια τη δευτερα, ρωτηστε, και δωστε ημερομηνιες ωστε να ερθουν σε συνεννοηση με το διδασκοντα, αν και για τα μαθηματα που ανεφερες σιγουρα καποιοι μενουν "ξεκρεμαστοι" όπου κι αν τα βαλουν και δυσκολα θα βρεις αρκετους να συμφωνουν......
Καλυτερα περαστε απο γραμματεια τη δευτερα, ρωτηστε, και δωστε ημερομηνιες ωστε να ερθουν σε συνεννοηση με το διδασκοντα, αν και για τα μαθηματα που ανεφερες σιγουρα καποιοι μενουν "ξεκρεμαστοι" όπου κι αν τα βαλουν και δυσκολα θα βρεις αρκετους να συμφωνουν......
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Παντως,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα προστεθει και αλλη μια εβδομαδα στην εξεταστικη για να 'απλωθει' λιγο το προγραμμα.
-
thalia
- Real Name: Θάλεια
Τα παιδιά του 5ου εξαμήνου που γράφουν 19/1 Κβάντο ΙΙ και 20/1 Φυσική Συμπυκνωμένης Ύλης είναι οκ με αυτό;Αν δηλαδή τα παιδιά από το 3ο έτος θέλουν μια αλλαγή στην Κβάντο ΙΙ, τότε εξυπηρετούμαστε όλοι!Μπορεί κάποιος από το 3ο έτος να μας πει; 
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Το πρόγραμμα έχει περαστεί και στο εργαλείο. Οποιος θέλει μπορεί πλέον να το χρησιμοποιήσει για να διαμορφώσει το προσωπικό του πρόγραμμα εξετάσεων. 
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
Τελικά το πρόγραμμα θα παραμείνει όπως ήταν, όσον αφορά τα μαθήματα αλλά και την έναρξη και λήξη της εξεταστικής; Ξέρει κανείς;
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Αστειεύεσαι, έτσι;
Εδώ αμφιβάλλαμε για το αν θα παραμείνει έτσι το πρόγραμμα πριν αρχίσουν οι καταλήψεις!
Φαντάζομαι ότι θα πάει 2-3 βδομάδες πίσω όλη η εξεταστική, αλλά αυτό είναι μια τελέιως προσωπική μαντεψιά.
Φαντάζομαι ότι θα πάει 2-3 βδομάδες πίσω όλη η εξεταστική, αλλά αυτό είναι μια τελέιως προσωπική μαντεψιά.
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
2-3 εβδομάδες στην καλύτερη των περιπτώσεων,από τη σχέση μου με τις παρατάξεις μετά από 6 χρόνια στη σχολή ξέρω ότι ΕΑΑΚ,ΠΚΣ και ΠΑΣΠ έχουν γραμμή για κατάληψη ειδικά τα ΕΑΑΚ όσο το δυνατόν περισσότερο,πέραν τούτου μην ξεχνάτε ότι το ΕΜΠ κλέινει πάντα πρώτο και ανοίγει τελευταίο,επίσης μην ξεχνάτε ότι στην προκειμένη περίπτωση,οι παρατάξεις έχουν την αμέριστη υποστήριξη καθηγητών και πρυτάνεων και last but not least όλο το ΕΜΠ τελεί επ'αόριστον κατάληψη απ'τη μεριά των αναρχικών και των στεκιών του ΕΜΠ.οπότε καλό καλοκαίρι ή καλή θητεία για ταγοράκια.Για να μην παρεξηγηθώ επισημαίνω οτι υποστηρίζω 100% τις αποφάσεις του Φ.Σ. και εννοείται κλειστή σχολή,εδώ κλείναμε για ψύλλου πήδημα και τώρα που μας πυροβολούν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε?Πάμε γερά...απλά ήθελα να διευκρινίσω την κατάσταση στους νεοτέρους στη σχολή!
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Επικοινωνία:
Όλο σιγουριά βλέπω..
Παίδες, αντικειμενικά, αν δεν βγει *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ* του ιδρύματος, που να παρατείνει την εξεταστική, προς το παρόν διαβάστε μέσα στα Χριστούγεννα γιατί γράφετε (-ουμε) 19/1. Το πολύ-πολύ να τραβηχτεί μια βδομάδα. Άλλωστε, ποιος ενδιαφέρεται για το αν πραγματικά θα γίνουν τα μαθήματα; Το θέμα είναι να δώσουμε εξετάσεις....
Μόνο μια πιθανότητα υπάρχει να μην γίνει εξεταστική το πολύ τέλος Γενάρη: να είναι υπό κατάληψη η σχολή. Αλλά αυτό νομίζω οτι δεν το θέλει κανείς (και ειδικά οι μεγάλοι).
Θάλεια, πήγαινε στο αμφιθέατρο και ρώτα (όταν ανοίξει η σχολή). Τότε ίσως (και το τονίζω!) ίσως, να πείσετε το Φαράκο να το αλλάξει (αν και προσωπικά το βλέπω λίγο δύσκολο).
Καλές γιορτές,
Νίκος
Παίδες, αντικειμενικά, αν δεν βγει *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ* του ιδρύματος, που να παρατείνει την εξεταστική, προς το παρόν διαβάστε μέσα στα Χριστούγεννα γιατί γράφετε (-ουμε) 19/1. Το πολύ-πολύ να τραβηχτεί μια βδομάδα. Άλλωστε, ποιος ενδιαφέρεται για το αν πραγματικά θα γίνουν τα μαθήματα; Το θέμα είναι να δώσουμε εξετάσεις....
Μόνο μια πιθανότητα υπάρχει να μην γίνει εξεταστική το πολύ τέλος Γενάρη: να είναι υπό κατάληψη η σχολή. Αλλά αυτό νομίζω οτι δεν το θέλει κανείς (και ειδικά οι μεγάλοι).
Θάλεια, πήγαινε στο αμφιθέατρο και ρώτα (όταν ανοίξει η σχολή). Τότε ίσως (και το τονίζω!) ίσως, να πείσετε το Φαράκο να το αλλάξει (αν και προσωπικά το βλέπω λίγο δύσκολο).
Καλές γιορτές,
Νίκος
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
!!!!!?????!!!!!!??????!!!!!!!!Jheremias έγραψε:Άλλωστε, ποιος ενδιαφέρεται για το αν πραγματικά θα γίνουν τα μαθήματα; Το θέμα είναι να δώσουμε εξετάσεις....
εεεεε??????
........................
Α περίμενε. Ξέχασα ότι είμαι σε ελληνικό πανεπιστήμιο
Προφανώς ειρωνεύεται ο Jheremias...χαλάρωσε!Chris έγραψε:!!!!!?????!!!!!!??????!!!!!!!!Jheremias έγραψε:Άλλωστε, ποιος ενδιαφέρεται για το αν πραγματικά θα γίνουν τα μαθήματα; Το θέμα είναι να δώσουμε εξετάσεις....
εεεεε??????
........................
Α περίμενε. Ξέχασα ότι είμαι σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
Σύμφωνα με τις σημειώσεις μου,ο Ρασσιάς έχει να κάνει μάθημα Ανάλυσης1 Τρίτη κσι Τετάρτη από τις 5-11(+κάτι σεμινάρια) οπότε με την επιστροφή από τις γιορτές θα έχει συμπληρώσει 2μηνο.όσοι ξέρετε το Ρασσιά πιστεύτε ότι θα μπορέσει να χωρέσει ύλη 2 μηνών σε 2 εβδομάδες???και καλά κάνει ο άνθρωπος,γιατί να μην τα κάνει αναλυτικά?επίσης μια επιβεβαιωμένη πληροφορία από μεταπτυχιακό φοιτητή διατμηματικού με τους χημικούς λέει ότι ο Αραμπατζής τους ενημέρωσε ότι δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε μετά τις διακοπές-το σημαντικό όμως είναι ότι ο φοιτητής αυτός πληρώνει 5000ευρώ...κι εμείς που είμαστε τσαμπατζήδες θα την γλυτώσουμε?γιαυτό εμμένω...καλά χριστούγεννα...καλό πάσχα...καλό καλοκαίρι!!!
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
ΟΚ παιδες τα ξαναλεμε τον ΟΚτωβριο του 2009
.
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Δεν ειρωνεύεται, το λέει σοβαρά και κατά τη γνώμη μου έχει δίκιοdarth έγραψε:Προφανώς ειρωνεύεται ο Jheremias...χαλάρωσε!Chris έγραψε:!!!!!?????!!!!!!??????!!!!!!!!Jheremias έγραψε:Άλλωστε, ποιος ενδιαφέρεται για το αν πραγματικά θα γίνουν τα μαθήματα; Το θέμα είναι να δώσουμε εξετάσεις....
εεεεε??????
........................
Α περίμενε. Ξέχασα ότι είμαι σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
Εννοεί ότι πολλές φορές έχουν γίνει καταλήψεις, έχει "αναπληρωθεί" η ύλη με ρυθμό ένα κεφάλαιο ανά μισάωρο και έχουν δωθεί κανονικά εξετάσεις με φουλ "διδαγμένη" ύλη.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...