Γενική συνέλευση Φ.Σ. [20/01/09]
- spartiatisgx
Γενική συνέλευση Φ.Σ. [20/01/09]
Παιδες θα γινει αυριο συνελευση;Ετσι ακουγεται αλλα δεν ξερω αν ευσταθει........Επισης καποιοι καθηγητες ειπαν οτι αρχιζει η εξεταστικη στις 8 Φλεβαρη.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Wizard την Δευ Ιαν 19, 2009 3:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Άλλαξα τον τίτλο
Λόγος: Άλλαξα τον τίτλο
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Re: Γενική συνέλευση Φ.Σ. [20/01/09]
Ναι, θα γίνει Γ.Σ. αύριο απ' ό,τι άκουσα κι εγώ.
Τα ΕΑΑΚ έχουν βαλθεί ντε και καλά να κλείσουν τη σχολή απ' ό,τι φαίνεται, οπότε πλέον παίζει να αρχίσουν να κάνουν 2 συνελεύσεις την εβδομάδα... Δε μας έφτανε η μία...
Τα ΕΑΑΚ έχουν βαλθεί ντε και καλά να κλείσουν τη σχολή απ' ό,τι φαίνεται, οπότε πλέον παίζει να αρχίσουν να κάνουν 2 συνελεύσεις την εβδομάδα... Δε μας έφτανε η μία...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- spartiatisgx
Δεν υπαρχει περιπτωση.....Καποια καινουργια μορφη συνεργασιας θα βρει η ΠΚΣ.........
Τελικά τα ΕΑΑΚ παρουσιάζουν τελείως χουντική συμπεριφορά! Με το ζόρι να περάσει το δικό τους! Ειλικρινά απογοητεύομαι! Τετοια πράγματα τα περιμένεις μόνο απο Δαπιτες
- spartiatisgx
Δεν καταλαβα και απο ποτε ισχυει οτι εαν καποιος αμφισβητει καποια παγματα συνεχως και επαναλλημενα ειναι χουντικος;Να μας πειτε εαν καποιος ειναι φυσικος μια μεγιστη συχνοτητα αμφισβητησης (ή ανανεωσης της εμπιστοσυνης) που ειναι αποδεκτη μεσα στο ευρος ζωνης της δημοκρατιας......
Δεν είπα να μην αμφισβητείς φίλε μου! Καλά κάνεις και αμφισβητείς! Το να μην δέχεσαι μία απόφαση γενικής συνέλευσης ειναι αντιδημοκρατικό. Και κάτι ακόμα. Αν κλείσει η σχολή θα σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ή θα επανέλθει στη ζωή ο Αλέξης? Άλλο πράγμα είναι να αμφισβητείς και να συμμετέχεις σε πορείες διαμαρτυρίας ή σε ανοιχτές συζητήσεις και άλλο να σκάβεις το λάκκο τον δικό σου μιάς και με μισά εξάμηνα και εξεταστικές των 3 βδομάδων όχι μόνο δεν ενισχύεται το δημόσιο πανεπιστήμιο αλλά υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο! Είναι αστείο να θές να επιβάλλεις τη γνώμη σου με τέτοιες τεχνικές ακόμα κι αν η δική σου είναι η σωστή και η δική μου η λάθος. Κι όχι μόνο αυτό αλλά χάνει τη σοβαρότητα της και η παράταξή σου δείχνοντας ότι είναι στείρα από ιδέες και μονόφθαλμη.
Ειναι φανερο οτι τα ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ(Συριζα) Θα κανουν οτι μπορουν για να κλεισουν την σχολη.....
οκ η καταληψη ειναι μορφη παλης ,αλλα κατα την γνωμη μου πιο πολυ κακο μας κανει παρα καλο.
Απο την στιγμη που στις 14/1 αποφασιστηκε Ανοιχτη Σχολη και συμμετοχη στις Πορειες ειστε υποχρεωμενοι να υπακουσετε την δημοκρατια.
Πρεπει να γινει αντιλιπτω απο ολους οτι την τεταρτη 14/1 υπηρχε ενα διλλημα: Ανοιχτη ή Κλειστη σχολη. Δεν ψηφισαμε ιδεολογια, δεν ψηφισαμε κομματα, αλλα το αν θα μεινει η σχολη Ανοιχτη ή κλειστη. Εκφραστης ανοιχτη σχολη ηταν η ΠΚΣ και κλειστη σχολη τα Εαακ. Οι αλλες παραταξεις κακος-καλος δεν ''υπηρχαν'' (Με την εννοια οτι δεν μπορουσαν να διεκδικισουν πρωτια)
Ψηφισαμε αν η καταληψη θα βοηθουσε να βελτιωθει η κατασταση στην παιδεια γενικα και στην σχολη μας ειδικοτερα. Η πλειοψηφια αποφασισε οτι η καταληψη ,στην παρουσα τουλαχιστον φαση, δεν θα μας κανει καλο. Τωρα το αν στους 112 ψηφους που πηρε το πλαισιο της ΠΚΣ το ψηφισανε Δαπιτες ποσός με ενδιαφερει(και πιστευω και τους περισοτερους απο τους 1600 σεμφιτες). Τον αν πηραν ''εντολες'' ή οχι να ψηφισουν πκσ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι υποστηριζουν το κκε, και αντιστοιχα το οτι η πκσ 'δεχτηκε' τις ψηφους δαπιτων δεν σημαινει οτι ακολουθει την κυβερνηση, ουτε οτι δεν αγωνιζεται.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ολοι οτι αυτο που ψηφισαμε ηταν κατα ποσο η καταληψη ή οχι,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ, θα προωθησει τις οποιες αποψεις εχει ο καθενας μας για την παιδεια ή απλα θα καταστεψει το εξαμηνο μας χωρις κανενα ιδιαιτερο κερδος στον αγωνα για καλητερη παιδεια.H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!! ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
Καταληψη δεν σημαινει αγωνας και αντιστοιχα ανοιχτη σχολη δεν σημαινει αποδοχη του υπαρχοντος εκπαιδευτικου συστηματος. Δεν ειναι μαυρο -ασπρο. Ειναι μια ζυγαρια που καθε φορα πρεπει να ελεγχεις ολους τους παρογαντες για να δεις αν συμφερει η οχι η καταληψη για να προαγεις τους αγωνες ,τις αποψεις, τις ιδεες σου.
Ο καθενας μας εχει την αποψη του για το ποσο η καταληψη βοηθαει η οχι. Το ιδιο για το κατα ποσο ειναι ορθο η καταληψη σαν μετρο παλης. Αυτο που εχει σημασια ειναι τι αποφασιζει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και αυτο που εχει μεγαλητερη σημασια ειναι να αποδεχεσαι την πλειοψηφια ακομα και αν διαφωνεις και οχι να κανεις καθε εβδομαδα συνευλευση μηπως και βγει το πλαισιο σου.
Θελω να βαλω και μια ακομα παραμετρο περι καταληψης. Πολλοι θεωρητε οτι η καταληψη ειναι αγωνας, ομως η καταληψη μπορει να γυρισει boomerang και να μας πει : πηγενεται στα ιδιωτικα ''πανεπιστημια'' γιατι τα δημοσια ειναι κλειστα. Θελω να πω μην αγιοποιητε την καταληψη σαν μετρο.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!
οκ η καταληψη ειναι μορφη παλης ,αλλα κατα την γνωμη μου πιο πολυ κακο μας κανει παρα καλο.
Απο την στιγμη που στις 14/1 αποφασιστηκε Ανοιχτη Σχολη και συμμετοχη στις Πορειες ειστε υποχρεωμενοι να υπακουσετε την δημοκρατια.
Πρεπει να γινει αντιλιπτω απο ολους οτι την τεταρτη 14/1 υπηρχε ενα διλλημα: Ανοιχτη ή Κλειστη σχολη. Δεν ψηφισαμε ιδεολογια, δεν ψηφισαμε κομματα, αλλα το αν θα μεινει η σχολη Ανοιχτη ή κλειστη. Εκφραστης ανοιχτη σχολη ηταν η ΠΚΣ και κλειστη σχολη τα Εαακ. Οι αλλες παραταξεις κακος-καλος δεν ''υπηρχαν'' (Με την εννοια οτι δεν μπορουσαν να διεκδικισουν πρωτια)
Ψηφισαμε αν η καταληψη θα βοηθουσε να βελτιωθει η κατασταση στην παιδεια γενικα και στην σχολη μας ειδικοτερα. Η πλειοψηφια αποφασισε οτι η καταληψη ,στην παρουσα τουλαχιστον φαση, δεν θα μας κανει καλο. Τωρα το αν στους 112 ψηφους που πηρε το πλαισιο της ΠΚΣ το ψηφισανε Δαπιτες ποσός με ενδιαφερει(και πιστευω και τους περισοτερους απο τους 1600 σεμφιτες). Τον αν πηραν ''εντολες'' ή οχι να ψηφισουν πκσ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι υποστηριζουν το κκε, και αντιστοιχα το οτι η πκσ 'δεχτηκε' τις ψηφους δαπιτων δεν σημαινει οτι ακολουθει την κυβερνηση, ουτε οτι δεν αγωνιζεται.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ολοι οτι αυτο που ψηφισαμε ηταν κατα ποσο η καταληψη ή οχι,ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ-ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ, θα προωθησει τις οποιες αποψεις εχει ο καθενας μας για την παιδεια ή απλα θα καταστεψει το εξαμηνο μας χωρις κανενα ιδιαιτερο κερδος στον αγωνα για καλητερη παιδεια.H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!! ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
Καταληψη δεν σημαινει αγωνας και αντιστοιχα ανοιχτη σχολη δεν σημαινει αποδοχη του υπαρχοντος εκπαιδευτικου συστηματος. Δεν ειναι μαυρο -ασπρο. Ειναι μια ζυγαρια που καθε φορα πρεπει να ελεγχεις ολους τους παρογαντες για να δεις αν συμφερει η οχι η καταληψη για να προαγεις τους αγωνες ,τις αποψεις, τις ιδεες σου.
Ο καθενας μας εχει την αποψη του για το ποσο η καταληψη βοηθαει η οχι. Το ιδιο για το κατα ποσο ειναι ορθο η καταληψη σαν μετρο παλης. Αυτο που εχει σημασια ειναι τι αποφασιζει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και αυτο που εχει μεγαλητερη σημασια ειναι να αποδεχεσαι την πλειοψηφια ακομα και αν διαφωνεις και οχι να κανεις καθε εβδομαδα συνευλευση μηπως και βγει το πλαισιο σου.
Θελω να βαλω και μια ακομα παραμετρο περι καταληψης. Πολλοι θεωρητε οτι η καταληψη ειναι αγωνας, ομως η καταληψη μπορει να γυρισει boomerang και να μας πει : πηγενεται στα ιδιωτικα ''πανεπιστημια'' γιατι τα δημοσια ειναι κλειστα. Θελω να πω μην αγιοποιητε την καταληψη σαν μετρο.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ!!!
- spartiatisgx
Nikosemfe........δεν ανηκω πουθενα και δεν εχω παει τα τελευταια 4 χρονια σε συνελευση ποτε μου,γιατι θυμιζει πολυ βουλη και απο ουσια ΜΗΔΕΝ.......Το να θελουν τα Ε.Α.Α.Κ η οποιοδηποτε αλλη φοιτητικη (βασικα κομματικη ειναι δυστυχως) παραταξη συνελευση καθε εβδομαδα δεν το θεωρω οτι ειναι αντιθετο προς την δημοκρατια...Βεβαια διαφωνω με την ωρα της συνελευσης αφου κατα την γνωμη μου πρεπει να γινεται μετα το μαθημα.....Αυτα....Το γεγονος οτι διαφωνω με αυτα που λες δεν σημαινει οτι συμφωνω με αυτους που εσυ διαφωνεις....Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω
Κι εγώ όπως κι εσύ δεν ανήκω πουθενά παρα μονο στον εαυτό μου. Οστώσο έχω πάει σε πολλές συνελεύσεις και μάλιστα σε κάποιες από αυτές (αρκετές μάλλον) έχω ψηφίσει το πλαίσιο τους. Το να μαζεύουν υπογραφές για να κάνουν συνέλευση σαφώς και δεν είναι κάτι αντιδημοκρατικό σαν ενέργεια! Μή μου πείς όμως ότι δεν είναι αντιδημοκρατικό σαν νοοτροπία. Διότι δε σέβονται την απόφαση της πλειοψηφίας. Είναι σαν να λένε ότι δέχονται σαν απόφαση της γενικής συνέλευσης μόνο αυτή που θα βγάλουν αυτοί. Στο κάτω κάτω ας κάτσουν να σκεφτο΄θνε γιατί ενώ κάνουν τόση προσπάθεια δεν έχουν την κατάλληλη υποστήριξη. Μήπως πρέπει να βρούν έναν πιο αποδωτικό και λιγότερο αυτοκαταστροφικό τρόπο για να εκφράσουν τον αγώνα τους? Για σκέψου μετά από κάθε απόφαση της γενικής συνέλευσης η παράταξη που θα έχανε να πήγαινε την επόμενη μέρα να μαζεύει υπογραφές για νέα. Αντί να κάνουμε μάθημα, θα κόβαμε διαρκείας στο αμφιθέατρο 2 να παρακολουθούμε συνελεύσεις. Αυτό θα μας έκανε πολύ καλούς πολιτικούς, όχι όμως μηχανικούς...
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
- Facebook ID: 0
Αγαπητοί μου φίλοι,
η καταστασή σας είναι λυπητερή. Ναί ας μείνει ανοιχτή η σχολή γιατί το άρθρο 16 πέρασε πλέον και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,σε λίγο θα πλήρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας(λες και δεν δίνουμε αρκετά ήδη) για να μορφωθούμε και ακόμη καλύτερα, ας κάνουμε την παιδεία εμπόριο,παρακλάδι του καπιταλισμού και τα χρήματα που ξοδεύουμε ας πάνε στους ξένους εταίρους μας. Ας μην ξανακάνουμε κατάληψη,γιατί το τελευταίο όπλο της γενιάς μας(κι ας είναι λίγο αντιδημοκρατικό-όπως και κάθε τι γραφικό αλλά τολμηρό στην ιστορία), η τελευταία μας λέξη που μαρτυρά την υπαρξή μας δεν θα μας ξαναχρειαστεί-τα αδέρφια μας και τα παιδιά μας θα φοιτούν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια και θα μπαίνουν από νωρίς την αγορά εργασίας χωρίς να χρειαστεί ποτέ να απολάβουν γενική γνώση και με τον τρόπο που λαμβάνουμε εμείς στην σχολή μας σε μερικά δυστυχως μαθήματα.Ναι η συνεχιζόμενη κατάληψη είναι πρόβλημα αλλά και πάλι...καλό είναι να τους υπενθυμίζουμε οτί μπορούμε να την κάνουμε πιο εύκολα απτο να συνεργαστούμε ενδοπαραταξιακά-με αντίθετα ρεύματα-για να την καταλύσουμε.Άποψη μου...κι ας είμαι στο κρίσιμο για το πτυχίο μου 6ο έτος.
Αναπνέω Άρα Υπάρχω???!!!
η καταστασή σας είναι λυπητερή. Ναί ας μείνει ανοιχτή η σχολή γιατί το άρθρο 16 πέρασε πλέον και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,σε λίγο θα πλήρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας(λες και δεν δίνουμε αρκετά ήδη) για να μορφωθούμε και ακόμη καλύτερα, ας κάνουμε την παιδεία εμπόριο,παρακλάδι του καπιταλισμού και τα χρήματα που ξοδεύουμε ας πάνε στους ξένους εταίρους μας. Ας μην ξανακάνουμε κατάληψη,γιατί το τελευταίο όπλο της γενιάς μας(κι ας είναι λίγο αντιδημοκρατικό-όπως και κάθε τι γραφικό αλλά τολμηρό στην ιστορία), η τελευταία μας λέξη που μαρτυρά την υπαρξή μας δεν θα μας ξαναχρειαστεί-τα αδέρφια μας και τα παιδιά μας θα φοιτούν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια και θα μπαίνουν από νωρίς την αγορά εργασίας χωρίς να χρειαστεί ποτέ να απολάβουν γενική γνώση και με τον τρόπο που λαμβάνουμε εμείς στην σχολή μας σε μερικά δυστυχως μαθήματα.Ναι η συνεχιζόμενη κατάληψη είναι πρόβλημα αλλά και πάλι...καλό είναι να τους υπενθυμίζουμε οτί μπορούμε να την κάνουμε πιο εύκολα απτο να συνεργαστούμε ενδοπαραταξιακά-με αντίθετα ρεύματα-για να την καταλύσουμε.Άποψη μου...κι ας είμαι στο κρίσιμο για το πτυχίο μου 6ο έτος.
Αναπνέω Άρα Υπάρχω???!!!
Εσύ αυτό κατάλαβες από αυτά που είπαμε? Ωραίος! Μάλλον η δική σου κατάσταση είναι λυπητερή! Μάλλον περισσότερο σε νοιάζει να κερδίσεις την ΠΚΣ στη συνέλευση παρά το επίπεδο της παιδείας το οποίο χαμηλώνει και από τις αποφάσεις της Ευρώπης αλλά και από το δικό σου τρόπο πάλης. Όχι ότι η στάση της ΠΚΣ είναι καλύτερη. Όλοι συμφέροντα εξυπηρετείτε. Μή μου το παίζεις Μάρθα Βούρτση και μου λες ότι έτσι προστατεύεις το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο. Από superman δεν έχουμε ανάγκη! Βρές άλλο τρόπο να το προστατέψεις...
- toPic
- Real Name: Maria
Gia mena pleon exei katanthsei karagkioziliki olo afto to skhniko. Mia parathrhsh exw mono na kanw: 3 xronia prin kaname katalipsh 4 oloklhrous mhnes gia to arthro 16. To apotelesma htan na parei th sxolh h DAP stis ekloges giati thymithhkan na panikovlithoun gia xamena examhna aftoi pou den katevhkan oute se mia synelefsh na ypostiriksoun thn apopsh tous (gt otan sou parexetai to kalytero alothi gia na apofygeis tis efthines sou, volevesai apistefta kai meta vgaineis k les "ESEIS pou kleinete th sxolh!!!").4 mhnes katalipsh gia na parei telika h kyvernhsh to OK!
Prepei na eksetazoume sovarotera pleon to logo gia ton opoio zhtame katalhpsh, giati an to paroume etsi panta yparxei logos kai tha eprepe na kleisoun oles oi sxoles giati h Afrikh peinaei,giati yparxoun panta polemoi k emfylioi klp klp klp! Kai metaksy mas.....edw de sygkineitai h dikh mas kyvernhsh gia ta amesa egxwria aithmata kai provlhmata. Prepei na eisai poly afelhs an pisteveis oti tha sygkinhthei o ypoloipos planhths kai tha stamathsei o polemos ama kleisei h SEMFE!!! Mporoume na syspeirwsoume me diaforetikous tropous tis dynameis mas.
Prepei na eksetazoume sovarotera pleon to logo gia ton opoio zhtame katalhpsh, giati an to paroume etsi panta yparxei logos kai tha eprepe na kleisoun oles oi sxoles giati h Afrikh peinaei,giati yparxoun panta polemoi k emfylioi klp klp klp! Kai metaksy mas.....edw de sygkineitai h dikh mas kyvernhsh gia ta amesa egxwria aithmata kai provlhmata. Prepei na eisai poly afelhs an pisteveis oti tha sygkinhthei o ypoloipos planhths kai tha stamathsei o polemos ama kleisei h SEMFE!!! Mporoume na syspeirwsoume me diaforetikous tropous tis dynameis mas.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Το καταστικό του φοιτητικού συλλόγου, τι λέει για το πότε γίνονται γενικές συνελεύσεις; Ίσως θα έπρεπε να αναθεωρηθεί, έτσι ώστε να γίνονται Γ.Σ. το πολύ κάθε 2 μήνες, εκτός και αν υπάρχει κάποιο πραγματικά έκτακτο σημαντικό θέμα προς συζήτηση. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάχρηση του θεσμού της Γ.Σ. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται συνέχώς κάθε βδομάδα, χωρίς να υπάρχει κάτι νέο για να συζητηθεί. Π.χ. τι καινούργιο προς συζήτηση υπάρχει από την προηγούμενη Τετάρτη;
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- che
Νομίζω υπάρχει το δικαίωμα να γίνεται συνεύλεση 4 φορές το μήνα. Χωρίς να παίρνω κι όρκο.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κουράζετε ορισμένοι (δεν απευθύνομαι στον Hengeo αλλα γενικά).
Δεν θέλετε να κλείσει η σχολή; Πηγαίνετε να ψηφίσετε στην συνεύλευση κατά της κατάληψης αντί να κάθεστε να χτυπιέστε πίσω από τον υπολογιστή.
Δεν θέλετε να ψηφίσετε ΔΑΠ η ΠΚΣ (εν προκειμένω) για να μην χρωματιστείτε; Βρείτε άλλα 150 το πολύ άτομα που να θέλουν το ίδιο με εσάς και κατεβάστε πλαίσιο με μόνο αίτημα την ανοιχτή σχολή. Δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο αυτό.
Απλά είναι τα πράγματα και τα κάνετε περίπλοκα.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κουράζετε ορισμένοι (δεν απευθύνομαι στον Hengeo αλλα γενικά).
Δεν θέλετε να κλείσει η σχολή; Πηγαίνετε να ψηφίσετε στην συνεύλευση κατά της κατάληψης αντί να κάθεστε να χτυπιέστε πίσω από τον υπολογιστή.
Δεν θέλετε να ψηφίσετε ΔΑΠ η ΠΚΣ (εν προκειμένω) για να μην χρωματιστείτε; Βρείτε άλλα 150 το πολύ άτομα που να θέλουν το ίδιο με εσάς και κατεβάστε πλαίσιο με μόνο αίτημα την ανοιχτή σχολή. Δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο αυτό.
Απλά είναι τα πράγματα και τα κάνετε περίπλοκα.
Mmmmmm..........Donuts........
Κοιτάξτε, η δήλωση ΕΑΑΚιτών μετά το πέρας της τελέυταίας συνέλευσης ήταν ξεκάθαρη:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΚΣ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
μπορεί λοιπόν το οτι καθε βδομάδα μαζεύουν υπογραφές για συνέλευση κατα την γνώμη σου να μην είναι χουντική συμπεριφορά, αλλά ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙ8ΕΤΟ.Και ΔΑΠ ή ΠΚΣ να πάρουν την συνέλευση, θα ξαναμαζέψουν υπογραφες, και ξανα, και ξανα, και ξανα ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ(βλέπε Άσυλο, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, κτλ.) ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟ.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αγωνιστικής αριστεράς, που εμφανίζεται μόνο εν βρασμώ ψυχής, εκεί όπου στην επιλογή του μπολσεβικισμού ή της διπλωματίας, ο πρώτος θεωρείται μονόδρομος.
Και μακάρι να βγώ ψεύτης, άυριο θα παρακολουθήσουμε σκηνές απείρου κάλλους.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΚΣ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
μπορεί λοιπόν το οτι καθε βδομάδα μαζεύουν υπογραφές για συνέλευση κατα την γνώμη σου να μην είναι χουντική συμπεριφορά, αλλά ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙ8ΕΤΟ.Και ΔΑΠ ή ΠΚΣ να πάρουν την συνέλευση, θα ξαναμαζέψουν υπογραφες, και ξανα, και ξανα, και ξανα ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ(βλέπε Άσυλο, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, κτλ.) ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟ.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αγωνιστικής αριστεράς, που εμφανίζεται μόνο εν βρασμώ ψυχής, εκεί όπου στην επιλογή του μπολσεβικισμού ή της διπλωματίας, ο πρώτος θεωρείται μονόδρομος.
Και μακάρι να βγώ ψεύτης, άυριο θα παρακολουθήσουμε σκηνές απείρου κάλλους.