Αν καποιος εχεις σιγουρες πληροφοριες για Ρευστο ας τις μοιραστει! Φχαριστωωω!maThemaGician™ έγραψε:H reystomixaniki akousa tha paei stis 9.3 kai oi stoxastikes diaforikes tou 9ou PITHANWS na pane 14 martiou (i genikotera META tis 6.3)....
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009 και αλλαγές...
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- barbara
- Real Name: Νίκος
- Facebook ID: 0
Re: Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009
- maThemaGician™
- Real Name: Πραγματικό όνομα
- Facebook ID: 3
eimai kathe mera symvwni k to thymamai ayto p les foula alla egw nomizw oti tha allaksei...(thymamai malista p mou pe kiolas eee min erthet re paiida an de sas boleyei)
@ barbara: ee twra ti na pw! apla pliroforw ton kosmo gia na mi tou rthei teleytaia stigmi....PANTWS PAIDES NA KOITATE OSO PIO SYXNA TIN GRAMMATEIA GIA TYXON ALLAGES TOU PROGRAMMATOS EKSETASTIKIS....(proeidopoiw!
)
@ barbara: ee twra ti na pw! apla pliroforw ton kosmo gia na mi tou rthei teleytaia stigmi....PANTWS PAIDES NA KOITATE OSO PIO SYXNA TIN GRAMMATEIA GIA TYXON ALLAGES TOU PROGRAMMATOS EKSETASTIKIS....(proeidopoiw!

Μάθε
ΝΗ κι ας τηνε!!
- despondency
- Real Name: Despondency
- Επικοινωνία:
Ρε το πρόγραμμα τα σπάει ειλικρινά! Εεεε όχι ε?
Κοιτάχτε να δείτε, είτε έτσι είτε γιουβέτσι θα τα πάμε μια χαρά!
Αυτή η πραγματική για μένα έπεσε λίγο μέσα στην "κίνηση" αλλά θα την σώσουμε
Κοιτάχτε να δείτε, είτε έτσι είτε γιουβέτσι θα τα πάμε μια χαρά!
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Είσαι ο ορισμός της αισιοδοξίας!Anotherhack έγραψε:Ρε το πρόγραμμα τα σπάει ειλικρινά! Εεεε όχι ε?
Κοιτάχτε να δείτε, είτε έτσι είτε γιουβέτσι θα τα πάμε μια χαρά!![]()
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Είμαι στρατό στην άκρη της Ελλάδας και χρειάζομαι φύλλο πορείας για να δώσω Πραγματική Ανάλυση , το οποίο πρέπει να ζητήσω αρκετά πιο νωρίς.Όπως καταλαβαίνετε , θα με ενοχλούσε αν άλλαζε ημερομηνία αυτό το μάθημα , όπως έχει ακουστεί.Προς όσους σκοπεύουν να ζητήσουν να αλλάξει , αν είναι ας το κάνουν τώρα , ας μάθουμε τώρα τη νέα ημερομηνία και να τελειώσει το θέμα μέχρι αύριο.Σκεφτείτε και κάποιους που πραγματικά δυσκολεύονται να δώσουν το παρόν στις εξετάσεις.Το να αλλάζει το πρόγραμμα κάθε λίγο δυσκολεύει αφάνταστα κάποιους συναδέλφους σας.Ευχαριστώ.
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
Φιλαράκο mathemagician δεν κατάλαβα, απο που κι ως που έχει ΣΑΦΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ το 7ο εξάμηνο στα μαθήματα του 7ου;
Είσαι σοβαρός;
Κατούρα κ λίγο!
Αντε μη τα πάρουμε τελείως κ γ******με!!!
Συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρωστάν το μάθημα που εσύ πρωτοβλέπεις εδώ κ χρόνια;
Αντιθέτως πρώτη προτεραιότητα έχουν όλοι οι υπόλοιποι.
Αύριο στον Συμβώνη έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν θα ακουστεί καμμιά τέτοια μ****ία κ γίνουμε μπίλιες.
Α κ άκουσα οτι ο Σαραντόπουλος είπε να κανονίσουμε μια μέρα κ τα καλά παιδιά του 7ου εξαμήνου είπαν οτι θα έχουν κουραστεί στο τέλος της εξεταστικής κ δεν θα μπορούν να αποδόσουνε!!!!!!!!!!!!!!
Τι παρτάκια υπάρχουν ρε;
Άλλοι γαμιούνται τελείως από το πρόγραμμα. Ξεκολλάτε!
Οσο για τον Συμβώνη με αυτό το πλευρό να κοιμαστε, σιγα μην το αλλάξει!!
Κ όταν λεει ας μην το δώσετε εννοεί οτι δεν τον νοιάζει! καθαρά κ ξάστερα!!!
Είσαι σοβαρός;
Κατούρα κ λίγο!
Αντε μη τα πάρουμε τελείως κ γ******με!!!
Συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρωστάν το μάθημα που εσύ πρωτοβλέπεις εδώ κ χρόνια;
Αντιθέτως πρώτη προτεραιότητα έχουν όλοι οι υπόλοιποι.
Αύριο στον Συμβώνη έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν θα ακουστεί καμμιά τέτοια μ****ία κ γίνουμε μπίλιες.
Α κ άκουσα οτι ο Σαραντόπουλος είπε να κανονίσουμε μια μέρα κ τα καλά παιδιά του 7ου εξαμήνου είπαν οτι θα έχουν κουραστεί στο τέλος της εξεταστικής κ δεν θα μπορούν να αποδόσουνε!!!!!!!!!!!!!!
Τι παρτάκια υπάρχουν ρε;
Άλλοι γαμιούνται τελείως από το πρόγραμμα. Ξεκολλάτε!
Οσο για τον Συμβώνη με αυτό το πλευρό να κοιμαστε, σιγα μην το αλλάξει!!
Κ όταν λεει ας μην το δώσετε εννοεί οτι δεν τον νοιάζει! καθαρά κ ξάστερα!!!
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Προσωπικά μία αλλαγή σε Αλγόριθμους ή Επιχειρησιακή έρευνα θα με βόλευε πολύ. Ξέρω όμως ότι εγώ φταίω για αυτά που χρωστάω, οπότε δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Mazeyontai ypografes gia na allaxei to programma tou [M7o].Kai exei lexthei oti an mazeytoun 40 ypografes tha allaxtei to programma(apo oti ematha oi ypografes exoun sxedon mazeytei)
Koitaxte to gia na min brethoume pro ekplixeon
1 senario
Epixirisiaki 9/2
Algorithmoi 6/3
Metro 20/2
2 senario
Metro 6/3
Algorythmoi 9/2
To senario 2 sygkentrwnei tis perisoteres ypografes
Osoi pistoi as to psaxoun
Koitaxte to gia na min brethoume pro ekplixeon
1 senario
Epixirisiaki 9/2
Algorithmoi 6/3
Metro 20/2
2 senario
Metro 6/3
Algorythmoi 9/2
To senario 2 sygkentrwnei tis perisoteres ypografes
Osoi pistoi as to psaxoun
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

egw den kserw poios exei megaliteri proteraiotita na apofasisei gia to ma8ima i poios ka8igitis epimenei perissotero stin imerominia, alla bgainei to mpourdello to programma me 4 ma8imata tou 7ou ex. Ma8imatikou na peftoun se 4 seri meres...einai logiko na exoun problima oloi oi foitites tou 7ou
to poso problima exei o ka8enas einai diko tou problima telika...egw sto deytero senario ( 6/3 metro) prepei na allaksw imerominies eisitiriwn aeroplanou kai kyriws na allaksoun oi ipiresies tou gamostratopedou gia na to dwsw(pio pi8ano einai na ginei polemos , den katalabainete ti xazomara epikratei edw pera)...opote sta dika mou matia exw to megalytero problima , alla sta dika sas matia sta arxi idia sas opote balte tis mesa oloi kai iremiste ligo...as to pernagame otan eprepe stin teliki..kai ti paristanei o symbwnis pou den allazei ti mera?ayto giati to dexesai? diladi mporei o ka8igitis (pou paizei ta NP problimata ergasiakou programmatos sta daxtyla) na sou leei de me noiazei , alla otan sou to lene oi 7oeksaminites exeis problima?
An exei kanena noima na ypograpsw apo to forum ypografw yper tou prwtou senariou
to poso problima exei o ka8enas einai diko tou problima telika...egw sto deytero senario ( 6/3 metro) prepei na allaksw imerominies eisitiriwn aeroplanou kai kyriws na allaksoun oi ipiresies tou gamostratopedou gia na to dwsw(pio pi8ano einai na ginei polemos , den katalabainete ti xazomara epikratei edw pera)...opote sta dika mou matia exw to megalytero problima , alla sta dika sas matia sta arxi idia sas opote balte tis mesa oloi kai iremiste ligo...as to pernagame otan eprepe stin teliki..kai ti paristanei o symbwnis pou den allazei ti mera?ayto giati to dexesai? diladi mporei o ka8igitis (pou paizei ta NP problimata ergasiakou programmatos sta daxtyla) na sou leei de me noiazei , alla otan sou to lene oi 7oeksaminites exeis problima?
An exei kanena noima na ypograpsw apo to forum ypografw yper tou prwtou senariou
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obelix την Πέμ Ιαν 29, 2009 9:10 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
ρε φιλε καμμια αντιρηση
και στα δικα μου ματια εχεις το μεγαλυτερο προβλημα και αυτο που ηθελα να πω ειναι ακριβως οτι υπαρχουν σημαντικοτερες προτεραιοτητες απο το αν θα εχει κουραστει καποιος στο τελος της εξεταστικης
δεν νομιζω πως ειναι υποκειμενικο το θεμα.
κ εγω υπερ του 1ου σεναριου ειμαι
και εννοειται οτι ειναι La Li Lu Le Lo ο Συμβωνης και μην ανησυχεις θα του τα χωσω αυριο κ αυτουνου
και στα δικα μου ματια εχεις το μεγαλυτερο προβλημα και αυτο που ηθελα να πω ειναι ακριβως οτι υπαρχουν σημαντικοτερες προτεραιοτητες απο το αν θα εχει κουραστει καποιος στο τελος της εξεταστικης
δεν νομιζω πως ειναι υποκειμενικο το θεμα.
κ εγω υπερ του 1ου σεναριου ειμαι
και εννοειται οτι ειναι La Li Lu Le Lo ο Συμβωνης και μην ανησυχεις θα του τα χωσω αυριο κ αυτουνου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HeartDoc την Πέμ Ιαν 29, 2009 6:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μια απ' τα ίδια
Λόγος: Μια απ' τα ίδια
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Το 1o σενάριο είναι το καλύτερο και για μένα, αλλά και το 2ο είναι καλύτερο από το υπάρχον πρόγραμμα. Αφ'ενός όμως δεν ξέρω που μαζεύονται οι υπογραφές, αφ'ετέρου δεν ξέρω αν έχει νόημα να υπογράψω, αφού δεν είμαι 7ο εξάμηνο..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- surf_tha_curl
La Li Lu Le Lo
καντε οτι θελετε
καντε οτι θελετε
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ή ενημερωθεί το πρόγραμμα, αλλά οφείλω να πω ότι η Ρευστομηχανική μεταφέρθηκε για τις 09/03/2009.
Nai exeis dikio gia to xaraktirismo alla i8ela mono na daneistw olokliri ti frasi apo to
http://www.youtube.com/watch?v=KnmdGpxcmBk
alla etsi pou to metamfiesame fainetai oti eipa kati xeirotero apo ayto pou eipa opote edit&delete
btw 1. τσουτσέκι
Ο μικρός, το μικρό. Το λέμε για να υποβιβάσουμε κάποιον. apo slang.gr
2.Na mpei mesa na apantisei
http://www.youtube.com/watch?v=KnmdGpxcmBk
alla etsi pou to metamfiesame fainetai oti eipa kati xeirotero apo ayto pou eipa opote edit&delete
btw 1. τσουτσέκι
Ο μικρός, το μικρό. Το λέμε για να υποβιβάσουμε κάποιον. apo slang.gr
2.Na mpei mesa na apantisei
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obelix την Πέμ Ιαν 29, 2009 9:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
La Li Lu Le Lo ειναι η νεα ονομασια για το 'μ@λ@κ@ς' εδω μεσα;