ManOzzY έγραψε:Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ή ενημερωθεί το πρόγραμμα, αλλά οφείλω να πω ότι η Ρευστομηχανική μεταφέρθηκε για τις 09/03/2009.
ManOzzy, μην το πάρεις προσωπικά, αλλά αν δε δω (ή έστω να υπάρχει) επίσημη ανακοίνωση απο τη γραμματεία, δεν αλλάζω κάτι στο πρόγραμμα.
Και κάτι ακόμα .. Σας παρακαλώ, εδώ μέσα μιλάμε για το πρόγραμμα της εξεταστικής! Αν δε σας ενδιαφέρει που ρίχνετε το επιπεδό σας, τουλάχιστον ενδιαφερθείτε για όσυς θέλουν να μάθουν πραγματικά για το πρόγραμμα.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..
Guys, η Αναλυτική Δυναμική [Φ7ο] είχε 2 ώρες στο πρόγραμμα μια 8.30 το πρωί για τους Φυσικούς και μια στις 15.00 για τους Μαθηματικούς. Τελικά προτάθηκε από τον καθηγητή να το δώσουμε όλοι χύμα (έτσι κι αλλιώς μια 50άρα άτομα είμαστε) στις 15.00. Ενημερώσαμε τη γραμματεία και περιμένουμε διόρθωση στο πρόγραμμα... κάποτε.
Off Topic
@obelix: Sorry ούτε εγώ πολυγουστάρω το censorship, αλλά την έχω ξαναζήσει τη φάση...
@dj manos: Google it
@msl: Νια νια νια νιανια.. Έτσι, χωρίς λόγο.
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
H ousia einai oti adi na leme polla sta forum ,kalo einai na vriskeste oloi oi endiaferomenoi kai sta mathimata pou ginodai gia na mporoume na kanoume ena dialogo tis prokopis.Allios epikratei mia ektetameni senariologia pou den odigei pouthena.To programma einai skata kai prepei na allaksei.Opoios nomizei oti exei epixeirimata as erthei na ta pei kai na min analonetai sta forum.oi luseis tha dothoun apo episimi apofasi me upografes sti gramateia.Oxi edo mesa.To mono pou thelo na po sigoura apo ola auta pou akousa einai na paei i theoria metrou sto telos kai malista na piesoume tin grammateia gia META tis 6/3 H stin xeiroteri stis 6/3.Kai opoioi lene oti tha einai "kourasmenoi" na pane na plunoun kamia bougada....
Ήδη έχουμε γράψει δύο άτομα ότι υπηρετούμε και μάλιστα εκτός Αθηνών.Για να ερχόμαστε να συζητήσουμε θέλουμε άδειες και φύλλο πορείας.Θα μας τα βγάλεις εσύ;
Και εγω συμφωνω η Θεωρία Μετρου να παει 6/3.Αλλα ρε παιδια ποιος μαζευει υπογραφες και που μπορουν οσοι ενδιαφερονται να υπογραψουν?Και ποτε τελικα θα αποφασιστει?Δεν μπορει το προγραμμα να αλλαζει τελευταια στιγμη.Πρεπει ολα αυτα μεχρι τη Δευτερα να εχουν λυθει κατα τη γνωμη μου.
@cloudland: to xarti me tis ipografes to exei ena paidi tou 7ou eksaminou. an aneveis ti deftera mpes se ena mathima tou 7ou eksaminou kai rota. nomizo ti deftera tha to katathesoune sti grammateia. mexri xtes pou ipegrapsa eixan mazeftei peripou 30 ipografes.an to vreis omos kai ipograpseis kai esi akoma kalitera
Δεν θα'ταν ιδανικό να έδινε ο καθένας όποτε ήθελε όποιο μάθημα ήθελε μέσα σε ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα (όσο κρατάει συνήθως η εξεταστική δηλαδή)? Σαν να γίνεται εξεταστική, αλλά χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Πάντως, δεν πιστεύω να'ναι πρακτικά δύσκολο να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Ο καθηγητής να βγάζει 25 διαφορετικά και κυρίως ισάξια από θέμα δυσκολίας θέματα δηλαδή... Και αυτό με δεδομένο ότι θα δίνεται το κάθε μάθημα μόνο μια φορά τη μέρα...
Και δεν είναι πρακτικά δύσκολο αυτό ε;
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
θα μπορουσε ο καθηγητης μεσα σε 4 μηνες να γραψει 100 ασκησεις για 4 επιπεδα δυσκολιας. Δλδ 20 θεματα. Θα μπορουσε ετσι να φτιαξει 25 θεματα. Αν καποιος ερθει να γραψει, εκτυπωνει μια σελιδα (ισως της οποιας οι ασκησεις να εχουνε διαλεχτει τυχαια μια απο καθε επιπεδο δυσκολιας). 25 μερες σε ορισμενες ωρες, διαφορετικες ωρες η καθε εξεταση (ή λιγοτερες μερες αλλα περισσοτερες εξετασεις την ημερα)
Νομιζω θα εβγαινε μια χαρα χωρις να ξεφευγει απο το γενικοτερο "standar θεματα" το οποιο οπως γνωριζουμε ηδη ισχυει
Εγώ δεν εννοούσα ότι θα είναι μόνο κάτι δύσκολο για τον καθηγητή...
Νομίζεις ότι θα είανι λίγοι οι φοιτητές που θα πουν ότι κάποιοι συμφοιτητές έγραψαν σε πιο εύκολα θέματα και θα ζητήσουν να επανεξεταστούν;
Χωλένει πολύ αυτό το σύστημα και δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος...
Αρκεί ένα μόνιμο πρόγραμμα από τη γραμματεία. Την πρώτη βδομάδα δίνονται αυτά τα μαθήματα, τη δεύτερη αυτά κλπ... Και όποτε θέλει ας γίνει η εξεταστική. Και οι αλλαγές που οφείλονται στους καθηγητές (πάνω από 2-3 σε κάθε εξεταστική δε νομίζω να είναι) απλά πάνε στο τέλος του προγράμματος.
Edit: Μην ξεχνάμε ότι η γραμματεία είχε βγάλει πρόγραμμα 1 μήνα πριν την εξεταστική φέτος, αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει λόγω καταλήψεων...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Βέβαια υπάρχει και η επιλογή να φτιάξεις το πρόγραμμα σου από την αρχή του εξαμήνου (ε του gay λίγο πολύ θα σου βγει) για ποια μαθήματα θα παρακολουθείς και ποια θα δώσεις με αξιώσεις. Να στρώσεις κώλο στη διάρκεια του εξαμήνου, όπως θα έπρεπε να κάνεις, και να μην γκρινιάζεις.
Αλλά .. έλα μωρέ τώραα...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
KARAB1NAS έγραψε:H ousia einai oti adi na leme polla sta forum ,kalo einai na vriskeste oloi oi endiaferomenoi kai sta mathimata pou ginodai gia na mporoume na kanoume ena dialogo tis prokopis.Allios epikratei mia ektetameni senariologia pou den odigei pouthena.To programma einai skata kai prepei na allaksei.Opoios nomizei oti exei epixeirimata as erthei na ta pei kai na min analonetai sta forum.oi luseis tha dothoun apo episimi apofasi me upografes sti gramateia.Oxi edo mesa.To mono pou thelo na po sigoura apo ola auta pou akousa einai na paei i theoria metrou sto telos kai malista na piesoume tin grammateia gia META tis 6/3 H stin xeiroteri stis 6/3.Kai opoioi lene oti tha einai "kourasmenoi" na pane na plunoun kamia bougada....
Τελικά KARAB1NA δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά μην περιμένεις τίποτα... Ούτε μέτρο ούτε αλγόριθμοι θα αλλάξουν. Πρέπει να μαζευτούν 50 υπογραφές και σήμερα που είδα το χαρτί δεν μαζεύτηκαν ούτε οι μισές (συγκεκριμένα μόνο 23) και δεν το κόβω να μαζεύονται.