D&D Books
Συντονιστής: meleneemil
- Luke Skywalker
- Real Name: Λουκάς
- Facebook ID: 0
D&D Books
Καλησπέρα καλή χρονιά κλπ!!!!
Γράφω εδώ γιατί είναι το μόνο μέρος που ίσος κολάει το τόπικ.Πολλοί από αυτούς που παίζουν rpg παιχνίδια στον υπολογιστή θα ξέρουν ότι όλα αυτά τα παιχνίδια προέρχονται από κάποια βιβλία τα λεγόμενα dungeons and dragons (εξού και τα παιχνίδια D&D).Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει να παίζει με τα βιβλία αυτά και πως?Ή αν υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται να αφιερώσουμε κάποια στιγμή χρόνο για ένα παιχνίδι...Τέλος ξέρει κανείς που μπορώ να βρω rule books tale books(όχι από internet αλλά από βιβλειοπωλεία)?
Γράφω εδώ γιατί είναι το μόνο μέρος που ίσος κολάει το τόπικ.Πολλοί από αυτούς που παίζουν rpg παιχνίδια στον υπολογιστή θα ξέρουν ότι όλα αυτά τα παιχνίδια προέρχονται από κάποια βιβλία τα λεγόμενα dungeons and dragons (εξού και τα παιχνίδια D&D).Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει να παίζει με τα βιβλία αυτά και πως?Ή αν υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται να αφιερώσουμε κάποια στιγμή χρόνο για ένα παιχνίδι...Τέλος ξέρει κανείς που μπορώ να βρω rule books tale books(όχι από internet αλλά από βιβλειοπωλεία)?
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master
July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος
Εδώ Εδώ Εδώ...Ψήνω τον άλλο sky εδώ και καιρό!Για να παίξεις τα βασικά είναι...Ένας DM(Dungeon MAster κοινώς),οι παίκτες,ζάρια,χαρτί και μολύβι...Εξού και το pen&paper rpg...Τώρα...Οι παίκτες το μόνο που έχουν να διαβάσουν είναι ο οδηγός του παίκτη....Και από εκεί και πέρα ότι έξτρα θέλει ο DM να γνωρίζουν...Ο DM πρέπει να έχει τα Player's Handbook,Dungeon Master's Guide και Monster Manual...Mε αυτά τα βασικά βιβλία βγαίνει game...Αρκεί να έχεις και λίγη φαντασία
...Από εκεί και πέρα υπάρχουν άπειρα βιβλία σχετικά με το θέμα και ανάλογα με την έκδοση...Η τελευταία είναι η 3.5...Για περαιτέρω απορίες...Εδω:)
Ο θάνατος είναι τσάμπα...Αλλά κοστίζει μια ζωή....
Όλα αυτά τα βιβλία υπάρχουν, τουλάχιστον υπήρχαν παλιά, στα καταστήματα της Κάισσας (τα 2 καλύτερα είναι στην Ιπποκράτους και στο Μαρούσι κοντά στο τρένο).
Έχει και site http://www.kaissa.gr
Και το Fantasy shop ίσως έχει κάτι. Βέβαια σίγουρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες θα υπάρχουν και στο διαδίκτυο...
Προτιμείστε το Advanced Dungeons & Dragons (AD&D) και όχι το απλό. Όταν έπαιζα εγώ ήταν στη second edition, η τρίτη θυμάμαι είχε χαλάσει λίγο... Από ό,τι θυμάμαι από παλιά (πάει αρκετός καιρός) χρειάζονται κατ'αρχάς το Player's Handbook, DM's guide, Monster's Manual και φυσικά τα 7 γνωστά ζάρια για να γίνει παιχνίδι και όπως ειπώθηκε πριν από εκεί και πέρα υπάρχουν άπειρα βιβλία (για κάθε τύπο παίκτη, για έτοιμες περιπέτειες, για νέους κόσμους κλπ)
Δική μου συμβουλή: βρείτε ένα καλό και έμπειρο DM για να φτιάξετε τους χαρακτήρες σας (no cheating!) και να παίξετε κάποιες εισαγωγικές περιπέτειες και να θυμάστε πάντα ότι όσο δύσκολο κι αν είναι στην αρχή, μια καλή περιπέτεια πάντα αναπληρώνει την αρχική "κούραση". Επίσης όταν παίζεις σκοπός δεν είναι να προσπαθείς να παίρνεις experience points για να ανέβεις level γρήγορα και χρυσό για να έχεις καλό εξοπλισμό, αλλά να κάνεις σωστό role playing. Άλλωστε ένας καλός DM πάντα εκτιμάει έναν τέτοιο παίκτη!
Έχει και site http://www.kaissa.gr
Και το Fantasy shop ίσως έχει κάτι. Βέβαια σίγουρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες θα υπάρχουν και στο διαδίκτυο...
Προτιμείστε το Advanced Dungeons & Dragons (AD&D) και όχι το απλό. Όταν έπαιζα εγώ ήταν στη second edition, η τρίτη θυμάμαι είχε χαλάσει λίγο... Από ό,τι θυμάμαι από παλιά (πάει αρκετός καιρός) χρειάζονται κατ'αρχάς το Player's Handbook, DM's guide, Monster's Manual και φυσικά τα 7 γνωστά ζάρια για να γίνει παιχνίδι και όπως ειπώθηκε πριν από εκεί και πέρα υπάρχουν άπειρα βιβλία (για κάθε τύπο παίκτη, για έτοιμες περιπέτειες, για νέους κόσμους κλπ)
Δική μου συμβουλή: βρείτε ένα καλό και έμπειρο DM για να φτιάξετε τους χαρακτήρες σας (no cheating!) και να παίξετε κάποιες εισαγωγικές περιπέτειες και να θυμάστε πάντα ότι όσο δύσκολο κι αν είναι στην αρχή, μια καλή περιπέτεια πάντα αναπληρώνει την αρχική "κούραση". Επίσης όταν παίζεις σκοπός δεν είναι να προσπαθείς να παίρνεις experience points για να ανέβεις level γρήγορα και χρυσό για να έχεις καλό εξοπλισμό, αλλά να κάνεις σωστό role playing. Άλλωστε ένας καλός DM πάντα εκτιμάει έναν τέτοιο παίκτη!
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
Μόνο ακουστά τα έχω αυτά τα παιχνίδια. Θυμάμαι πάντως έναν φίλο να με τρέχει κάπου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου για να αγοράσει τέτοια πραγματάκια. Είναι σε καναδυό μαγαζιά όπως βγαίνεις από τον ηλεκτρικό στο σταθμό Βικτόρια, προς την αντίθετη κατεύθυνση της Ομόνοιας. Έχε φράγκα πάνω σου γιατί ειδικά τα βιβλία απ' ότι θυμάμαι ήταν λίγο ...ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
- Luke Skywalker
- Luke Skywalker
- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος
- Luke Skywalker
- titanomegistoterastios