Μεταφορά Κβαντομηχανικής ΙΙ στις 16/2

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Sonath

Re: Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009

Δημοσίευση από Sonath »

blue rose έγραψε: οντως κοιταμε την παρτη μας γιατι βαζουμε σε προτεραιοτητα τα 80 ατομα του ετους κι οχι καποιους που δινουν το μαθημα καθε χρονια μεχρι να το περασουν.
ΛΟΛ
Πραγματικα δεν αξιζει να συνεχισω οποιδηποτε κουβεντα μαζι σου. πιστευε οτι σ αρεσει
blue rose έγραψε: ναι ειναι οντως πολυ εγωιστικο να θελουν να το δωσουν καποιοι που κουραστηκαν γι αυτο μια ολοκληρη χρονια αντι για καποιους που διαβασαν 2 βδομαδες πριν.
Δεν ανηκω σε αυτους που διαβαζουν 2 βδομαδες πριν δωσουν το μαθημα. Στην κβαντο2 χρειαζεσαι πολυ δουλεια και χρονο για να το περασεις και ακομη περισσοτερη για να παρεις βαθμο. Το μαθημα δεν το εχω δωσει ποτε ξανα για λογους που δεν σε αφορουν, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω λογο πανω στην κβαντο2.
i m closing it here.
tackleberry
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από tackleberry »

Τελικα θα πει καποιος υπευθυνα αν ισχυει η αλλαγη της κβαντο2?Για εμεινε ως εχει?
Sonath

Δημοσίευση από Sonath »

tackleberry έγραψε:Τελικα θα πει καποιος υπευθυνα αν ισχυει η αλλαγη της κβαντο2?Για εμεινε ως εχει?
Συμφωνα με αυτα που εγραψε ο blue rose:
προτειναμε στον καθηγητη να το μεταφερει στο τελος του εξαμηνου αλλα δεν γινοταν.
επισης προσπαθησαμε ν αλλαξουμε τη φυσικη συμπυκνωμενης υλης, αλλα ουτε αυτο γινοταν.το οτι θελουμε να μεταφερουμε την κβαντο μια βδομαδα μετα δεν ειναι ιδανικο ουτε για μας αλλα ειναι η μονη λυση.
οντως αποτελει πολυ μεγαλο προβλημα ο χρονος στον οποιο συμβαινει αυτη η αλλαγη.αλλα το προγραμμα ανακοινωθηκε επισημα μολις μια βδομαδα πριν.οποτε δεν γινοταν να το αλλαξουμε νωριτερα.

Αν καταλαβε καλα εμεινε ως εχει. Ασ το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος
tackleberry

Δημοσίευση από tackleberry »

Eγω πάλι καταλαβαινω οτι δεν εμεινε ως εχει αλλα τελικα πηγε 16/2??Μια απαντηση παιδες...
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

Μάλιστα....μας τελείωσε ο Giannis_G και μας άρχισε η bluerose.....Άντε πάλι να εξηγούμε τα αυτονόητα....
blue rose έγραψε:αλλα ειναι η μονη λυση.
Λες εσύ και άλλα 80 άτομα όπως είπες....Συνεπώς ΟΧΙ πλειοψηφία...
blue rose έγραψε:παρακολουθουσαμε αυτο το μαθημα ολη τη χρονια
news flash....αν κοίταζες γύρω σου μια από αυτές τις μέρες που παρακολουθούσες θα έβλεπες και κάτι παιδάκια από άλλα έτη...ναι...είναι αλήθεια....και εμείς παρακολουθούσαμε!!!!
blue rose έγραψε:ειναι επιλογη του καθενος να χρωσταει ενα μαθημα.
Άκου να δεις κοριτσάκι μου....δεν ξέρω αν εσύ ζεις σε κάποιον φανταστικό κόσμο ....αλλά καμιάφορά το να δώσεις μάθημα δεν είναι επιλογή σου....απλά ενημερωτικά στο λέω....
blue rose έγραψε:οντως κοιταμε την παρτη μας γιατι βαζουμε σε προτεραιοτητα τα 80 ατομα του ετους
Έχεις κάνει το κόπο να δεις πόσοι το έχουν ΔΗΛΩΣΕΙ το μάθημα????80 άτομα είναι μειοψηφία.....συγγνώμη που στο λέω....
blue rose έγραψε:αντι για καποιους που διαβασαν 2 βδομαδες πριν.
Σιγά μην σου δώσω και ανφορά για το πόσο καιρό διάβαζα!!!!Αν είναι δυνατόν!!!
Άβαταρ μέλους
Giannis_G
Real Name: Γιαπιτζάκης Ιωάννης Άγγελος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Giannis_G »

Tis ypografes tis mazeyei ena allo paidi..Aurio tha kseroume ti tlk tha ginei.
Chelsea edw eimai dn efuga... :-)
Άβαταρ μέλους
armaos
Real Name: Αρμαος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από armaos »

Βασικά μάλλον δεν έχετε καταλάβει καλά
Εμείς που είμαστε παλιότερου εξαμηνου δεν χρωστάμε ένα μάθημα από το εξάμηνο σας (5ο 7ο η οποιοδηποτε!).
κ δεν ζητάμε να αλλάξει για να πέσει μακρία από κάποιο άλλο μάθημα άλλου εξαμήνου που δίνουμε.
Είδατε κανείς να λέει α να μην πέσει η πραγματική με τη θεωρία μέτρου η οι αλγόριθμοι με τα μοντέλα αξιοπιστίας;
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Κατά κυριο λόγο είναι θέμα ηθικής
Δεν κολλάμε στο που θα παει το κάθε μάθημα (καλα, εκεί κολλάμε όλοι)
Κολλάμε στο ότι θέλετε να αποφασίσετε μόνοι σας για κάτι που τους αφορά όλους!
Έχετε καμμιά ίδεα πόσοι χρωστάνε θεωρία μέτρου κ αλγόριθμους;(κ άλλα πολλα...)

Αν είχαμε ξεχωριστές εξετασεις για τους επι πτυχίω, τότε θα είχαν πραγματικά τον πρώτο λόγο αυτοί που είναι στο εξάμηνο τους.
Γι'αυτό κ δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε τα πραγματα μόνο όταν μας αφορούν άμεσα!!
Όταν εμείς διεκδικούμε πτυχιακή με μεγαλύτερο όριο μαθημάτων κτλ δεν είναι ασχετο με έσας!
κ εσείς θα φτάσετε εδώ που είμαστε εμείς κ θα σας ενδιανφέρει κ αμεσα

Επίσης να πω πως η κα Κυριάκη μου είπε πως σε καμμία περίπτωση δεν θα γίνει αλλαγή που να στείλει μάθημα στην πρώτη βδομάδα της εξεταστικής σεβόμενη το ότι ο κάθε φοιτητης εχει κάνει ήδη το πρόγραμμα του
Ένα από τα δυο, αλγόριθμοι η μέτρο θα πάνε στις 6/3.Το άλλο θα μείνει εκεί που είναι.
Όσο για την κβάντο 2, μου είπε πως ήταν πολυ προβληματισμένη κ δεν ήξερε τι να κάνει.
Εν πάσει περιπτώσει, το πρόγραμμα θα βγει αύριο το πρωί

Α κ πραγματικά είναι πολυ προσωπικο θέμα το γιατί δεν πέρασε ο καθέ φοιτητης καποιο μαθημα

ΥΣ: @bluerose: το μυαλό σου κ μια λίρα (we are the watchers!!)
@chelsea : o Giannis G νομίζω πράγματι πως είναι θύμα παρεξήγησης
blue rose
Real Name: lwra

Δημοσίευση από blue rose »

ωραια αφου θεωρεις μειοψηφια τα ατομα του τριτου ετους πηγαινε και μιλησε με τον καθηγητη να του εκθεσεις οτι τα μεγαλυτερα εξαμηνα δεν συμφωνουν με την αλλαγη κι αν τους θεωρησει προτεραιοτητα ας μεινει ως εχει.
δεν μπορω να δωσω χαριστικη απ το τριτο ετος.αντιθετως αν ημουν στο πεμπτο θα μπορουσα...

δηλαδη το παρακολουθησες δυο χρονιες και ακομη δεν μπορεις να το δωσεις, αν σου αφησουμε μια βδομαδα παραπανω?

>λυπαμαι πολυ για το προσωπικο επιπεδο.εγω δεν προσεβαλα κανεναν. ειναι δικαιωμα μου να διεκδικω μια αλλαγη εκ μερους ενος εξαμηνου οπως και δικο σας να μην τη θελετε.οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο, αυτος εχει το προβλημα.κι αν δεν με ενοιαζε για τους αλλους δεν θα καθομουν να συζητησω μαζι σας.ετσι κι αλλιως η αλλαγη δεν εξαρταται απο μενα.
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

blue rose έγραψε:ωραια αφου θεωρεις μειοψηφια τα ατομα του τριτου ετους
Καταρχήν δεν μιλάς εκ μέρους όλων των ατόμων του τρίτου έτους....μην έχεις αυταπάτες...ξέρω πολλούς που δεν συμφωνούν με την αλλαγή....
blue rose έγραψε:δηλαδη το παρακολουθησες δυο χρονιες και ακομη δεν μπορεις να το δωσεις, αν σου αφησουμε μια βδομαδα παραπανω?
Αναφορά δεν θα δώσω σε κανέναν για το τι έκανα....
blue rose έγραψε:ετσι κι αλλιως η αλλαγη δεν εξαρταται απο μενα.
Τελικά από κανέναν δεν εξαρτάται αυτή η αλλαγή ε? Μόνες τους μαζεύτηκαν οι υπογραφές?

Και για να τελειώνουμε να πω τα 2 πράγματα που λέω από την αρχή σε αυτό το thread αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει...Για να τελειώνουμε:

1)Ίδια προτεραιότητα έχουν όλα τα άτομα που το έχουν ΔΗΛΩΣΕΙ το μάθημα.

2)ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις ένα πρόγραμμα 4-5 μέρες πριν αρχίσει!!!
Άβαταρ μέλους
armaos
Real Name: Αρμαος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από armaos »

δεν μπορω να δωσω χαριστικη απ το τριτο ετος.αντιθετως αν ημουν στο πεμπτο θα μπορουσα...
Αυτό κατάλαβες από αυτό που είπα;

αυτό ακριβώς που λέει ο τσελσι ειναι το θεμα
1)Ίδια προτεραιότητα έχουν όλα τα άτομα που το έχουν ΔΗΛΩΣΕΙ το μάθημα.

2)ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις ένα πρόγραμμα 4-5 μέρες πριν αρχίσει!!!
blue rose
Real Name: lwra

Δημοσίευση από blue rose »

Sonath έγραψε:
blue rose έγραψε: εγω εχω καταβαλει πολυ κοπο για να μην χρωσταω κανενα μαθημα. ειναι λοιπον αδικο να μην δωσω ενα μαθημα του εξαμηνου μου εξαιτιας καποιων που επελεξαν να χρωστανε μαθηματα.
Ανηκεις στην μειοψηφια που θα παρει το πτυχιο σε 5 χρονια. Μπραβο σου!!! Αλλα μην απαιτεις να αλλαξει το προγραμμα της η πλειοψηφια για παρτυ σου. Υπαρχει και επαναληπτικη εξεταστικη για να δωσεις το μαθημα αν δεν προλαβαινεις τωρα. και επισης υπαρχει και μια χαριστικη εξεταστικη που θα μπορεις να δωσεις τα 3 τελευταια μαθηματα για να παρεις το πτυχιο σου
σ αυτο αναφερομουν οταν ελεγα για χαριστικη.
Semfe4Ever
Real Name: Προσωπικά Δεδομένα ρε...

Δημοσίευση από Semfe4Ever »

Συζητησεις επι συζητησεων, posts...

Ειναι πολυ απλο:

--->Όσοι ειναι εγγεγραμμενοι στο μαθημα εχουν τα ιδια δικαιωματα επι αυτου

--->Καμμια μειοψηφια δεν δικαιουται να παρει καμμια αποφαση
Άβαταρ μέλους
neli
Real Name: Fanny
Facebook ID: 750420449

Δημοσίευση από neli »

blue rose έγραψε:δηλαδη το παρακολουθησες δυο χρονιες και ακομη δεν μπορεις να το δωσεις, αν σου αφησουμε μια βδομαδα παραπανω?
opos ki aftos pou to parakolouthise eis diploun,etsi ki ego,etsi k to ypoloipo 80% pou xrostaei to mathima eimaste ILITHIOI me ola ta grammata kefalaia k einai dikaioma mas,an se kalypto.
Sonath έγραψε:
blue rose έγραψε: οντως κοιταμε την παρτη μας γιατι βαζουμε σε προτεραιοτητα τα 80 ατομα του ετους κι οχι καποιους που δινουν το μαθημα καθε χρονια μεχρι να το περασουν.
ΛΟΛ
Πραγματικα δεν αξιζει να συνεχισω οποιδηποτε κουβεντα μαζι σου. πιστευε οτι σ αρεσει
+1
Sonath έγραψε: Το να χρωστας ενα μαθημα δεν ειναι επιλογη. Ειναι απορεια πολλων συντελεστων. Αλλος δουλευει , αλλος εδωσε αλλα μαθηματα αντι κβαντο2 γιατι δεν προλαβαινε αλλιως, αλλος το εδωσε αλλα δεν καταφερε να το περασει με την πρωτη και θα το ξαναδωσει οταν θα ειναι ετοιμος. αλλος......πολλοι αλλοι λογοι που δεν αφορουν και κανεναν στην τελικη.
blue rose έγραψε: εγω εχω καταβαλει πολυ κοπο για να μην χρωσταω κανενα μαθημα. ειναι λοιπον αδικο να μην δωσω ενα μαθημα του εξαμηνου μου εξαιτιας καποιων που επελεξαν να χρωστανε μαθηματα.
k min ksexname pos den einai mono oi foitites pou doulevoun,pou dyskolevontai,pou den tous ftanoun ta lefta k spoudazoun me poly kopo (pragma pou mallon i kyria blue rose de symmerizetai...), yparxoun k foitites pou gia na gemisoun ena viografiko gt pragmatika vlepoun psila kanoun diafora pragmata me akadimaiko periexomeno,ta kalokairia den kanoun diakopes gt to pio pithano einai pos tha lionoun se ena ergastirio i se kapoio amfitheatro gia lectures kapoiou summer student program,kanoun praktiki gia defteri fora k alla paromoia....den zitame apo kanenan na mas pei bravo i na epifortistei to kostos ton apofaseon mas.APAITOUME omos na min afinei yponooumena kammia blue rose oti eimaste xasomerides i anefthynoi i otidipote. ki an de xrostas mathima kopelia, xestikame k i varka gernei. ksereis posa atoma sti semfe kseroun deka fores perissoteri fysiki apo sena ki as xrostane ti misi sxoli? mporo k na stous onomatiso an thes...gi'afto min trellainesai me tin parti sou...
tha to po mia akoma fora: to na xrostaei kapoios mathima den einai egklima.

Kai se teliki analysi, ta eksamina de mas anikoun! Den yparxei "to diko mou eksamino", "to eksamino tou Sonath", "to eksamino tis blue rose"...An spoudazame symfona me to agglosaksoniko systima pou ena mathima de mporeis na to xrostas, tote tha ypirxe enas tropos kataxorisis mas se eksamina. Sti diki mas periptosi, as syneiditopoiisoun merikoi merikoi tin pragmatikotita k an theloun na epiferoun kapoia veltiosi, afti na einai pros ofelos olon k oxi o kathenas gia tin parti tou.
Kai ola afta ta leo sto 11o eksamino pou kanonika tha eprepe me osa exo dei tosa xronia na koitao ton eafto mou k mono.
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Hengeo

Δημοσίευση από Hengeo »

Λυπάμαι για το επίπεδο που έχει πάρει το θέμα. Η κάθε πλευρά υπερασπίζεται αυτό που την συμφέρει, χρησιμοποιώντας μέχρι και βαριές επί προσωπικού εκφράσεις 'χεστήκαμε', 'δεν θα σου δώσω λογαριασμό', 'τα μυαλά σου και μια λίρα' κ.λ.π., αντί να το δούμε ορθολογιστικά και δίκαια το θέμα. Μήπως όμως αυτό δεν γίνεται με κόμματα, παρατάξεις, και την πολιτική στην Ελλάδα γενικότερα;

Ξαναβάζω αυτά που έγραψα στο προηγούμενο post μου:

<<Ο Giannis_G εκφράστηκε λίγο άκομψα, αλλά δυστυχώς, έχει δίκιο. Όλοι όσοι χρωστάμε (δεν είναι τυχαίο το 1ο πληθυντικό) μαθήματα από προηγούμενα εξάμηνα, φέρουμε την ευθύνη του ότι δεν τα περάσαμε όταν έπρεπε, σε αντίθεση με αυτούς που δίνουν μαθήματα του εξαμήνου τους. Υπό αυτή την έννοια, αυτοί που δίνουν μαθήματα του εξαμήνου τους, έχουν προτεραιότητα. Αυτά δεν τα λέω κοιτώντας μόνο το δάχτυλό μου και τι με βολεύει (βλέπε 1ο πληθυντικό επάνω), αλλά με βάση του τι είναι πιο δίκαιο.>>

Δεν είναι θέμα παρτακισμού, ούτε έχει σχέση με το γιατί κάποιος χρωστάει ένα μάθημα. Είναι θέμα του να αποδεχόμαστε τις ευθύνες μας. Θα πρέπει να δούμε λίγο τι γίνεται και στα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Αν αποτύχεις και στην επαναληπτική, επαναλαμβάνεις το εξάμηνο ή σε διώχνουν, ανάλογα με το βαθμό της αποτυχίας, και αυτό είναι το πιο δίκαιο κανονικά!

Από την άλλη βέβαια, συμφωνώ ότι δεν είναι λογικό σε καμία περίπτωση, να γίνονται αλλαγές τελευταία στιγμή. Μόνιμο πρόγραμμα, με κύριο γνώμονα αυτούς που δίνουν κανονικά στα εξάμηνά τους τα μαθήματα, οι αναγκαστικές έκτακτες αλλαγές στο τέλος, και τέλος!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Εγω προτεινω να τραβηξετε κληρο....Πιο δικαιο θα ειναι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”