Παιδιά υπάρχει πρόβλημα στο topik για τη συνέλευση. Η δεύτερη δημοσίευσή μου δεν είναι δική μου!!!
HD: Διαχωρήστηκε από το "Πρόβλημα ώρας"
Edit αντί για quote
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
1. Φαίνεται να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τον HeartDoc. Αντί να κάνει post ίσως έκανε edit δική σου δημοσίευση. Εσύ είχες κάνει δεύτερη δημοσίευση η οποία δεν υπάρχει, και αντ' αυτής βλέπεις το "ξένο" κείμενο; Γιατί να έκανε post εξ' αρχής (και όχι κατά λάθος edit) με το δικό σου nick είναι σχεδόν αδύνατον.
2. Το topic στο οποίο γράφεις αναφέρεται σε πρόβλημα ώρας. Παρακαλώ να επιλέγετε το σωστό topic για τις δημοσιεύσεις σας, κι αν δεν υπάρχει δημιουργείτε νέο. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια
2. Το topic στο οποίο γράφεις αναφέρεται σε πρόβλημα ώρας. Παρακαλώ να επιλέγετε το σωστό topic για τις δημοσιεύσεις σας, κι αν δεν υπάρχει δημιουργείτε νέο. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
NIKOLAS έγραψε:Παιδιά υπάρχει πρόβλημα στο topik για τη συνέλευση. Η δεύτερη δημοσίευσή μου δεν είναι δική μου!!!
Νικόλα, ο dr έχει δίκιο.
Αν και συνήθως κάνω "Post Reply" και μετά copy-paste το κείμενο που θέλω να παραθέσω, προφανώς βιαζόμουν και έγινε η βλακεία.
1000 συγγνώμη για την αναστάτωση. :(
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Εχω την εντυπωση πως το αρχικο ποστ του ΝΙΚΟΛΑ ηταν αυτο που παραθετω παρακατω(τουλαχιστο στο κομματι που με αφορουσε):
Το πόσο θλιβερό είναι κάτι είναι υποκειμενικό. Για μένα είναι θλιβερό, ίσως και άθλιο, να απευθείνεις προς χιλιάδες φοιτητές τόσο μειωτικούς χαρακτηρίσμούς, οι οποίοι φοιτητές (είτε σου αρέσει είτε όχι- μάλλον όχι) στηρίζουν τη συγκεκριμένη παράταξη και την αναδυκνείουν πρώτη δύναμη μεταξύ του φοιτητικού κινήματος κάθε χρόνο.
Όσο για τα όσα αναφέρεις για το πολιτειακό σύστημα αυτό είναι. Και για τις διαφωνίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της τετραετίας υπάρχει και η λύση των πρόωρων εκλογών. Μακάρι να γίνουν για να δωθεί νέα εντολή. Ελπίζω τότε εσύ και οι συνοδοιπόροι σου να ηρεμήσετε και να συνεχίσετε με λιγότερο «αγωνιστικές» αποφάσεις και κινητοποιήσεις τον αγώνα σας για να αλλάξετε την κοινωνία και τον κόσμο.
Και σχετικά με το θέμα εκδίκησεις που αναφέρεις δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω πως δεν είναι αυτό το σκεπτικό μου. Μάλλον δεν θέλεις και δεν το αντέχεις να πειστείς. Ανήκεις σε μια μειοψηφία. Απλά δέξου το.
Είναι σκληρό... αλλά είναι η πραγματικότητα. Όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς σ’ ευχαριστώ.
Δεν περίμενα από τύπους σαν και εσένα κάτι καλύτερο. Καλό « « αγώνα» » συνάδελφε και «αγωνιστικούς » χαιρετισμούς στο μαχόμενο φοιτητικό κίνημα της λούφας, των καταλήψεων, των συμπλοκών με την αστυνομία, των επεισοδίων... αλλά και της διπλής εξεταστικής.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη