Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Re: Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας

Δημοσίευση από O_Xamenos »

πειτε τα κυριε τσολκα... ισχυριζομουν πολυ καιρο ολα οσα λετε μα δεν με πιστευε κανεις....χαιρομαι που υπαρχει ενας ανθρωπος να επαληθευσει τις εικασιεσ μου.... ευχαριστω
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
prochatz
Real Name: Πρόδρομος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από prochatz »

Προσωπικά δε γνωρίζω το μέλος "tsolkas".

Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα λάθος αυτό που λέει. Μην ξεχνάμε ότι από πλευράς Φιλοσοφίας Φυσικής, όντως η Σχετικότητα είναι εξαιρετικά προβληματική και συνεπώς, είναι πέρα για πέρα λανθασμένη. Όποιος συνάδελφος έχει παρακολουθήσει τα αντίστοιχα μαθήματα της σχολής θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολύ δυνατά αντεπιχειρήματα κόντρα στη θεωρία της Σχετικότητας.
Την ουρά τη φάγαμε. Το γαϊδούρι έμεινε...
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

prochatz έγραψε:Προσωπικά δε γνωρίζω το μέλος "tsolkas".

Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα λάθος αυτό που λέει. Μην ξεχνάμε ότι από πλευράς Φιλοσοφίας Φυσικής, όντως η Σχετικότητα είναι εξαιρετικά προβληματική και συνεπώς, είναι πέρα για πέρα λανθασμένη. Όποιος συνάδελφος έχει παρακολουθήσει τα αντίστοιχα μαθήματα της σχολής θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολύ δυνατά αντεπιχειρήματα κόντρα στη θεωρία της Σχετικότητας.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Διοτι ο ανθρωπος αυτος ( ο Αινσταιν) μας δουλευει "χοντρα" ο τυπος!!
....και γαμω τα καντηλια του!!! αφου του "τριβω" στη μουρη του π.χ το πειραμα 14 και τον ερωτω, πες μας γαμω τη Σχετικοτητα σου, τι απαντηση εχεις να μας δωσεις για το Πειραμα 14 ?
Εισθε Μηχανικοι-Φυσικοι (και εγω συναδελφος σας ειμαι) και μονο με Φυσικη Α' ετους αμεσως αποδεικνυεται, οτι ο τυπος μας εχει γαμισει και μας εχει γεμισει με μπαρουφες, παπαριες και αβασταχτες μπουρδες που προσβαλουν τη νοημοσυνη μας!!!!!!
....και εχεις μετα τους κατα τα αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, που βλεπουν ολες αυτες τις μπουρδες του Αινσταιν και την κανουν "γαργαρα" και φοβισμενοι και ατολμοι... δισταζουν να "πατησουν το κουμπι" και να ανατιναχθει στον αερα ολο αυτο το κατασκευασμα που ειναι απο "φελιζολ"!!! και λεγεται Θεωρια της Σχετικοτητας......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
surf_tha_curl

Δημοσίευση από surf_tha_curl »

ο τσολκας εχει λαθος,εχω εκτελεσει τα πειράματά του με τον πυραυλο(χθες το βραδυ) και δεν ισχυουν αυτα που λεει.
Άβαταρ μέλους
Tzanampets
Real Name: Call me 'mate'

Δημοσίευση από Tzanampets »

tsolkas έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

....και γαμω τα καντηλια του!!! αφου του "τριβω" στη μουρη του π.χ το πειραμα 14 και τον ερωτω, πες μας γαμω τη Σχετικοτητα σου, τι απαντηση εχεις να μας δωσεις για το Πειραμα 14 ?
Εισθε Μηχανικοι-Φυσικοι (και εγω συναδελφος σας ειμαι) και μονο με Φυσικη Α' ετους αμεσως αποδεικνυεται, οτι ο τυπος μας εχει γαμισει και μας εχει γεμισει με μπαρουφες, παπαριες και αβασταχτες μπουρδες που προσβαλουν τη νοημοσυνη μας!!!!!!
....και εχεις μετα τους κατα τα αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, που βλεπουν ολες αυτες τις μπουρδες του Αινσταιν και την κανουν "γαργαρα" και φοβισμενοι και ατολμοι... δισταζουν να "πατησουν το κουμπι" και να ανατιναχθει στον αερα ολο αυτο το κατασκευασμα που ειναι απο "φελιζολ"!!! και λεγεται Θεωρια της Σχετικοτητας......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρηστος Τσολκας
Κοίτα φίλε μου, εγώ στο πρώτο μου τόπικ το πήρα στην πλάκα το θέμα και το σοβαρό μέρος το έβαλα στα αχνά γράμματα. Αλλά επειδή κάποιοι παραπονέθηκαν ας απαντήσω πιο σοβαρά. Καταρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις με τον Αινστάιν λές και σου σκότωσε κανα συγγενή. Νομίζεις ήθελε να "μας γαμίσει" και να "μας γεμίσει μπούρδες" έτσι για να μας την σπάσει? Την δουλειά του έκανε ο άνθρωπος και ανέπτυξε μια θεωρία η οποία ας μην ξεχνάμε παρακαλώ ότι δεν έχει ακόμα αποδειχθεί ότι δεν ισχύει (με κανονικά πειράματα και όχι με νοητικά) και ας εμφανίζει προβλήματα όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
Ντάξει δεν είμαι και κανένας ειδικός στη σχετικότητα αλλα μπαίνοντας στο site σου αυτό που είδα είναι μια γενική άρνηση βασικών σύγχρονων και μη θεωριών. Επίσης με τα λίγα που ξέρω απο σχετικότητα έχοντας διαβάσει το πείραμα 14 που είπες θέλω να (ξανα)θείξω αυτό που είπα και στο πρώτο πόστ με τα σκιασμένα γράμματα:

Ο παρατηρητής είναι παρατηρητής με την τελείως ετυμολογική του έννοια, δεν είναι νοήμων παρατηρητής. Βρίσκεται εκεί για αυτό που αντιλαμβάνεται (γι αυτο που βλέπουν τα ματάκια του βρε αδερφέ) όχι για να σκέφτεται και να συμπεραίνει. Πχ και εσύ ξέρεις ότι κινήσαι μαζί με το τρένο αλλα αυτό που αντιλαμβάνεσαι είναι ότι οι έξω κινούνται και εσύ είσαι ακίνητος, αλλά επειδή εσύ είσαι νοήμων και ξέρεις ότι δεν γίνεται στην προκειμένη να κινούνται οι έξω με αυτό τον τρόπο συμπεραίνεις πως κινήσαι εσύ...

Έτσι λοιπόν, προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό το νοητικό πείραμα όπως το λές τείνει να φανεί, όπως είπε και ο drcypher, ως μια απελπισμένη προσπάθεια να καταρίψεις την θεωρία. Έτσι που λές και αυτά απο μένα
Elen síla lúmenn' omentielvo.

Εικόνα

For those about to troll... we salute you!
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

κ. Τσολκα, αν δεν κανω λαθος εσεις δεν ειστε που αμφισβητειτε και το Πυθαγοριο Θεωρημα στα Μαθηματικα?
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

tsolkas έγραψε:
prochatz έγραψε: ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Χρηστος Τσολκας
Κ.Τσόλκα, που συμφωνείτε ακριβώς; Ο συνάδελφος παραπάνω μίλησε για τα προβλήματα ερμηνείας της Θεωρίας της Σχετικότητας, και όχι για την ίδια, η οποία είναι σήμερα πειραματικά αποδεδειγμένη και θεωρητικώς θεμελιωμένη στο απειροστό σημείο της. Εσείς παραληρείτε για την ΘτΣ, με μόνο αντεπιχείρημα ένα "νοητικό" πείραμα, του οποίου την απάντηση δεν μπορείτε να γνωρίζετε (αφού είναι νοητικό) και την υποθέτετε. Όσο για τα σχόλιά σας προς τους πανεπιστημιακούς, εσείς τι έχετε να αντιπαραβάλλετε σε αυτούς, ώστε να τους κρίνετε; Τα "νοητικά" σας πειράματα; Θέλετε να σας πω κι εγώ ένα;

Νοητικό πείραμα: Ένα μαύρο κουτί διαθέτει μια τρύπα στην κορυφή. Από εκεί, ρίχνω μέσα μια μπάλα του μπάσκετ, αναμένοντας να την έλξει η γη λόγω της βαρύτητας. Προς μεγάλη μου έκπληξη, η μπάλα πετάγεται από την τρύπα με ταχύτητα προς τα πάνω. Συμπεραίνω, λοιπόν, ότι η σύναμη παγκόσμιας έλξης είναι τελικά απωστική. ΑΡΑ ο Newton "μας εχει γαμισει και μας εχει γεμισει με μπαρουφες, παπαριες και αβασταχτες μπουρδες που προσβαλουν τη νοημοσυνη μας".

Γιατί, όμως, δεν πεταγόμαστε και εμείς από την Γη σαν ελατήρια;;;; ΩΧΧΧΧΧΧ

Πάντως, κ.Τσόλκα, δεν σας βλέπω δραστήριο αυτή την φορά στην συζήτηση. Αν ξεκατινιάζεστε σε άλλο φόρουμ και δεν έχετε χρόνο, παρακαλώ δώστε ένα url ώστε να μπορούμε να σας απολαύσουμε!

Κι όλα αυτά για να μην αφήσω το τόπικ να ψοφήσει
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
alexk
Real Name: alex

Δημοσίευση από alexk »

Βασικά θέλω να συμφωνήσω με τον κύριο Τσολκα για να έρθουν τα πάνω κατω στα μαθηματα που δινω και τελικα να με περασουν χωρις να τα δωσω.
Μπραβο κυριε Τσολκα...παρ'τους τα σωβρακα...!!!!
Άβαταρ μέλους
neli
Real Name: Fanny
Facebook ID: 750420449

Δημοσίευση από neli »

tsolkas έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Χρηστος Τσολκας
eeeeeeeee!eimaste k kopeles edo mesa!!!ti "gamo ta kantilia sou" ktl einai afta?
k meta,ego exo syggeni ton Einstein,tha itheles na arxiso ta mbinelikia gia kana theio sou i kana ksaderfo...
(i syggeneia me ton Alberto tha parameinei kryfi mexri neoteras...)

kai an sovarefto ligo,tha ypenthymiso ston kyrio .... ,pos to eipame to onoma tou? oute na to syggratiso de mporo!, tha eksis:
i fysiki einai anamfisvitita mi apo tis elaxistes epistimes pou den yparxei i epiklisi stin afthentia gt apla den yparxei o oros afthentia...o kathenas mas exei to dikaioma na kanei ta peiramata tou, noitika i mi, na grapsei to paperaki tou,na to katathesei pros dimosiefsi k an i theoria tou einai toso dynati,na parei to nobelaki tou k na paei na to giortasei ston verti (ok,paradexomai,edo to kseftilisa ligo.sto remo isos...)
de nomizo pos sto xoro mas yparxei ena lobby pou prospathei na kratisei zontani mia kata t'alla nekri theoria gt i alitheia einai panta efkola prosdiorisimi.den yparxei mia synomosia pou yperaspizetai enan nekro epistimona eno kapoios exei katathesei sovari antimaxomeni theoria.
oi fysikoi goustaroume tis anatropes.zoume gia tis anatropes.
synepos o syllogismos mou k den ksero kata poson antapokrinetai sti sxetikistiki alitheia ton ypoloipon synadelfon,katalligei sto oti o kyrios tade tha ekane kariera ston xardavela,stin katigoria gia ta ufo i kai monos tou...
as eimaste ligo sovaroi,meres pou einai...

AAAAAA!kai kati teleftaio:
tsolkas έγραψε: αφου του "τριβω" στη μουρη του π.χ το πειραμα 14 και τον ερωτω, πες μας γαμω τη Σχετικοτητα σου, τι απαντηση εχεις να μας δωσεις για το Πειραμα 14 ?
Χρηστος Τσολκας
alitheia,pos to kataferes na tou to tripseis sti mouri?einai ki afto noitiko peirama?
alla file,kati akoma pio sovaro:
otan ton rotises,sou apantise?

anypomono pragmatika na matho ti mia k monadiki alitheia...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος neli την Παρ Φεβ 06, 2009 2:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Τσολκα,το κανελλωνεις το ρυζογαλο;
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Έτσι μπράβο, να μένει ζωντανό το τόπικ, ο λαός θέλει Τσόλκα!
Όποιος το αφήσει να πεθάνει, να έχει την κατάρα μου και να κόβεται εσαεί στην Φυσική Ι :e_ugeek:
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ "ΑΘΗΝΑ"

Απο αυτη τη στιγμη προτεινω να ξεκινησει μια ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ -- ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ!!!
Χρησιμοποιηστε τα username σας και "ΓΑΖΩΣΤΕ" κυριολεκτικα ολα τα φορουμ του κοσμου, εδρες πανεπιστημιων, Καθηγητες Φυσικης, κλπ και ρωτατε τους, αποκλειστικα και μονο για το ΠΕΙΡΑΜΑ 14, στο http://www.tsolkas.gr ,εαν ο Τσολκας εχει δικιο ή οχι.
Αυτη τη Κυβερνο-επιθεση θα της δωσουμε το κωδικο ονομα "ΑΘΗΝΑ" και αφετηρια της επιλεγω το ΦΥΣΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και το ΕΜΠ τα οποια σας το υποσχομαι θα γραφουν στην Ιστορια της Φυσικης.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ξεκινα ηδη απο ΕΣΑΣ και να χεσω το "πρωτοποριακο" Berkeley, κλπ
Εμπρος λοιπον, βρε παλλικαρια και μη φοβαστε και ουτε να κομπλαρετε με κανενα Πανεπιστημιο και Καθηγητη!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑς ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,(ΑΠΟ ΕΣΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝ, Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ,κλπ,κλπ,κλπ,κλπ

Με ενα τρινταφυλλο στη καρδια και με ενα κεραυνο στα χερια μας, αρχιζει η Κυβερνο-επιθεση μας....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,

Χρηστος Α. Τσολκας

Υ.Γ Εννοειτε οτι, στην Κυβρνο-επιθεση " ΑΘΗΝΑ" μπορουν να συμμετσχουν ολοι οι Ελληνες φοιτητες Θετικων Επιστημων της Ελλαδος, Κυπρου καθως και Ελληνες φοιτητες του εξωτερικου.
Παρακληση: Το μηνυμα αυτο γνωστοποιηστε το και σε φιλους σας στην Ελλαδα ή το Εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

cyber-attack κι ετσι???
σαν πολυ τρελα δεν πουλας?
δηλαδη θες να γινουμε και οοοοολοι εμεις ρεζιλι για την βλακεια που σε διακατεχει?
ΕΛΕΟΣ πια... :evil:
και φιλε?...αμα σε χαλαει το Berkeley τι να πω...μην πας..! οχι πως θα σε δεχοντουσαν...ετσι κι αλλιως! :!:
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Τσόλκα, και μόνο από τον τρόπο με τον οποίο γράφεις, φαίνεται τι επιπέδου ανθρωπος είσαι...

Πέρα από αυτό, το "πείραμα 14" που προτείνεις είναι σίγουρα μπαρούφα. Αν και δεν είμαι και κανένας μεγάλος φυσικός, το γυροσκόπιο που θα έχεις στη γη, αν δεν σταματήσει λόγω τριβής και έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων, θα περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα του κάθε 24 ώρες, για τον ίδιο λόγο που το αστροχτυπημένο γυροσκόπιο γυρίζει. Αγνοείς τελείως την περιστροφή της Γης γύρω από τον άξονά της και συγκρίνεις αυτή την κατάσταση με έναν θάλαμο ο οποίος περιφέρεται γύρω από έναν άξονα.

Αν φυσικά πιστεύεις ότι η Γη δεν περιστρέφεται στην πραγματικότητα, αλλά όλα είναι μια τεράστια συμπαντική-σιωνιστική συνομωσία για να διατηρηθεί η σχετικότητα, πέρα από το ότι είσαι καμμένος πέρα από κάθε σωτηρία, ο θάλαμος που λες θα έπρεπε να επιταχύνεται με g σε ευθεία γραμμή.

Sorry, αλλά είναι τόσο καμμένος που δεν μου έκανε καρδιά να τον δουλέψω... :e_biggrin:

Καλέστε τον WWF!
Λευτεριά στον αυνανιζόμενο Φυσικό!
Ουγκ!
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
alexk
Real Name: alex

Δημοσίευση από alexk »

Τσόλκα αν μου υποσχεθείς οτι οταν θα γραφτεί στην ιστορια το ΕΜΠ θα με κάνεις εξώφυλλο σε ενα απο τα βιβλία της ιστορίας θα μπω σε 343 forum και θα υποστηριξω το πείραμα 14!
Deal?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”