Αναβλήθηκε η δίκη του Εφραίμ
-
dimig
- Banned
- Real Name: xzvzx
- Facebook ID: 0
Αναβλήθηκε η δίκη του Εφραίμ
Αναβλήθηκε για τις 31 Μαρτίου 2009 η δίκη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, του μοναχού Αρσένιου και της δικαστού Μαρίας Ψάλτη, η οποία θα εκδικαζόταν σήμερα στο τριμελές Εφετείο Θράκης στην Κομοτηνή.
Η εκπρόθεσμη κλήτευση των δύο μοναχών και η ασθένεια της δικαστού ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους συνηγόρους υπεράσπισης να καταθέσουν αίτημα αναβολής της δίκης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μοναχοί κατηγορούνται για για ηθική αυτουργία, σε παράβαση καθήκοντος για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και η δικαστής για παράβαση καθήκοντος.
Από την πλευρά τους, τους φόβους τους για την παραγραφή της υπόθεσης εξέφρασαν οι δικηγόροι υπεράσπισης του ελληνικού δημοσίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 625384.htm
Η εκπρόθεσμη κλήτευση των δύο μοναχών και η ασθένεια της δικαστού ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους συνηγόρους υπεράσπισης να καταθέσουν αίτημα αναβολής της δίκης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μοναχοί κατηγορούνται για για ηθική αυτουργία, σε παράβαση καθήκοντος για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και η δικαστής για παράβαση καθήκοντος.
Από την πλευρά τους, τους φόβους τους για την παραγραφή της υπόθεσης εξέφρασαν οι δικηγόροι υπεράσπισης του ελληνικού δημοσίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 625384.htm
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
Re: Αναβλήθηκε η δίκη του Εφραίμ
Ενταξει λαμογια ειναι.. το ξερουμε αυτο...
Ομως ειμαι ο μονος που βαριεται αυτην την υποθεση???
ΥΓ: δεν εννοω να μην εκδικαστει και οτι δεν ειναι απαραδεκτα αυτα που εγιναν.. απλα με το που ακουω την λεξη "βατοπεδι" με πιανει μια τεραστια βαρεμαρααααα και δεν θελω να ασχοληθω.. (σαν το DnD ενα πραγμα
)
Ομως ειμαι ο μονος που βαριεται αυτην την υποθεση???
ΥΓ: δεν εννοω να μην εκδικαστει και οτι δεν ειναι απαραδεκτα αυτα που εγιναν.. απλα με το που ακουω την λεξη "βατοπεδι" με πιανει μια τεραστια βαρεμαρααααα και δεν θελω να ασχοληθω.. (σαν το DnD ενα πραγμα
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Ναι, γιατί είναι σαν κάτι ηλίθια σίριαλ που τα βάζουν ξανά και ξανά. Το 'χαν κάνει καραμέλα τα ΜΜΕ σε τέτοιο βαθμό που τώρα κάθε αναφορά σ'αυτό μας πλήττει.. Τυχαίο;;; (ερωτώ εγώ...)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Εγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη 
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Ναι ρε συ, δε λέω. Και το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα*...
Για πέτε μου γιατί έχω χάσει επεισόδια, αυτούνος κυκλοφορεί λέφτερος;
*(Μου 'χει κολλήσει)
Για πέτε μου γιατί έχω χάσει επεισόδια, αυτούνος κυκλοφορεί λέφτερος;
*(Μου 'χει κολλήσει)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Λεύτερος κι ωραίος... Τι περίμενες, να κλείναν στην ψειρού εκκλησιαστικό παράγοντα τόσο διαπλεκόμενο...?
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
- τελειωμένος
- Real Name: Κώστας
Ο Μπεζενίτης είναι, νομίζω, περισσότερο διαπλεκόμενος και όμως είναι στην ψειρού!!! (δόξα τω Θεώ)
Το θέμα είναι πως ο Εφραίμ δεν έχει κάνει κάτι νομικά μεμπτό.
Οι κινήσεις του είναι όμως απόλυτα αντικανονικές (με το νόημα που δίνεται στον όρο από το εκκλησιαστικό δίκαιο), σύμφωνα με το πηδάλιο είναι αξιόποινες, και εκ διαμέτρου αντίθετες ως προς το μοναχικό ιδεώδες. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορέι να ηγείται μονής. Ομως επειδή ξέρει να φυλάει τον κ*** του, δεν έχει κάνει κάτι που μπορεί να τον βάλει στην ψειρού.
Το θέμα έχει πολλές άγνωστες πτυχές και δε θα έπρεπε να υπάρχει στους κόλπους τις Εκκλησίας.
Όπως είναι ο κομουνισμός με τους "κομουνιστές" έτσι είναι και ο χριστιανισμός με τους "Εφραιμάκιδες".
Το θέμα είναι πως ο Εφραίμ δεν έχει κάνει κάτι νομικά μεμπτό.
Οι κινήσεις του είναι όμως απόλυτα αντικανονικές (με το νόημα που δίνεται στον όρο από το εκκλησιαστικό δίκαιο), σύμφωνα με το πηδάλιο είναι αξιόποινες, και εκ διαμέτρου αντίθετες ως προς το μοναχικό ιδεώδες. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορέι να ηγείται μονής. Ομως επειδή ξέρει να φυλάει τον κ*** του, δεν έχει κάνει κάτι που μπορεί να τον βάλει στην ψειρού.
Το θέμα έχει πολλές άγνωστες πτυχές και δε θα έπρεπε να υπάρχει στους κόλπους τις Εκκλησίας.
Όπως είναι ο κομουνισμός με τους "κομουνιστές" έτσι είναι και ο χριστιανισμός με τους "Εφραιμάκιδες".
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι παντρεμένος.
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
εγω θα ελεγα πως κανενας ανθρωπος δεν μπορει να ηγειται μονης..τελειωμένος έγραψε:Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορέι να ηγείται μονής
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Κι εγώ, με τη σειρά μου, να πω ότι δεν θα'πρεπε καν να υπάρχουν μονέςGeorgrinder έγραψε:εγω θα ελεγα πως κανενας ανθρωπος δεν μπορει να ηγειται μονης..τελειωμένος έγραψε:Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν μπορέι να ηγείται μονής
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- τελειωμένος
Αν υπήρχαν χωρίς τέτοιους ανθρώπους
και χωρίς να ενοχολούν, γιατί να μην υπάρχουν;
Γιατί να ορίζουμε εμείς το "θέλω" των άλλων;
Το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί...
Δηλαδή σε αυτόν που είναι λάθος δεν απαντάς με ένα λάθος.
καταδικάζουμε τα λάθη όχι την διαφορετικότητα...
Νομίζω ότι kanenas δε διαφωνεί ε;
και χωρίς να ενοχολούν, γιατί να μην υπάρχουν;
Γιατί να ορίζουμε εμείς το "θέλω" των άλλων;
Το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί...
Δηλαδή σε αυτόν που είναι λάθος δεν απαντάς με ένα λάθος.
καταδικάζουμε τα λάθη όχι την διαφορετικότητα...
Νομίζω ότι kanenas δε διαφωνεί ε;
-
papagalakos
Νομιζω οτι το να αρνηθει να καταθεσει στη Βουλη που τον καλεσε, αλλα να παραδωσει στοιχεια και να φυγει ειναι αρκετα αξιοποινο. Πιστεψε κανεις οτι καποιος πραγματικα διαφθαρμενος και διαπλεκομενος μπορει να αποκαλυφθει και να κυνηγηθει απο το ιδιο το συστημα? Αυτοι που την πληρωνουν ειναι ή οι πιο αδυναμοι κρικοι της διαφθαρμενης αλυσιδας, ή οι αλλωτε ισχυροι που για καποιο λογο επαψαν να ειναι ισχυροι (τους πουλησαν). Αλλα ακομα και τοτε δεν διοκονται σοβαρα. Δεν διοκονται οπως οι αντιπαλοι του καθαστοτος. Διοκονται για τα ματια. Αφου ξεθυμανει μια ιστορια, ξεθυμενουν και οι ποινες γι αυτους τους ανθρωπους. Μην φοβαστε, αυτος ο αγιος ανθρωπος δεν θα παθει κακο. Τον προστατευει ο θεος. (ποιος θεος (?)).τελειωμένος έγραψε:Ομως επειδή ξέρει να φυλάει τον κ*** του, δεν έχει κάνει κάτι που μπορεί να τον βάλει στην ψειρού.
- zupiter
- Real Name: kanenas
Αναβληθηκε η δικη λογω του ΠΑΣΧΑ!!!
Μην επηρεαστουν οι αμεροληπτοι δικαστικοι , λογω των ημερων ....
Ασε που αν τον κλεισουν μεσα πριν το Μεγαλο ΣΑββατο, ποιος αλλος νονος θα τους παρει δωρα και ''λαμπαδες''
Μην επηρεαστουν οι αμεροληπτοι δικαστικοι , λογω των ημερων ....
Ασε που αν τον κλεισουν μεσα πριν το Μεγαλο ΣΑββατο, ποιος αλλος νονος θα τους παρει δωρα και ''λαμπαδες''
- τελειωμένος
και για να είμαστε ακριβείς....
"δεν εισήλθον εις το πραιτώριον, ουχ ινα μη μιανθώσιν, αλλά ινα φάγωσι το πάσχα".
"δεν εισήλθον εις το πραιτώριον, ουχ ινα μη μιανθώσιν, αλλά ινα φάγωσι το πάσχα".