Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας
Δίνω 100 καπίκια για ολόσωμη αφίσσα Τσόλκα σε φυσικό μέγεθος.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗΣ "ΑΘΗΝΑ"
Ο Ελληνας στην ιστορια του υπηρξε παντοτε "Οδυσσεας" και ποτε δεν υπηρξε "κοττα" και "βρωμο-κουνναβο"!!!
Ευγενικα, ομορφα και πολιτισμενα βαζεις το ψευδωνυμο σου (ποιος σε ειδε, ποιος σε ξερει!!!, επειδη πιθανον να φοβασαι μην εξευτελισθεις) και τους ρωτας:
Κυριοι, ειμαι Φυσικος (αοριστα, μπορει να εισαι φοιτητης ή Καθηγητης) και εχω μια ερωτηση να σας κανω.
Η ερωτηση μου ειναι:
Ο κ. Τσολκας στο Πειραμα 14 στο http://www.tsolkas.grεχει δικιο ή οχι?
Εαν σας απαντησουν οτι, ο κ.Τσολκας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, τοτε στειλτε μου το μηνυμα του Κυριου ή των Κυριων αυτων σε εμενα και αναλαμβανω εγω να τους απαντησω.
Αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το κανετε? Χανετε τιποτε? Τι φοβασθε μην εξευτελισθειτε? Αφου στο κατω-κατω της γραφης "ΑΝΩΝΥΜΑ" απευθυνεσθε!!!
Εστω βρε αδερφε και απο περιεργεια και μονο (ή και απο πλακα, εαν επιθυμειτε) δεν εχετε αυτη την απορια?
Παρτε λοιπον " μπροστα" και ξεκινατε θα εχει πολυ ενδιαφερον αυτη η Κυβερνο-επιθεση μας.Μη χανετε αυτη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ "πρωτοτυπη" και μοναδικη ευκαιρια που σας προσφερετε!!!
Παμε λοιπον........
Εγω παντως ειμαι εδω και ετοιμος ΝΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΩ και ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΘΩ!!!!
Χρηστος Α. Τσολκας
Ο Ελληνας στην ιστορια του υπηρξε παντοτε "Οδυσσεας" και ποτε δεν υπηρξε "κοττα" και "βρωμο-κουνναβο"!!!
Ευγενικα, ομορφα και πολιτισμενα βαζεις το ψευδωνυμο σου (ποιος σε ειδε, ποιος σε ξερει!!!, επειδη πιθανον να φοβασαι μην εξευτελισθεις) και τους ρωτας:
Κυριοι, ειμαι Φυσικος (αοριστα, μπορει να εισαι φοιτητης ή Καθηγητης) και εχω μια ερωτηση να σας κανω.
Η ερωτηση μου ειναι:
Εαν σας απαντησουν οτι, ο κ.Τσολκας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, τοτε στειλτε μου το μηνυμα του Κυριου ή των Κυριων αυτων σε εμενα και αναλαμβανω εγω να τους απαντησω.
Αυτο ειναι τοσο δυσκολο να το κανετε? Χανετε τιποτε? Τι φοβασθε μην εξευτελισθειτε? Αφου στο κατω-κατω της γραφης "ΑΝΩΝΥΜΑ" απευθυνεσθε!!!
Εστω βρε αδερφε και απο περιεργεια και μονο (ή και απο πλακα, εαν επιθυμειτε) δεν εχετε αυτη την απορια?
Παρτε λοιπον " μπροστα" και ξεκινατε θα εχει πολυ ενδιαφερον αυτη η Κυβερνο-επιθεση μας.Μη χανετε αυτη την ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ "πρωτοτυπη" και μοναδικη ευκαιρια που σας προσφερετε!!!
Παμε λοιπον........
Εγω παντως ειμαι εδω και ετοιμος ΝΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΩ και ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΘΩ!!!!
Χρηστος Α. Τσολκας
γιατι δεν το κανεις μονος σου? μην σου κλεψουμε και τη δοξα!!!
γιατι μαλλον εμεις ειμαστε "κοτες"...εσυ που εισαι "Οδυσσεας" κανε την αρχη...ρωτησε τους...ανωνυμα η επωνυμα..δεν εχεις προβλημα πιστευω ε?
αφου εισαι τοσο ετοιμος...go ahead...kick their butts!!!
@Falgorn: τι ειναι τα καπικια???
να συνεισφερω κι εγω αν γινεται!
χαχαχαχα! 
γιατι μαλλον εμεις ειμαστε "κοτες"...εσυ που εισαι "Οδυσσεας" κανε την αρχη...ρωτησε τους...ανωνυμα η επωνυμα..δεν εχεις προβλημα πιστευω ε?
αφου εισαι τοσο ετοιμος...go ahead...kick their butts!!!
@Falgorn: τι ειναι τα καπικια???

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
tsolkas έγραψε:ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ "ΑΘΗΝΑ"
Απο αυτη τη στιγμη προτεινω να ξεκινησει μια ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ -- ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ!!!
Χρησιμοποιηστε τα username σας και "ΓΑΖΩΣΤΕ" κυριολεκτικα ολα τα φορουμ του κοσμου, εδρες πανεπιστημιων, Καθηγητες Φυσικης, κλπ και ρωτατε τους, αποκλειστικα και μονο για το ΠΕΙΡΑΜΑ 14, στο http://www.tsolkas.gr ,εαν ο Τσολκας εχει δικιο ή οχι.
Αυτη τη Κυβερνο-επιθεση θα της δωσουμε το κωδικο ονομα "ΑΘΗΝΑ" και αφετηρια της επιλεγω το ΦΥΣΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και το ΕΜΠ τα οποια σας το υποσχομαι θα γραφουν στην Ιστορια της Φυσικης.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ξεκινα ηδη απο ΕΣΑΣ και να χεσω το "πρωτοποριακο" Berkeley, κλπ
Εμπρος λοιπον, βρε παλλικαρια και μη φοβαστε και ουτε να κομπλαρετε με κανενα Πανεπιστημιο και Καθηγητη!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑς ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,(ΑΠΟ ΕΣΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝ, Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ,κλπ,κλπ,κλπ,κλπ
Με ενα τρινταφυλλο στη καρδια και με ενα κεραυνο στα χερια μας, αρχιζει η Κυβερνο-επιθεση μας....
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,
Χρηστος Α. Τσολκας
Υ.Γ Εννοειτε οτι, στην Κυβρνο-επιθεση " ΑΘΗΝΑ" μπορουν να συμμετσχουν ολοι οι Ελληνες φοιτητες Θετικων Επιστημων της Ελλαδος, Κυπρου καθως και Ελληνες φοιτητες του εξωτερικου.
Παρακληση: Το μηνυμα αυτο γνωστοποιηστε το και σε φιλους σας στην Ελλαδα ή το Εξωτερικο.
Απίστευτο αυτό που διάβασα. Κατά κάποιο τρόπο, τρομακτικό κιόλας...
Δε μου λες, κ. Τσόλκα, ξένοι φοιτητές δηλαδή, δεν επιτρέπονται στην κυβερνο-επίθεση "Αθήνα"? Η επιστήμη δεν χωράει διακρίσεις. Εγώ, αν και συμφωνώ μαζί σου, δεν θα συμμετάσχω ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ρατσισμό αυτόν εις βάρος των μη ελλήνων φοιτητών, γιατί οι καταγωγές μου εμένα, κ. Τσόλκα, είναι αρμένικες!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Moderator,
O Eλληνας (ο μη- κπμπλεξικος), υπηρξε στην Ιστορια του παντοτε Κοσμοπολιτης και ουδεποτε ρατσιστης....
...και για να μη τρομαζεις...εξυπακουεται οτι, στη Κυβερνο-επιθεση "ΑΘΗΝΑ" μπορει να συμμετασχει οποιοσδηποτε, π.χ Τουρκος, Αρμενης, Εβραιος, Σκοπιανος,κλπ,κλπ,κλπ
Ολοι τους ειναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!!!!!!
Εγινα σαφης?
Χρηστος Α. Τσολκας
O Eλληνας (ο μη- κπμπλεξικος), υπηρξε στην Ιστορια του παντοτε Κοσμοπολιτης και ουδεποτε ρατσιστης....
...και για να μη τρομαζεις...εξυπακουεται οτι, στη Κυβερνο-επιθεση "ΑΘΗΝΑ" μπορει να συμμετασχει οποιοσδηποτε, π.χ Τουρκος, Αρμενης, Εβραιος, Σκοπιανος,κλπ,κλπ,κλπ
Ολοι τους ειναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!!!!!!
Εγινα σαφης?
Χρηστος Α. Τσολκας
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
"Κε." Τσιώλα, η μνημειώδης σας αναίδεια και το μνημειώδες κάψιμό σας (
) είναι πλέον σε υπεράνθρωπα επίπεδα.
Περισσότερα στο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE% ... E%AC%CE%BD
Το ένα καπίκι (1 qəpik) είναι το 1/100 του manat, το οποίο είναι το νόμισμα του Αζερμπαϊτζάν.diosak έγραψε:@Falgorn: τι ειναι τα καπικια???να συνεισφερω κι εγω αν γινεται!
χαχαχαχα!
Περισσότερα στο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE% ... E%AC%CE%BD
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
ααααα μαλιστα!
κατι θα δωσω κι εγω λοιπον
κατι θα δωσω κι εγω λοιπον

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- Tzanampets
- Real Name: Call me 'mate'
Σοβαρά τώρα γιατί δεν το κάνεις μόνος σου αυτό?
Ή το έκανες και δεν είχε επιτυχία?
Ντάξει το λογικό είναι να σε κράξουνε όλοι όπως συμβαίνει και εδώ αλλα δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα σου απαντήσει σοβαρά... εφόσον βεβαια δεν ειναι τα πόστ σου προκλητικά όπως είναι εδώ.
Αλλά το θέμα είναι: θα τον πιστέψεις όποιον σου απαντήσει σοβαρά και διαφωνήσει μαζί σου ή θα του απαντάς συνέχεια με την λογική του ότι φοράει παροπίδες (και καλά) και είναι κολλημένος στο δούλεμα που μας κάνει όλους ο Αινστάιν?? (ρητορική ερώτηση δεν χρειάζεται να απαντήσεις)
Υπάρχει περίπτωση ποτέ να μεταπιστείς για το... ας πούμε πιθανό... λάθος που κάνεις ή θα καταλήξεις να το υποστηρίζεις όπως ο φανατίλας οπαδός υποστηρίζει ακόμα το πέναλτυ που μετά το γήπεδο βλέπει στην τηλεόραση πως δεν ήταν τίποτα??
Εμένα αυτό μου δείχνεις πάντως!
Ή το έκανες και δεν είχε επιτυχία?
Ντάξει το λογικό είναι να σε κράξουνε όλοι όπως συμβαίνει και εδώ αλλα δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα σου απαντήσει σοβαρά... εφόσον βεβαια δεν ειναι τα πόστ σου προκλητικά όπως είναι εδώ.
Αλλά το θέμα είναι: θα τον πιστέψεις όποιον σου απαντήσει σοβαρά και διαφωνήσει μαζί σου ή θα του απαντάς συνέχεια με την λογική του ότι φοράει παροπίδες (και καλά) και είναι κολλημένος στο δούλεμα που μας κάνει όλους ο Αινστάιν?? (ρητορική ερώτηση δεν χρειάζεται να απαντήσεις)
Υπάρχει περίπτωση ποτέ να μεταπιστείς για το... ας πούμε πιθανό... λάθος που κάνεις ή θα καταλήξεις να το υποστηρίζεις όπως ο φανατίλας οπαδός υποστηρίζει ακόμα το πέναλτυ που μετά το γήπεδο βλέπει στην τηλεόραση πως δεν ήταν τίποτα??
Εμένα αυτό μου δείχνεις πάντως!
Elen síla lúmenn' omentielvo.

For those about to troll... we salute you!

For those about to troll... we salute you!
- Μεταβαρόνος Isnogood
Πάντως, κακά τα ψέματα. Ανυπομονώ να δώ την εκτέλεση του πειράματος (καθότι ισχυρίζεται οτι επαληθεύεται πρακτικά) του οποίου οι βασικές συνθήκες περιλαμβάνουν ακινησία της γης, και ένα δωμάτιο 8m3 να περιστρέφεται γύρω απο σημείο χωρίς μάζα, σε σταθερό επίπεδο με αβαρές νήμα 6.370 km.... Μιλάμε για απίστευτη τεχνολογία...
Πάντως μιας και δεν τον έχουμε δει πουθενά τον κύριο Τσόλκα , και με ένα απλό googlάρισμα δεν βγαινει κάποιο άλλο αποτέλεσμα, υποθέτω θα μοιάζει κάπως έτσι ως μεγάλος φυσικός που είναι

Δε φταίν' αυτοί που ζούνε μακριά απ' τους νόμους
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.
Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.
Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
- alexaiv
- Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης
Έμπαινε Τσολκα!
Τσολκας για Πρωθυπουργός!
Τσολκας για Πρωθυπουργός!
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας?!?
"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
"Μοντέλο-πρότυπο της γνώσης είναι τα μαθηματικά. Οι αισθήσεις και η φαντασία είναι κατώτερες γνωστικές δυνάμεις, τις οποίες δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε με την ίδια βεβαιότητα." - René Descartes
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Δηλαδή, θες να κάνουμε ένα είδος επαναστατικού "πραξικοπήματος"! Είδες τι κάνει η αμετροέπεια με μια τζουρα ματαιοδοξίας;tsolkas έγραψε:ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ "ΑΘΗΝΑ"
Απο αυτη τη στιγμη προτεινω να ξεκινησει μια ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ -- ΚΥΒΕΡΝΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ!!!
Χρησιμοποιηστε τα username σας και "ΓΑΖΩΣΤΕ" κυριολεκτικα ολα τα φορουμ του κοσμου, εδρες πανεπιστημιων, Καθηγητες Φυσικης, κλπ και ρωτατε τους, αποκλειστικα και μονο για το ΠΕΙΡΑΜΑ 14, στο http://www.tsolkas.gr ,εαν ο Τσολκας εχει δικιο ή οχι.
Αυτη τη Κυβερνο-επιθεση θα της δωσουμε το κωδικο ονομα "ΑΘΗΝΑ" και αφετηρια της επιλεγω το ΦΥΣΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ και το ΕΜΠ τα οποια σας το υποσχομαι θα γραφουν στην Ιστορια της Φυσικης.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ξεκινα ηδη απο ΕΣΑΣ και να χεσω το "πρωτοποριακο" Berkeley, κλπ
Εμπρος λοιπον, βρε παλλικαρια και μη φοβαστε και ουτε να κομπλαρετε με κανενα Πανεπιστημιο και Καθηγητη!!!
tsolkas έγραψε: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!! ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑς ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,(ΑΠΟ ΕΣΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝ, Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ,κλπ,κλπ,κλπ,κλπ
Να τα και τα σωβινιστικά! Και έλεγα, από που θα πεταχτεί η εθνικοελληνική ιδιοσυγκρασία που κάθε γνήσιος ΕΛ κρύβει μέσα τουtsolkas έγραψε: Ο Ελληνας στην ιστορια του υπηρξε παντοτε "Οδυσσεας" και ποτε δεν υπηρξε "κοττα" και "βρωμο-κουνναβο"!!!
Ναι, και γίνεσαι ανώνυμα βλάκας! Τι ακριβώς επιδιώκετε εδώ; Μύηση; Προσυλητισμό; Ούτε ο Αντρέας Μικρούτσικος να ήσασταν πια!!!tsolkas έγραψε: Ευγενικα, ομορφα και πολιτισμενα βαζεις το ψευδωνυμο σου (ποιος σε ειδε, ποιος σε ξερει!!!, επειδη πιθανον να φοβασαι μην εξευτελισθεις) και τους ρωτας:
Η ερωτηση μου ειναι:
Γιατί θέλετε να μεταδώσετε το κομπλεξικό παραλήρημά σας και σε άλλους; Ξεχειλίζει????????
Μάλλον οι μοναδικές σου γνώσεις δεν περιλαμβάνουν το "Πας μη Έλλην βάρβαρος".tsolkas έγραψε: O Eλληνας (ο μη- κπμπλεξικος), υπηρξε στην Ιστορια του παντοτε Κοσμοπολιτης και ουδεποτε ρατσιστης....
ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ! Πόσο ρόμπα πια;tsolkas έγραψε: Εστω βρε αδερφε και απο περιεργεια και μονο (ή και απο πλακα, εαν επιθυμειτε) δεν εχετε αυτη την απορια?
Έεεεεεεεεεεεελα! Και δεν το είχα(με) καταλάβει!tsolkas έγραψε: Εγω παντως ειμαι εδω και ετοιμος ΝΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΩ και ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΘΩ!!!!
κ.Τσόλκα,πάντως είστε καταπληκτικός. Παρακαλώ συνεχίστε το υπέροχο σχέδιό σας, θα σας πρότεινα (αν δεν τα έχετε ήδη συμπεριλάβει) τα σάιτς http://www.efef.gr και http://www.infogenesis.gr ! Μπορεί να βρείτε και οπαδούς εκεί, ποιός ξέρει; Όσο η εξεταστική βαραίνει στα κεφάλια μας, τα ποστς σας είναι για μας αιθέρια δροσιά και εύκολο γέλιο.
*Σοβαρά, αντί να λες σε όλους να διαβάσουν το πείραμα 14, γιατί δεν διαβάζεις εσύ ξανά την ΘτΣ, και αν οι απορίες σου (που τις παρουσιάζεις ως κενά/τρύπες της θεωρίας) δεν λυθούν, να απευθυνθείς σε κάποιον γνώστη να σου κάνει "ιδιαίτερα"! Η ΘτΣ δουλεύει! Όσοι έχουν GPS (πχ ταξιντζήδες) το επιβεβαιώνουν καθημερινώς!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
Κυβερνο-μαχητες μου!!!
Εδω ειναι τα Τμηματα Φυσικης με το Προσωπικο τους, ολων των Πανεπιστημιων του Κοσμου.
http://physnet.uni-oldenburg.de/PhysNet/physdep.html
Απο αυτη τη στιγμη, πιαστε δουλεια και "γαζωστε" τους στα e-mail και ζητειστε τους να σας απαντησουν στην ερωτηση σας.
Τι καθεσθε ? Σε μιση ωρα θα εχετε βγαλει, τουλαχιστον 100 -mail ο καθενας σας!!!!!Ή κανουμε Κυβερνο-επιθεση ή δεν κανουμε.!!!!
Οταν τελειωσετε με αυτα, τοτε να κανουμε τις πλακιτσες μας με τις οποιες και εγω θα το "διασκεδασω" και εσεις θα
το "δισκεδασετε"!!!!!
Εξ αλλου το δικαιουματε, γιατι πως αλλιως θα γιορτασουμε τη ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ.!
Χρηστος Α. Τσολκας
Εδω ειναι τα Τμηματα Φυσικης με το Προσωπικο τους, ολων των Πανεπιστημιων του Κοσμου.
http://physnet.uni-oldenburg.de/PhysNet/physdep.html
Απο αυτη τη στιγμη, πιαστε δουλεια και "γαζωστε" τους στα e-mail και ζητειστε τους να σας απαντησουν στην ερωτηση σας.
Τι καθεσθε ? Σε μιση ωρα θα εχετε βγαλει, τουλαχιστον 100 -mail ο καθενας σας!!!!!Ή κανουμε Κυβερνο-επιθεση ή δεν κανουμε.!!!!
Οταν τελειωσετε με αυτα, τοτε να κανουμε τις πλακιτσες μας με τις οποιες και εγω θα το "διασκεδασω" και εσεις θα
το "δισκεδασετε"!!!!!
Εξ αλλου το δικαιουματε, γιατι πως αλλιως θα γιορτασουμε τη ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ.!
Χρηστος Α. Τσολκας
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:

"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Τσολκα,αυτοκτονα!Μην το κανεις για σενα,για τη φουκαριαρα τη μανα σου καντο..!