Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Re: Ανοικτή Επιστολή-Απόρριψη της Θεωρίας της Σχετικότητας

Δημοσίευση από Hengeo »

Αν μη τι άλλο, προσφέρει άφθονο γέλιο αυτό το θέμα. Προτείνω να μην κλειδωθεί, για να μας προσφέρει γέλιο και χαλάρωση, τουλάχιστον όσο κρατάει η εξεταστική. :lol: :lol:

Στα σοβαρά τώρα, η αμφισβήτηση και ο αντίλογος, είναι πάντα, όχι μόνο θεμιτά, αλλά και απαραίτητα για την επιστημονική πρόοδο, όταν γίνονται με θετικό τρόπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ένα κοίταγμα στα μηνύματά του, ή στη σελίδα του, αρκεί για να καταλάβεις ότι, το μόνο που επιδιώκει, είναι η ολική άρνηση, για να αποδείξει ότι αυτός είναι ο 'μάγκας', που κατέχει την υπέρτατη αλήθεια. Κάτι τέτοιους προσωπικά δεν μπορώ να τους πάρω και πολύ στα σοβαρά, πιο πολύ ως γραφικούς τους βλέπω..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
FanTomA

Δημοσίευση από FanTomA »

re c tsolka, mhpws ektos apo ola ta alla eisai kai mpatsos pou den se eksetasai pote psuxologos?
Άβαταρ μέλους
titanomegistoterastios
Real Name: Σπύρος

Δημοσίευση από titanomegistoterastios »

Γιατί συνάδελφοι τέτοια εμπάθεια απέναντι στον κύριο Τσόλκα?Δεν είναι αρκετά απλό το πείραμα που αναφέρει?Εγω πιστεύω πως λίγοι από εμας αν μαζευτούμε μπορούμε να το εκτελέσουμε...Ζήτω το 14!Αλήθεια...Για τα άλλα 13 ούτε μια λεξούλα?Δώστε γνώση στο λαό!Και κάτι άλλο...Έχω σκεφτεί ένα πείραμα με μια ρόγα απο σταφύλι,σπάγγο,2 βίδες,3 πίκλες και 4 ηλεκτρόδια...Με αυτό αποδεικνύεται περίτρανα οτί α)Έχω δίκιο ότι και αν πω,β)Όλοι οι άλλοι έχετε άδικο...
Ο θάνατος είναι τσάμπα...Αλλά κοστίζει μια ζωή....
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

"Νικησα τους καρχαριες και με φαγανε οι κοριοί!!!"

Μ.Μρεχτ

Οπερ μεθερμηνευομενο.....

Νικησα ολοκληρο Αινσταιν και δεν μπορω να νικησω τους κοριούς του forum του semfe.gr

To παραδεχομαι!!!!! Απετυχα να νικησω τη βλακεια!!!!!

Με εκατο ΕΞΥΠΝΟΥΣ , μπορω να τα "βγαλω περα" με ενα και μονο ΒΛΑΚΑ, αδυνατω!!!! Ποσο μαλλον με πολλους!!!!!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ: Για το ΠΕΙΡΑΜΑ 14, εχετε τελος παντων να μου πειτε τη γνωμη σας?

Χρηστος Τσολκας
Άβαταρ μέλους
surf_tha_curl

Δημοσίευση από surf_tha_curl »

ο τσολκας εχει λαθος , ο τσολκας εχει λαθος
νιε νιε νιενιε νιε
λα λα λαλα λα
εκτελεσα το πειραμα και βγηκε λαθος
λα λα λαλα λα
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

tsolkas έγραψε: Νικησα ολοκληρο Αινσταιν
Αυτό το νομίζεις εσύ!

tsolkas έγραψε: ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ: Για το ΠΕΙΡΑΜΑ 14, εχετε τελος παντων να μου πειτε τη γνωμη σας?
Ναι, το εκτελέσαμε και εμείς (νοητικά πάντα) και είναι εσφαλμένο!! Οπότε μάλλον η νόησή σου είναι λίγο προβληματική! Αλλα αυτό το ξέραμε, έτσι δεν είναι; :wink:
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

tsolkas έγραψε:"Νικησα τους καρχαριες και με φαγανε οι κοριοί!!!"

Μ.Μρεχτ

Νικησα ολοκληρο Αινσταιν και δεν μπορω να νικησω τους κοριούς του forum του semfe.gr

Με εκατο ΕΞΥΠΝΟΥΣ , μπορω να τα "βγαλω περα" με ενα και μονο ΒΛΑΚΑ, αδυνατω!!!! Ποσο μαλλον με πολλους!!!!!

Χρηστος Τσολκας
Nαι βρε 'τρισμεγιστε'...Eπειδη εσυ εισαι ενας καθολικα αποτυχημενος,απο την προσωπικη σου ζωη μεχρι τον επαγγελματικο σου προσανατολισμο,βγαζεις την ξινιλα & την αντιδραστικοτητα σου ως 'κοσμοθεωρηση'....Bρε μποζονιο,ή μαλλον μποζο σκετο,αυτα που λες ουτε σε τριτοκλασατες γκομενες δεν πιανουν...Πασαλειμματα φυσικης για 10χρονους.Αντε βρες ρολους στην ζωη σου,γιατι σε βλεπω σε καμια κλινικη (αποτοξινωσης ή ψυχιατρικη) με τα μυαλα που εχεις.

Και θυμησου πρωτα βρες καμια γκομενα.Οι καμμενες απο πρεζα δεν μετρανε!!
Άβαταρ μέλους
neli
Real Name: Fanny
Facebook ID: 750420449

Δημοσίευση από neli »

tsolkas έγραψε:"Νικησα τους καρχαριες και με φαγανε οι κοριοί!!!"

Μ.Μρεχτ

Χρηστος Τσολκας
Arxika,mas apokaleis korious,takt k diplomatikotita miden.Ts,ts,ts...Katholou classy gia enan epistimona...
Defteron,mas apokaleis antiprosopous tis vlakeias.Opote,+1 stin parapano paratirisi mou...
Kai triton,meta apo ola afta zitas apo 100 vlakes korious na sou milisoun gia to peirama 14.
Opote kano ki ego ena noitiko peirama pou exei os eksis: mia idiofyia pou katarriptei mia dynitiki idiofyia (ase pou spaei k i symmetria edo opote panagia mou ti mporoume na vroume,na epispefthei o Super LHC parakalo...) me energeia pou isoutai me ta pollapla peiramata sas ki epeidi afto egine se poly mikro etos tis ilikias sas to pollaplasiazo me tin taxyita tou fotos k prostheto k dyo tost me sketo tyri gt peinasa k..... ATOPO! ara o arxikos isxyrismos mou katerrefse k eiste...

ENA UFO K MISO!

P.S.:synithos de milao etsi se anthropous alla eseis mas apokalesate mi arithmisimes fores me diolou kolakeftikous xaraktirismous opote mbika ston peirasmo...
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
alexk
Real Name: alex

Δημοσίευση από alexk »

Τσόλκααααα κοψ'την θα τυφλωθείς ρεεεεεεε!!!
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

Tsolka, στο πείραμα 14 γράφεις "στη περίπτωση του σχ.2 ο άξονας xx’ θα μετακινείται από την αρχική του θέση P1 σε μια άλλη θέση P2".

Μπορείς να εξηγήσεις πως το συμπέρανες αυτό? Γιατί δεν βλέπω καμία απόδειξη για αυτό...
Άβαταρ μέλους
BILLYDELUXE

Δημοσίευση από BILLYDELUXE »

Tsolka ego eimai mazi sou...kati teteia tous grafo kai ego stis eksetastikes kai me koboun...
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Δημοσίευση από P4NOS »

Καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου την επιστροφή Τσόλκα και να θυμίσω ότι δεν είναι ο μόνος που παλεύει να καταπολεμήσει τα συμφέροντα που κρατούν πίσω τα πραγματικά μυαλά αυτού του τόπου. Φυσικά οι "μεγάλοι" δεν είχαν προβλέψει κάτι: Οτι ποτέ δεν θα μπορεσουν να ελέγξουν το ίντερνετ. Παρακάτω δύο βίντεο από έναν άλλο σπουδαίο επιστήμονα που έμεινε στην ψάθα γιατί συγκρούστηκε με το κατεστημένο:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L8lZE1GwkDI[/youtube]
και
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sHZNDK9kShw[/youtube]

(το δεύτερο δεν είναι και τόσο καλό, το έβαλα απλά για να προάγω την γνώση)
Άβαταρ μέλους
P4NOS

Δημοσίευση από P4NOS »

Εικόνα
...
Ομοίως η σχέση (25.1) δεν συναληθεύει ποτέ συγχρόνως και για τις τρεις τιμές m1/m2<1, υ2/υ1=1 και m1/m2>0, σχ. (1.3)

Εικόνα

Τα παραπάνω είναι από τη σελίδα του Τσόλκα. Δεν έχει σημασία τι προσπαθεί να αποδείξει.
Αφιέρωσα λίγο χρόνο, όχι γιατί υπήρχε κάποια πιθανότητα να ισχύει τίποτα από αυτά, αλλά κυρίως από περιέργια και για να τσεκάρω την ικανότητά μου να βρίσκω το κενό σε κάποιο αληθοφανές όμως λάθος επιχείρημα. Φυσικά μετάνιωσα τα πέντε λεπτά που ασχολήθηκα, γιατί το παλικάρι είναι μόνο για κράξιμο και είναι τελείως λάθος να τον πάρει κανείς έστω και λίγο στα σοβαρά. Νομίζει οτι μπορεί να ανατρέψει την ιστορία της φυσικής και κάνει λάθη μαθητή δημοτικού.
Κάποιοι ίσως πιστεύουν ότι δεν είναι σωστό να τον κοροϊδεύουμε, όμως η στάση του, οι εκφράσεις του και οι προσβολές για διάνοιες που άλλαξαν την ιστορία και εμπνέουν κι άλλους να ασχοληθούν με την επιστήμη του στερούν κάθε δικαίωμα στο σεβασμό.

Λογική Τσόλκα:
Υποθέτω ότι η γάτα μου είναι ελαφρύτερη από έναν ελέφαντα 10τόνων. Άρα η γάτα μου ζηγίζει λιγότερο από 10τόνους, αλλά ξέρω ότι έχει βάρος. Επίσης ο ελέφαντας έχει βάρος 10 τόνους. Δεν γίνεται όμως να συναληθεύουν και τα τρία.
Συμπέρασμα:
Η γάτα μου ζυγίζει πάνω από 10 τόνους και ο Τσόλκας πρέπει να πάρει το νόμπελ
:champion2: :clap:
Passing Train

Δημοσίευση από Passing Train »

Χμμμ...
Έχω χρόνια να γράψω στο φόρουμ. Χαίρομαι που επανέρχομαι για σημαντικό ζήτημα.
Καλώς σας βρήκα.

Αρχικά, μια παρατήρηση. Το πείραμα αυτό, καθώς και άλλα που αναφέρει ο κος Τσόλκας είναι νοητικά συνήθως και ως τέτοια μπορούν και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Με άλλα λόγια δε χρειάζεται καν να εκτελεστούν. Ο άνθρωπος είναι αυταπόδεικτα καθυστερημένος :e_surprised: !

Αυτό που μου κινεί το ενδιαφέρον είναι ότι δεν αναφέρει πουθενά αν είναι φυσικός ή όχι, ή κάποια άλλη ιδιότητά του. Εκτός από το ότι έχει καταρρίψει τον Αϊνστάιν και άλλους μη άξιους αναφοράς επιστήμονες, βέβαια. Αναρωτιέμαι, έχει άραγε κάποια τυπική σχέση με το αντικείμενο; Τουλάχιστον, τον πέταξαν έξω από κάποια σχολή; Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος; κλπ

Και χρειαζόμουν να γελάσω.

Α, κι ένα εμότικον:

:toimonster:
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

"Δύο πράγματα είναι αιώνια, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο."
A.Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”