Να φτιάξουμε το Στέκι ΣΕΜΦΕ

... Γιατί το άραγμα έχει όνομα.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Να φτιάξουμε το Στέκι ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από noir »

papagalakos έγραψε:poio tha to diaxirizontai? ta meli tou semfe.gr? aposo ksero i aytoorganosi toy stekiou pou eixe dokimastei apetyxe. tha asxolithei kaneis sovara?
Η αυτοοργανωση του στεκιου δεν απετυχε ακριβως. Απλα δεν υπηρξε ενδιαφερον απο αρκετα ατομα ωστε να γινει κατι πιο οργανωμενο περα απο μερικες πρωτοβουλιες. Οποτε για να ειμαστε ακριβεις δεν αρχισε καν. Η ακομα τουλαχιστον! :wink:
Οσοι και οσες ενδιαφερονται να γινει κατι προτεινω να ριξουν τις ιδεες τους και τις διαθεσιμοτητες τους για μετα την εξεταστικη κατ αρχας στο τοπικ αυτο και δευτερον σε καποια συναντηση στο στεκι καποια μερα που θα ορισουμε και βολευει τους περισσοτερους απο μας.

ΥΓ: Στους χημικους παντως (με μια λιγοτερο αυτοοργανωμενη προσπαθεια) πλεον εχουν ενα αρκετα συμπαθητικο αναγνωστηριο (αν και δε μ αρεσει η τοσο λευκη νοσκομειου αισθητικη του). Λεπτομερειες ομως δε ξερω.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

τι ενουμε οταν λεμε να φτιαξουμε το στεκι? σοβαρα τωρα.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

papagalakos έγραψε:τι ενουμε οταν λεμε να φτιαξουμε το στεκι? σοβαρα τωρα.
Υποθέτω ότι ο καθένας έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του όταν λέει "να φτιάξουμε το στέκι". Οπότε, θα ήταν καλό να το συζητήσουμε και αυτό (όσοι ενδιαφερόμαστε) είτε από κοντά στη συνάντηση, είτε από δω.

Προσωπικά, σε πρώτο επίπεδο θα ήθελα να φύγει αυτό το μπλε άθλιο χαλί που είναι κολλημένο στο πάτωμα και να καθαριστεί ο χώρος. Τραπέζια και καρέκλες προς το παρόν δε νομίζω να χρειαζόμαστε. Αν αρχίσει αργότερα να έρχεται περισσότερος κόσμος, τότε βλέπουμε.

Τώρα, για το ποιοι θα διαχειρίζονται τον χώρο, θα μου κακοφαινόταν να οριστεί μια συγκεκριμένη ομάδα που θα πάρει είτε άτυπα είτε επίσημα αυτόν τον ρόλο, αφού το στέκι ανήκει σε όλους τους σεμφίτες (και όχι μόνο, θα έλεγα). Θα μπορούσαμε βέβαια, όποτε το θεωρούμε απαραίτητο, να καλούμε (πχ, με μια ανακοίνωση) τον ενδιαφερόμενο κόσμο να συμμετάσχει στην φροντίδα της αίθουσας.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Που στο καλό είναι το στέκι? :e_confused:
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Eιναι μια αιθουσα στις γενικες εδρες αριστερα απο το τραπεζακι της ΔΑΠ
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

το "καπνιστηριο" ??? :P
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Γιατί είναι το στέκι "καπνιστήριο"? Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στους υπόλοιπους χώρους του πανεπιστημίου? :?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
diosak
Real Name: Διονύσης

Δημοσίευση από diosak »

δεν ξερω...
απλα οποτε εχω περασει ειναι μεσα ατομα που καπνιζουν...αν καταλαβα καλα για το που ειναι...
οπως παμε στο κυλικειο απο απο τα αμφιθεατρα πριν το τραπεζακι της ΔΑΠ αριστερα?
Εικόνα
Εικόνα
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

ναι. εγω θα ελεγα οτι συνηθως μεσα δεν ειναι κανενας...
οταν μιλουσα για διαχειριστες (λαθος εκφραση) ενωουσα ποιοι θα τρεχουν ωστε να διατηρηθει ζωντανο, αφου συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις ο ενας το αφηνει στον αλλο.
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Εχουμε ηδη φερει μια ακομη εδρα στο στεκι (περισσοτερος χωρος να ακουμπαμε laptops κτλ) εγω, ο ran-tan-plan και ο sos και απ'οσα ειπαμε, μετα την εξεταστικη θα φτιαξουμε την πριζα και θα φερουμε πολυπριζο (το οποιο θα επιχειρησουμε να καρφωσουμε στον τοιχο). Μολις βρω ταναλια θα αλλαξω τις κλειδαριες στην καινουργια εδρα (ηδη εχω παρει καινουργιες) και θα τις εχουμε σαν κοινοχρηστα lockers (πχ καποιος θα μπορει να αφησει κατι εκει για να το παρει καποιος αλλος αργοτερα ή να "παρατησει" σημειωσεις που δεν χρειαζεται πια και να τις παρει καποιος να τις φωτοτυπισει)

EDIT: Με αλλα λογια καποιοι αρχισανε πριν λιγο καιρο να προσπαθουνε.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

LocknLoad έγραψε:Εχουμε ηδη φερει μια ακομη εδρα στο στεκι (περισσοτερος χωρος να ακουμπαμε laptops κτλ) εγω, ο ran-tan-plan και ο sos και απ'οσα ειπαμε, μετα την εξεταστικη θα φτιαξουμε την πριζα και θα φερουμε πολυπριζο (το οποιο θα επιχειρησουμε να καρφωσουμε στον τοιχο). Μολις βρω ταναλια θα αλλαξω τις κλειδαριες στην καινουργια εδρα (ηδη εχω παρει καινουργιες) και θα τις εχουμε σαν κοινοχρηστα lockers (πχ καποιος θα μπορει να αφησει κατι εκει για να το παρει καποιος αλλος αργοτερα ή να "παρατησει" σημειωσεις που δεν χρειαζεται πια και να τις παρει καποιος να τις φωτοτυπισει).
That's the spirit! :D
Ο,τι βοηθεια χρειαζεται απο τεχνικη πλευρας (εργασιες-εργαλεια-συμβουλες), υπολογιστε με μεσα! :wink:
Για να διευθετησουμε τις οποιες εργασιες και καταρχην αναγκες, οπως προειπα, καλο ειναι να δουμε και τι θελουμε και ποσος κοσμος, ωστε να κινηθουμε αναλογα. Μια δυναμικη πολλων ατομων μπορει να αποδοσει πολλα περισσοτερα απο τις πρωτοβουλιες λιγων (συνηθως). :wink:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

το οραμα μου για το στεκι της νεας εποχης....

Εικόνα
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
john_lennon999
Real Name: H.A.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από john_lennon999 »

Χαμένε αυτό ποιος το έφτιαξε? το είχε η Αρίστη για πάρα πολύ καιρό στο site της στην αρχική σελίδα!
όλοι μαζί για την αλλαγή... να μεταφερθεί η ΣΕΜΦΕ σε παραλιακό μέρος, κατά προτίμηση εκτός Ελλάδας!(θα έχουμε και δικαιώματα τότε! Εφαρμοσμένος Barman με ροές Coctails και Σφηνάκια... και Εφαρμοσμένος Κολυμβητής με ροές Μακροβούτι χωρίς μάσκα και Jet Ski)

να κάνουμε Petition!
"Life is what happens when you're busy making other plans"
John Lennon
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

an paizan fraga 8a metrage na fername tpt arxaia arcade games,pou 8a elegan kai sto xwrio mou, auta pou paizame pitsirikia me ta zombie ta rally ta podosfairakia, kana parakmiako fliperaki kai tetoia...8a pefte polu liwsimo..De paizei na ginei tpt tetoio alla en kairw exetastikis kalo einai na oneirevomaste ligo...
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Χαμένος και John Lennon σας έχει φάει η :whatever: μου φαίνεται...
Δεν πάτε να διαβάσετε τίποτα που έχετε λιώσει στο tetris και το photoshop?

Όσο για το στέκι δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν εφικτό να βάλουμε και κάναν υπολογιστή μέσα. Όχι κάτι που να υπάρχει φόβος να τον κλέψει κανένας. Κάποιον αρχαίο από τις αποθήκες μας δηλαδή. Να του βάλουμε και κάνα linuxάκι πάνω ώστε να δουλεύει αξιοπρεπώς και να μπορεί όποιος θέλει να τον χρησιμοποιεί. Προσωπικά αν βρεθούν τμήματα για τον υπολογιστή προτίθεμαι να συναρμολογήσω και να του περάσω και λειτουργικό πάνω.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στέκι ΣΕΜΦΕ”