Ok. Χαίρομαι που δεν το έκανες. Υποθέτω δεν ήθελες να το κάνειςtheos έγραψε:Μου φαίνεται drcypher πως απλώς λες κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να τα πεις. Ο σκοπός σου είναι να κερδίσεις εντυπώσεις παίζοντας με τις λέξεις. Όμως αυτό μπορώ να το κάνω κι εγώ.
Εν τέλει τα windows όντως έχουν προβληματάκια (άρα δεν μίλαγα στον αέρα, όπως έλεγες). Κι όμως, πάλι μιλάς για "προβληματάκια" του Linux που (ξαναεπισημαίνω πως) δεν έχεις την δυνατότητα να γνωρίζεις. Και τα οποία αμφισβητώ.theos έγραψε:Αν κάποιος έχει windows και έχει μάθει να δουλεύει εκεί τότε κατά τη γνώμη μου καλύτερα να μην αλλάξει λειτουργικό. Παρά τα προβληματάκια που αντιμετωπίζει στα windows, έχει και πολλά πλεονεκτήματα. Έχει πλήρη συμβατότητα με όλα. Μπορεί να παίζει παιχνίδια. Από την άλλη, αν έχει linux στη δουλειά του που θα έχουν όλοι windows, δεν θα μπορεί να συνεργαστεί και να επικοινωνήσει.
Κάντην όπως θες, απλώς μην μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις (ή δεν τόλμησες να γνωρίσεις) και έχε το νου σου μήπως αυτά που λες είναι αντιφάσεις ή λόγια του αέρα. Όσο καλές ή κακές, όμορφες ή άσχημες λέξεις κι αν χρησιμοποιήσω εγώ, αυτό που είπες είναι αυτό που είπες: "Δικαίωμά τους να το πουλάνε, και καλά κάνουν, αλλά και δικαίωμά μου να τους κλέβω". Όπως και να το διατυπώσεις, αν εσύ βγάλεις λογική εγώ περιττεύω. Φαντάζομαι ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε η τελευταία.theos έγραψε:Αν εγώ, όμως βολεύομαι με αυτό που έχω και κάνω τη δουλειά μου, γιατί να φάω τον χρόνο μου να μάθω κάτι καινούργιο, που είναι αμφίβολο αν θα με βολεύει το ίδιο?
Κάποιος είτε θα είναι συνομωσιολόγος είτε ενδεχομένως θα έχει δίκιο. Το θέμα είναι ότι με τη λέξη χρωμάτισες ήδη εκείνους που σου λένε τι παίζει να συμβεί. Ή μήπως πάλι εγώ παίζω με εκφραστικά σχήματα;theos έγραψε:Τώρα, όσοι έχετε πολύ και άπλετο χρόνο, ή όσοι φοβηθείτε και πειστείτε από τους συνομοσιολόγους που μπορεί να έχουν και δίκιο, ή όσοι γουστάρετε να τα δοκιμάζετε όλα και να βρίσκετε ποιό είναι το καλύτερο, βεβαίως ψάξτε το και εντρυφήστε κιόλας. Ίσως να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη και να κερδίσετε ένα καλύτερο υπολογιστικό περιβάλλον.
Τέλος πάντων, "για σένα" το λένε, εκείνοι δεν έχουν να κερδίσουν κάτι. Τουναντίον, κατά πάσα πιθανότητα ίσως κάποια στιγμή τους φας και χρόνο με αφελείς ερωτήσεις για πράγματα που είναι προφανή αλλά η προσκόλλησή σου στην "de facto αλήθεια" που έχεις κολλήσει στο κεφάλι σου (ότι το Linux θέλει άπειρες ώρες για να το μάθεις) δίχως εμπειρικό έρισμα δεν αφήνει τα μάτια σου να δουν πως έχουν τα πράγματα. Επιμένεις να εθελοτυφλείς; Μετά χαράς. Αλλά μην μπαίνεις σε χωράφια στα οποία επέλεξες να μην έχεις τα προσόντα να μπεις.
Δε θες να τ' ακούσεις όλα αυτά που λέγονται; Μην τ' ακούς. Απλώς τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς να τις θυμάσαι όταν θα ζητάς τη βοήθειά τους, όπως τώρα ζητάς την βοήθεια των crackers για να τρέξεις παράνομα λογισμικό. Όχι μόνο windows, το οτιδήποτε...
Ό,τι πεις, εγώ δεν θα αλλάξω το (στραβό?) κεφάλι κανενός. Δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση. Απλώς θα επαναλάβω για τελευταία φορά: Αφού δεν αντέχεις να βρεθείς πρακτικά κοντά σε κάτι, μείνε μακρυά του και θεωρητικά και εκφραστικά. Κατάντησε βαρετό.theos έγραψε:Οι βάσεις που πατάω δεν είναι σαθρές.
Και εφ' όσον θεωρώ πως αυτά που είπες (και δεν έστεκαν) μπήκαν στη θέση τους (γιατί όσο και να επιμένεις να βαφτίσεις τα πράγματα "γνώμη μου" ή "ωραίες εκφράσεις" παραμένουν ορισμοί, και όποιος διαβάσει το καταλαβαίνει), θα κλείσω με τον τίτλο του topic τον οποίο περίτρανα επαλήθευσες: "Μας θεωρούν ζώα και το αξίζουμε".