Μηχανική I (Στατική)

Παρακολουθώ όλα τα μαθήματα.

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil

Άβαταρ μέλους
ntouzos

Re: Μηχανική I

Δημοσίευση από ntouzos »

ποιο τμημα εχει ο κουρκουλης;
επισης εχω μια αλλη απορια;το θετικο συνορο καθοριζει την διευθυνση των δυναμεων τομης και το που θα μπουν οι θετικες τιμες,π.χ εαν βαλω θετικο συνορο απο κατω οι αναλογες θετικες τιμες ειναι απο κατω ενω πανω οι αρνητικες;

Υ.Γ:οσον αφορα τον κ.κουρκουλη.Να δεχτω οτι θεωρει τα θεματα αναλογα των οσων απαιτει να γνωριζουμε στοιχειωδως.Επισης να δεχτω οτι θεωρει τον γκαρουτσο να εχει αντιεπιστημονικη θεση πανω στο μαθημα.Απο που και εως που ομως να σημειωνει γκαρουτσιοι μεθοδοι σε ασκηση
και να μην μπαινει στον κοπο να την διορθωσει;(προσωπικης εμπειριας ορμωμενος)
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από dj manos »

Οταν θεωρεις καποιον αντιεπαγγελματικο στο μαθημα που κανει λογικο ειναι και να τον σνομπαρεις κιολας....
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Η επιστημονική αντιμετώπιση λέει ότι σωστή είναι οποιαδήποτε απάντηση είναι επαρκώς και ορθώς τεκμηριωμένη. Αν θεωρεί λοιπόν ότι μία απάντηση δεν είναι ορθώς τεκμηριωμένη, καλώς την θεωρεί λάθος, αν όμως την σβήνει απλά και μόνο επειδή βλέπει συμβολισμούς ή μεθόδους του Γκαρούτσου, τότε γίνεται και ο ίδιος αυτό που κατηγορεί, αντιεπιστημονικός.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
anapdj
Real Name: ilias

Δημοσίευση από anapdj »

nick σε καταλαβαινω..(προσπαθω τουλαχιστον μιας και εγω ειμαι μολις στο δευτερο ετος...).Συμφωνο με ολα οσα λες(ναι θελει να εχεισ κανει 3000 ασκησεις για να προλαβεις να τελειωσεις τα θεματα,ναι ο κουρκουλης ειναι <<περιεργος>> και νομιζει οτι με αυτο που κανει βγαζει <<καλυτερους>> επιστημονες...),εκτος των εξης 2 πραγματων:
α)το οτι τις πραξεις και τις αναλυτικες διαδικασιες τις κανει ενας υπολογιστης σε μερικα δευτερολεπτα δεν σημαινει οτι εσενα δεν θα πρεπει να σε απασχολουν καθολου...εαν ηταν ετσι ας βγαιναμε ολοι χειριστες μηχανηματων και ας τελειωνε η δουλεια(ουπσ! τοτε δεν θα υπαρχαν ατομα για να ξερουν να τα φτιαχνουν.. :?)
β)το επιπεδο των ασκησεων δεν ειναι τοσο ανωτερο των σημειωσεων....(ελπιζω πως δεν θα αλλαξει αυτο αυριο :roll: )

Υ.Γ. Αν παρολαυτα δεν περασεις και αυριο(πραγμα που απευχομαι τοσο για εσενα οσο και για εμενα..) βγηκαν καποιες περσινες σημειωσεις απο μια παραταξη(ονοματα δε λεμε οικογενειες δεν θιγουμε...) που ειναι οτι πιο αντιπροσωπευτικο υπαρχει απο τις παραδοσεις του κουρκουλη...

Καλη μας επιτυχια λοιπον...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

anapdj έγραψε: α)το οτι τις πραξεις και τις αναλυτικες διαδικασιες τις κανει ενας υπολογιστης σε μερικα δευτερολεπτα δεν σημαινει οτι εσενα δεν θα πρεπει να σε απασχολουν καθολου...εαν ηταν ετσι ας βγαιναμε ολοι χειριστες μηχανηματων και ας τελειωνε η δουλεια(ουπσ! τοτε δεν θα υπαρχαν ατομα για να ξερουν να τα φτιαχνουν.. :?)
Από την άλλη δεν είναι και λογικό να σου κόβει τη μισή ή και όλη την άσκηση αν γίνει ένα λάθος μέσα σε αυτές τις εκατομμύρια πραξούλες... Με το σκεπτικό ότι αν κάνεις αυτό το λάθος στην πραγματικότητα θα πέσει κάποιο κτήριο. Μα δε θα το κάνω το λάθος, γιατί θα χρησιμοποιήσω τη λογική που σου έγραψα και είναι ολόσωστη ώστε να λύσω την άσκηση και τις πράξεις θα τις αφήσω για τον υπολογιστή...
Άσε που εξετάστικα επαρκώς νομίζω στο αν ξέρω να κάνω πρόσθεση στο λύκειο, στο γυμνάσιο και στο δημοτικό...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Hengeo έγραψε:Η επιστημονική αντιμετώπιση λέει ότι σωστή είναι οποιαδήποτε απάντηση είναι επαρκώς και ορθώς τεκμηριωμένη. Αν θεωρεί λοιπόν ότι μία απάντηση δεν είναι ορθώς τεκμηριωμένη, καλώς την θεωρεί λάθος, αν όμως την σβήνει απλά και μόνο επειδή βλέπει συμβολισμούς ή μεθόδους του Γκαρούτσου, τότε γίνεται και ο ίδιος αυτό που κατηγορεί, αντιεπιστημονικός.
Σωστος
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

Θα ήθελα να παρακαλέσω τον Κύριο Κουρκουλή να βάλει περισσότερα την επόμενη φορά, διότι θεωρώ σκανδαλώδες στο 2ο θέμα να ζητάει να βρεθούν οι δυνάμεις μόνο σε 6 δοκούς.
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Επίσης θα ήθελα να προσθέσω, την επομενη φορά, να έχει τρία θέματα που να αξίζουν συνολικά 48 και όχι δύο... Για να υπάρχει μεγαλύτερο σασπένς...

Με την προϋπόθεση το 4ο θέμα να είναι τριών διαστάσεων και πολύ δυσκολότερο από το σημερινό το οποίο ήταν πολύ εύκολο!
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

nai re parahtan liga..:P

sovara twra anarwtiemai an o kourkoulhs prolavainei na ta lysei se 3 wres...
fouli
Real Name: valentini

Δημοσίευση από fouli »

pantos, etsi gia tin istoria oxi oti ego prolava na ta liso i oti ta vrika arketa gia 3 ores alla
simera ENAS (toulaxiston sto amfitheatro pou imoun ego) katafere kai teleiose kai ta 4 themata xoris idiaitera lathi ap'oti eipe ston kourkouli stis 2 ores akrivos!
to paidi afto to iksere o kourkoulis kai iksere poso kala proponimenos itan opote me afti tou tin kinisi mas edeikse oti ta themata vgainoun se 2 ores
(kai pali leo oti ego den ta prolava kai den eimai aftis tis apopsis-apla leo ti egine... :D )
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

Κοίτα...άμα επί ένα μήνα βαράς οχτάωρα λύνοντας ασκήσεις ίσως και να προλαβείνεις να τα βγάλεις :lol: Αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς μπήκε στην σχολή με αυτόν τον σκοπό(για αυτό το συγκεκριμένο μάθημα μιλάω)....και ούτε και θα έπρεπε να χρειάζεται κατά την γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Katsarola

chelsea13 έγραψε:Κοίτα...άμα επί ένα μήνα βαράς οχτάωρα λύνοντας ασκήσεις ίσως και να προλαβείνεις να τα βγάλεις :lol: Αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς μπήκε στην σχολή με αυτόν τον σκοπό(για αυτό το συγκεκριμένο μάθημα μιλάω)....και ούτε και θα έπρεπε να χρειάζεται κατά την γνώμη μου.

You sir, are a WINRAR.

Εντάξει, υπάρχουν και τύποι που βγάζουν την σχολή σε 5 χρόνια με μέσο όρο 9+. Αυτό δεν σημαίνει πως η σχολή είναι εύκολη :Ρ
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Ευτυχώς βλέπω ότι δεν είμαι εγώ ο περίεργος που μου φάνηκαν πολλά. Τα νούμερα και η γεωμετρία που χρειαζόταν ήταν ότι να'ναι. Δεν ξέρω αν το πέρασα ούτε αυτή τη φορά, ειδικά με τον τρόπο που διορθώνει..

Στο γ του θέματος 2, 90 μοίρες δεν βγαίνει;
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Με 1ο θέμα λυμένο πλήρως, με 3ο θέμα λυμένο ( με λάθος διάγραμμα ροπών) και το 4ο λυμένο αλλα με λάθος τη μια συντεταγμένη και μία πρόοδο που έγραψα 60 θα περάσω ?? :e_confused:
´Ή κάνει τόσο περίεργη διόρθωση πια?
Άβαταρ μέλους
Katsarola

Άγνωσται αι βουλαί του Κουρκουλή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρώτο Έτος”