Αν και όπως λέει ο κ.Καδιανάκης οι ώρες δεν φαίνεται να είναι δυνατόν να συμπληρωθούν (ελπίζουμε να διαψεφθεί), στο site του μαθήματος υπάρχουν οι λύσεις της "Εργασίας 0" καθώς επίσης ανέβηκε και η "Εργασία 1", της οποίας κανονική ημερομηνία παράδοσης είναι 1/2/2007.
Για την διευκόλυνση σας:
Να υπενθυμίσω ότι από Δευτέρα τις ώρες που έχουμε Σ.Δ.Ε. με τους κ.κ. Τσινια και Φιλιππάκη (δηλαδή Δευτέρα 8:45-10:30 και Παρασκευή 8:45-10:30) θα γίνουν μαθήματα Ανάλυσης ΙΙΙ.
'στωωω.... :lol:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Για την σεζόν 2007-2008, το μάθημα των 12:45-14:30 έχει μεταφερθεί στις 8:45-10:30 μαζί με το Α τμήμα. Θα διδασκόμαστε/μορφωνόμαστε/καλλιεργούμαστε εναλλάξ τη μία Τρίτη από τον Καδιανάκη, την επόμενη Τρίτη από τον Αρβανιτάκη κ.ο.κ.
Υπάρχει και περίπτωση το μάθημα της Πέμπτης να πάει Τρίτη. Οπότε έχετε το νου σας και αν όντως γίνει η αλλαγή Πέμπτη-Τρίτη, ενημερώστε μας κι εμάς που είμαστε μακριά απ'την σχολή και δεν μπορούμε να πηγαίνουμε για να ρίξουμε απλά μια ματιά στο πρόγραμμα
Εdit: Επίσης, καλό θα ήταν να γίνει και η αλλαγή στο εργαλείο για το πρόγραμμα.
Merci
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
τι γίνεται ρε παιδιά με τις εργασίες σε αυτό το μάθημα,έχει πάει 16 ο μήνας και δεν έχει βγει τίποτα ακόμα.
τελευταία στιγμή μας τις φυλάει για να τρέχουμε και να μη φτάνουμε;
O Αρβανιτάκης (αφού αυτόν παρακολουθώ) είχε πει ότι θα μας τις δώσει για τις διακοπές των Χριστουγέννων, οπότε αν δεν τις έχει δώσει ακόμα, μέσα σ'αυτήν την εβδομάδα θα τις παραλάβουμε σίγουρα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Σήμερα μοιράστηκε το πρώτο φυλλάδιο ασκήσεων. Ο Αρβανιτάκης μας είπε ότι η ημερομηνία παράδοσης είναι τέλη Γενάρη. Λεπτομερέστερα τα ξέρουν οι του Καδιανάκη. Ας μας πληροφορήσουν να ξέρουμε κι εμείς
Το βιβλίο της ανάλυσης 3 είναι το κόκκινο βιβλίο που έχουν γράψει οι κύριοι Καδιανάκης, Καρανάσιος, Φελλούρης και έχει τίτλο ανάλυση ΙΙ Συναρτήσεις Πολλών Μεταβλητών
Λοιπόν διαβάζω εδώ και 5 μέρες αυτό το μάθημα. Ποιοι λέτε με τόση άνεση οτι είναι "γελοίο" και το οτι "γράφεις και βαθμό" ;
Διαβάζω τις σημειώσεις του, το βιβλίο, καθώς και Γκαρούτσο, και τα πράγματα είναι σκούρα. Βάζει πάντα ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ασκήσεις, καθώς και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ θεωρημάτων (μην κοιτάτε τα θέματα του Σεπτεμβρίου 2007 που ήταν γελοία, ρίξτε μια ματιά και πιο πίσω). Δεν μου φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολες οι έννοιες......
Θα δώσει και δεύτερη σειρά ασκήσεων; Είναι φιλικός σε επεξηγήσεις; Φετινές σημειώσεις έχει κανένας; :S:S:S:S:S
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
νικο για εσενα και για τους λοιπους που θελουν να το διαβασουν λιγο πιο καλα σας προτεινω να παρετε απο την βιβλιοθηκη το βιβλιο των Marsden- Tromba Διανυσματικος λογισμος... εγω το διαβασα τρεις μερες (συγκεκριμενα διαβασα για τα διπλα ολοκληρωματα) και ενταξει ειναι πολυ μπροστα...
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα