[Γ.Σ. 16/01] Απόφαση και συζήτηση
- Soulhunter
- Real Name: Christos Altiparmakis
[Γ.Σ. 16/01] Απόφαση και συζήτηση
ΠΚΣ,κατάληψη μέχρι και Παρασκευή....Δεν έχω άλλες πληροφορίες...Επιβεβαιώστε κιόλας..Ευχαριστώ..
The most incomprehensible thing about the world is that it is at all comprehensible...
-
roundnipple
-
NIKOLAS
- Real Name: Nικόλας
Μην διαμαρτύρεσαι συνάδελφε. 'Ολα για τον αγώνα ενάντια στα "κακά" και "επάρατα" ιδιωτικά πανεπιστήμια. 'Ολοι μαζί για να κρατήσει η χώρα μας την παγκόσμια πρωτοτυπία να μην επιτρέπει την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων. Να μας ζήσουν και να χαιρόμαστε τις σούπερ ουάου "αγωνιστικές" αποφάσεις. Μπράβο σε όλουσ μας!
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Παραπληροφορηση και τρομολαγνεια στο ιδιο πακετο!!roundnipple έγραψε:Tin pire i pks pali tin gs me 3 psifous diafora apo tin dap, kai ap'oti vlepo to xanume to examino, mas paei olus tus semfites ena xrono piso i istoria me tis katalipsis, me teties exipnes kinisis tha pame poli mprosta
Λοιπον η πκς δεν πηρε τη ΓΣ με 3 ψηφους διαφορα απο τη δαπ, αλλα απο την εαακ.
Για την ιστορια πκς -->93,
εαακ -->90,
δαπ -->78
σφαλιαρες που ανταλλαχτηκαν στο τελος μεταξυ των "ηγετικων παραταξεων του φοιτητικου κινηματος"--> αρκετες
Για την τελευταια γελοιοτητα: ουδεν σχολιο
Οσο για το χασιμο εξαμηνου και τη σχετικη διαχυση κλιματος τρομου, παλι: ουδεν σχολιο

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
NIKOLAS
- Real Name: Nικόλας
Που βρίσκεις την παραπληροφόρηση και την τρομαλαγνεία δεν έχω καταλάβει. Δηλαδή θες να μας πεις πως δεν κινδυνεύει το εξάμηνο/α να χαθεί και ότι στην καλύτερη περίπτωση πάμε για διπλή εξεταστική, με τις ελάχιστες το δυνατόν παραδόσεις; Μακάρι να υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να επιβεβαιωθείς. Αλλά επειδή το ζήσαμε και πέρσι το καλοκαίρι το τρελλό επαναστατικό σας ντελίριο ξέρουμε τι μας περιμένει. Αλίμονο σε όσους ακόμα είναι στα μικρά εξάμηνα. ‘Εχουν να τραβήξουν πολλά ... και για πολύ καιρό... Άντε, ραντεβού στους δρόμους...
- noir
- Επικοινωνία:
Ολες οι σχολες του ΕΜΠ αυτη τη στιγμη τελουν υπο καταληψη. Το ιδιο ισχυει για τουλαχιστον 200++ φοιτητικους συλλογους σε ολη την ελλαδα. (Δε γραφω ακριβες νουμερο μεχρι να βγει καποιο συγκεντρωτικο). Το μετωπο των καταληψεων μεγαλωνει σε σχεση με τη προηγουμενη βδομαδα.Matrian έγραψε:Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, ενδεχομένως και άσχετο: Από το Ε.Μ.Π. μόνο εμείς είμαστε οι "επαναστάτες"?? οι άλλες σχολές θα έχουν κανονικά μάθημα??
...και δε μιλησε κανεις για "επανασταση"!!! Κινητοποιησεις εχουμε!
Σχετικα με το ξυλο τωρα. Οι κατα τα αλλα "συναγωνιστες" στο κινημα καταφεραν να δοσουν αλλη μια θλιβερη εικονα σημερα που αποδεικνιει πως η ενοτητα ακομα και σε αυτες τις στιγμες που ειναι απαραιτητη δεν υπαρχει. Αντιθετα στα πλαισια των μικροκομματικων διεκδηκησεων τους δημιουργουνται ανοητες πολωσεις που υποσκατπουν το κοινο συμφερον οπως αυτο διατυπωνεται μεσα απο τις ΓΣ και τις κινητοποιησεις. Με λιγα λογια Neo, ΠΚΣιτες και ΕΑΑΚιτες ειπαν να ανταλλαξουν μερικα "πολιτικα επιχειρηματα" εξ επαφης!!Neo έγραψε:Θα μας πει κανείς τι ακριβώς παίχτηκε στο ξύλο; Είμαι περίεργος να δω αν πάλι σκοτώθηκαν οι ΕΑΑΚίτες με τους ΠΚΣίτες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Τρί Ιαν 16, 2007 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
apo oti katalabeno noir eisai aristeros.Loipon na rotiso kati esto oti synexizontai oi katalipseis pou tha odigeisei ayto etsi kai allios se liges meres den psifizetai to nomosxedio an perasei ti tha kanete gia pes giati den exo akousei akomi mia episimi aristeri apopsi[midenistis_mode=on]
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- noir
- Επικοινωνία:
Καταρχην να διευκρινησω, οταν λεω κατι, λεω μονο τη προσωπικη μου γνωμη, δεν εκπροσωπω ουτε την αριστερα, ουτε καποιον αλλο χωρο. Συνεπως και δε θα απαντησω εξ ονοματος κανενος χωρου. Για αυτοκλητους ή μη αντιπροσωπους κοιτα αλλου. (Ο,τι λεω, το λεω με καθε φιλικη διαθεση).skywalker έγραψε:apo oti katalabeno noir eisai aristeros.Loipon na rotiso kati esto oti synexizontai oi katalipseis pou tha odigeisei ayto etsi kai allios se liges meres den psifizetai to nomosxedio an perasei ti tha kanete gia pes giati den exo akousei akomi mia episimi aristeri apopsi[midenistis_mode=on]
Η αποψη μου λοιπον -και καμια επισημη αποψη- ειναι πως εφοσων διαφωνουμε με ο,τι προτεινει -για την ακριβεια προασπαθει να επιβαλλει- η κυβερνηση και η αντιπολιτευση, οφειλουμε να δειξουμε εμπρακτα την αντιθεση μας. Μαλιστα δε θα ειχε κανενα νοημα να υποχωρησουμε αναβαλλοντας τις κινητοποιησεις εφοσων οι σχετικες συζητησεις (για την περιπτωση της αλλαγης του αρθρου 16) και ψηφισεις (στη περιπτωση του Ν.πλαισιου) στη βουλη, διαρκως και σκοπιμως αναβαλλονται. Για αυτο και εχει νοημα η συνεχιση των καταληψεων και των κινητοποιησεων μεχρι την οριστικη αποσυρση των σχεδιων για εκπαιδευτικη αναδιαρθρωση.

- Jorge
- Real Name: Γιώργος Νιάχας
Καλησπέρα παίδες.Όσον αφορά το θέμα της εξεταστικής και το κατά πόσον θα χαθεί το εξάμηνο,ρώτησα την Κα Κυριάκη σήμερα στο κυλικείο πριν τη συνέλευση και μου είπε ότι εάν αποφασίζετο κατάληψη σήμερα μέχρι τέλος της εβδομάδας,τότε το εξάμηνο θα πάει 1-2 εβδομάδες πίσω και η εξεταστική θα ξεκινήσει κανονικά γύρω στις 15 Φεβρουαρίου.Βέβαια την είδα λίγο διστακτική γιατί όπως μου είπε μέχρι τώρα σε κάποια μαθήματα έχει καλυφθεί σχετικά μικρό μέρος της ύλης αλλά πάνω-κάτω τότε θα ξεκινήσει η εξεταστική.Και αυτά δεδομένης της κατάληψης που θα ψηφίζετο.Δεν μου είπε τίποτα για φόβο διπλής εξεταστικής ή χάσιμο εξαμήνου.Τώρα το τι θα γίνει'σε αυτήν τη σχολή τόσα χρόνια όλα είναι δυνατά.Οίδωμεν...
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Ναι, και μένα μου φαίνεται αρκετά λογικό και ωφέλιμο στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο να αναπληρώνονται χαμένα μαθήματα 6+ εβδομάδων σε 1-2! 
Δεν ξέρω ποια είναι η βέλτιστη λύση, αλλά ο αγώνας δρόμου 1-2 εβδομάδων για να καλυφθούν οι χαμένες (εκτός αν γίνονται μαθήματα και κατά την εξεταστική) είναι τελείως ασόβαρη πρόταση εκ μέρους της Διοίκησης.
Ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο επίσημης συμπερίληψης περιόδου "καταλήψεων και λοιπών συνδικαλιστικών αναγκών" στο ημερολόγιο ακαδημαϊκού έτους του Ε.Μ.Π.
Δεν ξέρω ποια είναι η βέλτιστη λύση, αλλά ο αγώνας δρόμου 1-2 εβδομάδων για να καλυφθούν οι χαμένες (εκτός αν γίνονται μαθήματα και κατά την εξεταστική) είναι τελείως ασόβαρη πρόταση εκ μέρους της Διοίκησης.
Ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο επίσημης συμπερίληψης περιόδου "καταλήψεων και λοιπών συνδικαλιστικών αναγκών" στο ημερολόγιο ακαδημαϊκού έτους του Ε.Μ.Π.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
paidia 3 atoma apantisan kai go apantisi den pira.Mporei loipon na mou pei kapoios esto oti pernaei to nomosxedio oi katalipseis tha synexistoun i oxi.Kai an nai pou tha stoxeyoun pleon.Mipos isxyei to klasiko pleon oti apofasizoume 6 lepta prin ti syneleysi ti grammi kai ti plaisio tha akolouthithei.thx an apantisei kapoios
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...