Απόδραση Παλαιοκώστα
Συντονιστής: AlexandraDC
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
- Facebook ID: 0
Re: Απόδραση Παλαιοκώστα
Οι κουστουμάτοι χοντρομπαλάδες που μας κλέβουν κάθε μέρα γιατί δεν είναι μέσα? Γιατί νευριάζουμε που απέδρασαν τα "αποβράσματα" απο τις "φυλακές" του Κορυδαλλού? Γιατί αν κάθονταν μέσα θα περνάγανε φίνα ΝΑΙ!. Ο,τι και να έχει κάνει κάποιος δεν του αξίζει αυτός ο "σωφρονισμός". Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι, θα υπάρχουν δολοφόνοι, βιαστές, απαγωγείς και άλλα συναφή. Το πρωτοφανές δεν είναι η ύπαρξη αυτών των ανθρώπων, αλλά η ύπαρξη των λαμογιών που μας φλομώνουν με μ@λ@κίες κάθε μέρα και εμεις τους λέμε "Δώστε μας και άλλο! Δε μας πειράζει!". Όμως τα ίδια αυτά τα λαμόγια ξεφτιλίστηκαν άλλη μια φορά από τους "Εγκληματίες του κοινού, ποινικού δικαίου". Πήραν το λιγότερο από όσο τους αξίζει.
- _VooDoo Chile*
- Real Name: Νο Νame
Αυτο που περιμενω να δω μετα τη χθεσινη αποδραση Παλαιοκωστα ειναι σημερα το βραδυ Μητσικωστα ,ντυμενο Στεφανο Μανο ,καλεσμενο σε τηλεοπτικο πανελ να παριστανει τη στιγμη της αποδρασης με ανθρωπακια και ελικοπτερο playmobile..!
Θα πεθανω επι τοπου!!!
-
papagalakos
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bC6aBMd1GWA[/youtube]
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω σε αυτό το θέμα, δεν κρατιέμαι όμως να μην απαντήσω σε αυτό, διότι με κατηγορούσες για έλλειψη λογικής σε προηγούμενο post. Δηλαδή είναι λογικό, επειδή δεν είναι πίσω από τα κάγκελα όλοι όσοι θα έπρεπε (διότι συμφωνώ σχεδόν με όλα τα σχετικά παραδείγματα που αναφέρθηκαν), να αφήσουμε ελεύθερους και τους λίγους που ορθώς είναι; Εκτός αν μου πεις τώρα ότι υπάρχουν και αμφιβολίες για τις απαγωγές-κλοπές που έχει κάνει, οπότε πάσο..antony07 έγραψε:Οπότε, ποιός ο λόγος πλέον να θέλει ο καθένας μας την τιμωρία του Παλαιοκώστα, και να καταδικάζει την απόδρασή του; Μπήκε φυλακή επειδή δεν ήταν πολιτικός/επιχειρηματίας κλπ, έτσι δεν είναι;
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
papagalakos
τα ρεστα μου. ο παλαιοκωστας στην περιοχη της λαρισας και του βολου θεωρειτε ηρωας. αν κραταγε οσα εκλεβε θα ειχε δικηγορο τον κουγια και θα ειχε αθωωθει. εχει βοηθησει παρα πολυ κοσμο και ορισμενες του ενεργειες εγιναν επι τουτου. αμα πια. και ναι, γιατι οχι και αθωος? η κλοπη δεν ειναι εγκλημα. εγκλημα ειναι η κοινωνια που σε αναγκαζει να κλεψεις. οσο για τις απαγωγες δεν νομιζω να απηγαγε ποτε τον ταδε τυχαιο περαστικο που βρηκε. ετσι κι αλιως δεν θα ειχε να πληρωσει τα λυτρα. δεν ειναι θεμα.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Hengeo, το λογικό είναι να αναρωτιέσαι γιατί όλοι οι παραπάνω ΔΕΝ είναι στην φυλακή, από το να σκέφτεσαι γιατί ο Παλαιοκώστας δεν είναι (πια). Δεν μίλησε κανείς για γενική αμνηστία....Hengeo έγραψε:Δηλαδή είναι λογικό, επειδή δεν είναι πίσω από τα κάγκελα όλοι όσοι θα έπρεπε (διότι συμφωνώ σχεδόν με όλα τα σχετικά παραδείγματα που αναφέρθηκαν), να αφήσουμε ελεύθερους και τους λίγους που ορθώς είναι; Εκτός αν μου πεις τώρα ότι υπάρχουν και αμφιβολίες για τις απαγωγές-κλοπές που έχει κάνει, οπότε πάσο..
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
Δεν παίρνω θέση επί του θέματος γιατί δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Παλαιοκώστας για να είναι φυλακή. Πάντως αυτό με το ελικόπτερο ήταν μέγιστη παλικαριά ^^
Αλλά:
Η κοινωνία ανάγκασε και τους πολιτικούς να μας κλέβουν κάθε μέρα όλη μέρα; Αν ναι, να ξέρω και για το βατοπέδι και κάθε βατοπέδι (γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα) να μην κατηγορώ τον Κωστάκη, που είναι και στρουμπουλό και καλό παιδάκι, αλλά την ρουφιάνα την κοινωνία που τον ώθησε να το κάνει αυτό.
(Προλαβαίνοντας σε, ΝΑΙ, κατάλαβα τι ήθελες να πεις, απλώς δεν είμαι -εντελώς- σύμφωνος)
Αλλά:
papagalakos έγραψε:η κλοπη δεν ειναι εγκλημα. εγκλημα ειναι η κοινωνια που σε αναγκαζει να κλεψεις
Η κοινωνία ανάγκασε και τους πολιτικούς να μας κλέβουν κάθε μέρα όλη μέρα; Αν ναι, να ξέρω και για το βατοπέδι και κάθε βατοπέδι (γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα) να μην κατηγορώ τον Κωστάκη, που είναι και στρουμπουλό και καλό παιδάκι, αλλά την ρουφιάνα την κοινωνία που τον ώθησε να το κάνει αυτό.
(Προλαβαίνοντας σε, ΝΑΙ, κατάλαβα τι ήθελες να πεις, απλώς δεν είμαι -εντελώς- σύμφωνος)
-
papagalakos
ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ: εγκλημα δεν ειναι η κλοπη στοιχιωδους οικονομικου ποσου που σου εξασφαλιζει τη βιολογικη σου επιβιωση. εγκλημα ειναι η κοινωνια που σε αναγκαζει να κλεψεις γιατι σου λεει οτι καποιοι θα κλεβουν τοσο ωστε να ζησουν αυτοι και τα παιδια τους και τα παιδια τους και...
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Δηλαδή, μετά από ποιό ποσό αποτελεί έγκλημα? Να ξέρω δηλαδή να κλέβω μέχρι αυτό το ποσό άμα δε βρω δουλειά μετά τη σέμφε. Και επίσης, θα πρέπει να έχω κάνει και έρευνα πρώτα? Γιατί αν κλέψω από κάποιον που τα βγάζει πέρα ίσα ίσα, τότε θα αναγκαστεί και αυτός μετά να κλέψει. Βέβαια αυτά τα δύσκολα ερωτήματα λύνονται εύκολα με μια απαγωγούλα! ΧΑΧΑΧΑ Μου αρέσει αυτό το topic
Πάντως χθες που έπαιζα μπάλα στο 5Χ5 μου ήρθε μια τρομερή ιδέα! Να βάλουνε στις φυλακές ένα συρμάτινο δίχτυ από πάνω (σαν αυτό που έχουν τα 5Χ5 για να μη φεύγει η μπαλα)
Πάντως χθες που έπαιζα μπάλα στο 5Χ5 μου ήρθε μια τρομερή ιδέα! Να βάλουνε στις φυλακές ένα συρμάτινο δίχτυ από πάνω (σαν αυτό που έχουν τα 5Χ5 για να μη φεύγει η μπαλα)
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Ναι, ε; Τι μαθαίνει κανείς... ομολογώ ότι αυτό δεν είχε υποπέσει ποτέ στην αντίληψή μου... Μπορείς ίσως να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, γιατί πραγματικά δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό που λες;papagalakos έγραψε:τα ρεστα μου. ο παλαιοκωστας στην περιοχη της λαρισας και του βολου θεωρειτε ηρωας. αν κραταγε οσα εκλεβε θα ειχε δικηγορο τον κουγια και θα ειχε αθωωθει. εχει βοηθησει παρα πολυ κοσμο και ορισμενες του ενεργειες εγιναν επι τουτου. αμα πια. και ναι, γιατι οχι και αθωος?[...]
Εκτός αν εννοείς την περιοχή των Τρικάλων, εκεί πάω πάσο. Σε Λάρισα και Βόλο κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ισχύει.
-
papagalakos
theos έγραψε:Δηλαδή, μετά από ποιό ποσό αποτελεί έγκλημα? Να ξέρω δηλαδή να κλέβω μέχρι αυτό το ποσό άμα δε βρω δουλειά μετά τη σέμφε. Και επίσης, θα πρέπει να έχω κάνει και έρευνα πρώτα? Γιατί αν κλέψω από κάποιον που τα βγάζει πέρα ίσα ίσα, τότε θα αναγκαστεί και αυτός μετά να κλέψει. Βέβαια αυτά τα δύσκολα ερωτήματα λύνονται εύκολα με μια απαγωγούλα! ΧΑΧΑΧΑ Μου αρέσει αυτό το topic
Μπορουμε επισης να τους βαλουμε αλυσιδες στα ποδια, καμερες στις τουαλετες, να τους βαλουμε να προχορανε με τα τεσερα. Καλα , απο οσα ειπα για αξιοπρεπεια του ανθρωπου αυτο καταλαβατε?
- zupiter
- Real Name: kanenas
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να στενοχωρηθηκε ιδιαιτερα οταν πριν κανα δυμηνο καιγοντουσαν οι τραπεζες, ποσο μαλλον οταν τις κλεβει καποιος που απο οσα λενε δεν εχει κλεψει (σπιτια ,γιαγιαδες,) δεν εχει σκοτωσει, δεν εχει βιασει
.. Στις περιοχες που αναφερατε πιο πανω βαλτε και το Αγρινιο .Ποσοι γεροι εχουν κανει εγχειρησεις με λεφτα ''του Παλαιοκωστα'' , κανενας σε αυτες τις περιοχες δεν θα τον κατεδιδε.
Μαλλον κανει κατι που ετσι οπως παει η φαση μπορει να αναγκαστουν και αλλοι φιλησυχοι πολιτες να κανουν στο κοντινο μελλον λογω αγανακτησης και εξαθλιωσης. Ακομα τα λεφτα μιας τραπεζας ειναι ασφαλισμενα + οτι εχουν κλεψει απειρα τοσα χρονια απο ολους τους λαους.
Και στην τελικη ποιοι να δικασουν τα αδερφια ,, δικαστες που ηρθα απο τα χωρια τους που ζουσαν μαζι με τα ζωα και λογο των σκατοκομματων εγιναν δημοσιοι ξυστες!!!!
Ποιοι να μιλησουν οι πολιτικοι που δεν δουλεψαν ποτε ! και κλεβουν πολυ περισσοτερα απο ολους μας? Και αν ηταν οντως κλεφτης ''και οχι ROBEN'' με τοσα λεφτα τοσα χρονια τωρα θα ηταν Βραζιλια με τιποτα κοριτσια και στα @@ του.
Αν ημουν MICHAEL SCOFIELD θα ειχα αυτοκτονησει μετα απο αυτο!!!
.. Στις περιοχες που αναφερατε πιο πανω βαλτε και το Αγρινιο .Ποσοι γεροι εχουν κανει εγχειρησεις με λεφτα ''του Παλαιοκωστα'' , κανενας σε αυτες τις περιοχες δεν θα τον κατεδιδε.
Μαλλον κανει κατι που ετσι οπως παει η φαση μπορει να αναγκαστουν και αλλοι φιλησυχοι πολιτες να κανουν στο κοντινο μελλον λογω αγανακτησης και εξαθλιωσης. Ακομα τα λεφτα μιας τραπεζας ειναι ασφαλισμενα + οτι εχουν κλεψει απειρα τοσα χρονια απο ολους τους λαους.
Και στην τελικη ποιοι να δικασουν τα αδερφια ,, δικαστες που ηρθα απο τα χωρια τους που ζουσαν μαζι με τα ζωα και λογο των σκατοκομματων εγιναν δημοσιοι ξυστες!!!!
Αν ημουν MICHAEL SCOFIELD θα ειχα αυτοκτονησει μετα απο αυτο!!!
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Αλυσίδες στα πόδια και να σπάνε πέτρες! Και ο Παλαιοκώστας δεμένος με ένα σκύλο που να τον ονομάσουν Ραν ταν πλαν
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- zupiter
- Real Name: kanenas
ΑΑΑ!!! Και η Ελλαδα δεν εχει αναγκη να γινει απο αυτο ρεζιλι.. Εχουν γινει πολυ χειροτερα με τοσα πουσταρια στην τηλεοραση
και τοσο Μ@Λ@ΚΕΣ πολιτικους , ο Παλαιοκωστας ειναι ο μονος που εχει συστημα το οποιο δουλευει κιολας...
Και τελος αν καποιος απο μας ηταν φυλακη 1100000000% θα ηθελε να το σκασει απο κει με ελικοπτερο οχι μονο για την ελευθερια αλλα και τη φημη+ ανεση και πολυτελεια ....

Λυση : Να αναπτυχθουν οι S300 γυρω απο τον κορυδαλλο
και τοσο Μ@Λ@ΚΕΣ πολιτικους , ο Παλαιοκωστας ειναι ο μονος που εχει συστημα το οποιο δουλευει κιολας...
Και τελος αν καποιος απο μας ηταν φυλακη 1100000000% θα ηθελε να το σκασει απο κει με ελικοπτερο οχι μονο για την ελευθερια αλλα και τη φημη+ ανεση και πολυτελεια ....
Λυση : Να αναπτυχθουν οι S300 γυρω απο τον κορυδαλλο
-
papagalakos
Εγω παντως σεβομενος τους κανονες του semfe.gr δεν θα σου απαντησω. Για την ωρα.theos έγραψε:Αλυσίδες στα πόδια και να σπάνε πέτρες! Και ο Παλαιοκώστας δεμένος με ένα σκύλο που να τον ονομάσουν Ραν ταν πλαν