Forum - Portal και επισκέπτες

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Forum - Portal και επισκέπτες

Δημοσίευση από Wizard »

Το φόρουμ μας θα είναι κλειστό για τους επισκέπτες.

Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί το φόρουμ σε καλή κατάσταση, καθώς και θα είναι πιο εύκολο οι χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να διαβάζουν κανονικά τις δημοσιεύσεις σε όλα τα φόρα εκτός από το "μόνο για μέλη", αλλά δε θα μπορούν να απαντούν.
Δεν είναι σκοπός μας να σας δυσκολέψουμε. Άλλωστε για να εγγραφείτε δεν απαιτείται τίποτα περισσότερο από ένα ψευδώνυμο και ένα έγκυρο e-mail ;)

Portal
Τα περισσότερα εργαλεία στο portal είναι προσβάσιμα και από τους επισκέπτες (βλέπε Ωρολόγιο πρόγραμμα και πρόγραμμα εξετάσεων) αλλά οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τα μαθήματα που έχουν επιλέξει, τη βαθμολογία τους και να βλέπουν κάποια στατιστικά στοιχεία για αυτά. Επίσης είναι πιο εύκολο να δημιουργήσουν το προσωπικό τους πρόγραμμα επιλέγοντας είτε από τα μαθήματα που χρωστάνε είτε από όλα τα δηλωμένα κλπ...

Εξερευνήστε το Portal και το Forum και εδώ είμαστε για να λύσουμε τις απορίες σας ;)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Re: Forum - Portal και επισκέπτες

Δημοσίευση από HeartDoc »

Wizard έγραψε:Άλλωστε για να εγγραφείτε δεν απαιτείται τίποτα περισσότερο από ένα ψευδώνυμο και ένα έγκυρο e-mail ;)
Aχμ.. γιατί να μην "απαιτείται" το geXXΣΣΣ@whatever.gr ;

M@λ@κες υπάρχουν πολλοί, ΣΕΜΦΕίτες όμως... εξίσου πολλοί.
(Ας λογοκριθεί, θέλω τον τίτλο Νeo no.2)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Ωραία, πέρα από τους φίλους που ίσως γράφονται εδώ στο φόρουμ, να σκεφτείς τους wannabe πρωτοετείς. Πως θα γραφτούν για να ρωτήσουν κάτι? ;)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

M@λ@κες υπάρχουν πολλοί, ΣΕΜΦΕίτες όμως... εξίσου πολλοί.
ειμαι περιφανος που ανηκω και στις δυο κατηγοριες!!!
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Πρόταση για το portal

Δημοσίευση από theos »

Θα ήθελα να προτείνω να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να στέλνουν αρχεία στο site. Όταν κάποιος θέλει να προσφέρει ας είναι ευσπρόσδεκτο αυτό που προσφέρει και ας μην είναι μέλος

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν μλκία και ότι θα πρέπει να γίνεται πολύ αυστηρότερος έλεγχος. Ας το δοκιμάσουμε όμως. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Και μάλιστα αναλαμβάνω να την κάνω εγώ όλη τη δουλειά του ελέγχου και της αποδοχής ή απόρριψης των αρχείων

Ας το κάνουμε δοκιμαστικά στην αρχή και αν γίνεται όντως χαμός το σταματάμε
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Προς το παρόν κανείς δεν έχει την δυνατότητα να ανεβάσει οτιδήποτε. Τα εργαλεία έχουν *πολύ* δρόμο ακόμα προς αυτήν την κατεύθυνση :(

Πάντως θέλω να ακούσω και τις γνώμες των υπολοίπων. Όταν έρθει η ώρα να δώσω τέτοια δυνατότητα και στους επισκέπτες;
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Εγώ θα συμφωνήσω με τον theo.
Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα μπορέσει να αναλάβει τον έλεγχο των αρχείων μόνος του, αλλά σε περίπτωση που γίνεται χαμός και δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, θα μπορούν να αναλάβουν κι άλλοι αυτή τη δουλειά.

Δοκιμάστε το. Δεν νομίζω ότι έχετε τίποτα να χάσετε (εκτός από λίγο χρόνο για την υλοποίηση της ιδέας :wink: ).

Αν δούμε ότι δεν ελέγχεται πια (που δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιες οριακές καταστάσεις), τότε μπορεί να περιοριστεί η δυνατότητα αποστολής αρχείων στο site μόνο για τα μέλη.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

exw na prosthesw san metro na einai aparaitito gia tous episkeptes na dinoun sxolia sto ti anebazoun. Osa arxeia den tha exoun sxolia tha diagrafontai epitopou. Akoma tha diagrafontai kai arxeia pou to ta sxolia tous den deixnoun to ti einai to arxeio. Den lew na ginetai automata auto

Aplws na eidopoiountai oi episkeptes oti an se ena arxeio den exoun eksigisei ti periexei tha diagrafetai

Nomizw oti opws twra exoume 10mb o kathenas, na iparxei ena koino arxeio gia olous tous episkeptes tou megethous twn 50 mb

As to dokimasoume.....
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

sitemap έγραψε:Κάθε επισκέπτης ή χρήστης μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει δικές του συζητήσεις, ή να απαντήσει σε ήδη υπάρχουσες. Εν γένει για τη χρήση δεν απαιτείται εγγραφή.
Νομίζω, έχουν μείνει κατάλλειπα από παραδίπλα... :D  :D
Μήπως πρέπει να γίνει μια διόρθωση? Μην βγούμε και ψεύτες!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Είχα προτείνει κι εγώ το να δίνουν το e-mail του Πολυτεχνείου, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Ειδικά αυτό με τους wannabe πρωτοετείς, είναι ισχυρό επιχείρημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”