Πρόβλημα εισόδου στο Windows Live Messenger

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Re: Πρόβλημα εισόδου στο Windows Live Messenger

Δημοσίευση από msl »

giorgos_p θα βοηθούσε αν έλεγες και την έκδοση που έχεις. Στην επανεγκατάσταση τι έβαλες; Ακριβώς την ίδια έκδοση που είχες και πριν; Μήπως ηταν beta? Αν ναι, βάλε την stable (τελική) έκδοση. Από όσα είδα, αυτό το έπαθαν αρκετοί με την έκδοση 2009 beta. Επίσης .. θυμάσαι αν έκανες τίποτα στον υπολογιστή; Εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή να πείραξες τίποτα ρυθμίσεις απο την τελευταία φορά που λειτουργούσε;

Κάποιοι το απέδωσαν σε spyware/malware, οπότε καλό θα ηταν να είχες και μια αναφορά σφάλματος. :)

(PS κατά την απεγκατάσταση, να διαγράψεις ολα τα αρχεία του msn απο τον υπολογιστή σου. Α .. και δες μήπως σε βοηθήσει καθόλου αυτό.)
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

btw, το πρόβλημα που αναφέρετε με την ώρα είναι συχνό με κάποιους ιούς. Για τσεκαριστείτε για καλό και για κακό...
Για τη διαγραφή του msn από τον υπολογιστή σου θα σου πρότεινα κάποιο πρόγραμμα σε στυλ yourUninstaller. Αν και νομίζω ότι η microsoft δίνει κάποιο πρόγραμμα για την πλήρη απομάκρυνσή του οπότε ψάξ'το λίγο.
LocknLoad έγραψε:
Wizard έγραψε:Βαλε linux
Εγώ δεν είπα αυτό. Είπα να δοκιμάσει το amsn το οποίο υπάρχει μια χαρά για windows και θα το ξαναπώ. Το δοκίμασες;
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Θα πω λοιπον και σε αυτο το topic οτι αστειευομουν και αναρωτιεμαι γιατι ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος
Facebook ID: 0

Re: Πρόβλημα!!

Δημοσίευση από otinanai »

msl έγραψε:Είχα βάλει πριν περίπου ένα μήνα την *τότε* τελευταία έκδοση του msn. Προχθές αρνιόταν πεισμάτικά να με βάλει αν δεν έκανα εγκατάσταση την νέα έκδοση του msn. Έβγαζε κάποιο μήνυμα που απλά κάνοντας ένα κλικ έκανε μονος του ο υπολιστής ολη τη δουλειά.
Ακριβως αυτο επαθα και εγω..
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”