Αλλαγή ημ/νίας εξέτασης Ημιαγωγών

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

serialkiller
Real Name: Jesus

Re: Αλλαγή ημ/νίας εξέτασης Ημιαγωγών

Δημοσίευση από serialkiller »

Είναι ζωα.....
Sonath

Δημοσίευση από Sonath »

Προτινω την παρασκευη 6/3 ωρα 8:30 την ωρα που ειναι η εξεταση να μην επιτρεψουμε να γινει η εξεταση. Ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι δεν θα ειμαστε προετοιμασμενοι για το μαθημα και δεν θα εχουμε να χασουμε τιποτα.

Να απαιτησουμε απο τους καθηγητες να μεταφερθει το μαθημα οχι 9/3 αλλα 14/3 την αλλη παρασκευη οποιαδηποτε ωρα ειναι δυνατον.(ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6/3-ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ)

Η να γινει το μαθημα 14/3 η να μην δοθει ποτε. (για να καταλαβουν καποιοι οτι δεν θα κανουν οτι τους βολευει μονο)
Δεν ειναι δυνατον οι λιγοι να κανουν οτι θελουν εις βαρος τον πολλων.

Θελω τις αντιδρασεις σας .

ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ 6/3 (ακομα και αν αυτον σημαινει οτι δεν θα δοθει καθολου), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. Η ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΧΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ (που πιστευω οτι ειναι) ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

Για την περιπτωση που δεν εγινα κατανοητος. Η παραπανω προταση που σας παρεθεσα θα την πραγματοποιησουμε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οταν η πλειοψηφια συμφωνει να πραγματοποιησουμε την παραπανω ''ανταρσια''.
ΓΙ αυτο ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ οσοι συμφωνειτε η αν διαφωνειτε με τα παραπανω να εκφραστειτε για να οργανοσουμε την οποιαδηποτε ενεργεια.

Υ.Γ. Το 14/3 ειναι υπο διαπραγματευση , ανεφερε μια τυχαια μερα ετσι ωστε αν αποφασιστει η αλλαγη να υπαρχει χρονος απο την γραμματεια-καθηγητες να βρουν αιθουσες. Ισως το 15/3 να ειναι ακομα καλυτερο καθως ειναι σαββατο και θα ειναι πιο ευκολο να βρεθουν αιθουσες.

Υ.Γ.2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

Μέσα
delete
Real Name: stef
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από delete »

Sonath χαλάρωσε. Είπαμε να κάνουμε μια οργανωμένη αλλαγή που θα βολέψει τον περισσότερο κόσμο (προσωπικά με χαλάει η αλλαγή γιατί δίνω και πυρηνική και ρευστομηχανική) και το προσπαθήσαμε, αλλά δεν έκατσε. Το να εμποδίσεις την εξέταση, στην οποία θα έρθουν προετοιμασμένοι όσοι φρόντισαν να διαβάσουν νωρίτερα, είναι χειρότερο από την άρνηση της γραμματείας να κάνει την αλλαγή. Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ πως η γραμματεία καλά κάνει και δεν αλλάζει το μάθημα. Το πρόγραμμα της εξεταστικής υπάρχει εδώ και μερικές βδομάδες και η διαδικασία της αλλαγής θα μπορούσε να έχει γίνει τότε, όπως άλλωστε έγινε και με άλλα μαθήματα (Κβαντομηχανική 2, Ρευστομηχανική)
I wonder why I wonder why. I wonder why I wonder. I wonder why I wonder why I wonder why I wonder.
Richard Feynman

Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
David Hilbert
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Sonath έγραψε:Θελω τις αντιδρασεις σας .
Κακή ιδέα. Καλύτερα να την εγκαταλείψεις.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

Εγώ πάντως είμαι μέσα...ΕΑΝ είμαστε πλειοψηφία, θα το υποστηρίξω σθεναρά, εαν όμως είμαστε καμια 30αριά άτομα, θα ακολουθήσω την πλειοψηφία. Πάντως, μπορεί μερικοί (προσωπικά είμαι με το μέρος τους) να εκφράζονται λίγάκι ακραία, με προβληματίζουν πάντως κάποιοι άλλοι οι οποίοι υποστήριζαν ότι είχαν δίκιο οι "30 πλειοψηφούντες" στην αλλαγή της κβάντο και τώρα λένε μα και μου και όχι δεν είναι σωστό...Δεν το συνεχίζω, απλά επανέρχομαι στο ότι ΕΑΝ και μόνον ΕΑΝ οι περισσότεροι είναι υπέρ της αλλαγής, αυτή θα γίνει, όπως έγινε και με την κβάντο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή και ΕΝΤΟΣ εξεταστικής...

edit: Για το ΕΝΤΟΣ δεν είμαι σίγουρος, στην προκειμένη περίπτωση όμως νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό το ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..!
Sonath

Δημοσίευση από Sonath »

darth έγραψε: ΕΑΝ και μόνον ΕΑΝ οι περισσότεροι είναι υπέρ της αλλαγής, αυτή θα γίνει,
Οπως ειπα στην ''ακραια'' προταση μου θα την εφαρμοσω ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ οταν 116+ ατομα ειναι υπερ της (αφου συμφωνα με την γραμματεια 230 δηλωσαν το μαθημα).

Μεχρι στιγμης βλεπω 3 θετικες και 2 αρνητικες ''ψηφους'' ως προς την προταση μου. Περιμενω την θεση και των υπολλοιπων.

Παρτε θεση(ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ) στην προταση ειτε θετικα ειτε αρνητικα (ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες) και μην μενετε ουδετεροι και απαθεις ( προτιμω 100 ατομα να εκφρασουν την υποστηριξη ή την αντιθεση τους παρα να βλεπουν απαθεις τις εξελιξεις.)
Άβαταρ μέλους
darth
Real Name: Dimitris

Δημοσίευση από darth »

Για να μην παρεξηγηθώ πάντως, δεν το κάνω εκδικητικά, και καλά αφού αλλάξατε την κβάντο θα αλλάξετε κι αυτό τώρα θέλετε δε θέλετε, αλλά με το σκεπτικό ότι η αλλαγή της κβάντο εμένα με χάλασε διότι διάβαζα ημιαγωγούς να δώσω και 4 μέρες πριν δώσω βάζουν την κβάντο τη μέρα των ημιαγωγών και τους ημιαγωγούς 1 μήνα αργότερα και 2 μέρες μετά την πυρηνική που τη χρωστάει το σύμπαν όλο! Όσο καλα και να είχα διαβάσει ημιαγωγούς, μετά από 1 μήνα εξεταστικής οι 2 μέρες δεν φτάνουν ούτε για επανάληψη! Και έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετοί αυτοί που είναι στην ίδια θέση με μένα...Και τέλος πάντων, με την προυπόθεση ότι δεν θα μπεί την ίδια μέρα με τη ρευστομηχανική και τις εργασιες των οικονομικών, δεν καταλαβαίνω ποιόν ενοχλεί...

Sonath έγραψε:Οπως ειπα στην ''ακραια'' προταση μου θα την εφαρμοσω ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ οταν 116+ ατομα ειναι υπερ της (αφου συμφωνα με την γραμματεια 230 δηλωσαν το μαθημα).
Sonath όταν είπα ακραία ήθελα να πω "ακραία".. :wink:
Άβαταρ μέλους
zzzz

Δημοσίευση από zzzz »

Καλησπέρα!
Η μεταφορά του μαθήματος σίγουρα βολεύει πάρα πολλούς φοιτητές για οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία εκτός της προκαθορισμένης.
Να θυμίσω ότι εκτός της Μηχανικής ΙΙΙ, που σίγουρα το δίνουν πολλά παιδιά, υπάρχει και το μάθημα των Στοιχειωδών Σωματιδίων του 9ου εξαμήνου και οι Αρχές Παιδαγωγικής του 5ου εξαμήνου. (Έχω την ατυχία να χρωστάω τα 3 από τα 4 εκείνης της ημέρας....)
Δυστυχώς όμως για να μη συμφωνεί η γραμματεία να γίνει η αλλαγή του μαθήματος σημαντικοί παράγοντες θα είναι και οι καθηγητές που μάλλον δεν θα είναι σύμφωνοι... Γιατί στην αλλαγή της Κβαντομηχανικής ΙΙ είχε συμφωνήσει πρώτα και ο Φαράκος!!
Να καταφύγουμε σε ακραίες λύσεις και να κάνουμε φασαρία την ημέρα της εξέτασης το μόνο που θα έχουμε να κερδίσουμε είναι να νευριάσουμε το Ράπτη γιατί την τόσο τελευταία στιγμή να εκβιάζουμε καταστάσεις δε νομίζω να μας οφελήσει και να πετύχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα είναι πολλά παιδιά με αντιδράσεις αλλά θα είναι και αρκετά που θα θέλουν να γράψουν και φανταστείτε ποιανών η γνώμη θα μετρήσει περισσότερο(?)...
Αν βρεθεί μια πολιτισμένη λύση για την αλλαγή του μαθήματος θα τη στηρίξω 1000% αλλά με φωνές δε θα επιτευχθεί κάτι....
Αν πούμε στο Ράπτη να δώσει άλλη μια εξέταση λίγο αργότερα ως "χαριστική" χωρίς περιορισμό μαθημάτων και μόνο για τα παιδιά που δε πρόλαβαν να διαβάσουν το μάθημα (και δεν προσήλθαν στην κανονική εξέταση) ????
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

zzzz έγραψε:Δυστυχώς όμως για να μη συμφωνεί η γραμματεία να γίνει η αλλαγή του μαθήματος σημαντικοί παράγοντες θα είναι και οι καθηγητές που μάλλον δεν θα είναι σύμφωνοι...
Από ότι άφησαν να εννοηθεί πάντως τα παιδιά εδώ στο forum σε προηγούμενα posts οι καθηγητές ήταν σύμφωνοι.
alexk
Real Name: alex

Δημοσίευση από alexk »

Ki ego mesa eimai gia tin allagi. An thelete na mazeutoume aurio stis genikes edres ekso ap' to amfitheatro 1 kata ti 13.00 gia na pame kapoioi stous kathigites kai kapoioi grammateia.

Pantos 230 atoma apokleietai na exoun deilosei to mathima... An mazepsan mises ipografes gia kbanto II, 80 atoma to eixan dilosei??

Eleos...
Άβαταρ μέλους
mplamplampla
Real Name: Kiriakos Tsimplidis

Δημοσίευση από mplamplampla »

Εγώ θα είμαι 13.00 στο αμφιθέατρο μπροστά.

Τα λέμε εκεί.

Το χαρτί με τισ υπογραφές να έχουμε!
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
re123
Real Name: mar

Δημοσίευση από re123 »

den exo katalavei akoma giati ayto to thema me tin allagi toy mathimatos eskase tora, to teliko programma exei vgei kairo kai tha mporoyse tote na ginei i allagi.
An exo kanonisei taksidi 9 i 14 Martioy, ayto den einai mesa stin eksetastiki periodo giati kanonika teleionei 7 martioy.
Akoma kai an eisai i pleiopsifia sevasoy tin meiopsifia kai enimerose egkaira gia tis allages poy thes, oxi mia vdomada prin. enas poy pairnei foititiki adeia apo doyleia i strato den mporei na to allaksei tora.
Άβαταρ μέλους
Elsa

Δημοσίευση από Elsa »

Παιδιά, ενώ θα με εξυπηρετούσε κ μένα να αλλάξει το μάθημα, παρόλα αυτά θεωρώ ότι τα περί ανταρσίας κλπ δε μπορούν να μας ευνοήσουν, δεδομένου ότι θα πρέπει να είμαστε ήδη διαβασμένοι σε περίπτωση που γίνει η εξέταση (που περισσότερες είναι οι πιθανότητες να γίνει) επομένως δεν έχει κανένα νόημα...Αντίδραση μόνο και μόνο για την αντίδραση???Είναι λίγο ανόητο... :?
Άβαταρ μέλους
DeMaKos
Real Name: Δημήτρης

Δημοσίευση από DeMaKos »

An k exw perasei to mathima twn hmiagwgwn, eimai safestata me to meros ths pleiopsifias.!!! :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”