Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Ξέρω ένα ζευγάρι κοπέλες απτην Νιγηρία που ήξεραν να κάνουν Ράστα και οι οποίες πριν από 2 χρόνια έμεναν Δροσοπούλου 43 νομίζω,δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό αλλά τις ήξεραν στη γειτονιά και οι οποίες ήταν αρκετά καλές στη δουλειά τους. Προς ενημέρωση σου όσο ανθεκτικά μαλλιά κι αν έχεις διαλέγεις αν θα κάνεις ράστα με τον "καθαρό" τρόπο και τα κρατάς το πολύ ενα 3μηνο ή με τον "βρώμικο" τρόπο(μπύρα,ψαρόκολλα κτλ) όπου μπορείς να τα κρατήσεις μέχρι και 2 χρόνια αλλά θα αποκτήσεις την κλασσική μυρωδιά του ρασταμαν καθώς η τρίχα σου δεν θα βρέχεται όσο κι αν προσπαθείς.Φυσικά και στις 2 περιπτώσεις η επόμενη μέρα απαιτεί ξύρισμα με την ψιλή για να επανέλθουν τα μαλλιά σου στο φυσιολογικό τους. Και μην ρωτήσεις για τον Bob Marley.Οι σύγχρονοι κομμωτές διαπιστώνουν ότι είχε τόσο γαμάτα Ράστα αφενός γιατί είχε το γαμάτο μαλλί που φυτρώνει στο κεφάλι των μαύρων αφετέρου οι αποικίες που κατασκεύασαν τα 242 είδη ψείρας που βρέθηκαν στα μαλλιά του μετά το θανατό του συγκρατούσαν τα Ράστα του σε ανθεκτική μορφή.