Γραμμική Άλγεβρα και Εφαρμογές
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
- narcolic832
Re: Γραμμική Άλγεβρα και Εφαρμογές
Ναι παιδιά όντως θα βοηθούσε πολύ αν κάποιος έγραφε την υλη. Επίσης μήπως ξέρει κανείς από το μπλε βοήθημα του Κρόκου ποια κεφάλαια είναι για άλγεβρα 2? (Το βιβλίο λέγεται Γραμμική Άλγεβρα αλλά νομίζω ότι περιλαμβάνει και του πρώτου εξαμήνου την άλγεβρα..)
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
- Facebook ID: 0
απ'το βοήθημα του κρόκου η φετινή ύλη είναι μόνο:το κεφάλαιο 2 και συγκεκριμένα οι παράγραφοι 2.4-2.7,κεφάλαιο 7 και κεφάλαιο 8...την φετινή ύλη δεν την ξέρω,αλλά πάντως είναι εντός και η μορφές Jordan,που δεν υπάρχουν στο βοήθημα του Κρόκου...
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
Αλλαγή βάσης-Όμοιοι πίνακες
Χαρακτηριστικά μεγέθη Διαγωνοποίηση πίνακα- Θεώρημα Cayley-Hamilton , Ελάχιστο πολυώνυμο- Εκθετική συνάρτηση πίνακα και λύση γραμμικών διαφορικών συστημάτων με σταθερούς συντελεστές.
Κανονική μορφή Jordan
Διανυσματικοί χώροι με εσωτερικό γινόμενο - Ορθογωνιότητα, Ορθοκανονικοποίηση Gram-Schmidt- Ορθογώνιοι και ορθομοναδιαίοι πίνακες- Διαγωνοποίηση συμμετρικών πινάκων- χαρακτηριστικά μεγέθη πινάκων ειδικής μορφής.
Τετραγωνικές μορφές- πρόσημο, θετικά και αρνητικά ορισμένες τετρ. μορφές.
Εφαρμογές σε καμπύλες και επιφάνειες 2ου βαθμού.
Χαρακτηριστικά μεγέθη Διαγωνοποίηση πίνακα- Θεώρημα Cayley-Hamilton , Ελάχιστο πολυώνυμο- Εκθετική συνάρτηση πίνακα και λύση γραμμικών διαφορικών συστημάτων με σταθερούς συντελεστές.
Κανονική μορφή Jordan
Διανυσματικοί χώροι με εσωτερικό γινόμενο - Ορθογωνιότητα, Ορθοκανονικοποίηση Gram-Schmidt- Ορθογώνιοι και ορθομοναδιαίοι πίνακες- Διαγωνοποίηση συμμετρικών πινάκων- χαρακτηριστικά μεγέθη πινάκων ειδικής μορφής.
Τετραγωνικές μορφές- πρόσημο, θετικά και αρνητικά ορισμένες τετρ. μορφές.
Εφαρμογές σε καμπύλες και επιφάνειες 2ου βαθμού.
- apolski
- Real Name: ---
Παιδια αυριο τι ωρα γραφουμε? Στο προγραμμα γραφει 6, δηλαδη 18:00?
Ναι το 6, εννοει στις 6 το απογευμα!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν!!!
Εισαι σιγουρη? Εγω τον Μαρουλα τον κοβω για πρωινο τυπο...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

Μπορεί! Αλλά συνήθως οι ώρες που δίνονται τα μαθήματα είναι 8:30, 12, 3 και 6 το απόγευμα.
Δίνουν 3 ώρες κάθε φορά από το ένα μάθημα στο αλλο.
Αν δινόταν ένα στις 6 το πρωί και μετά κάποιο άλλο στις 8:30 δεν προλαβαίνει, δεδομένου οτι πότε δεν ξεκινάει στην ώρα του.
Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει να δίνεται μάθημα στις 6 το πρωί, αντίθετα έχω δώσει στις 6 το απόγευμα!
Δίνουν 3 ώρες κάθε φορά από το ένα μάθημα στο αλλο.
Αν δινόταν ένα στις 6 το πρωί και μετά κάποιο άλλο στις 8:30 δεν προλαβαίνει, δεδομένου οτι πότε δεν ξεκινάει στην ώρα του.
Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει να δίνεται μάθημα στις 6 το πρωί, αντίθετα έχω δώσει στις 6 το απόγευμα!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν!!!
- barbara
- Real Name: Νίκος
Χαχχαχαα!Ulm έγραψε:Μπορεί! Αλλά συνήθως οι ώρες που δίνονται τα μαθήματα είναι 8:30, 12, 3 και 6 το απόγευμα.
-
hilon
- Real Name: hilon
Γραμμ. Άλγεβρα και Εφαρμογές - Φελλούρης ή Μαρουλάς;
Είμαι σε μεγάλο δίλλημα. Φελλούρης ή Μαρουλάς;
Θα ήθελα απόψεις κάποιων που είχαν Μαρουλά.
Θα ήθελα απόψεις κάποιων που είχαν Μαρουλά.
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Re: Γραμμ. Αλγεβρά και Εφαρμογές - Φελλούρης ή Μαρουλάς;
Εγω δεν ξερω αλλα θα παρακολουθισω Φελλουρη γιατι τον γνωριζω απο κατι διαγωνισμους της ΕΜΕ και φαινεται πολυ καλος επιστημονας, αν και στο 1ο εξαμηνο παρακολουθουσα Καρανασιο/Ψαρρακο
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Re: Γραμμ. Αλγεβρά και Εφαρμογές - Φελλούρης ή Μαρουλάς;
Περσι καναν κ στα δυο τμηματα και οι δυο εναλλαξ. Δηλαδη αν αποφασιζες να παρακολουθησεις μονο τον εναν θα ακουγες τα ιδια πραματα 2 φορες και τη μιση υλη
. Αρα το διλλημα σου πολυ πιθανον να μην υφισταται.
Αν το κανουν κ φετος ετσι κ δεν μπορεσετε να διαλεξετε καθηγητη, απο εμπειρια λεω οτι δεν θα το απολαυσετε το μαθημα λογω Μαρουλα εννοειται!!! Ο τυπος δεν παλευεται!!!! Ο Φελλουρης αντιθετα ειναι παρα πολυ καλος καθηγητης. Τα εξηγει τελεια κ δεν ειναι βαρετος. Οσον αφορα το βιβλιο να δωσω αλλη μια αποψη, μην παρετε το βιβλιο του Μαρουλα! Ειναι καταστροφη. Επιλεξτε του Φελλουρη αν δεν το εχετε ηδη κανει απο το πρωτο εξαμηνο. Πολυ καλο βιβλιο. Γενικα δηλαδη Φελλουρης ftw!!
Off Topic
Edit: NickNafplio, τωρα ειδα την υπογραφη σου κ συμφωνω απολυτα!!!! Queen & ABBA <3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemoila την Τρί Μαρ 10, 2009 7:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
-
hilon
- Real Name: hilon
Re: Γραμμ. Άλγεβρα και Εφαρμογές - Φελλούρης ή Μαρουλάς;
Το θέμα είναι ποιά γραπτά διορθώνει ο Μαρουλάς, αν παίζει ρόλο αυτό, αν βάζουν ξεχωριστά θέματα, τέτοια ερωτήματα...
Γιατί προφανώς η λογική επιλογή είναι Φελλούρης.
Γιατί προφανώς η λογική επιλογή είναι Φελλούρης.
Δεν το κάνουν μισό μισό φέτος??
Για μένα, ο Μαρουλάς έχει τρελή μεταδοτικότητα.
Ο Φελλούρης δεν μου άρεσε.. Πολύ ήρεμος, με έπιανε νύστα.. Ο Μαρουλάς όσο να'ναι σε κρατάει σε εγρήγορση..
Οπότε...
12 points go to.... Maroulas!!!!
Για μένα, ο Μαρουλάς έχει τρελή μεταδοτικότητα.
Ο Φελλούρης δεν μου άρεσε.. Πολύ ήρεμος, με έπιανε νύστα.. Ο Μαρουλάς όσο να'ναι σε κρατάει σε εγρήγορση..
Οπότε...
12 points go to.... Maroulas!!!!
Off Topic
Η Ανάλυση Πινάκων είναι το δεύτερο θεϊκότερο μάθημα κυρίως λόγω Μαρουλά!!
Το πρώτο δεν λέω ποιο είναι...
Το πρώτο δεν λέω ποιο είναι...
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
hilon έγραψε:Το θέμα είναι ποιά γραπτά διορθώνει ο Μαρουλάς, αν παίζει ρόλο αυτό, αν βάζουν ξεχωριστά θέματα, τέτοια ερωτήματα...
Τα θέματα είναι ίδια και για τα 2 τμήματα και έχω την εντύπωση πως ο καθ' ένας διορθώνει τα θέματα που έβαλε ο ίδιος (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, απλώς μια φόρα που είχα πάει να δω το γραπτό μου αυτή η εντύπωση μου είχε δοθεί)
Κατά τ' άλλα, Φελλούρης χωρίς πολλά-πολλά
- niovgalto_psema
- Real Name: fannie
Το topic περι Μαρουλα ή Φελλουρη μεταφερθηκε εδω. 
Give a Monkey a Brain and He'll Swear He's the Center of the Universe...