Πυροβολισμοί ...γενικά!

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Re: Πυροβολισμοί ...γενικά!

Δημοσίευση από O kanenas »

Ίσως, σε κάποιον ιδανικό κόσμο (όχι στον δικό μου) αυτό που έλεγες, είχε βάση. Αλλά σ'αυτόν τον κόσμο που ζούμε, αυτός που πληρώνεται και έχει "εκπαιδευτεί" να επιβάλλει την τάξη, κάθε άλλο παρά αυτό κάνει, τελικά. Άσε που υποτίθεται έχουν εκπαιδευτεί να "επιβάλλουν την τάξη" μόνο όταν βρίσκονται σε υπηρεσία (και αφού τους έχει δοθεί εντολή από τους ανώτερούς του).

Προφανώς, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν δεν κουβαλούσε πιστόλι κι αν δεν την είχε δει "προστάτης των αθώων πολιτών", δεν θα πήγαινε να το παίξει ήρωας. Αυτό που μου φαίνεται τρομακτικό, λοιπόν, είναι το να θεωρεί ο κάθε μπάτσος τον εαυτό του προστάτη και να κάνει του κεφαλιού του, όποτε του δίνεται ευκαιρία, οπλοφορώντας.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

papagalakos έγραψε:2: Εφοσον ο παρανομος κινηθει απειλιτικα ακολουθει πυροβολισμος στον αερα και επαναληψη της προειδοποιησης
Τι θα γινει με μενα που ειμαι ενας σκατοπεριεργος και βγηκα στο μπαλκονι μου να δω τι συμβαινει?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

ακριβως... με αλλα λογια στην Αθηνα (και σε καθε πολη μιας καποιας πληθυσμιακης πυκνοτητας αρκετης ωστε να ευνοειται το χτισιμο πολλων κακογουστων πολυκατοικιων) δεν υπαρχει "αερας"!!
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

LocknLoad έγραψε:
papagalakos έγραψε:2: Εφοσον ο παρανομος κινηθει απειλιτικα ακολουθει πυροβολισμος στον αερα και επαναληψη της προειδοποιησης
Τι θα γινει με μενα που ειμαι ενας σκατοπεριεργος και βγηκα στο μπαλκονι μου να δω τι συμβαινει?
προφανως (υποτιθεται) προσεχοντας μην πετυχει κανεναν ασχετο. Τουλαχιστον σκοποβολη τους μαθαινουν...
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

papagalakos έγραψε:
LocknLoad έγραψε:
προφανως (υποτιθεται) προσεχοντας μην πετυχει κανεναν ασχετο. Τουλαχιστον σκοποβολη τους μαθαινουν...
μαλιστα..και εσυ τους εχεις εμπιστοσυνη??? :?
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

otinanai έγραψε:μαλιστα..και εσυ τους εχεις εμπιστοσυνη??? :?
Μια παράθεση των κανονισμών που θα'πρεπε να ακολουθήσουν οι μπάτσοι σε τέτοιες περιπτώσες έκανε, απ'ότι κατάλαβα...
R.I.P.
papagalakos

Ναι, βασικα μια παραθεση ηταν. Δεν ειπα οτι τους εχω εμπιστοσυνη και δεν ξερω πως προεκυψε αυτο... Εγω ισα ισα ειπα οτι υποτιθεται πως εκπαιδευονται, και οτι δεν ειναι καποιοι αγιοι ωστε να τους εχουμε εμπιστοσυνη. Εμπιστοσύνη στη σκόπευση.. ε.. μόνο σε αυτό εκπαιδεύονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papagalakos την Σάβ Ιούλ 11, 2009 1:35 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
papagalakos

Πριν λίγη ώρα έγινε επίθεση με πυροβολισμό σε κλούβα των ΜΑΤ στα εξάρχια. Η επίθεση πιθανολογείται ότι έγινε από έναν άνθρωπο και όχι απο οργάνωση, καθώς ήτανε μόνος του. Πυροβόλισε μια φορά κατά της κλούβας και μια φορά στον αέρα κατά την καταδίωξή του.
papagalakos

Επίσης κατά τη μια φασίστες πυροβόλησαν 3 μετανάστες στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Πειραιώς.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Επικοινωνία:

Σήμερα το μεσημέρι πυροβολήθηκε θανάσιμα μετανάστης στον Αγ. Παντελεήμονα, από άγνωστο.

Έκανα έναν συνειρμό και αναρωτιέμαι αν εκείνος ο άγνωστος που πυροβόλησε το χέρι ενός μαθητή, πέρσι τον Δεκέμβρη, έχει βρεθεί και τι γίνεται μ'αυτή την υπόθεση.
R.I.P.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”