Πήδηξα κάγκελα για να κάνω μάθημα
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Πήδηξα κάγκελα για να κάνω μάθημα
Το περιστατικό που μου συνέβει είναι τραγικό και αστείο!
Έχω μάθημα στο κτ. Αντοχής Υλικών στις 15.00 και επειδή δεν είχα άλλη ώρα πήγα απευθείας από το σπίτι με το αμάξι.
Ξέροντας ότι η πύλη Ζωγράφου είναι ανοιχτή από 14.00 μέχρι 16.00 πήγα μέσα από Πανεπιστηνιούπολη για να κόψω δρόμο και να γλυτώσω αρκετή ώρα.
Εδώ αρχίζει το καλό! Φτάνοντας στο πολυτεχνείο και περνόντας μπροστά από το λεοφορείο που είχε σταματήσει μέσα στη μέση συνηδητοποιώ ότι η πύλη είναι κλειστή για άγνωστους σε μένα λόγους (για άλλη μια φορά). Οπότε σκέφτομαι ότι αντί να κάνω κύκλο και να μπω από Κοκκινοπούλου θα ήταν καλύτερο να πήγαινα πιο κάτω και να πάρκαρα από έξω από το κτίριο αντοχής υλικώς (από την έξω μεριά). Βρήκα θέση στη γωνία και άρχισα να περπατάω παράλληλα με το φράχτη για να βρω να μπω. Με μεγάλη λύπη μου συνηδητοποίησα ότι μια πόρτα που υπήρχε εκεί είναι κλειστή λόγω κατασκευών. Και είναι τόσο μπετόβλακες και δεν άφησαν ένα άνοιγμα να περνάει ο κόσμος! Αν άφησαν δε και δε το είδα τότε είμαι εγώ ο μπετόβλακας αλλά είμαι σίγουρος ότι κοίταξα καλά.
Αναγκαστικά άρχισα να περπατάω πάλι παράλληλα με το φράχτη προς τα πάνω. Συνηδητοποίησα όμως ότι το επόμενο άνοιγμα είναι η πύλη Ζωγράφου που απέχει παααααααρα πολύ. Θα έπρεπε να κάνω πάνω από χιλιόμετρο για να βρεθώ στο κτίριο αντοχής υλικών. Έτσι όπως λέει και στο τίτλο αναγκάστηκα να πηδήξω το φράχτη ο οποίος είναι μυτερός στο πάνω μέρος. Και καλά εγώ που είμαι έλουρος (!), αν έπρεπε όμως να το κάνει αυτό κάποια κοπελίτσα θα αναγκαζόταν να κάνει το τεράστιο αυτό κύκλο (ή να πάρει πάλι το αμάξι και να ... μπλα μπλα... τρέχα γύρευε) και να χάσει κανένα 20λεπτο στη καλύτερη.
Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι ότι η πρόσβαση στο ΕΜΠ είναι ανεπαρκές. Το σύριαλ που γίνεται καθημερινά με τη πύλη Ζωγράφου είναι εντελώς ηλίθιο. Προσωπικά όταν φεύγω το μεσημέρι γλυτώνω απίστευτη ώρα κόβοντας μέσα από Πανεπιστημιούπολη και όποιος άλλος μένει ΝΠ μπορεί να το επιβεβαιώσει. Αν τύχει και φύγω πιο αργά τρώω απίστευτη κίνηση στη Κατεχάκη. Γιατί να είναι λοιπόν ανοιχτή μόνο για 2 ώρες το πρωί και 2 ώρες το μεσημέρι η πύλη ενώ μπορεί να εξυπηρετεί τόσο κόσμο;
Το θεϊκό είναι ότι στο γυρισμό φεύγοντα από πύλη Κατεχάκη αναγκαστικά, είδα τη μεγαλύτερη κίνηση που έχω δει τα 7 χρόνια που είμαι στη σχολή. Ξεκινούσε από το πάρκιν των Ναυπηγών και συνέχιζε σε όλο το μήκος της Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη).
Καταλαβαίνετε ότι θα τα είχα γλυτώσει όλα αυτά αν η πύλη Ζωγράφου ήταν ανοιχτή.
Λέτε να φταίει η μέρα τελικά;;;
Έχω μάθημα στο κτ. Αντοχής Υλικών στις 15.00 και επειδή δεν είχα άλλη ώρα πήγα απευθείας από το σπίτι με το αμάξι.
Ξέροντας ότι η πύλη Ζωγράφου είναι ανοιχτή από 14.00 μέχρι 16.00 πήγα μέσα από Πανεπιστηνιούπολη για να κόψω δρόμο και να γλυτώσω αρκετή ώρα.
Εδώ αρχίζει το καλό! Φτάνοντας στο πολυτεχνείο και περνόντας μπροστά από το λεοφορείο που είχε σταματήσει μέσα στη μέση συνηδητοποιώ ότι η πύλη είναι κλειστή για άγνωστους σε μένα λόγους (για άλλη μια φορά). Οπότε σκέφτομαι ότι αντί να κάνω κύκλο και να μπω από Κοκκινοπούλου θα ήταν καλύτερο να πήγαινα πιο κάτω και να πάρκαρα από έξω από το κτίριο αντοχής υλικώς (από την έξω μεριά). Βρήκα θέση στη γωνία και άρχισα να περπατάω παράλληλα με το φράχτη για να βρω να μπω. Με μεγάλη λύπη μου συνηδητοποίησα ότι μια πόρτα που υπήρχε εκεί είναι κλειστή λόγω κατασκευών. Και είναι τόσο μπετόβλακες και δεν άφησαν ένα άνοιγμα να περνάει ο κόσμος! Αν άφησαν δε και δε το είδα τότε είμαι εγώ ο μπετόβλακας αλλά είμαι σίγουρος ότι κοίταξα καλά.
Αναγκαστικά άρχισα να περπατάω πάλι παράλληλα με το φράχτη προς τα πάνω. Συνηδητοποίησα όμως ότι το επόμενο άνοιγμα είναι η πύλη Ζωγράφου που απέχει παααααααρα πολύ. Θα έπρεπε να κάνω πάνω από χιλιόμετρο για να βρεθώ στο κτίριο αντοχής υλικών. Έτσι όπως λέει και στο τίτλο αναγκάστηκα να πηδήξω το φράχτη ο οποίος είναι μυτερός στο πάνω μέρος. Και καλά εγώ που είμαι έλουρος (!), αν έπρεπε όμως να το κάνει αυτό κάποια κοπελίτσα θα αναγκαζόταν να κάνει το τεράστιο αυτό κύκλο (ή να πάρει πάλι το αμάξι και να ... μπλα μπλα... τρέχα γύρευε) και να χάσει κανένα 20λεπτο στη καλύτερη.
Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι ότι η πρόσβαση στο ΕΜΠ είναι ανεπαρκές. Το σύριαλ που γίνεται καθημερινά με τη πύλη Ζωγράφου είναι εντελώς ηλίθιο. Προσωπικά όταν φεύγω το μεσημέρι γλυτώνω απίστευτη ώρα κόβοντας μέσα από Πανεπιστημιούπολη και όποιος άλλος μένει ΝΠ μπορεί να το επιβεβαιώσει. Αν τύχει και φύγω πιο αργά τρώω απίστευτη κίνηση στη Κατεχάκη. Γιατί να είναι λοιπόν ανοιχτή μόνο για 2 ώρες το πρωί και 2 ώρες το μεσημέρι η πύλη ενώ μπορεί να εξυπηρετεί τόσο κόσμο;
Το θεϊκό είναι ότι στο γυρισμό φεύγοντα από πύλη Κατεχάκη αναγκαστικά, είδα τη μεγαλύτερη κίνηση που έχω δει τα 7 χρόνια που είμαι στη σχολή. Ξεκινούσε από το πάρκιν των Ναυπηγών και συνέχιζε σε όλο το μήκος της Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη).
Λέτε να φταίει η μέρα τελικά;;;
- ran-tan-plan
- Real Name: fr
- Facebook ID: 0
Re: Πήδηξα κάγκελα για να κάνω μάθημα
Αδερφε μου,να σε φιλησω!!!!!
Εχω γινει θυμα απιστευτων πειραγματων απο τους φιλους συμφοιτητες μου,λογω του οτι και μενα με εξυπηρετει η πυλη Ζωγραφου,μιας και γω κοβω δρομο απο πανεπιστημιουπολη...Συνεπως,οταν ειναι κλειστη,κατεβαζω @$%$@#*....Ασε που,λογω της τρελας που με οδηγει το (αν)ωραριο λειτουργιας της,εχω καταληξει στα πιο κουφα συμπερασματα για ποιο λογο εχουν τοσο λιγες ωρες ανοικτη την πυλη Ζωγραφου για αμαξια...ο_0
μου φαινεται θα κατεβουμε με τπτ σιδηριπριονα καμια μερα,και θα την κανουμε καλοκαιρινη.....
Υ.Γ. Το σημερινο με την πυλη Κατεχακη(ναι,ημουν και γω στο μποτιλιαρισμα) συνεβει επειδη για καποιο λογο σταματησε η διελευση απο πυλη Κοκκινοπουλου...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Εχω γινει θυμα απιστευτων πειραγματων απο τους φιλους συμφοιτητες μου,λογω του οτι και μενα με εξυπηρετει η πυλη Ζωγραφου,μιας και γω κοβω δρομο απο πανεπιστημιουπολη...Συνεπως,οταν ειναι κλειστη,κατεβαζω @$%$@#*....Ασε που,λογω της τρελας που με οδηγει το (αν)ωραριο λειτουργιας της,εχω καταληξει στα πιο κουφα συμπερασματα για ποιο λογο εχουν τοσο λιγες ωρες ανοικτη την πυλη Ζωγραφου για αμαξια...ο_0
μου φαινεται θα κατεβουμε με τπτ σιδηριπριονα καμια μερα,και θα την κανουμε καλοκαιρινη.....
Υ.Γ. Το σημερινο με την πυλη Κατεχακη(ναι,ημουν και γω στο μποτιλιαρισμα) συνεβει επειδη για καποιο λογο σταματησε η διελευση απο πυλη Κοκκινοπουλου...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
nicolas
πραγματικα ελεος!
εχεις απολυτο δικιο!
+
την κινηση που λες το μεσημερι την εφαγα κι εγω...αν και εγω πηρα την κατεχακη προς κηφησιας οποτε γλυτωσα το "πανηγυρι"...δεν εχω ξαναδει τοση κινηση και τετοια ωρα ειδικα στο συγκεκριμενο σημειο...
εχεις απολυτο δικιο!
+
την κινηση που λες το μεσημερι την εφαγα κι εγω...αν και εγω πηρα την κατεχακη προς κηφησιας οποτε γλυτωσα το "πανηγυρι"...δεν εχω ξαναδει τοση κινηση και τετοια ωρα ειδικα στο συγκεκριμενο σημειο...

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Ήμουν κι εγώ εκεί, περιμένοντας στην ουρά!!! Μένω κι εγώ ΝΠ (Άγιο Δημήτριο), αλλά συνήθως δεν κόβω δρόμο από Πανεπιστημιούπολη, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις.ManOzzY έγραψε: Το θεϊκό είναι ότι στο γυρισμό φεύγοντα από πύλη Κατεχάκη αναγκαστικά, είδα τη μεγαλύτερη κίνηση που έχω δει τα 7 χρόνια που είμαι στη σχολή. Ξεκινούσε από το πάρκιν των Ναυπηγών και συνέχιζε σε όλο το μήκος της Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη).
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Περιττό να αναφέρω ότι και εμένα το ίδιο μου συνέβει.Μισή ωρίτσα περίμενα στην ουρά για να βγω απο πύλη Κατεχάκη.
Πάντως,επειδή έκανα τον κύκλο της Πολυτεχνειούπολης με το αμάξι μου πριν αποφασίσω να στηθώ στην ουρά,παρατήρησα ΚΑΙ ότι η πύλη Ζωγράφου ήταν κλειστή ΚΑΙ ότι η πύλη Κοκκινοπούλου ήταν επίσης κλειστή.Συνήθως όταν οι 2 πύλες είναι κλειστές ταυτόχρονα γίνεται κάποια απεργία,και αφήνουν μόνο την πύλη Κατεχάκη ανοιχτή για να μπαινο-βγαίνει ο κόσμος.
Ξέρει κανείς κάτι επί τούτου;;
Πάντως,επειδή έκανα τον κύκλο της Πολυτεχνειούπολης με το αμάξι μου πριν αποφασίσω να στηθώ στην ουρά,παρατήρησα ΚΑΙ ότι η πύλη Ζωγράφου ήταν κλειστή ΚΑΙ ότι η πύλη Κοκκινοπούλου ήταν επίσης κλειστή.Συνήθως όταν οι 2 πύλες είναι κλειστές ταυτόχρονα γίνεται κάποια απεργία,και αφήνουν μόνο την πύλη Κατεχάκη ανοιχτή για να μπαινο-βγαίνει ο κόσμος.
Ξέρει κανείς κάτι επί τούτου;;
- Alekos
- Real Name: Alekos
Tί απεργία με τους άχρηστους, το πρωί ήταν ανοιχτή η Κοκκινοπούλου (βέβαια χωρίς φύλακα μέσα). Και γιατί δηλαδή πρέπει να είναι κάποιος φύλακας για να είναι ανοιχτή η πύλη
Τόσο δύσκολο είναι να έχουν ανοιχτές 3 πύλες
λες και έχουμε 500..... το θέμα θέλει συζήτηση και κάποια μορφή διαμαρτυρίας προς την πρυτανεία γιατί αυτή η κατάσταση με τις πύλες να ανοιγοκλείνουν δεν πάει άλλο.
Παρεπιπτόντως είδα κι εγώ αυτό το απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη
(είχε γίνει κάποιο ατύχημα έτσι
μή μου πείτε ότι κάθε Παρασκευή γίνεται αυτός ο χαμός
)
Παρεπιπτόντως είδα κι εγώ αυτό το απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Ναι στην Αττική Οδό είχε γίνει κάποιο ατύχημα γιατί είδα ένα ασθενοφόρο να πηγαίνει προς τα εκεί.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να βρω την πύλη Κοκκινοπούλου κλειστή, και καθ'ότι δεν οδηγώ, αναγκαστικά περπατώντας μέχρι την πύλη Κατεχάκη. Δεν λέω, το περπάτημα καλό κάνει στην υγεία, αλλά δεν καταλαβαίνω τη λογική του να κλείνουν οι πύλες, ενώ γίνονται μαθήματα/εξετάσεις!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Mexican
- Real Name: Spock
Η Αττική οδός ήταν ανοιχτή. Μάλλον μποτιλιάρισμα θα ήταν ή κάτι θα έγινε Μεσογείων. Πάντως η κατάσταση ήταν τραγική.
Normal's overrated.
- ManOzzY
Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω για τη πύλη Ζωγράφου, είναι για να αποφεύγουν να μπαίνουν όλοι οι άσχετοι μέσα για να κόψουν δρόμο, αλλά και πάλι αυτό δεν έχει λογική γιατί αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα!
Τέρμα, είναι απλά για να μας ταλαιπωρούν!
Α! Και κάτι σημαντικό. Προσωπικά, έχω χάσει πολλές ώρες μάθημα επειδή έπρεπε να φύγω στα χρονικά όρια της πύλης. Καλύτερα να χάσω κάποιο μάθημα παρά να ταλαιπωρούμαι με τις ώρες στο δρόμο. Ίσως ακούγεται χαζό αλλά αν είσαι κουρασμένος και ταλαιπωρημένος μπορείς να το καταλάβεις.
Τέρμα, είναι απλά για να μας ταλαιπωρούν!
Α! Και κάτι σημαντικό. Προσωπικά, έχω χάσει πολλές ώρες μάθημα επειδή έπρεπε να φύγω στα χρονικά όρια της πύλης. Καλύτερα να χάσω κάποιο μάθημα παρά να ταλαιπωρούμαι με τις ώρες στο δρόμο. Ίσως ακούγεται χαζό αλλά αν είσαι κουρασμένος και ταλαιπωρημένος μπορείς να το καταλάβεις.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Σώπα βρε!ManOzzY έγραψε:Και καλά εγώ που είμαι έλουρος (!)
Μια χαρά θα τα κατάφερνεManOzzY έγραψε:αν έπρεπε όμως να το κάνει αυτό κάποια κοπελίτσα
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Ποιοι ειναι ασχετοι, και γιατι να μη μπαινουν μεσα στο δημοσιο χωρο της πολυτεχνειουπολης, για να κοψουν δρομο, να κανουν βολτες, γυμναστικη ή ο,τι αλλο θελουν;; Δε καταλαβα απο ποτε οσοι κανουμε τα μαθηματα μας στη πολυτεχνειουπολη αποκτησαμε αποκλειστικα δικαιωματα χρησης των χωρων της και των εκτασεων της...ManOzzY έγραψε:Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω για τη πύλη Ζωγράφου, είναι για να αποφεύγουν να μπαίνουν όλοι οι άσχετοι μέσα για να κόψουν δρόμο, αλλά και πάλι αυτό δεν έχει λογική γιατί αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα!
Η προσπαθεια της πρυτανειας κινειται ακριβως σε αυτη τη λογικη αποκλεισμου της πολυτεχνειουπολης και των φοιτητων της απο οτιδηποτε μη ακαδημαικο, οτιδηποτε ασχετο. Ειναι βολικο επειδη εχει το κεφαλι της ησυχο, και το πολυτεχνειο μαντρωμενο απο εξωτερικες επιρροες και ασχετους.
Εστω ομως και απο αυτα τα σημαδια καταπιεσης που νοιωθουν και τα ιδια τα μελη της πολυτεχνικης κοινοτητας απο την επιβολη του παραλογου, ισως ειναι μια καλη αφομρη να ξεκινησει μια γενικοτερη δραση εναντια στο ηλιθιο μαντρι που πανε να στησουν.
Τα καγκελα στη πυλη ζωγραφου κατεβηκαν ηδη 3 φορες, μπορουν και αλλες ακομα.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- ManOzzY
Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου noir.noir έγραψε:Ποιοι ειναι ασχετοι, και γιατι να μη μπαινουν μεσα στο δημοσιο χωρο της πολυτεχνειουπολης, για να κοψουν δρομο, να κανουν βολτες, γυμναστικη ή ο,τι αλλο θελουν;; Δε καταλαβα απο ποτε οσοι κανουμε τα μαθηματα μας στη πολυτεχνειουπολη αποκτησαμε αποκλειστικα δικαιωματα χρησης των χωρων της και των εκτασεων της...ManOzzY έγραψε:Ο μόνος λόγος που μπορώ να βρω για τη πύλη Ζωγράφου, είναι για να αποφεύγουν να μπαίνουν όλοι οι άσχετοι μέσα για να κόψουν δρόμο, αλλά και πάλι αυτό δεν έχει λογική γιατί αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα!![]()
Από όλα όσα είπα εκεί κόλλησες; Σε ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου στο θέμα! Ήταν πολύ χρήσιμη.O kanenas έγραψε:Σώπα βρε!ManOzzY έγραψε:Και καλά εγώ που είμαι έλουρος (!)
Μια χαρά θα τα κατάφερνεManOzzY έγραψε:αν έπρεπε όμως να το κάνει αυτό κάποια κοπελίτσα
Και όχι, οι πιο πολλές κοπέλες που ξέρω δε θα τα κατάφερναν γιατί δε θα προσπαθούσαν καν.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Στα υπόλοιπα που έγραψες συμφωνώ πάνω κάτω, εδώ το χάλασες όμως. Το να κατέβουν τα κάγκελα με τη βία είναι η λύση; Εγώ μόνο σαν μία σπασμωδική στείρα αντίδραση το βλέπω. Πότε θα καταλάβουμε σε αυτή τη χώρα ότι, η βία στη βία, το μόνο που φέρνει είναι περισσότερη βία; Λύση θα ήταν να παρθεί μία σχετική απόφαση-πρόταση από τα αρμόδια φοιτητικά όργανα. Ξέχασα όμως, αυτά τα έχουμε μόνο για τα κομματικά-συνδικαλιστικά..noir έγραψε:Τα καγκελα στη πυλη ζωγραφου κατεβηκαν ηδη 3 φορες, μπορουν και αλλες ακομα.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Δε διαφωνω, πως το καλυτερο θα ηταν να υπαρξει μια συνολικοτερη κινητοποιηση των φοιτητων και σχετικες αποφασεις σε συνελευσεις. Αλλα οταν αυτο δεν ειναι παντα δυνατο ή αργει πολυ, το να αναλαβουν καποιοι πιθανως περισσοτερο ευαισθητοποιημενοι με ενα θεμα δραση δε νομιζω να ειναι κακο. Ποσο μαλιστα οταν οι οι οποιες αμφιβολιες που θα μπορουσε καποιος να εχει περι βιας αιρονται απο τη στιγμη που δεν υπαρχει φυσικη ή αλλου τυπου βια απεναντι σε καποιον ή καποιους, αλλα μια εστω και εφημερη ή οχι τοσο ουσιαστικη διαικπεραιωση (ενος κατα τα αλλα ουσιαστικου) πρακτικου ζητηματος.Hengeo έγραψε:Το να κατέβουν τα κάγκελα με τη βία είναι η λύση; Εγώ μόνο σαν μία σπασμωδική στείρα αντίδραση το βλέπω. Πότε θα καταλάβουμε σε αυτή τη χώρα ότι, η βία στη βία, το μόνο που φέρνει είναι περισσότερη βία; Λύση θα ήταν να παρθεί μία σχετική απόφαση-πρόταση από τα αρμόδια φοιτητικά όργανα

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη