Eurovision 2009

Έλα έγκω γκαινούριο Βολάνη! Μπάρε-μπάρε! 2€!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Eurovision 2009

Δημοσίευση από Wizard »

Ας ξεκινήσουμε και φέτος ένα τέτοιο θέμα :)
Μάθατε ότι ένα από τα υποψήφια τραγούδια για να εκπροσωπήσει τη Σουηδίας φέτος ήταν ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!?!?!?!
Κι εμείς στέλνουμε το this is our night? :P
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Shy2DLeJZDM[/youtube]
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Re: Eurovision 2009

Δημοσίευση από HeartDoc »

I hate you, I hate you, I hate you, I hate you, I hate you, I hate you, I hate you ... :evil:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Ο θεσμός και μόνο είναι ΓΤΠ και εμείς είμαστε από τους πιο καραγκιόζηδες για άλλη μια φορά! Well done!
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από otinanai »

Οταν λες "εμεις" τι εννοεις?? Πες με ψωνιο αλλα εγω δεν νιωθω οτι ειμαι ΓΤΠ..
Εν πασει περιπτωσει αυτο που θελω να πω ειναι οτι το νιωθεις "εθνικα υπερηφανος" ειναι το ιδιο ηλιθιο (και ατοπο) με το να νιωθεις "εθνικα δυστυχης"..
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο θεσμος καθολου (μετα Waterloo εποχη :P -αν και τοτε δεν ζουσα-) αλλα δεν θα κατσω να κρινω καποιον που τον παρακολουθει (γουστο του-δεν μου πεφτει λογος) οπως δεν θα γουσταρα να μου την πει καποιος επειδη στις 28 μαιου θα πορωνομαστε με την αρτεμοιλα σε ενα καταμεστο οακα (ας τολμισει :P)..
Απο την αλλη θεωρω τον ΘΕΣΜΟ (καμμια σχεση με το κοινο) καρακιτσαριο του κερατα..Α! επισης με ενοχλει και διαμαρτυρομαι οταν το κρατος θεωρει οτι ζουμε σε εναν επιγειο παραδεισο με τοσο τελεια παιδεια υγεια κλπ που μας παιρνει να δωσουμε μερικα εκατομμυρια για προοθηση ή διοργανωση τελικου κλπ..

και δεν παιζει να αισθανθω εθνικα υπερηφανος για κατι σε αυτη την ζωη..ποσο μαλλον να θεωρησω οτι κατι εκει περα με εκπροσωπει...
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

λοιπον, νομιζω την απαντηση για την εθνικη δυστυχια την εδωσες μονος σου. αν και δεν μου αρεσει ο ορος, σιγουρα δεν ειναι να περηφανευεσαι που ο προθυπουργος σου δηλωνει "να στηριξουμε ολοι μαζι τη συμετοχη μας" (περυσι). οταν κοβει λεφτα απ τον προυπολογισμο και τα δινει στην εβροβιζιον νομιζω ειναι ενας καλος λογος για να προβληματιστει κανεις για την εθνικη μας καταντια. οποιος δεν εχει να αναδειξει επιστημη και ιδεες, δειχνει σοου.
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Ναι ρε Καριμ!!!!!!!!!! \m/^_^\m/

Προτεινω την Κολετσα για του χρονου! (προσφατα την εμαθα κ μου κανε κλικ ;))

Το αλλο το megistoterastio το μαθατε; Ακουγονταν απο περισι οτι οι system of a down θα πηγαιναν για την Αρμενια στην Γιουροβιζιον μονο κ μονο αν τους αφηναν να πουν για την γενοκτονια στο τραγουδι. Χτες παντως που εψαξα ανακαλυψα οτι τελικα η Αρμενια διαλεξε ενα ντιλι ντιλι τραγουδι.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Artemoila έγραψε:Ναι ρε Καριμ!!!!!!!!!! \m/^_^\m/
σσστ. μη λες ονοματα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Οταν υποτιθεται οτι συμβαινει κατι για ενα Α και στελνεις ενα Β το οποιο παει για Γ με επιδοση Δ τοτε νομιζω πως ο manozy εχει ενα δικιο. Χωρις να τους ξεχωριζω και για να δειξω οτι και ειναι γενικο αυτο που λεω, να πω και για αυτους. Μπαβο στους AC/DC αν παιξουνε καλα, σκατα στα μουτρα τους αν δεν παιξουνε καλα.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

otinanai έγραψε:Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ο θεσμος καθολου αλλα δεν θα κατσω να κρινω καποιον που τον παρακολουθει (γουστο του-δεν μου πεφτει λογος)...Απο την αλλη θεωρω τον ΘΕΣΜΟ (καμμια σχεση με το κοινο) καρακιτσαριο του κερατα..Α! επισης με ενοχλει και διαμαρτυρομαι οταν το κρατος θεωρει οτι ζουμε σε εναν επιγειο παραδεισο με τοσο τελεια παιδεια υγεια κλπ που μας παιρνει να δωσουμε μερικα εκατομμυρια για προοθηση ή διοργανωση τελικου κλπ..
+ (Έβγαλα την παρένθεση με το waterloo γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει ΟΥΤΕ αυτό :mrgreen: )

facebook,σκυλάδικα,ΓιουροβΥζιον και εκκλησία.Τα κιτς του 21ου αιώνα.
Άβαταρ μέλους
ManOzzY
Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
Facebook ID: 624949615

Δημοσίευση από ManOzzY »

Για να μη παρεξηγούμαι, δεν είπα ποτέ ότι νιώθω εθνικά ευτυχής ή δυστυχής. Στόχος μου ήταν η αντιπροσώπευσή μας στο θεσμό και το τρόπος αντιμετώπισής του.
Και να προσθέσω κάτι άλλο. Πιστεύω είναι κατάντια το γεγονός ότι στέλνουμε αγγλικό τραγούδι και η Σουηδία ελληνικό.
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

Artemoila έγραψε:Το αλλο το megistoterastio το μαθατε; Ακουγονταν απο περισι οτι οι system of a down θα πηγαιναν για την Αρμενια στην Γιουροβιζιον μονο κ μονο αν τους αφηναν να πουν για την γενοκτονια στο τραγουδι. Χτες παντως που εψαξα ανακαλυψα οτι τελικα η Αρμενια διαλεξε ενα ντιλι ντιλι τραγουδι.

Πλακα κανεις??!!!???
να ενας καλος λογος να γινω Eurofan :e_biggrin:
Eurovision και τα μυαλα στα καγκελα ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Τhat's the gospel truth.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”