Κλοπή στην Πολυτεχνειούπολη (!!!???)
Συντονιστής: AlexandraDC
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Κλοπή στην Πολυτεχνειούπολη (!!!???)
Ρε παιδιά, σπάσανε και το γραφείο του Συμβώνη; Τι γραφεία καταστράφηκαν;
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
θλιψη μεγαλη θλιψη......συμφωνω με μερικους προλαλησαντες που ειπαν οτι δεν ειναι δυνατον να γινεται κατι τετοιο για οποιοδηποτε λογο ,οπως ειπε και ο antony07 εχει να κανει με το στοιχιωδη σεβασμο στο χωρο που φιλοξενει ολους μας.....ειναι αδιανοητο να θελουμε να διαφυλαξουμε το ασυλο και να αφηνουμε μερικες ζεβρες(δε ξερω τι αλλο να τους αποκαλεσω) να καταστρεφουν τον ελλειπη εξοπλισμο που εχουμε για την εκπαιδευτικη διαδικασια....ξεχνοντας οτι αυτον τον εξοπλισμο τον εχουμε πληρωσει ολοι μαζι οι φορολογουμενοι.......και καποιος ειπε οτι δεν ειναι οτι πιο εξυπνο να σταματησεις αυτον που παει να σπασει....συγνωμη αλλα παιρνεις και εσυ ενα μαδερι και του ανοιγεις το κεφαλι..........μιλαμε για ασυλο ελευθερης διακινησης ιδεων οχι για χωρο που ευδοκιμει ο φασισμος της ζεβρας.....
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Aπ' όσο θυμάμαι, όταν γίνονται πάρτυ αναλαμβάνουν την ευθύνη για το πάρτυ κάποια άτομα. Γνώμη μου είναι, πέρα από αστυνομίες και κουραφέξαλα, ότι θα έπρεπε για τις ζημιές που έγιναν να λογοδοτήσουν αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη. Αλλιώς, ο ίδιος ο Πρύτανης. Και προφανώς, το "αναλαμβάνω την ευθύνη" σημαίνει "πληρώνω για τα σπασμένα από την τσέπη μου".
Αυτό υπαγορεύει η λογική... Αλλιώς δεν έχει νόημα το να αναλαμβάνεις ευθύνη και το να θέλεις ως θεσμός ή ως άτομο να χαίρεσαι το πανεπιστημιακό άσυλο.
Αυτό υπαγορεύει η λογική... Αλλιώς δεν έχει νόημα το να αναλαμβάνεις ευθύνη και το να θέλεις ως θεσμός ή ως άτομο να χαίρεσαι το πανεπιστημιακό άσυλο.
Ρε σεις, χαλαρώστε λίγο, δεν είναι ΟΛΑ στη ζωή προπαγάνδες και προβοκάτσιες...
Όσο για την αστυνομία, δεν ξέρω αν το γνωρίζεται, αλλά δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει σε ένστολους να εισέλ8ουν σε πανεπιστημιακό χώρο. Το άσυλο, είναι άσυλο ιδεών και όχι μη-παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων.
Ο κάθε "μπάτσος", σε περίπτωση που μπει πχ στο ΕΜΠ, δεν θα έχει καμία επίπτωση από το νόμο γιατί δεν υπάρχει νόμος που να του το απαγορεύει, απλά έχει επικρατήσει αυτή η άποψη στην Ελλάδα. Θα έχει επιπτώσεις από τους ανωτέρους του επειδή δεν πήρε εντολή κλπ κλπ, δεν θα "τρέχει" όμως στα δικαστήρια γιατί δεν θα έχει παραβιάσει κανέναν νόμο!
Είμαι αριστερός, και το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ με τα λεγόμενά μου, απλά δε μου αρέσει να έχω παροπίδες και θέλω να βλέπω τα πάντα από όλες τις οπτικές γωνίες.
Βέβαια και το άσυλο ιδεών δεν ισχύει επουδενί, ειδικά στο πολυτεχνείο. Και εξηγούμαι: αν ανέβει στο βήμα μίας συνέλευσης κάποιος ακροδεξιός και πει οτι γουστάρει τον Χίτλερ, ή τον Παπαδόπουλο ή οποιονδήποτε αντίστοιχο, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε τι θα συμβεί... Γιούχα για να μην ακουστεί και ίσως και κάποιο ΝΤΟΥ με... ψιλές! Ε συγγνώμη αλλά αυτό είναι φασισμός. Προτιμώ να τον αφήσουμε να πει ότι έχει να πει και να ξεφτυλιστεί μόνος του παρά να του κλείσουμε το στόμα με κινήσεις και ενέργειες που παραπέμπουν στις εποχές των φασιστών.
Πάντως εγώ δεν θέλω μεν να εισέρχονται αστυνομικές δυνάμεις στον χώρο μας, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση επιβάλλεται.. ειδάλως ενέργειες σαν και αυτή θα γίνει συχνό φαινόμενο!
Σορρυ για το μεγάλο ποστ, δεν γράφω συχνά και προσπάθησα να τοποθετηθώ εν συντομία.
Όσο για την αστυνομία, δεν ξέρω αν το γνωρίζεται, αλλά δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει σε ένστολους να εισέλ8ουν σε πανεπιστημιακό χώρο. Το άσυλο, είναι άσυλο ιδεών και όχι μη-παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων.
Ο κάθε "μπάτσος", σε περίπτωση που μπει πχ στο ΕΜΠ, δεν θα έχει καμία επίπτωση από το νόμο γιατί δεν υπάρχει νόμος που να του το απαγορεύει, απλά έχει επικρατήσει αυτή η άποψη στην Ελλάδα. Θα έχει επιπτώσεις από τους ανωτέρους του επειδή δεν πήρε εντολή κλπ κλπ, δεν θα "τρέχει" όμως στα δικαστήρια γιατί δεν θα έχει παραβιάσει κανέναν νόμο!
Είμαι αριστερός, και το τονίζω για να μην παρεξηγηθώ με τα λεγόμενά μου, απλά δε μου αρέσει να έχω παροπίδες και θέλω να βλέπω τα πάντα από όλες τις οπτικές γωνίες.
Βέβαια και το άσυλο ιδεών δεν ισχύει επουδενί, ειδικά στο πολυτεχνείο. Και εξηγούμαι: αν ανέβει στο βήμα μίας συνέλευσης κάποιος ακροδεξιός και πει οτι γουστάρει τον Χίτλερ, ή τον Παπαδόπουλο ή οποιονδήποτε αντίστοιχο, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε τι θα συμβεί... Γιούχα για να μην ακουστεί και ίσως και κάποιο ΝΤΟΥ με... ψιλές! Ε συγγνώμη αλλά αυτό είναι φασισμός. Προτιμώ να τον αφήσουμε να πει ότι έχει να πει και να ξεφτυλιστεί μόνος του παρά να του κλείσουμε το στόμα με κινήσεις και ενέργειες που παραπέμπουν στις εποχές των φασιστών.
Πάντως εγώ δεν θέλω μεν να εισέρχονται αστυνομικές δυνάμεις στον χώρο μας, αλλά σε μία τέτοια περίπτωση επιβάλλεται.. ειδάλως ενέργειες σαν και αυτή θα γίνει συχνό φαινόμενο!
Σορρυ για το μεγάλο ποστ, δεν γράφω συχνά και προσπάθησα να τοποθετηθώ εν συντομία.
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Επικοινωνία:
Ναι αλλά δε μας είπατε τι καταστράφηκε.....!!!!!
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
- zupiter
- Real Name: kanenas
Βασικα δεν ηξερε η Κυριακη οτι επρεπε να ρωτησει μερικους μ@λ@κες της σχολης αν επρεπε να μπουν οι μπατσοι μεσα.. Γιατι ως γνωστον το ΕΜΠ διαθετει ειδικο τμημα που εξιχνιαζει τετοιες περιπτωσεις
Σοβαρευτειται λιγο ρεεεε!! Αν δηλαδη βαζανε φωτια , η παιζοταν κανενας βιασμος ποιον θα φωναζαν τον superman? Ξεκολληστε το μυαλο σας μερικοι. Φυσικα ολα αυτα ειναι και προβοκατσια για το ασυλο πανω απο ολα... Το οτι δεν θελουμε αστυνομια στο ΕΜΠ δεν παει να πει οτι αν γινει κατι σοβαρο δεν θα πρεπει να επεμβει... Στην Αμερικη την βαραει σε ενα μαλακα και μπαινει μεσα και γαζωνει, αν γινει σε μας τι? θα πρεπει να συνεδριασει πρωτα η Συγκλητος μηπως?χαχαχαχα
Να απαγορευτει επισης να πεταει και το ελικοπτερο της αστυνομιας απο πανω απο το ΕΜΠ, παραβιαζει τον εναεριο χωρο του
Αντε ευκαιρια για νεο εξοπλισμο στη ΣΕΜΦΕ !! Τις τουαλετες τις εσπασαν μαλλον απο εκδικηση γιατι δεν τους εκατσε καμια εκει.. και ειπαν ετσι ειστε?
Να απαγορευτει επισης να πεταει και το ελικοπτερο της αστυνομιας απο πανω απο το ΕΜΠ, παραβιαζει τον εναεριο χωρο του
Αντε ευκαιρια για νεο εξοπλισμο στη ΣΕΜΦΕ !! Τις τουαλετες τις εσπασαν μαλλον απο εκδικηση γιατι δεν τους εκατσε καμια εκει.. και ειπαν ετσι ειστε?
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Τελικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ημιμάθεια.
Σε περίπτωση εγκλήματος κατά της ζωής το άσυλο αίρεται αυτόματα zupiter.
Σε περίπτωση εγκλήματος κατά της ζωής το άσυλο αίρεται αυτόματα zupiter.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- zupiter
To ξερω wizard αλλα θελω να πειραξω μερικους εδω περα
που ειναι κολλημενοι με τα πολιτικα κομματα και οτι τους λενε το παπαγαλιζουν και μας πριζουν τα @@
για αυτους ειναι η ημιμαθεια
- philip
- Real Name: Φίλιππος
letryf έγραψε:[...]
Μπραβο συνάδελφε, αυτό ξαναπέστο!! (ή μάλλον ξαναγράψτο..!
είσαι πολύ σωστός!
+1
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Ξερεις βεβαια, πως υπαρχουν και καλυτεροι τροποι να troll-αρεις; ε;zupiter έγραψε:To ξερω wizard αλλα θελω να πειραξω μερικους εδω περαπου ειναι κολλημενοι με τα πολιτικα κομματα και οτι τους λενε το παπαγαλιζουν και μας πριζουν τα @@

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Ανακοίνωση της Πρυτανείας.
Για κάποιο λόγο, η πρυτανεία δεν μας ενημερώνει για το τι ακριβώς έχει συμβεί και δεν διευκρινίζει τι σημαίνει η τελευταία παράγραφος περί προσπάθειας "για να αντιμετωπίζει τα φαινόμενα αυτά, υπερασπιζόμενη παράλληλα με το θεσμό του πανεπιστημιακού ασύλου και τη διατήρηση του κατάλληλου κλίματος συναίνεσης και νηφαλιότητας από όλα τα μέλη της, φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενους, που απαιτούν οι περιστάσεις σήμερα".Πρυτανεία έγραψε:Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε για μια ακόμη φορά μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης ενάντια στο δημόσιο πανεπιστήμιο και ιδιαίτερα στο θεσμό του πανεπιστημιακού ασύλου. Με αφορμή γεγονότα αδικαιολόγητης και τυφλής βίας που εκδηλώνονται στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας, ως αποτέλεσμα σοβαρής κοινωνικής κρίσης και την αδυναμία της Πολιτείας να τα αντιμετωπίσει, ο θεσμός του πανεπιστημιακού ασύλου επανέρχεται στα ΜΜΕ ως πηγή και βασική αιτία τέτοιων δεινών.
Βρισκόμαστε στην ανάγκη να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τη θέση μας για το θεσμό του πανεπιστημιακού ασύλου, ως χώρο ελεύθερης διακίνησης ιδεών, που αποτελεί κοινωνική κατάκτηση, αλλά και συγχρόνως χρήσιμο θεσμό για τη δημοκρατία και την κοινωνία μας γενικότερα. Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι φαινόμενα απρόκλητων παραβατικών συμπεριφορών με σοβαρές αντικοινωνικές επιπτώσεις εκπορεύονται από την ύπαρξη του θεσμού.
Γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εντός των πανεπιστημιακών χώρων, όπως διαρρήξεις και υλικές φθορές, που συνέβαιναν και στο παρελθόν, το τελευταίο διάστημα αξιοποιούνται από τις σειρήνες που έχουν στόχο το θεσμό.
Η Πολυτεχνειακή κοινότητα και η Διοίκηση του ΕΜΠ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίζει τα φαινόμενα αυτά, υπερασπιζόμενη παράλληλα με το θεσμό του πανεπιστημιακού ασύλου και τη διατήρηση του κατάλληλου κλίματος συναίνεσης και νηφαλιότητας από όλα τα μέλη της, φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενους, που απαιτούν οι περιστάσεις σήμερα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
= Βγάζουμε μια ανακοίνωση που περιέχει τη φράση αυτή και κάνουμε τις πάπιες μετάO kanenas έγραψε:και δεν διευκρινίζει τι σημαίνει η τελευταία παράγραφος περί προσπάθειας "για να αντιμετωπίζει τα φαινόμενα αυτά, υπερασπιζόμενη παράλληλα με το θεσμό του πανεπιστημιακού ασύλου και τη διατήρηση του κατάλληλου κλίματος συναίνεσης και νηφαλιότητας από όλα τα μέλη της, φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενους, που απαιτούν οι περιστάσεις σήμερα".
Αυτό δε σημαίνει συνήθως;
Α, κλείνουμε και καμιά πόρτα για να δυσκολεύουμε τους φοιτητές να φύγουν από το ίδρυμα...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
zupiter έγραψε:To ξερω wizard αλλα θελω να πειραξω μερικους εδω περαπου ειναι κολλημενοι με τα πολιτικα κομματα και οτι τους λενε το παπαγαλιζουν και μας πριζουν τα @@
Μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ αστειοι.Παααααααααααααααρα πολυ.Και ποιος σου ειπε ρε μαγκα οτι το ασυλο νοιαζει μονο τους κομματικους?Εισαι βαθια νυχτωμενος μου φαινεται,το επιπεδο νοημοσυνης σου κοντραρεται ομως ανετα με τα φυντανια τους Σταρ ετσι?Και ναι ρε εγω δεν θελω το μπατσοελικοπτερο να κοβει βολτες πανω απο το κεφαλι μου και να βλεπει την μουρη μου,γιατι φτιαχνω μολοτοφ και το βραδυ θα παω να καψω το τμημα ζωγραφου.Γκε γκε?Α και σημερα εχει και πολυ ωραιες ταινιες στην τηλεοραση,και μερικα σοου,μην τα χασετε,συντονιστειτε ολοι....
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
-
magicadespell
- Real Name: magica
Αυτή η κοινωνία ξέρει από βία.Και η βία της είναι πολύ πιο σκληρή και ανήθικη από το να σπάς 2 υπολογιστές.Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά τέτοια τρεμούρα για τα κτίρια της ΣΕΜΦΕ, οτι είναι το σπίτι μας και τέτοιες βλακείες.Είναι φανερό πως μετά από αυτό που έγινε τον δεκέμβρη στην αθήνα, το κράτος και οι εξουσιαστές κάθησαν και σκέφτηκαν πολύ και δεν θα το αφήσουν έτσι.Δεν έχει σημασία αν αυτό που έγινε ήταν προβοκάτσια ή όχι(η αστυνομία πάντως μια χαρά το εκμεταλλεύτηκε και το γνωστοποίησε για να μπεί στον μακρύ κατάλογο των λόγων που θα πρέπει να καταργηθέι το άσυλο και να κάνει τον εαυτό της να μοιάζει τόσο σημαντική και χρήσιμη για την προστασία των "αθώων" φοιτητών και πολιτών.). Αντί να σκεφτούμε ότι σιγά σιγά μας παίρνουν όλο και περισσότερο από την ελευθερία μας, και να αντιδράσουμε, καθόμαστε και ασχολιόμαστε με τους υπολογιστές του μ****άρα του συμβώνη.Τόση αποβλάκωση πια? Τόσο ο καθένας για το τομάρι του? Το ξέρετε πως στους αλλοδαπούς φοιτητές της σχολής μας, που έχουν περασει το +2, δεν τους δίνουνε άδεια παραμονής για να τελειώσουν την σχολή και είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν για να έχουν άδειες παραμονής με τα ένσημα? Αυτήν τη βία δεν είδα να την καταγγέλει κανείς.Υπάρχουν άπειρες μορφές της βίας σε αυτή την πόλη, κλεψιές, εκμετάλλευση, βανδαλισμοί,δολοφονίες,καταστολή, αλλά κανείς δεν αντιδράει. Εσύ,που νοιώθεις να έχουν βανδαλίσει την σχολή σου, έχεις σκεφτεί πων νοιώθω εγώ όταν με την αδιαφορία σου, άρα με τη συνενοχή σου, βανδαλίζεις ανεπανόρθωτα την ζωή μου και πολλών άλλων?? Και κάτι τελευταίο.Πρέπει να πονάει πολύ το ότι κάποιοι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι σε μια μη κανονικότητα που εσείς δεν αντέχετε..Γιατί το μόνο που σας κάνει ευτυχισμένους είναι αν θα γραψετε 9 στον αργυρό ή αν θα γίνετε το τσιράκι του τσιπολίτη..ε καλά να πάθετε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Σάβ Μαρ 28, 2009 11:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσέχουμε τις εκφράσεις μας, γιατί είμαστε σε δημόσιο "χώρο".
Λόγος: Προσέχουμε τις εκφράσεις μας, γιατί είμαστε σε δημόσιο "χώρο".
Οι μικρές σας πορδές προσκυνούν την εξουσία.Οι μικρές μας ορδές κυνηγούν την ουτοπία..
- zupiter
Gus
θα βαλουμε τους S300 γυρω απο το ΕΜΠ να φυλανε μην πεταξει τιποτα... Αν σου τελειωσει το κοκτειλ για τις μολοτοφ (αμφιβαλλω αν ξερεις να φτιαχνεις) ελα να σου δωσω απο το δικο μου
... Αλλους ηθελα να πειραξω αλλος πειραχτηκε!!!
Και μην δειτε τηλεοραση ολο προβοκατσια και ψεματα λενε για να χτυπησουν το ασυλο στα μυαλα των ψηφοφορων ανω των 70 ετων...εκτος αν ανηκετε σε αυτη την ηλικια και ειστε ακομα στη ΣΕΜΦΕ

θα βαλουμε τους S300 γυρω απο το ΕΜΠ να φυλανε μην πεταξει τιποτα... Αν σου τελειωσει το κοκτειλ για τις μολοτοφ (αμφιβαλλω αν ξερεις να φτιαχνεις) ελα να σου δωσω απο το δικο μου
Και μην δειτε τηλεοραση ολο προβοκατσια και ψεματα λενε για να χτυπησουν το ασυλο στα μυαλα των ψηφοφορων ανω των 70 ετων...εκτος αν ανηκετε σε αυτη την ηλικια και ειστε ακομα στη ΣΕΜΦΕ