zupiter έγραψε:Ναι ρε σεις οποιος νοιαζεται για την πατριδα του και τιμα τους προγονους του ειναι φασιστας.. Αν τωρα αγαπα και τον συνανθρωπο και τη δικαιοσυνη ...ειναι κουμουνι...Αν εχει και τα δυο δεν εχετε που να τον καταταξετε!
Το 40 οι αριστεροι που πολεμησαν το εκαναν για το κομμα ? Αντι για αερα φωναζαν κατω οι μπολσεβικοι?αχαχαχα
Και αυτοι στο ΕΜΠ επι χουντας οταν τους πυροβολαγαν τι τραγουδουσαν?... γιατι εγω εχω ακουσει να λενε με περηφανεια τον εθνικο υμνο...Μηπως καμια μπαλαλαικα?
ρε εθνικοκαυλε, πως καταφερες να τα κανεις τοσο σαλατα? οι εκατονταδες νεκροι του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ αποδεικνυουν την αγαπη για την πατριδα. Ο εθνικος υμνος ειναι ενα συμβολο ελευθεριας που τραγουδουσαν μεσα στο ΕΜΠ. Το προβλημα ειναι κατι τυποι σαν εσενα που τον τραγουδαν κι αυνανιζονται.
papagalakos έγραψε:αν εγραφες μικροτερα σεντονια θα απαντουσα, αλλα και παλι νομιζω οτι η απαντηση με το εικονιδιο ηταν σαφης. ειμαι περιφανος που οι δεξιοι με βλεπουν ως το τρομακτικο μελον
einai tis filosofias sou na xaraktirizeis kapoion deksio otan sou antitithetai?ego eimai i fanny,de xreiazomai xroma (prasino/kokkino/ble) gia na yparxo,oute katefthynsi (aristera/deksia) gia na skeftomai...
k syggnomi gia to sentoni,alla apo oti vlepo to diavases olo.isos na vrikes pio simantiko to oti oti leo pigazei apo mesa mou mprosta stis dikes sou agorasmenes pepoithiseis...
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
Αντι για τρομακτικο μελλον
καλυτερα τραγικο μαλλον
neli δεν ειναι αγορασμενες το ΚΚ τις δινει τσαμπα,, ειδικα αν χτυπας πορτες για να δωσεις ριζοκλαστη!!
εκτος αν ειναι απο τους αλλους που πρωτα το παιζουν οικολογοι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zupiter την Πέμ Απρ 02, 2009 5:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
neli έγραψε:
Pragmatika,eisai aksios tis moiras sou.i plysi egkefalou pou exeis ypostei einai tragiki.i elleipsi krisis apo to meros sou nomizo einai xaraktiristiki...Episis,de tha mou peis esy pos na milao ego gia ton Labraki giati aploustata ego den xrisimopoiisa pote to onoma tou gia na doso logo ypostasis stin ontotita mou,afto einai diko sou/sas pronomio. Akoma,an anatrekseis sto thread gia ti dolofonia tou 15xronou tha deis ti thesi mou gia tis vitrines k gia to gegonos. Kai isos tha eprepe na to eixes kanei prin ektoksefseis tetoia prosvoli alla safos k den to ekanes gt afto einai to epipedo tou kinimatos.Kai den eimai syntrofissa.Ego eimai moni mou,den exo tipota k kanenan apo piso,mono tis gnoseis mou k tin apopsi mou gia tin politeia,tin koinonia,ton anthropo.Gi'afto se parakalo na me apokaleis me to onoma mou an de sou einai dyskolo.
μαλον δε διαβασες οτι δεν ειμαι σε καποιο κομμα, οποτε λιγο δυσκολα να μου εκανε πλυση εγκεφαλου ο αερας. και πλακα μου κανεις? εδω σ λεω οτι δν προλαβαινω να διαβασω τα σεντονια σου κ εσυ μ λες να δω κ παλιοτερα τοπικ? οσο για το λαμπρακη, οι αγωνες του και οι ιδεες του ειναι γνωστες.
papagalakos έγραψε:
συμφωνουμε λοιπον οτι μιλατε για κατι για το οποιο δεν εχεται ιδεα...
Προσωπικά για κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο...
(οκ το παραδέχομαι, λέω ψέματα...
Συνήθως γελάω όταν ακούω γι'αυτό...)
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
zupiter έγραψε:Ναι ρε σεις οποιος νοιαζεται για την πατριδα του και τιμα τους προγονους του ειναι φασιστας.. Αν τωρα αγαπα και τον συνανθρωπο και τη δικαιοσυνη ...ειναι κουμουνι...Αν εχει και τα δυο δεν εχετε που να τον καταταξετε!
Το 40 οι αριστεροι που πολεμησαν το εκαναν για το κομμα ? Αντι για αερα φωναζαν κατω οι μπολσεβικοι?αχαχαχα
Και αυτοι στο ΕΜΠ επι χουντας οταν τους πυροβολαγαν τι τραγουδουσαν?... γιατι εγω εχω ακουσει να λενε με περηφανεια τον εθνικο υμνο...Μηπως καμια μπαλαλαικα?
ρε εθνικοκαυλε, πως καταφερες να τα κανεις τοσο σαλατα? οι εκατονταδες νεκροι του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ αποδεικνυουν την αγαπη για την πατριδα. Ο εθνικος υμνος ειναι ενα συμβολο ελευθεριας που τραγουδουσαν μεσα στο ΕΜΠ. Το προβλημα ειναι κατι τυποι σαν εσενα που τον τραγουδαν κι αυνανιζονται.
ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΓΡΑΦΤΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ
arxises na eknevrizesai kai den kanei.o zupiter den edeikse ixnos "ethnikokavlosinis", perissotero sosialistis mou fanike para ethnikofron (i sosti leksi,an de ti gnorizeis...) (zupiter,syggnomi an kano lathos k edo k niotheis pos se prosvalo...)
k pistepse me:agapi gia tin patrida den einai vgaino ekso stous dromous k opoion parei o xaros, i toulaxiston den einai mono afto...
kai emeis tha grafoume opos mporoume.an den mporeis na akolouthiseis,meine sto parelthon,alloste to idio kanei k to kinima...
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
papagalakos έγραψε:αν εγραφες μικροτερα σεντονια θα απαντουσα, αλλα και παλι νομιζω οτι η απαντηση με το εικονιδιο ηταν σαφης. ειμαι περιφανος που οι δεξιοι με βλεπουν ως το τρομακτικο μελον
einai tis filosofias sou na xaraktirizeis kapoion deksio otan sou antitithetai?ego eimai i fanny,de xreiazomai xroma (prasino/kokkino/ble) gia na yparxo,oute katefthynsi (aristera/deksia) gia na skeftomai...
k syggnomi gia to sentoni,alla apo oti vlepo to diavases olo.isos na vrikes pio simantiko to oti oti leo pigazei apo mesa mou mprosta stis dikes sou agorasmenes pepoithiseis...
3η φορα λεω οτι δεν ειμαι σε καποιο κομμα μπας και το διαβασεις...
δεν το διαβασα ολο ειναι η αληθεια, δεν προλαβα. ακομα και το ποστ που απανταω τωρα το ειδα αφου απαντησα στο ζουπι.
zupiter έγραψε:Αντι για τρομακτικο μελλον
καλυτερα τραγικο μαλλον
τραγικο για τους αστους
tipota den pige mprosta apo ton amorfoto lao.pantou ypirxe enas astos morfomenos,plousios gonos i akoma k galazoaimatos na dinei to synthima k tin ideologia.
Δεν ειμαι εθνικοκαυλος και δεν αυνανιζομαι οταν τον ακουω αλλα αν δεν ειμαστε σε forum , θα ειχαμε αλλα τωρα, για αυτο προσεχε τα λογια σου καλυτερα...αντε μπραβο!!! Πες με οτι θες αλλα με υμνους και αυναν μην παιζεις ... γιατι η οικογενεια μου εχυσε αιμα και εγ το τιμαω οσο μπορω ... σεαντιθεση μεαλλους που φορεσαν κουκουλα και πλουτισαν
ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΓΡΑΦΤΕ ΠΙΟ ΑΡΓΑ
arxises na eknevrizesai kai den kanei.o zupiter den edeikse ixnos "ethnikokavlosinis", perissotero sosialistis mou fanike para ethnikofron (i sosti leksi,an de ti gnorizeis...) (zupiter,syggnomi an kano lathos k edo k niotheis pos se prosvalo...)
k pistepse me:agapi gia tin patrida den einai vgaino ekso stous dromous k opoion parei o xaros, i toulaxiston den einai mono afto...
kai emeis tha grafoume opos mporoume.an den mporeis na akolouthiseis,meine sto parelthon,alloste to idio kanei k to kinima...
σχετικα με τις απαντησεις... ειστε 3... και γραφεται συνεχομενα ποστ, με αποτελεσμα να μην τα διαβαζω ουτε καν με τη σειρα π τα στελνετε. οχι, δεν εκνευριζομαι. ειναι λιγο δυσκολο αυτο... μαλον αστειο μου φαινευται ολο αυτο... δεν ειπα εγω βγες στο δρομο κι οποιον παρει ο χαρος. βασικα επιμενετε να θελετε να μπλεξετε την πατριδα σε ενα ζητημα εσωτ. πολιτικης...
zupiter έγραψε:Δεν ειμαι εθνικοκαυλος και δεν αυνανιζομαι οταν τον ακουω αλλα αν δεν ειμαστε σε forum , θα ειχαμε αλλα τωρα, για αυτο προσεχε τα λογια σου καλυτερα...αντε μπραβο!!! Πες με οτι θες αλλα με υμνους και αυναν μην παιζεις ... γιατι η οικογενεια μου εχυσε αιμα και εγ το τιμαω οσο μπορω ... σεαντιθεση μεαλλους που φορεσαν κουκουλα και πλουτισαν
οκ. τοσα χρονια ιντιμιντια εχω βαρεθει να ακουω τις ιδιες απειλες. αλλα οποιος εχει δικιο, κι εχει το κοσμο με το μερος του δεν φοβαται. απλα αποφευγει τα σκοτεινα σοκακια π συνηθιζουν να καταφευγουν καποιοι καποιοι (οχι απαραιτητα εσυ). κ καλα θα κανεις να προσεχεις κι εσυ. και η δικη μου οικογενια εχυσε αιμα. βασανιστικε. φυλακιστικε. εξοριστικε. κυνηγηθηκε.