Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Το ντρεψου δεν το ξερω το παντρεψου ξερω βεβαια ειναι πολυ ακυρο οποτε θα συμπληρωσω το μυθικο τραγουδι των metallica των οποιων την δισκογραφια προσφατα αποκτησα(:D)
Obey your Master MAster..........
ΥΓ οι εχθροι του master να προσεχουν ειδικα αν εχουν αμαξι γιατι εχω κατεβασει το εγχειριδιο πως να φτιαχνετε σπιτικες μολοτοφ και τελευταια πειραματιζομαι.
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Έχω κι άλλη καταγγελία! Γιατί Skliraios? Κακά είναι τα 15σέλιδα topics?
Λοιπόν,
HeartDoc έγραψε:Tο γ@μήσ@με λίγο με τα off-topic ή μου φαίνεται;
ManOzzY έγραψε:Offtopic: No problem, αν θες κάνω edit να μη φαίνεται.
Καταγγέλω τους HeartDoc και ManOzzY, που πάνε να παραπλανήσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας λευκά γράμματα αντί για offtopic, και μάλιστα σε ένα topic όπου, όταν γράφεις χωρίς offtopic, είσαι offtopic. :?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
καταγγελω τας ανυποστατας καταγγελιας που βλαπτουν εμε το προσωπο μου και τον σκαυγουοκερ