το διαβασα απο την αρχη το thread....Και αυτο το χιουμορ μου φαινεται απο χαζο μεχρι επικινδυνο...Και για να τελειωνουμε,ουτε εγω ουτε ο παπαγαλακος ειμαστε κοματοσκυλα,καθως δεν ανηκουμε ουτε σε κομα ουτε παραταξη.zupiter έγραψε:Gus αλλοι προσβαλλουν πισω απο πληκτρολογια να μην τα ξαναλεμε.... Και αλλη ορεξη δεν ειχα να αρχισω συζητηση στα τραπεζακια των κομματων που το μονο που κανουν ειναι να πιανουν χωρο και τιποτα αλλο... Ασε που ολοι εκει εχουν την ιδια κασσεττα κατανταει κουραστικο...Ας πανε σε κανενα προτοετινι να του ζητιανεψουν τη ψηφο με πληση εγκεφαλου και ας αφησουν ολους τους αλλους ησυχους... Και κοψτε αυτα με το Σταλιν,Χιτλερ και αλλους τετοιυς μισανθρωπους ειναι γελιο.. Ο αλλος μας λεει αστους ΚΑΛΑ! ο αστος ειναι συνηθως και βολεμενος ,εγω και ο περιγυρος μου δυστυχως η ευτυχως ειμαστε απο την αλλη γιατι επιλεξαμε να μην ανακτευτουμε με τα σκατα...
Gus Διαβασε και το thread απο την αρχη ...γιατι απο οτι φαινεται το χουμορ που κανουμε δεν το πιανεις![]()
![]()
![]()
Και σιγα που θα φοβηθουμε κιολας τα κομματοσκυλα, καταντατε γελοιοι, οπως σε μια συνελευση που μαζευτηκε η ΠΚΣ ''παραταχθηκε σε θεσεις μαχης'' και μετα αποχωρησε .... (ο ναζιστικος χαιρετισμος ελειπε αλλα ειστε απο την αλλη εσεις)
Απαγόρευση Εισόδου στο ΕΜΠ
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
- Facebook ID: 0
Re: Απαγόρευση Εισόδου στο ΕΜΠ
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- Gus
Πλεονασμος.Το εχουμε καταλαβει απο τα λεγομενα σου,την εικονα σου και αυτα που γραφεις στο προφιλ σουΕΛ-Juan έγραψε:Καλησπέρα.. Θα ήθελα να δηλώσω: είμαι νταής, εθνόκαυλος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@despondency: Θα'μαι κι εγώ μαζί σου...
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
-
papagalakos
neli έγραψε:symfono mazi sou apolyta.an den ypirxe i pali ton takseon tipota de tha itan opos to vlepoume simera.alla den einai binary i koinonia,pera apo to 0 (esto kapitalistes) kai to 1(esto ergates) yparxei to 2(esto foitites) yparxei k to 3(esto syntaksiouxoi) ktl...i kathe diaforetiki koininiki omada exei k diaforetika symferonta.ennonomaste oloi mazi na palepsoume gia koina symferonta tin ekasti xroniki stigmi alla de ginetai na kleinei to polytexneio gia 2 mines gia to dikio tou ergati. an thelei kapoios na antidrasei as to kanei eis varos tis dikis tou kathimerinotitas i ston elefthero tou xrono. den apostasiopoioumai k den koitao mono tin parti mou apla den me kalypti to kinima RPM kai den theoro noimon ton anthropo pou mbleketai pantou...
Εγω παλι δεν θεωρω νοημον αυτον που δεν μπλεκεται πουθενα (ξεκινωντας απ το τελος). και για πες μου, οι φοιτητες δεν ανηκουν σε μια απ τις δυο κατηγοριες? ξερεις, πολλοι φοιτητες δουλευουν. αυτοι τι ειναι? μισοφοιτητες? οι συνταξιουχοι για να ειναι συνταξιουχοι δεν δουλευαν μια ζωη με ορους παλης των ταξεων εντος του καπιταλισμου? οι αντιστοιχοι συνταξιουχοι που εχουν κατι εκατομυρια και τρωνε δεν τα καναν σε βαρος αλλων? η ενωση που λες δεν ειναι σωστη. δεν ενονωνται ομαδες με διαφορετικα συμφεροντα. αν γινοταν αυτο τοτε θα ειχαν κοινα συμφεροντα.
σχετικα με τη καταληψη, για να υπαρχει καταληψη σημαινει οτι η συγκιρια στην οποια βρισκεται το κινημα ειναι δυσαναλογη με την ομαλοτητα της λειτουργιας του πολυτεχνιου. η καταληψη δεν γινεται απλα για να γινεται. γινεται για να αγωνιστουμε. δες το σαν να κλειδωνεις το σπιτι σου και να βγαινεις στο δρομο. γιατι μονο απο το δρομο κερδιζεις πραγματα (οπως γραφω και στην υπογραφη μου). ουτε απο τη βουλη, ουτε απο τα ΔΣ.
το κινημα εσυ το βλεπεις οπως σ εχει μαθει να βλεπεις το καθετι ο καπιταλισμος. ατομικιστικα. αυτο που εσενα σου φαινεται οχλος οπως ειπες. μου ειπες νομιζω για δημοκρατια προηγουμενος. το να κινητοποιηθω μονος μου ειναι πιο δημοκρατικο απο το να κινητοποιηθω με αλλες χιλιαδες ομοιδεατες μου? το κινημα δεν ειναι ατομικη υποθεση. οπως και δεν υπαρχουν ατομικες λυσεις σε συλογικα προβληματα. το συστημα εχει καταφερει να πετυχει τη στρατηγικη του "διερει και βασιλευε". ο καθενας μονος του, ο καθενας για τον εαυτο του, ο καθενας σε βαρος του αλλου. τιποτα ομως δεν αλλαξε ποτε ετσι. το κινημα δεν ειναι χομπυ για να το κανουμε στον ελευθερο χρονο μας. δεν τρομε ξυλο και δακρυγονα, ενιοτε και σφαιρες για να διασκεδασουμε. δεν μας συλαμβανουν για να παιζουμε κλεφτες κι αστυνομους. συζηταμε για αγωνα. μπορει να το εχεις συνηθησει σαν "γουεστερν" αφου το βλεπεις μνο στην τηλεωραση, αλλα δεν φταις εσυ. αυτο διδασκει η κοινωνια. ησυχια, ταξης κι ασφαλεια.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qaPDUGPusd0[/youtube]
- zupiter
- Real Name: kanenas
Καλα αυτο το εχουμε καταλαβει απο την 3 σελιδα,,, γενικα μιλαμε... και αν δεν ανηκεις οντως σε παραταξη μαλλον θα πρεπει και συ να εχεις ''προβλημα'' με την ανουσια υπαρξη τους μεσα στο ΕΜΠ υποθετω... και με αυτο που εγινε σημερα στην πυλη
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
safos k gnorizo tin ennoia tis allileggyiis,den anakalypses ton troxo.arxika tha ithela na diorthoseis to skandalodos eironiko yfaki sou gt apo to proi syzitame edo mesa alla kaneis den ypirkse toso eiron.kata defteron gnorizo oti mexri to sosto vathmo eisai allilegios,apo ekei kai pano eimai m@l@[email protected] sygkrouontai symferonta k anti na koitakseis ta dika sou,ypostirizeis tou allou pou prokaloun xasoura se esena,eisai m@l@[email protected] prepei na apagorepso apo kapoion na bei sti sxoli (gt apo ekei ksekinisame an de thymaste) gt theoro pos o thyroros exei dikaioma stin apergia eimai m@l@[email protected]Gus έγραψε: Ξερεις υπαρχει και ενας ορος που ονομαζεται αλληλεγγυη.Κατι το οποιο επιβαλει(συγνωμη για τον ορο) σε μια κοινωνικη ομαδα (φοιτητες),να σταθει διπλα σε μια κοινωνκη ομαδα που αγωνιζεται,μακρια απο τον στειρο "αστικο συνδικαλισμο".Και επειδη ετυχε να ειμαστε φοιτητες,μπορουμε να ασκουμε στο κρατος μεγαλη πιεση με καταληψεις και πορειες.
(o-thyroros-exei-dikaioma-stin-apergia)=(leitourgei-i-sxoli-xoris-thyroro) kai oxi
(o-thyroros-exei-dikaioma-stin-apergia)=(den-afino-kanenan-na-mbei-sti-sxoli).
k sto kato kato tis grafis k ego thelo na kano mathima,emena gt de mou deixneis allilegyi?
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
Μπορείς να μου τα εξηγήσεις ένα-ένα?? Εννοώ τι κατάλαβες και από που ακριβώς... γιατί εκτός από αυτά, είμαι και ολίγον χαζούλης....Gus έγραψε:Πλεονασμος.Το εχουμε καταλαβει απο τα λεγομενα σου,την εικονα σου και αυτα που γραφεις στο προφιλ σουΕΛ-Juan έγραψε:Καλησπέρα.. Θα ήθελα να δηλώσω: είμαι νταής, εθνόκαυλος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@despondency: Θα'μαι κι εγώ μαζί σου...
Μα neli, προφανώς γιατί είσαι αστή!!!!!k sto kato kato tis grafis k ego thelo na kano mathima,emena gt de mou deixneis allilegyi?
Μου θυμίζει το επιχείρημα του χούλιγκαν στους ΑΜΑΝ..
-"Μα γιατί σπάτε το αυτοκίνητο??"
-"Γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες!!!!!!!!!!!!!!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΕΛ-Juan την Παρ Απρ 03, 2009 1:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
- zupiter
Καλα μολις ειδα πως και στο καπιταλιστικο-ιμπεριαλιστικο-αντιμαρξιστικο-''σαδομαζοχιστικο''-....ικο...
FACEBOOK ειχε group και διαφημιση της ΠΚΣ...
ΠΑω να γινω μελος χαχαχαχαχα

ΕΛ juan σε καταλαβε απο τη φωνη τελος!!!!!!!
FACEBOOK ειχε group και διαφημιση της ΠΚΣ...
ΠΑω να γινω μελος χαχαχαχαχα
ΕΛ juan σε καταλαβε απο τη φωνη τελος!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zupiter την Παρ Απρ 03, 2009 1:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gus
Εχω εξηγησει αλλου γιατι δεν τους θεωρω περιττους,αν θελετε το κανω και εδω...Οσο για αυτο που εγινε στην πυλη,θα ενημερωθω αυριο για να εχω καλυτερη εικονα και μετα τα συζηταμε και εδω...Γενικα παντως ειμαι υπερ της περιφρουρησης απεργιων,δεν ξερω με τι ορους εγινε σημερα,και αν απλως ηταν κινηση δημιουργιας εντυπωσεωνzupiter έγραψε:Καλα αυτο το εχουμε καταλαβει απο την 3 σελιδα,,, γενικα μιλαμε... και αν δεν ανηκεις οντως σε παραταξη μαλλον θα πρεπει και συ να εχεις ''προβλημα'' με την ανουσια υπαρξη τους μεσα στο ΕΜΠ υποθετω... και με αυτο που εγινε σημερα στην πυλη
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
-
papagalakos
δεν εχεις καταλαβει καλα την εννοια της αλληλεγγυης. αλληλεγγυος δεν εισαι οταν βοηθας καποιον γιατι συμφερει κι εσενα. τοτε εισαι καιροσκοπος που κανει ευκαιριακες συμαχιες. αλληλεγγυη θα πεει να υπερασπιζεσαι τον αλλο κι οχι τον εαυτο σου. οι συστιμικοι, φιλοσυστημικοι εχουν- εχετε (αναλογα με τις προτιμισεις) την αστυνομια, αλλα μεταξυ σας ειστε διασπασμενοι. ο ενας κοιτα πως θα περασει τον αλλο. στο κινημα ο καθε ενας ξερει οτι εχει την υποστηριξη των χιλιαδων συντροφων του και δεν περιοριζει το νου του στα δικα του συμφεροντα. με τη σειρα του υπερασπιζεται ολους του υπολοιπους. κι ετσι σχηματιζεται μια ανοικητη γροθια. Η αλλυλεγγυη το οπλο των λαων πολεμο στον πολεμο των αφεντικων.neli έγραψε:safos k gnorizo tin ennoia tis allileggyiis,den anakalypses ton troxo.arxika tha ithela na diorthoseis to skandalodos eironiko yfaki sou gt apo to proi syzitame edo mesa alla kaneis den ypirkse toso eiron.kata defteron gnorizo oti mexri to sosto vathmo eisai allilegios,apo ekei kai pano eimai m@l@[email protected] sygkrouontai symferonta k anti na koitakseis ta dika sou,ypostirizeis tou allou pou prokaloun xasoura se esena,eisai m@l@[email protected] prepei na apagorepso apo kapoion na bei sti sxoli (gt apo ekei ksekinisame an de thymaste) gt theoro pos o thyroros exei dikaioma stin apergia eimai m@l@[email protected]Gus έγραψε: Ξερεις υπαρχει και ενας ορος που ονομαζεται αλληλεγγυη.Κατι το οποιο επιβαλει(συγνωμη για τον ορο) σε μια κοινωνικη ομαδα (φοιτητες),να σταθει διπλα σε μια κοινωνκη ομαδα που αγωνιζεται,μακρια απο τον στειρο "αστικο συνδικαλισμο".Και επειδη ετυχε να ειμαστε φοιτητες,μπορουμε να ασκουμε στο κρατος μεγαλη πιεση με καταληψεις και πορειες.
(o-thyroros-exei-dikaioma-stin-apergia)=(leitourgei-i-sxoli-xoris-thyroro) kai oxi
k sto kato kato tis grafis k ego thelo na kano mathima,emena gt de mou deixneis allilegyi?
- neli
den eipa na min anakatevesai pouthena.gt prospatheis na fano ego oloklirotiki?gia na nioseis kalytera esy pou eisai ligos?ase re file,pigaine allou na paikseis afti ti balla.papagalakos έγραψε: Εγω παλι δεν θεωρω νοημον αυτον που δεν μπλεκεται πουθενα (ξεκινωντας απ το τελος). και για πες μου, οι φοιτητες δεν ανηκουν σε μια απ τις δυο κατηγοριες? ξερεις, πολλοι φοιτητες δουλευουν. αυτοι τι ειναι? μισοφοιτητες? οι συνταξιουχοι για να ειναι συνταξιουχοι δεν δουλευαν μια ζωη με ορους παλης των ταξεων εντος του καπιταλισμου? οι αντιστοιχοι συνταξιουχοι που εχουν κατι εκατομυρια και τρωνε δεν τα καναν σε βαρος αλλων? η ενωση που λες δεν ειναι σωστη. δεν ενονωνται ομαδες με διαφορετικα συμφεροντα. αν γινοταν αυτο τοτε θα ειχαν κοινα συμφεροντα.
σχετικα με τη καταληψη, για να υπαρχει καταληψη σημαινει οτι η συγκιρια στην οποια βρισκεται το κινημα ειναι δυσαναλογη με την ομαλοτητα της λειτουργιας του πολυτεχνιου. η καταληψη δεν γινεται απλα για να γινεται. γινεται για να αγωνιστουμε. δες το σαν να κλειδωνεις το σπιτι σου και να βγαινεις στο δρομο. γιατι μονο απο το δρομο κερδιζεις πραγματα (οπως γραφω και στην υπογραφη μου). ουτε απο τη βουλη, ουτε απο τα ΔΣ.
το κινημα εσυ το βλεπεις οπως σ εχει μαθει να βλεπεις το καθετι ο καπιταλισμος. ατομικιστικα. αυτο που εσενα σου φαινεται οχλος οπως ειπες. μου ειπες νομιζω για δημοκρατια προηγουμενος. το να κινητοποιηθω μονος μου ειναι πιο δημοκρατικο απο το να κινητοποιηθω με αλλες χιλιαδες ομοιδεατες μου? το κινημα δεν ειναι ατομικη υποθεση. οπως και δεν υπαρχουν ατομικες λυσεις σε συλογικα προβληματα. το συστημα εχει καταφερει να πετυχει τη στρατηγικη του "διερει και βασιλευε". ο καθενας μονος του, ο καθενας για τον εαυτο του, ο καθενας σε βαρος του αλλου. τιποτα ομως δεν αλλαξε ποτε ετσι. το κινημα δεν ειναι χομπυ για να το κανουμε στον ελευθερο χρονο μας. δεν τρομε ξυλο και δακρυγονα, ενιοτε και σφαιρες για να διασκεδασουμε. δεν μας συλαμβανουν για να παιζουμε κλεφτες κι αστυνομους. συζηταμε για αγωνα. μπορει να το εχεις συνηθησει σαν "γουεστερν" αφου το βλεπεις μνο στην τηλεωραση, αλλα δεν φταις εσυ. αυτο διδασκει η κοινωνια. ησυχια, ταξης κι ασφαλεια.
gia na katalaveis:den eipa oti oi syntaksiouxoi trone me xrysa koutalia,to antitheto.alla de tha kleiso to emp gia ena mina gia kalyteres syntakseis.kai ksero foitites pou doulevoun k pou ksereis ki esy kiolas oti ego den doulevo?to thema einai pos an tous rotiseis,xestikan gia to asfalistiko,i kleisti sxoli pou tha tous anagkasei na einai gia ligo parapano ergazomenoi foitites tous ponaei.episis,ego eipa to akrivos antitheto,pali diastrevloneis ta legomena mou,katholou prepon:eipa pos enonomaste otan yparxoun koina symferonta k oxi kathe ora k stigmi.kai thelo na agonisto gt to thelo,oxi gt mou ekleises esy ti sxoli anoite k prepei na vgo stous dromous.episis,oti apopsi presvevo den mou tin emathe o kapitalismos.den eimaste oloi ermaia mias filosofias pou mas fanike oraia,den eixame k me ti na gemisoume tis ores mas gia na niosoume spoudaioi kiolas,opos esy agonisti.den eimai atomikistria,eimai orthologistria.
btw,de vlepo western...
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
- neli
entaksei,esy eisai pragmatika arrostos!papagalakos έγραψε:δεν εχεις καταλαβει καλα την εννοια της αλληλεγγυης. αλληλεγγυος δεν εισαι οταν βοηθας καποιον γιατι συμφερει κι εσενα. τοτε εισαι καιροσκοπος που κανει ευκαιριακες συμαχιες. αλληλεγγυη θα πεει να υπερασπιζεσαι τον αλλο κι οχι τον εαυτο σου. οι συστιμικοι, φιλοσυστημικοι εχουν- εχετε (αναλογα με τις προτιμισεις) την αστυνομια, αλλα μεταξυ σας ειστε διασπασμενοι. ο ενας κοιτα πως θα περασει τον αλλο. στο κινημα ο καθε ενας ξερει οτι εχει την υποστηριξη των χιλιαδων συντροφων του και δεν περιοριζει το νου του στα δικα του συμφεροντα. με τη σειρα του υπερασπιζεται ολους του υπολοιπους. κι ετσι σχηματιζεται μια ανοικητη γροθια. Η αλλυλεγγυη το οπλο των λαων πολεμο στον πολεμο των αφεντικων.
pao na xaro ti niki tou vazelou opos fantazomai kanei o astos filos zupiter...
ena pragma tha sou po mono:mi se vro pote mprosta mou na mou kleineis tin porta otan thelo na pao na kano mathima...
gt tha deis tin allileggyi k apo tin alli plevra.
- Gus
Επειδη παρακολουθησα την συζητηση απο την αρχη,το υφος μου αρμοζει πληρως.Επισης δεν υπαρχει "οριο αλληλεγγυης",ειτε βοηθας καποιον ειτε οχι,οταν σταματησεις να τον βοηθας,απλως τον πουλας.Και ναι εγω εχω να φαω,εχω και μια Α οικονομικη ανεση (λεμε τωρα,απλως δεν πειναω),αλλα θα προσπαθησω να καταστρεψω καθε ειδους ιδιοκτησια (και ας εχουν οι γονεις μου ενα σπιτι),γιατι βλεπω αλλους να πεινανε.Και ή θα πειναμε ολοι ή κανενας.Ακομη,το να προσπαθεις να αλλαξεις κατι σε αυτην την κοινωνια,προυποθεται και θυσιες.Δεν μπορεις να λες "οι ταδε αγωνιζονται και εχουνε δικιο" και απο την αλλην να συνεχιζεις το μαθηματακι σου σαν να μην συμβαινει τπτ.Πρεπει να χασουμε μερικα πραγματα,τα ατομικα,για να κερδισουμε στα συλλογικα.Δεν γινεται να κανεις επανασταση μεσα απο αμφιθεατρα,ουτε απο καναπεδες.Δεν γινεται να στηριζεις το υπαρχον συστημα (προσπαθωντας μεσω του μαθηματος να γινεις ενας καλος τεχνοκρατης-γιαπης),και να το κραζεις ταυτοχρονως...neli έγραψε:safos k gnorizo tin ennoia tis allileggyiis,den anakalypses ton troxo.arxika tha ithela na diorthoseis to skandalodos eironiko yfaki sou gt apo to proi syzitame edo mesa alla kaneis den ypirkse toso eiron.kata defteron gnorizo oti mexri to sosto vathmo eisai allilegios,apo ekei kai pano eimai m@l@[email protected] sygkrouontai symferonta k anti na koitakseis ta dika sou,ypostirizeis tou allou pou prokaloun xasoura se esena,eisai m@l@[email protected] prepei na apagorepso apo kapoion na bei sti sxoli (gt apo ekei ksekinisame an de thymaste) gt theoro pos o thyroros exei dikaioma stin apergia eimai m@l@[email protected]Gus έγραψε: Ξερεις υπαρχει και ενας ορος που ονομαζεται αλληλεγγυη.Κατι το οποιο επιβαλει(συγνωμη για τον ορο) σε μια κοινωνικη ομαδα (φοιτητες),να σταθει διπλα σε μια κοινωνκη ομαδα που αγωνιζεται,μακρια απο τον στειρο "αστικο συνδικαλισμο".Και επειδη ετυχε να ειμαστε φοιτητες,μπορουμε να ασκουμε στο κρατος μεγαλη πιεση με καταληψεις και πορειες.
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Γιατί εσείς οι επαναστάτες δεν κάνετε την επανάσταση σας μόνοι σας??? Και πρέπει να φαίνεται ότι την κάνουμε όλοι μαζί??? Γιατί εμάς τους βολεμένους, νταηδες, εθνόκαυλους, αστούς δεν μας αφήνετε να κάνουμε το μαθηματάκι μας?? Και άντε πες ότι γι'αυτό αποφάσισε το πανηγυράκι σας -συγγνώμη, εννοούσα η συνελευσούλα σας... Θα μου πεις ποια συνέλευση αποφάσισε να απαγορεύεται η είσοδος στο ΕΜΠ λες και έχουμε Χούντα??? Τελικά μπορεί εγώ να κ@υλώνω με το Έθνος στο οποίο ανήκω, αλλά άλλοι κ@υλώνουν με τον Παπαδόπουλο, το Στάλιν, τον Ιωαννίδη και λοιπούς....Gus έγραψε:Επειδη παρακολουθησα την συζητηση απο την αρχη,το υφος μου αρμοζει πληρως.Επισης δεν υπαρχει "οριο αλληλεγγυης",ειτε βοηθας καποιον ειτε οχι,οταν σταματησεις να τον βοηθας,απλως τον πουλας.Και ναι εγω εχω να φαω,εχω και μια Α οικονομικη ανεση (λεμε τωρα,απλως δεν πειναω),αλλα θα προσπαθησω να καταστρεψω καθε ειδους ιδιοκτησια (και ας εχουν οι γονεις μου ενα σπιτι),γιατι βλεπω αλλους να πεινανε.Και ή θα πειναμε ολοι ή κανενας.Ακομη,το να προσπαθεις να αλλαξεις κατι σε αυτην την κοινωνια,προυποθεται και θυσιες.Δεν μπορεις να λες "οι ταδε αγωνιζονται και εχουνε δικιο" και απο την αλλην να συνεχιζεις το μαθηματακι σου σαν να μην συμβαινει τπτ.Πρεπει να χασουμε μερικα πραγματα,τα ατομικα,για να κερδισουμε στα συλλογικα.Δεν γινεται να κανεις επανασταση μεσα απο αμφιθεατρα,ουτε απο καναπεδες.Δεν γινεται να στηριζεις το υπαρχον συστημα (προσπαθωντας μεσω του μαθηματος να γινεις ενας καλος τεχνοκρατης-γιαπης),και να το κραζεις ταυτοχρονως...neli έγραψε:safos k gnorizo tin ennoia tis allileggyiis,den anakalypses ton troxo.arxika tha ithela na diorthoseis to skandalodos eironiko yfaki sou gt apo to proi syzitame edo mesa alla kaneis den ypirkse toso eiron.kata defteron gnorizo oti mexri to sosto vathmo eisai allilegios,apo ekei kai pano eimai m@l@[email protected] sygkrouontai symferonta k anti na koitakseis ta dika sou,ypostirizeis tou allou pou prokaloun xasoura se esena,eisai m@l@[email protected] prepei na apagorepso apo kapoion na bei sti sxoli (gt apo ekei ksekinisame an de thymaste) gt theoro pos o thyroros exei dikaioma stin apergia eimai m@l@[email protected]Gus έγραψε: Ξερεις υπαρχει και ενας ορος που ονομαζεται αλληλεγγυη.Κατι το οποιο επιβαλει(συγνωμη για τον ορο) σε μια κοινωνικη ομαδα (φοιτητες),να σταθει διπλα σε μια κοινωνκη ομαδα που αγωνιζεται,μακρια απο τον στειρο "αστικο συνδικαλισμο".Και επειδη ετυχε να ειμαστε φοιτητες,μπορουμε να ασκουμε στο κρατος μεγαλη πιεση με καταληψεις και πορειες.
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
- Gus
Ε ρε κατι αγανακτισμενοι πολιτες.Μην τους χαλαμε την ζαχαρενια,νικησε ο ΠΑΟ ΑΕ.Η χουντα ειχε πολυ μπαλα,τι καλες εποχες,γαμω το δεν την προλαβαμε.Και οσο για το ποιος θα βρει μπροστα του ποιον,δεν ειναι ολοι εαακιτες.Αλλοι εχουνε στο μυαλο τους το "το δικιο το εχουν οι εξεγερμενοι και οχι οι ρουφιανοι και οι προσκυνημενοι".Και ο νοων νοειτοneli έγραψε: entaksei,esy eisai pragmatika arrostos!
pao na xaro ti niki tou vazelou opos fantazomai kanei o astos filos zupiter...
ena pragma tha sou po mono:mi se vro pote mprosta mou na mou kleineis tin porta otan thelo na pao na kano mathima...
gt tha deis tin allileggyi k apo tin alli plevra.
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- zupiter
Επανασταση δεν γινεται με το NIKE το παππουτσι γυαλι REYBAN, DIESEL παντελονι και ALL STAR , οι γονεις σου να παιρνουν 4 πλασιο απο το βασικο μισθο , η μανα σου να ψωνιζει στο supermarket και το mall και ο πατερας σου να ειναι χωμενος στο δημοσιο ...Απο εκει που ηταν στο χωριο και για να κατουρησει εβγαινε εξω απο το σπιτι του..
Σαν κατι τυπαδες απο ΒΠ και γενικοτερα που το παιζουν αντιεξουσιαστες τη μερα και το βραδυ παιζουν WoW ..... Ας σοβαρευτουμε ligo
Μια γυναικα σε αυτο το thread και σας εκανε .......
Υ.Γ. neli εισαι ο ανθρωπος μου

Σαν κατι τυπαδες απο ΒΠ και γενικοτερα που το παιζουν αντιεξουσιαστες τη μερα και το βραδυ παιζουν WoW ..... Ας σοβαρευτουμε ligo
Μια γυναικα σε αυτο το thread και σας εκανε .......
Υ.Γ. neli εισαι ο ανθρωπος μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zupiter την Παρ Απρ 03, 2009 2:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.