Gus έγραψε:
Επειδη παρακολουθησα την συζητηση απο την αρχη,το υφος μου αρμοζει πληρως.Επισης δεν υπαρχει "οριο αλληλεγγυης",ειτε βοηθας καποιον ειτε οχι,οταν σταματησεις να τον βοηθας,απλως τον πουλας.Και ναι εγω εχω να φαω,εχω και μια Α οικονομικη ανεση (λεμε τωρα,απλως δεν πειναω),αλλα θα προσπαθησω να καταστρεψω καθε ειδους ιδιοκτησια (και ας εχουν οι γονεις μου ενα σπιτι),γιατι βλεπω αλλους να πεινανε.Και ή θα πειναμε ολοι ή κανενας.Ακομη,το να προσπαθεις να αλλαξεις κατι σε αυτην την κοινωνια,προυποθεται και θυσιες.Δεν μπορεις να λες "οι ταδε αγωνιζονται και εχουνε δικιο" και απο την αλλην να συνεχιζεις το μαθηματακι σου σαν να μην συμβαινει τπτ.Πρεπει να χασουμε μερικα πραγματα,τα ατομικα,για να κερδισουμε στα συλλογικα.Δεν γινεται να κανεις επανασταση μεσα απο αμφιθεατρα,ουτε απο καναπεδες.Δεν γινεται να στηριζεις το υπαρχον συστημα (προσπαθωντας μεσω του μαθηματος να γινεις ενας καλος τεχνοκρατης-γιαπης),και να το κραζεις ταυτοχρονως...
faidros,pragmatika faidros.anistorite,amorfote anthrope midenikis filosofias,se kalinixto...protimo na diavaso kvanto para na kano esena kalytero synanthropo.
Gus έγραψε:neli έγραψε:
entaksei,esy eisai pragmatika arrostos!
pao na xaro ti niki tou vazelou opos fantazomai kanei o astos filos zupiter...
ena pragma tha sou po mono:mi se vro pote mprosta mou na mou kleineis tin porta otan thelo na pao na kano mathima...
gt tha deis tin allileggyi k apo tin alli plevra.
Ε ρε κατι αγανακτισμενοι πολιτες.Μην τους χαλαμε την ζαχαρενια,νικησε ο ΠΑΟ ΑΕ.Η χουντα ειχε πολυ μπαλα,τι καλες εποχες,γαμω το δεν την προλαβαμε.Και οσο για το ποιος θα βρει μπροστα του ποιον,δεν ειναι ολοι εαακιτες.Αλλοι εχουνε στο μυαλο τους το "το δικιο το εχουν οι εξεγερμενοι και οχι οι ρουφιανοι και οι προσκυνημενοι".Και ο νοων νοειτο
ax,to na eisai knitis to psiloantexa,to na eisai antivazelos de nomizo.kai epeidi o noon noeito,roufiane,ego den proskyno tipota,edo pou den pianei melani ola ta komata,oles oi fix ideologies.ego eimai afti pou akous,afti pou diavazeis,afta pou sou ekfrazo k den parakinoumai apo tipota gt exo dynato myalo.ante gt poly tharos pires k nomizeis oti milas stous filous sou...
zupiter έγραψε:Επανασταση δεν γινεται με το NIKE το παππουτσι γυαλι REYBAN, DIESEL παντελονι και ALL STAR , οι γονεις σου να παιρνουν 4 πλασιο απο το βασικο μισθο , η μανα σου να ψωνιζει στο supermarket και το mall και ο πατερας σου να ειναι χωμενος στο δημοσιο ...Απο εκει που ηταν στο χωριο και για να κατουρησει εβγαινε εξω απο το σπιτι του..
Σαν κατι τυπαδες απο ΒΠ και γενικοτερα που το παιζουν αντιεξουσιαστες τη μερα και το βραδυ παιζουν WoW ..... Ας σοβαρευτουμε λιγο
gt den ginetai epanastasi me nike?den to katalava...mono oi ftoxoi exoun dikaioma stin epanastasi.i mipos prepei na eimai san ton kathe vromiari letso kniti gia na theoritho aksia epanastasis.me apogoiteveis zupiter...