Απαγόρευση Εισόδου στο ΕΜΠ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

papagalakos

Re: Απαγόρευση Εισόδου στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από papagalakos »

neli έγραψε: den eipa oti oi syntaksiouxoi trone me xrysa koutalia,to antitheto.
το καταλαβα, και σου λεω. απ τη μια αυτοι που δουλευαν ηταν σε αυτους που τους εκμεταλευονταν ενω οι αλλοι ηταν σε αυτους που εκμεταλευονταν. τι δεν καταλαβαινεις?
neli έγραψε: alla de tha kleiso to emp gia ena mina gia kalyteres syntakseis.

"τι με νοιαζει εμενα" δηλαδη
neli έγραψε: kai thelo na agonisto gt to thelo,oxi gt mou ekleises esy ti sxoli anoite k prepei na vgo stous dromous.

μα δεν θα κλεισω εγω τη σχολη. η ΓΣ θα την κλεισει. εκτος αν η δημοκρατια σου ειναι να γινεται αυτο που θες εσυ.
neli έγραψε: den eimaste oloi ermaia mias filosofias pou mas fanike oraia,den eixame k me ti na gemisoume tis ores mas gia na niosoume spoudaioi kiolas,opos esy agonisti.den eimai atomikistria,eimai orthologistria.

μιλας για μια φιλοσοφια που ειμαι σιγουρος οτι η δεν διαβασες η δεν καταλαβες. τελοσπαντων. σου ειπα, δεν μας δερνουν, μας στελνουν στα νοσοκομια, μας συλαμβανουν, μας δικαζουν για να γεμιζουμε το χρονο μας. εισαι ατομικιστρια γιατι κοιτας το συμφερον σου. και παραλληλα εχεις μια ορθη και ψυχρη λογικη σχετικα με το πως θα εξασφαλισεις το συμφερον σου
papagalakos

neli έγραψε:ena pragma tha sou po mono:mi se vro pote mprosta mou na mou kleineis tin porta otan thelo na pao na kano mathima...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Gus »

ΕΛ-Juan έγραψε: Γιατί εσείς οι επαναστάτες δεν κάνετε την επανάσταση σας μόνοι σας??? Και πρέπει να φαίνεται ότι την κάνουμε όλοι μαζί??? Γιατί εμάς τους βολεμένους, νταηδες, εθνόκαυλους, αστούς δεν μας αφήνετε να κάνουμε το μαθηματάκι μας?? Και άντε πες ότι γι'αυτό αποφάσισε το πανηγυράκι σας -συγγνώμη, εννοούσα η συνελευσούλα σας... Θα μου πεις ποια συνέλευση αποφάσισε να απαγορεύεται η είσοδος στο ΕΜΠ λες και έχουμε Χούντα??? Τελικά μπορεί εγώ να κ@υλώνω με το Έθνος στο οποίο ανήκω, αλλά άλλοι κ@υλώνουν με τον Παπαδόπουλο, το Στάλιν, τον Ιωαννίδη και λοιπούς....
Καλως ή κακως εγω δεν καυλωνω με κανεναν.Και μην φοβασαι,δεν θα πω οτι την καναμε μαζι την επανασταση οταν και αν γινει.παιζει να μην υπαρχεις μετα απο αυτην
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
neli
Real Name: Fanny
Facebook ID: 750420449

Δημοσίευση από neli »

Gus έγραψε: Επειδη παρακολουθησα την συζητηση απο την αρχη,το υφος μου αρμοζει πληρως.Επισης δεν υπαρχει "οριο αλληλεγγυης",ειτε βοηθας καποιον ειτε οχι,οταν σταματησεις να τον βοηθας,απλως τον πουλας.Και ναι εγω εχω να φαω,εχω και μια Α οικονομικη ανεση (λεμε τωρα,απλως δεν πειναω),αλλα θα προσπαθησω να καταστρεψω καθε ειδους ιδιοκτησια (και ας εχουν οι γονεις μου ενα σπιτι),γιατι βλεπω αλλους να πεινανε.Και ή θα πειναμε ολοι ή κανενας.Ακομη,το να προσπαθεις να αλλαξεις κατι σε αυτην την κοινωνια,προυποθεται και θυσιες.Δεν μπορεις να λες "οι ταδε αγωνιζονται και εχουνε δικιο" και απο την αλλην να συνεχιζεις το μαθηματακι σου σαν να μην συμβαινει τπτ.Πρεπει να χασουμε μερικα πραγματα,τα ατομικα,για να κερδισουμε στα συλλογικα.Δεν γινεται να κανεις επανασταση μεσα απο αμφιθεατρα,ουτε απο καναπεδες.Δεν γινεται να στηριζεις το υπαρχον συστημα (προσπαθωντας μεσω του μαθηματος να γινεις ενας καλος τεχνοκρατης-γιαπης),και να το κραζεις ταυτοχρονως...
faidros,pragmatika faidros.anistorite,amorfote anthrope midenikis filosofias,se kalinixto...protimo na diavaso kvanto para na kano esena kalytero synanthropo.
Gus έγραψε:
neli έγραψε: entaksei,esy eisai pragmatika arrostos!
pao na xaro ti niki tou vazelou opos fantazomai kanei o astos filos zupiter...
ena pragma tha sou po mono:mi se vro pote mprosta mou na mou kleineis tin porta otan thelo na pao na kano mathima...
gt tha deis tin allileggyi k apo tin alli plevra.
Ε ρε κατι αγανακτισμενοι πολιτες.Μην τους χαλαμε την ζαχαρενια,νικησε ο ΠΑΟ ΑΕ.Η χουντα ειχε πολυ μπαλα,τι καλες εποχες,γαμω το δεν την προλαβαμε.Και οσο για το ποιος θα βρει μπροστα του ποιον,δεν ειναι ολοι εαακιτες.Αλλοι εχουνε στο μυαλο τους το "το δικιο το εχουν οι εξεγερμενοι και οχι οι ρουφιανοι και οι προσκυνημενοι".Και ο νοων νοειτο
ax,to na eisai knitis to psiloantexa,to na eisai antivazelos de nomizo.kai epeidi o noon noeito,roufiane,ego den proskyno tipota,edo pou den pianei melani ola ta komata,oles oi fix ideologies.ego eimai afti pou akous,afti pou diavazeis,afta pou sou ekfrazo k den parakinoumai apo tipota gt exo dynato myalo.ante gt poly tharos pires k nomizeis oti milas stous filous sou...
zupiter έγραψε:Επανασταση δεν γινεται με το NIKE το παππουτσι γυαλι REYBAN, DIESEL παντελονι και ALL STAR , οι γονεις σου να παιρνουν 4 πλασιο απο το βασικο μισθο , η μανα σου να ψωνιζει στο supermarket και το mall και ο πατερας σου να ειναι χωμενος στο δημοσιο ...Απο εκει που ηταν στο χωριο και για να κατουρησει εβγαινε εξω απο το σπιτι του..
Σαν κατι τυπαδες απο ΒΠ και γενικοτερα που το παιζουν αντιεξουσιαστες τη μερα και το βραδυ παιζουν WoW ..... Ας σοβαρευτουμε λιγο
gt den ginetai epanastasi me nike?den to katalava...mono oi ftoxoi exoun dikaioma stin epanastasi.i mipos prepei na eimai san ton kathe vromiari letso kniti gia na theoritho aksia epanastasis.me apogoiteveis zupiter...
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
neli
Real Name: Fanny
Facebook ID: 750420449

Δημοσίευση από neli »

Gus έγραψε:παιζει να μην υπαρχεις μετα απο αυτην
megala logia mi les gt paizei na min yparxeis esy meta apo aftin...
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

Να το ψαξεις αυτο που δεν καυλωνεις οσο ειναι νωρις... γιατι το εθνος θελει στρατιωτες :lol: :lol: :lol: για να πολεμησουν :lol: :lol: , εχουμε και υπογεννητικοτητα
Άβαταρ μέλους
Gus

Δημοσίευση από Gus »

zupiter έγραψε:Επανασταση δεν γινεται με το NIKE το παππουτσι γυαλι REYBAN, DIESEL παντελονι και ALL STAR , οι γονεις σου να παιρνουν 4 πλασιο απο το βασικο μισθο , η μανα σου να ψωνιζει στο supermarket και το mall και ο πατερας σου να ειναι χωμενος στο δημοσιο ...Απο εκει που ηταν στο χωριο και για να κατουρησει εβγαινε εξω απο το σπιτι του..
Σαν κατι τυπαδες απο ΒΠ και γενικοτερα που το παιζουν αντιεξουσιαστες τη μερα και το βραδυ παιζουν WoW ..... Ας σοβαρευτουμε ligo
Μια γυναικα σε αυτο το thread και σας εκανε .......
Υ.Γ. neli εισαι ο ανθρωπος μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για ποιον μιλας ουτε εσυ δεν ξερεις...Εχεις καμια φορολογικη ενημερωση καποιου απο εδω μεσα και δεν το ξερω?Ή μηπως παραγιορτασες την νικη της ανωνυμης εταιρειας και κουραστηκες να σκεφτεσαι?
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
papagalakos

ΕΛ-Juan έγραψε:
Γιατί εσείς οι επαναστάτες δεν κάνετε την επανάσταση σας μόνοι σας??? Και πρέπει να φαίνεται ότι την κάνουμε όλοι μαζί??? Γιατί εμάς τους βολεμένους, νταηδες, εθνόκαυλους, αστούς δεν μας αφήνετε να κάνουμε το μαθηματάκι μας?? Και άντε πες ότι γι'αυτό αποφάσισε το πανηγυράκι σας -συγγνώμη, εννοούσα η συνελευσούλα σας... Θα μου πεις ποια συνέλευση αποφάσισε να απαγορεύεται η είσοδος στο ΕΜΠ λες και έχουμε Χούντα??? Τελικά μπορεί εγώ να κ@υλώνω με το Έθνος στο οποίο ανήκω, αλλά άλλοι κ@υλώνουν με τον Παπαδόπουλο, το Στάλιν, τον Ιωαννίδη και λοιπούς....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2ty1D2cEkdQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Gus έγραψε:
ΕΛ-Juan έγραψε: Γιατί εσείς οι επαναστάτες δεν κάνετε την επανάσταση σας μόνοι σας??? Και πρέπει να φαίνεται ότι την κάνουμε όλοι μαζί??? Γιατί εμάς τους βολεμένους, νταηδες, εθνόκαυλους, αστούς δεν μας αφήνετε να κάνουμε το μαθηματάκι μας?? Και άντε πες ότι γι'αυτό αποφάσισε το πανηγυράκι σας -συγγνώμη, εννοούσα η συνελευσούλα σας... Θα μου πεις ποια συνέλευση αποφάσισε να απαγορεύεται η είσοδος στο ΕΜΠ λες και έχουμε Χούντα??? Τελικά μπορεί εγώ να κ@υλώνω με το Έθνος στο οποίο ανήκω, αλλά άλλοι κ@υλώνουν με τον Παπαδόπουλο, το Στάλιν, τον Ιωαννίδη και λοιπούς....
Καλως ή κακως εγω δεν καυλωνω με κανεναν.Και μην φοβασαι,δεν θα πω οτι την καναμε μαζι την επανασταση οταν και αν γινει.παιζει να μην υπαρχεις μετα απο αυτην

Α θα σας πάρει χρόνια δηλαδή... Καλά, όταν γίνει ξυπνήστε με... Δεν θέλω να τη χάσω... Θα τη γράψω και στο DVD όταν τη δείχνει η τηλεόραση...
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
Gus

Δημοσίευση από Gus »

neli έγραψε:
Gus έγραψε: Επειδη παρακολουθησα την συζητηση απο την αρχη,το υφος μου αρμοζει πληρως.Επισης δεν υπαρχει "οριο αλληλεγγυης",ειτε βοηθας καποιον ειτε οχι,οταν σταματησεις να τον βοηθας,απλως τον πουλας.Και ναι εγω εχω να φαω,εχω και μια Α οικονομικη ανεση (λεμε τωρα,απλως δεν πειναω),αλλα θα προσπαθησω να καταστρεψω καθε ειδους ιδιοκτησια (και ας εχουν οι γονεις μου ενα σπιτι),γιατι βλεπω αλλους να πεινανε.Και ή θα πειναμε ολοι ή κανενας.Ακομη,το να προσπαθεις να αλλαξεις κατι σε αυτην την κοινωνια,προυποθεται και θυσιες.Δεν μπορεις να λες "οι ταδε αγωνιζονται και εχουνε δικιο" και απο την αλλην να συνεχιζεις το μαθηματακι σου σαν να μην συμβαινει τπτ.Πρεπει να χασουμε μερικα πραγματα,τα ατομικα,για να κερδισουμε στα συλλογικα.Δεν γινεται να κανεις επανασταση μεσα απο αμφιθεατρα,ουτε απο καναπεδες.Δεν γινεται να στηριζεις το υπαρχον συστημα (προσπαθωντας μεσω του μαθηματος να γινεις ενας καλος τεχνοκρατης-γιαπης),και να το κραζεις ταυτοχρονως...
faidros,pragmatika faidros.anistorite,amorfote anthrope midenikis filosofias,se kalinixto...protimo na diavaso kvanto para na kano esena kalytero synanthropo.
Gus έγραψε:
neli έγραψε: entaksei,esy eisai pragmatika arrostos!
pao na xaro ti niki tou vazelou opos fantazomai kanei o astos filos zupiter...
ena pragma tha sou po mono:mi se vro pote mprosta mou na mou kleineis tin porta otan thelo na pao na kano mathima...
gt tha deis tin allileggyi k apo tin alli plevra.
Ε ρε κατι αγανακτισμενοι πολιτες.Μην τους χαλαμε την ζαχαρενια,νικησε ο ΠΑΟ ΑΕ.Η χουντα ειχε πολυ μπαλα,τι καλες εποχες,γαμω το δεν την προλαβαμε.Και οσο για το ποιος θα βρει μπροστα του ποιον,δεν ειναι ολοι εαακιτες.Αλλοι εχουνε στο μυαλο τους το "το δικιο το εχουν οι εξεγερμενοι και οχι οι ρουφιανοι και οι προσκυνημενοι".Και ο νοων νοειτο
ax,to na eisai knitis to psiloantexa,to na eisai antivazelos de nomizo.kai epeidi o noon noeito,roufiane,ego den proskyno tipota,edo pou den pianei melani ola ta komata,oles oi fix ideologies.ego eimai afti pou akous,afti pou diavazeis,afta pou sou ekfrazo k den parakinoumai apo tipota gt exo dynato myalo.ante gt poly tharos pires k nomizeis oti milas stous filous sou...
Σαν κατι τυπαδες απο ΒΠ και γενικοτερα που το παιζουν αντιεξουσιαστες τη μερα και το βραδυ παιζουν WoW ..... Ας σοβαρευτουμε λιγο
gt den ginetai epanastasi me nike?den to katalava...mono oi ftoxoi exoun dikaioma stin epanastasi.i mipos prepei na eimai san ton kathe vromiari letso kniti gia na theoritho aksia epanastasis.me apogoiteveis zupiter...
Μου αρεσει που μου απαντησες με επιχειρηματα.Με καλυψες πληρως.
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
zupiter

Δημοσίευση από zupiter »

οχι βρε neli Μη μου ανησυχεις απλα το λεω γιατι κατι τετοια τυπακια το παιζουν δηθεν επαναστατες του λαου και ετσι και ειναι οοι πρωτοι στη μασα... το παιζουν και αντιαμερικανοι, οικολογοι πουλαει το πακετακι αυτο... Εμεις ολοι οι αλλοι οι αστοι δεν θελουμε το καλο του κοσμου, την ειρηνη ,,, μονο αυτοι

Α αυτο για την απλυσια και τη μπιχλα που διακατεχει μερικοι .....απλα :ssss: :ssss:
papagalakos

neli έγραψε: faidros,pragmatika faidros.anistorite,amorfote anthrope midenikis filosofias
:e_biggrin: πες κι αλλα πες κι αλλα. μ αρεσει
Άβαταρ μέλους
zupiter

Δημοσίευση από zupiter »

Gus nainai nai ειμαι στρατοκαυλος βαζελος αρρωστημενος και καυλωμενος αστος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gus

Δημοσίευση από Gus »

zupiter έγραψε:Gus nainai nai ειμαι στρατοκαυλος βαζελος αρρωστημενος και καυλωμενος αστος :lol: :lol: :lol:
Μου αρεσει που συμφωνουμε σε κατι
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

Σαν κατι τυπαδες απο ΒΠ και γενικοτερα που το παιζουν αντιεξουσιαστες τη μερα και το βραδυ παιζουν WoW ..... Ας σοβαρευτουμε ligo
Να ενα επιχειρημα πόυ εγω το θεωρω ακρως λαικιστικο αλλα που δυστυχως το ακουω ολο και συχνοτερα (σε διαφορες παραλαγες) απο πολυ κοσμο.. Βαριεμαι και νυσταζω για να επεκταθω..

Διαβασα ολη την συζητηση απο την αρχη και πραγματικα λυπαμαι που δεν μπορω να συμφωνησω σε ικανοποιητικο ποσοστο με κανεναν.. :(
Αλλα οπως ειπα νυσταζω οποτε καλυνυχτα :mrgreen:
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”