Gus έγραψε:Μου αρεσει που μου απαντησες με επιχειρηματα.Με καλυψες πληρως.
asto,file,den me agxoneis emena toso efkola,mia xara sou apantisa k mia xara katalaves...
zupiter έγραψε:οχι βρε neli Μη μου ανησυχεις απλα το λεω γιατι κατι τετοια τυπακια το παιζουν δηθεν επαναστατες του λαου και ετσι και ειναι οοι πρωτοι στη μασα... το παιζουν και αντιαμερικανοι, οικολογοι πουλαει το πακετακι αυτο... Εμεις ολοι οι αλλοι οι αστοι δεν θελουμε το καλο του κοσμου, την ειρηνη ,,, μονο αυτοι
Α αυτο για την απλυσια και τη μπιχλα που διακατεχει μερικοι .....απλα

agxothika pros stigmin.3 eimaste edo mesa,an se xaso ki esena...
papagalakos έγραψε:neli έγραψε:
faidros,pragmatika faidros.anistorite,amorfote anthrope midenikis filosofias

πες κι αλλα πες κι αλλα. μ αρεσει
den pianoun afta edo papagalako!afta stis knitises tis files sou,den exo anagki na sou leo k na sou aresoun.
ftiaxtikes me tin omadara,eeeeeeeeeeeeeeeeeee?
btw,to emoticon to lene mrGreen...xaxaxaxaxa!
timos_m έγραψε:Παιδιά, έχετε δοκιμάσει να μιλήσετε έχοντας κατά νου το θέμα σας; Το topic έχει τον πολύ συγκεκριμένο τίτλο "Απαγόρευση εισόδου στο ΕΜΠ", όχι "Βγάλτε τις να τις μετρήσουμε".
Το να εκτοξεύονται προσβολές από όλες και προς όλες τις κατευθύνσεις, χρησιμοποιώντας σοφίσματα με ψευτοπολιτικά επιχειρήματα δεν οδηγεί πουθενά. Παρακαλώ, περιοριστείτε σε απαντήσεις που προωθούν την κουβέντα σε σχέση με τον τίτλο και μόνο.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να κλειδωθεί ένα σημαντικό θέμα σαν αυτό απλώς επειδή το καταστρέψατε εσείς.
den katalava ti katastrepsame akrivos..