Θερμοδυναμική
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
gikos
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Re: Θερμοδυναμική
Blue rose σε λατρεύουμε όλοι, όπως βλέπεις όλοι οι παλιοί είμαστε πρόθυμοι να σε κεράσουμε. Να σαι κσλά. Άμα περάσουμε το μάθημα θα κάνουμε ένα τρικούβερτο γλέντι...
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!
Όποιος ξέρει ας απαντήσει για το αν θα δωθεί τυπολόγιο τη Δευτέρα στην εξέταση...
Όποιος ξέρει ας απαντήσει για το αν θα δωθεί τυπολόγιο τη Δευτέρα στην εξέταση...
-
black_storm
παιδιά να ναι καλά ο Παπαντωνόπουλος,χτες πρέπει να πέρασε πολύ κόσμος,
τα θέματα δεν έιχαν καμία σχέση με λιαροκάπη,να καταλάβετε τυπολόγιο δεν έδινε και κάποια πραγματα που τα είχα σε σκονάκια δε χρειάστηκαν καν!!!Για πλάκα έγραφες 7 και με λίγη προσοχή το 10 δεν ήταν άπιαστο!
Ηταν και το τελευταίο μου μάθημα,οπότε από χτες πανυγηρίζω!!!
τα θέματα δεν έιχαν καμία σχέση με λιαροκάπη,να καταλάβετε τυπολόγιο δεν έδινε και κάποια πραγματα που τα είχα σε σκονάκια δε χρειάστηκαν καν!!!Για πλάκα έγραφες 7 και με λίγη προσοχή το 10 δεν ήταν άπιαστο!
Ηταν και το τελευταίο μου μάθημα,οπότε από χτες πανυγηρίζω!!!
τα θέματα ήταν πολύ εύκολα χτες. παρόλα αυτά είμαι λίγο επιφυλακτικός για τη βαθμολόγηση. το γεγονός ότι δεδομένοι θεωρούνταν μόνο οι θερμοδυναμικοί νόμοι και ότι όλα τα υπόλοιπα έπρεπε να αποδειχτούν καθώς και η απαράδεκτη στάση του διδάσκοντα όσον αφορά διευκρινιστικές ερωτήσεις δείχνουν ότι μπορεί να έχει άγριες διαθέσεις.
I wonder why I wonder why. I wonder why I wonder. I wonder why I wonder why I wonder why I wonder.
— Richard Feynman
Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
— David Hilbert
— Richard Feynman
Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
— David Hilbert
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Αυτή τη στιγμή τα στατιστικά του μαθήματος έχουν ως εξής:
Δηλώθηκε από 132 χρήστες
Ποσοστό επιτυχίας: 38.6%
Μέση βαθμολογία: 5.9
Είμαι περίεργος που θα πάνε όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα
Δηλώθηκε από 132 χρήστες
Ποσοστό επιτυχίας: 38.6%
Μέση βαθμολογία: 5.9
Είμαι περίεργος που θα πάνε όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Τι έγινε ρε παιδιά με την θερμοδυναμική?? Ακόμα να τα βγάλει ο Παπαντωνόπουλος?? 1.5 μήνας πάει τώρα...
Τώρα που έχουμε πια ηρεμήσει από την εξεταστική, μπορεί κάποιος που παρακολούθησε φέτος να ανεβάσει σημειώσεις? Επίσης αν ο κάποιος αυτός βαριέται να τις σκανάρει μπορώ να το κάνω εγώ! Ας μου στείλει pm!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Ευχαριστώ πολύ!!
- BILLYDELUXE
Bgikan ta apotelesmeta....
- BILLYDELUXE
gia emas pou kopikame exei kai odigies xriseos stin porta pou prepei na diabasoume prin tin xtipisoume ...
- Dennis Lynn Rader
- Real Name: Mort Nezach Van Uriel
Paidia koutsourepse arketa...kai o megaliteros vathmos pou eida egw einai 7...
" Shema Yisrael Adonai Eloheinu Adonai Echad...Baruch Shem Kavod Malchuso Le'Olam Va'Ed " ~ Deyteronomy 6:4
- mplamplampla
- Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Δεν τσεκούρωσε απλά.. Τα είχα γράψει όλα εκτός απ' το θεωρητικό (νομίζω 4α) και μου έβαλε 5... Τι να πει κανείς....
Αν θέλει κανείς τις σημειώσεις μου, ας με ειδοποιήσει.. Είναι και σημειώσεις του μαθήματος και άλλες ασκήσεις..
Καλά αποτελέσματα!
Αν θέλει κανείς τις σημειώσεις μου, ας με ειδοποιήσει.. Είναι και σημειώσεις του μαθήματος και άλλες ασκήσεις..
Καλά αποτελέσματα!
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Τουλαχιστον περασε κοσμο η εκοψε πολλους;mplamplampla έγραψε:Δεν τσεκούρωσε απλά.. Τα είχα γράψει όλα εκτός απ' το θεωρητικό (νομίζω 4α) και μου έβαλε 5... Τι να πει κανείς....
Καλά αποτελέσματα!
- v4nkar3
- Real Name: Βαγγελης
Λοιπον ανοχη τελος!!!!!!!!!!!Δε μπορει ο καθε πικραμενος να κανει οτι του καπνισει πραγματικα...δε κουτσουρεπσε οπως λετε εκανε οτι να ναι....Ξερω τρελα σκηνικα.Λοιπον αυτο δε πρεπει να το αφησουμε ετσι γιατι καλα ολα τα αλλα αλλα το γ@ισι τελος...Οχι μονο ηταν απο τα χειροτερα μαθηματα ειδαμε τα θεματα λεμε οκ κομπλε και εγινε της μουρλης λοιπον ας ξυπνησουμε να κανουμε κατι

- BILLYDELUXE
An ginete na kanoume kati as to kanoume..