Εκδήλωση της Αρ.Εν. ΣΕΜΦΕ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Ippasos

Εκδήλωση της Αρ.Εν. ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από Ippasos »

Εκδήλωση-Συζήτηση της Αρ.Εν. Σεμφε, την Τετάρτη στης 3 στην αίθουσα Α104(δίπλα στη γραμματεία), με θέμα: "Διαμόρφωση του προγράμματος σπουδών-Επιστήμη για τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι για της ανάγκες της αγοράς"
Ομιλητές: Ευγένειος Αγγελόπουλος (Καθηγητής τομέα μαθηματικού), Αριστείδης Μπαλτάς (Καθηγητής ΑΚΕΔ)

και το τρικάκι:
Συνημμένα
ΑΡΕΝ.doc
(625 KiB) Μεταφορτώθηκε 96 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Τετ Απρ 08, 2009 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι κεφαλαία γράμματα στον τίτλο.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Re: Εκδήλωση της Αρ.Εν. ΣΕΜΦΕ

Δημοσίευση από O kanenas »

Αν δε με απατάει η μνήμη μου, είναι η πρώτη φορά που γίνεται ενημέρωση-διαφήμιση εκδήλωσης παράταξης στο semfe.gr και η αλήθεια είναι ότι δεν με χαροποιεί και τόσο.

Δεν προτείνω σε καμία περίπτωση να "απαγορευτεί" κάτι τέτοιο από κάποιον νέο κανόνα στο forum. Απλά, μου κάθεται στραβά που αυτό το site-forum χρησιμοποιήθηκε για παραταξιακούς σκοπούς.

Θα μου πείτε, το θέμα της εκδήλωσης έχει να κάνει καθαρά με τη σχολή μας, αλλά αφενός και πάλι, μια προπαγάνδα θα γίνει από την Αρ.Εν., αφού είναι εκδήλωσή της και αφού απόψεις για τα θέματα της σχολής συνδέονται και με πολιτική. Αφετέρου, αν αρχίσουν να γίνονται τακτικά ενημερώσεις-διαφημίσεις εκδηλώσεων των παρατάξεων, προφανώς, δεν θα μείνουμε σε θέματα που αφορούν τη σχολή μόνο. Πχ, αηδιάζω στη σκέψη ότι κάποιος ΠΚΣίτης θα ανοίξει topic για να ενημερώσει για την ομιλία του τάδε στελέχους του ΚΚΕ στη ΣΕΜΦΕ.

Το ξαναγράφω ότι δεν προτείνω να απαγορευτεί η ενημέρωση για εκδηλώσεις, αλλά όσα μέλη από δω ανήκουν σε κάποια παράταξη, θα ήθελα (προσωπική επιθυμία) να μην χρησιμοποιούν αυτό το forum για να κάνουν την προπαγάνδα τους.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

@kanenas
eisai offtopic :P
O kanenas έγραψε:το θέμα της εκδήλωσης έχει να κάνει καθαρά με τη σχολή μας, αλλά αφενός και πάλι, μια προπαγάνδα θα γίνει από την Αρ.Εν., αφού είναι εκδήλωσή της και αφού απόψεις για τα θέματα της σχολής συνδέονται και με πολιτική
Αγκου! Οτι εχει πολιτικη εχει προπαγανδα. Κουβεντα απαγορευεται μαλλον. Δες πας να ακουσεις τι θ απουνε και αν οντως μονο προπαγανδιζουν τις θεσεις τους μπες ρδω και βρισε οσο θες.

και εγω ειμαι offtopic
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

1. Μετακίνησα το θέμα στην κατάλληλη κατηγορία
2. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την O kanenas.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Qbrick έγραψε:Αγκου! Οτι εχει πολιτικη εχει προπαγανδα. Κουβεντα απαγορευεται μαλλον. Δες πας να ακουσεις τι θ απουνε και αν οντως μονο προπαγανδιζουν τις θεσεις τους μπες ρδω και βρισε οσο θες.
Με παρεξήγησες. :)
Εννοείται ότι δεν με ενοχλεί καθόλου να γίνονται πολιτικές συζητήσεις. Αντιθέτως, θεωρώ την πολιτική ζύμωση απαραίτητη (για λόγους που αν αναφέρω, θα βγω ακόμα πιο offtopic :P ). Αλλά, κατά τη γνώμη μου, υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας πολιτικής συζήτησης που γίνεται από άτομικότητες και μιας πολιτικής συζήτησης που καλεί ένας επίσημος πολιτικός φορέας με συμφέροντα. Στη δική μας περίπτωση έχει γίνει το δεύτερο και νομίζω τις διαφορές τις καταλαβαίνεις.

Τέλος, μου φαίνεται ανούσιο να παρακολουθήσω την εκδήλωση, για να δω αν θα γίνει όντως παραταξιακή (και σε τελική ανάλυση, κομματική) προπαγάνδα, αφού κατ'αρχάς, από τη στιγμή που η εκδήλωση διαφημίζεται/παρουσιάζεται ως εκδήλωση μιας συγκεκριμένης παράταξης, είναι παραταξιακή προπαγάνδα και δεύτερον (κάτι που μπορεί να μην ισχύει απόλυτα συγκεκριμένα για την Αρ.Εν.) ένας φορέας με συμφέροντα θα εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να τα καλύψει.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

Καταλαβαινω τι λες.
Απλως εισαι προκατειλημμενος και αυτο απο μονο του ακυρωνει τον συλλογισμο σου
Τεσπα, αν ειναι να γινει μια κουβεντα για τη διαφορα που μπορει να υπαρχει οταν εκφραχεται ενας ανθρωπος σαν εκπροσωπος μιας πολιτικης παραταξης εχουμε πολλα να πουμε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”