Θερμοδυναμική
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- nionia
- Real Name: Dionissia Aravopoulou
Re: Θερμοδυναμική
Επιβεβαιώνω και εγώ όσα αναφέρονται παραπάνω.
Μάλιστα πήγα ήδη στην Κυριάκη και μου ειπε να ζητήσουμε τα γραπτά μας και αν χρειαστεί να απευθυνθούμε σε εκείνη.
Νομίζω πως όσο περισσότεροι πάμε αύριο στο γραφείο του τόσο το καλύτερο.
Δεν έχω ξαναδιαμαρτυρηθεί για γραπτό.Αυτή την φορά όμως νόμιζω ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής το παράκανε αυτή την φορά.
Μάλιστα πήγα ήδη στην Κυριάκη και μου ειπε να ζητήσουμε τα γραπτά μας και αν χρειαστεί να απευθυνθούμε σε εκείνη.
Νομίζω πως όσο περισσότεροι πάμε αύριο στο γραφείο του τόσο το καλύτερο.
Δεν έχω ξαναδιαμαρτυρηθεί για γραπτό.Αυτή την φορά όμως νόμιζω ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής το παράκανε αυτή την φορά.
You fish? Don't fish ρε!!
- BILLYDELUXE
Tha pame oloi mazi h' paei o kathenas opote thelei?!?!
- nionia
- Real Name: Dionissia Aravopoulou
Είπε από αύριο μέτα τις 10:30.Αν πάμε όλοι μαζί νομίζω είναι καλύτερα.Θα αναγκαστεί να μας ακούσει.
You fish? Don't fish ρε!!
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
EGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!mplamplampla έγραψε:!!!!
Opoios thelei tis simioseis mou as to pei gia na tis parei.. Allios tha petaxtoun!!
!!!!
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
εσένα ρε τι σε νοιάζει, αφού πήρες 7 !! χαχα 
n0tH1ng to proove.. just a heLLisH RocK N' RoLL fReaK :.::
Πήγα σήμερα στο γραφείο του και μου είπε αύριο 10 με 12 θα μπορούμε να δούμε τα γραπτά μας.
Eπειδη ο κυριος Παπαντωνοπουλος αφησε να εννοηθει οτι δεν υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης του βαθμου για ατομα που δεν εχουν περασει,εχουμε αρχισει να μαζευουμε υπογραφες για αναβαθμολογιση.Αυριο στην ωρα που αναφερεται και πιο πανω θα υπαρχει το χαρτι αυτο εξω απο το γραφειο του.Δεν γνωριζω ποσες υπογραφες χρειαζονται,αλλα απο τη στιγμη που ατομα με βαθμο κατω του 5 υπαρχουν πολλα πιστευω οτι δεν θα υπαρξει προβλημα.Οσο για τις αποψεις που ακουστηκαν οτι μετα θα μας βαλουν στο ματι τις σεβομαι, αλλα εδω που εχουμε φτασει δεν μπορουμε να μενουμε απαθεις, δικαιωμα μας ειναι και προβλεπεται.Ας εξαντληθουν ολες οι τυπικες διαδικασιες, μην πουμε οτι δεν προσπαθησαμε.
-
Opeth
- Real Name: Andreas
- Facebook ID: 0
Makari re pedia giati piga simera sto grafeio tou kai me ebgale ekso apo ta rouxa mou. Pou einai auto to xarti na to upograpsoume....?
την επομενη Δευτερα, μεγαλη εβδομαδα, εχει συνελευση ο τομεας Φυσικης στο ισογειο. Η κ.Κυριακη, αφου την επισκεφτηκαμε στο γραφειο της, ανεφερε οτι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να απευθυνθουμε στο προεδρο του τομεα. Οποτε οσα ατομα θεωρουν οτι αδικηθηκαν, ασχετως βαθμολογιας, καλο θα ηταν να μαζευτουν Μεγαλη Δευτερα 10:00 στο κτιριο φυσικης να ενημερωθουν τουλαχιστον κι οι υπολοιποι καθηγητες οτι τετοια σταση δεν μπορει να γινεται πλεον ανεκτη.
- BILLYDELUXE
Epidi kapioi eimaste apo eparxeia kai den tha mporoume na eimaste ekei tin Deutera,na exete upopsin an ginei anabathmologisi na ginei sigoura gia autous pou upograpsan alla den tha einai ekei..
Simeta pige kaneis sto grafeio tou?
Pali ta idia ekane?
Simeta pige kaneis sto grafeio tou?
Pali ta idia ekane?
-
konstantinos
- Real Name: konstantinos
h k.kiriaki tin paraskeui eixe pei na perasoume apo to grafeio ths tin m.deytera.malista kapoios simfoititis pou tha epikoinwnouse me tin k.kiriaki tha ekane post simera to apogeyma-vradi kai tha mas enimerwne gia tin wra.telika ti wra tha pame?
-
konstantinos
- Real Name: konstantinos
h mipws den tha pame katholou apo to grafeio tis k.kiriakis kai tha pame mono sti sineleusi tou tomea fisikis.opoios kserei as mas enimerwsei
Απο τη συνελευσητου τομεα ειπε να παμε κατευθειαν.Οσοι ημαστε στο γραφειο της την Παρασκευη τουλαχιστον αυτο ακουσαμε
- BILLYDELUXE
Ti egine?
Eixame kamia ekseliksi?
Eixame kamia ekseliksi?