Μετανάστες:Εγκληματίες,εξιλαστήρια θύματα ή του συστήματος

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
τελειωμένος
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0

Re: Μετανάστες:Εγκληματίες,εξιλαστήρια θύματα ή του συστήματος

Δημοσίευση από τελειωμένος »

μμμμ
απ'ότι έμαθα από έγκυρες πηγές (στον ΑΝΤ1 το είδα) συχνάζεις και εδώ ε;
http://www.neos-forum.com/ :lol:
( καλά απίστευτο δεν περίμενα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα)
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι παντρεμένος.
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Εχμμμ γιατί να μην υπάρχει??? Εννοείς ως νεολαία? Ή ως τόπος συζήτησης?
Νεολαία είναι λογικό να υπάρχει όπως υπάρχει η ΟΝΝΕΔ, η ΚΝΕ, η ΕΑΑΚ....
Και ως τόπος συζήτησης είναι πιο λογικό αφού το διαδίκτυο είναι ένα δημοκρατικό μέσο που ακούγονται όλες οι απόψεις...
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την απορία σου...
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

Εδω εχειη ΠΚΣ διαφημιση στο facebook ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.ο νεος ειναι ωραιος ο παλιος ειναι αλλοιως :e_confused:
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

ΕΛ-Juan έγραψε:Εχμμμ γιατί να μην υπάρχει??? Εννοείς ως νεολαία? Ή ως τόπος συζήτησης?
Και ως τόπος συζήτησης είναι πιο λογικό αφού το διαδίκτυο είναι ένα δημοκρατικό μέσο που ακούγονται όλες οι απόψεις...
==Ειδε ο γυφτος την γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του.

(Sorry για το προσωπικο-επιθετικο υφος του σχολιου αλλα δεν αντεξα)
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

τελειωμένος έγραψε:μμμμ
απ'ότι έμαθα από έγκυρες πηγές (στον ΑΝΤ1 το είδα) συχνάζεις και εδώ ε;
http://www.neos-forum.com/ :lol:
( καλά απίστευτο δεν περίμενα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα)
ο ΑΝΤ1 εχει ξεφυγει τελειως ε?
καλα, ολες μου οι αγαπες μαζεμενες. λειπει η μεγαλη ομως...Νελιιιιιιιιι...!
zupiter έγραψε:Εδω εχειη ΠΚΣ διαφημιση στο facebook ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ.ο νεος ειναι ωραιος ο παλιος ειναι αλλοιως :e_confused:
ο παμπαλαιος πως ειναι?

αλλα οπως ειπα θα επανελθω αναλυτικοτερος.
μεχρι τοτε γκας κρατα ρε φιλε γερα.
Άβαταρ μέλους
τελειωμένος

Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα τηλεόραση θα με πιστέψεις; (Νέλη; ποιά είναι;)

Βασικά ως προς του φορουμ της νεολαίας του ΛΑΟΣ... τί να πω δεν καταδικάζω το γεγονός ότι υπάρχει κλπ, αλλά μου φάινεται ρε παιδί μου σα να λέμε... λίγο αλλού. Δηλαδή είναι νεολαία ή γερολαία;;;

Καλό είναι να έχουμε χαρακτήρα ως χώρα και γενικώς καλό είναι να υπάρχει σε κάθε χώρα χαρακτήρας, παραδόσεις κλπ, αλλά δεν πρέπει να τα συγχέουμε με τον εθνικισμό, γιατί αρχίζουν τα προβλήματα.

Αυτοί βλέπουν τον μεγα Αλέξανδρο, και άμα τους πεις "τί διαφορά είχε από τον χίτλερ;" σε παίρνουν με τις πέτρες...

Νομίζω ξέφυγα πολύ off-topic :ssss:
Άβαταρ μέλους
ΕΛ-Juan

Δημοσίευση από ΕΛ-Juan »

Gus έγραψε:
ΕΛ-Juan έγραψε:Εχμμμ γιατί να μην υπάρχει??? Εννοείς ως νεολαία? Ή ως τόπος συζήτησης?
==Ειδε ο γυφτος την γενια του κι αναγαλιασε η καρδια του.

(Sorry για το προσωπικο-επιθετικο υφος του σχολιου αλλα δεν αντεξα)
Δεν παρεξηγώ, μην ανησυχείς...
τελειωμένος έγραψε: Βασικά ως προς του φορουμ της νεολαίας του ΛΑΟΣ... τί να πω δεν καταδικάζω το γεγονός ότι υπάρχει κλπ, αλλά μου φάινεται ρε παιδί μου σα να λέμε... λίγο αλλού. Δηλαδή είναι νεολαία ή γερολαία;;;

Καλό είναι να έχουμε χαρακτήρα ως χώρα και γενικώς καλό είναι να υπάρχει σε κάθε χώρα χαρακτήρας, παραδόσεις κλπ, αλλά δεν πρέπει να τα συγχέουμε με τον εθνικισμό, γιατί αρχίζουν τα προβλήματα.
Τι δουλειά έχουν οι λαϊκιστές με τον εθνικισμό?? :shock:
τελειωμένος έγραψε:Αυτοί βλέπουν τον μεγα Αλέξανδρο, και άμα τους πεις "τί διαφορά είχε από τον χίτλερ;" σε παίρνουν με τις πέτρες...
Και καλά κάνουν νομίζω... Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον απ'τους δύο (πιο πολύ με ενοχλούν -μιλώντας για φασίστες- ο Στάλιν και ο Μάο), αλλά δεν είναι το ίδιο...

Αυτά.. Καλό Πάσχα σε όλους..
Θα απουσιάζω σε μέρος που ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχω σύνδεση στο διαδίκτυο.. Λίγη αποτοξίνωση κάνει καλό πιστεύω...
Μέχρι στιγμής από αυτά που διαβάζω σε τοίχους και έχουν μια υπογραφή με το γνωστό Α κάτω δεξιά:
"Η Κύπρος είναι κινέζικη"
"Τα Ίμια είναι κινέζικα"
"Η Μακεδονία είναι κινέζικη"

Αφού ρε παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές περιοχές είναι κινέζικες, τι σας πειράζει να είναι και το λιμάνι του Πειραιά κινέζικο??
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

τελειωμένος έγραψε:Αυτοί βλέπουν τον μεγα Αλέξανδρο, και άμα τους πεις "τί διαφορά είχε από τον χίτλερ;" σε παίρνουν με τις πέτρες...
Μα γιατί το λες αυτό? Δε μάθαμε στο σχολειό ότι είχε καλές προθέσεις ο άνθρωπος? Ήθελε να περάσει τον ελληνικό πολιτισμό μέχρι και στην Κίνα. Με ειρηνικές διαδικασίες. Σε γενικές γραμμές μπορεις να πεις ότι ήταν κάτι σαν μια ειρηνική διαδήλωση μερικών χιλιάδων χιλιομέτρων. Μόνο που αντί για πανό, είχανε κάτι χατζάρια ΝΑΑΑ <------------------> καλά ακονισμένα. Ένας μου είπε (και κόλλησε το μυαλό μου και δε θυμάμαι ποιος γμτ...) ότι θεωρείται ειρηνική εκστρατεία (υπάρχει αυτή η φράση?) από την άποψη ότι ο Αλέξανδρος δεν άφηνε τους Έλληνες μετά τις νίκες να καίνε τις πόλεις και να βιάζουν τις γυναίκες (και που το ξέρουμε αυτό?). Ο νεοέλληνας φίλοι μου βρήκε το λόγο για τον οποίο γίνονταν οι εκστρατείες...για το βίαιο και αχαλίνωτο σεξ με ανατολίτισσες και το μακέλεμα γενικότερα. Δε μας ενδιαφέρει που σκοτώθηκε τόσος κόσμος, οοοοοοοοοοοοοοχι. Αλλά η μεγάλη Ελλάδα έχει: Τους καλύτερους στρατηλάτες, την πιο όμορφη χώρα, τους πιο όμορφους κατοίκους, τον πιο ωραίο ήλιο, τα καλύτερα πανεπιστήμια....και δεν πρέπει να μολύνονται με τους ξένους όλα αυτά...
Ο Αλέξανδρος αιμοβόρος? Μην το ξαναπείς απαπαπα....
Άβαταρ μέλους
τελειωμένος

Συγγνώμη-συγγνώμη.. πάω να φάω μία χούφτα πιπέρι
Άβαταρ μέλους
armaos
Real Name: Αρμαος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από armaos »

ΕΛ-Juan έγραψε: τελειωμένος wrote:
Αυτοί βλέπουν τον μεγα Αλέξανδρο, και άμα τους πεις "τί διαφορά είχε από τον χίτλερ;" σε παίρνουν με τις πέτρες...

Και καλά κάνουν νομίζω... Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον απ'τους δύο (πιο πολύ με ενοχλούν -μιλώντας για φασίστες- ο Στάλιν και ο Μάο), αλλά δεν είναι το ίδιο...
καταλαβα καλα; δεν εχεις προβλημα με τον χιτλερ;
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

ΕΛ-Juan έγραψε: Και καλά κάνουν νομίζω... Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον απ'τους δύο (πιο πολύ με ενοχλούν -μιλώντας για φασίστες- ο Στάλιν και ο Μάο), αλλά δεν είναι το ίδιο...
Σε ενοχλει πιο πολυ απο τον Χιτλερ ο σταλιν?Δεν λεω,καθαρμα ο Σταλιν,αλλα σε ενοχλει ο Σταλιν και ο υπαρκτος "σοσιαλισμος" πιο πολυ απο απο τον Χιτλερ και τον ναζισμο?Υφερπων ναζιστης λοιπον?Και λεω υφερπων γιατι εχω καποιες ελπιδες ακομη............
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

ΕΛ-juan εντάξει ρε, σε βγάλαμε φασίστα.ΤΕΛΟΣ.Ακούς εκεί, να υπερασπίζεσαι τον Μ.Αλέξανδρο και να τον θεωρείς Έλληνα(κι όχι Σκοπιανό) και μετλαμπαδευτή του Αρχαιοελληνικού πνεύματος στα βάθη της Άσίας, εκπολιτίζοντας κάθε λογής μογγολοτάρταρες ορδές βαρβάρων από το Γρανικό μέχρι τον Ινδό! ΠΑΛΙΟΕΘΝIΚΙΣΤΗ!

Σημειωτέον: Ο Μ.Αλέξανδρος έφτασε μέχρι τα έγκατα της Περσικής Αυτοκρατορίας και μέχρι τα σύνορα του τότε γνωστού κόσμου δίνοντας ΜΟΝΟ 2 ΜΑΧΕΣ (Γρανικός, Γαυγάμηλα).Σε όλη την υπόλοιπη περσική επικράτεια έγινε δεκτός με πανυγηρισμούς και καλοσορίσματα.Το μεγαλύτερο μέρος του "στρατού" του αποτελούνταν από φιλοσόφους,αοιδούς,ιστορικούς,λόγιους και επιστήμονες. Γίνεται κατανοητό οτι οποιαδήποτε σύγκριση ή ταύτιση με το Χίτλερ ή οποιονδήποτε άλλο καθεστωτικό δικτάτορα είναι άστοχη και ουδεμία σχέση έχει με την (ιστορική)πραγματικότητα. :)
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

Ασε τωρα !! τι περιμενεις να ακουσεις! απο γκασμαδες και αλλους....
Αν σε ακουσουν να τραγουδας και κανενα εθνικο υμνο , θα πουν οτι εσυ πεταγες τους εβραιους στο Αουσβιτς.. Η αλλη σπουδαζε δημοσιογραφια και ηταν κολλητη του βρωμιαρη Γκρουεφσκι(δες το κατω θεμα), λες εμεις να μην εχουμε αναλογα φιδια στον κορφο μας?
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Off Topic
C0n έγραψε:ΕΛ-juan εντάξει ρε, σε βγάλαμε φασίστα.ΤΕΛΟΣ.Ακούς εκεί, να υπερασπίζεσαι τον Μ.Αλέξανδρο και να τον θεωρείς Έλληνα(κι όχι Σκοπιανό) και μετλαμπαδευτή του Αρχαιοελληνικού πνεύματος στα βάθη της Άσίας, εκπολιτίζοντας κάθε λογής μογγολοτάρταρες ορδές βαρβάρων από το Γρανικό μέχρι τον Ινδό! ΠΑΛΙΟΕΘΝIΚΙΣΤΗ!

Σημειωτέον: Ο Μ.Αλέξανδρος έφτασε μέχρι τα έγκατα της Περσικής Αυτοκρατορίας και μέχρι τα σύνορα του τότε γνωστού κόσμου δίνοντας ΜΟΝΟ 2 ΜΑΧΕΣ (Γρανικός, Γαυγάμηλα).Σε όλη την υπόλοιπη περσική επικράτεια έγινε δεκτός με πανυγηρισμούς και καλοσορίσματα.Το μεγαλύτερο μέρος του "στρατού" του αποτελούνταν από φιλοσόφους,αοιδούς,ιστορικούς,λόγιους και επιστήμονες. Γίνεται κατανοητό οτι οποιαδήποτε σύγκριση ή ταύτιση με το Χίτλερ ή οποιονδήποτε άλλο καθεστωτικό δικτάτορα είναι άστοχη και ουδεμία σχέση έχει με την (ιστορική)πραγματικότητα. :)
Εκπολιτισμός με το ζόρι δεν γίνεται φίλε μου.
zupiter έγραψε:Ασε τωρα !! τι περιμενεις να ακουσεις! απο γκασμαδες και αλλους....
Αν σε ακουσουν να τραγουδας και κανενα εθνικο υμνο , θα πουν οτι εσυ πεταγες τους εβραιους στο Αουσβιτς..
Ε,βέβαια. Δεν είναι εντελώς παράλογο να στέκεσαι σούζα επειδή ακούς ένα μελοποιημένο ποίημα (= εθνικός ύμνος);; Ούτε οι ρουβίτσες δεν τα κάνουν αυτά.

& ο Χίτλερ & ο Μέγας Αλέκος & ο Στάλιν το ίδιο βάρβαροι ήταν.
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Στο θέμα μας τώρα... Όποιος κρίνει τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου με κριτήριο την καταγωγή ή την εθνικότητά του,είναι τουλάχιστον ανόητος. Τα επιχειρήματα τα έχουμε πει 300 φορές (όσες είναι & οι αδελφές του Λεωνίδα): Είναι γελοίο να μισείς κάποιον λόγω της εθνικότητάς του. Δίνεις έτσι κάθε δικαίωμα στους άλλους να μισούν εσένα. Αν μισείς τους μετανάστες ως ιδιότητα,τότε θα πρέπει να μισείς και τους Έλληνες μετανάστες.

Στα εστιατόρια της Αμερικής υπήρχαν ταμπέλες που έγραφαν: "Απαγορεύεται η είσοδος σε Έλληνες και σκύλους". Είναι λογικό οι μετανάστες οποιασδήποτε εθνικότητας να έχουν κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά και αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας λόγω φτώχιας. Άλλωστε,μην ξεχνάμε οτι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Φαντάζομαι ότι είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και ψυχοφθόρο κάτι τέτοιο.

Αν ηρεμήσετε λίγο,ορισμένοι "ρατσιστούληδες",θα καταλάβετε πόσο κωλοφάρα είμαστε & εμείς & πόσα κωλόπαιδα ελληνάκια κυκλοφορούν στους δρόμους,κλέβουν κινητά,μπουφάν,απειλούν κοπέλες,κλπ...

Στην Ισπανία,που έχω προσωπική εμπειρία,βλέπεις ένα μωσαϊκό ανθρώπων που όλοι είναι Μαδριλένοι,Βαρκελώνιοι,Βαλενθιανοί,κλπ. Δεν απασχολεί κανέναν το χρώμα και η θρησκεία του συμπολίτη του. Στην Ελλάδα είναι ακόμα νωρίς. Ξαφνικά,από εκεί που ήμασταν χώρα της σφαλιάρας,χώρα εξαγωγής μεταναστών & παιδιά της φάπας & του φραμπαλά γίναμε οι νταβάδες των Βαλκανίων και χώρα υποδοχής μεταναστών. Για το μέσο πολίτη είναι δύσκολη η προσαρμογή σ' αυτήν την κατάσταση. Σιγά-σιγά θα το συνηθίσουν όλοι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική”