Απώλεια πάσο

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Απώλεια πάσο

Δημοσίευση από kostas213 »

Πριν απο λίγο συνειδητοποίησα ότι κάπου έχω χάσει το πάσο μου. :shock: Ξέρω ότι πρέπει να πάω στη γραμματεία για να δηλώσω την απώλεια, αλλά ξέρει κανείς πόσο καιρό θα πάρει να μου βγάλουν καινούριο πάσο; Επίσης, μέχρι να εκδοθεί το νέο πάσο, θα δικαιούμαι φοιτητικα εισιτήρια ή όχι;
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Re: Απώλεια πάσο

Δημοσίευση από timos_m »

Νομίζω πως δε σου δίνουν καινούριο πριν περάσουν 2 μήνες απ' όταν δηλώσεις την απώλεια. Και, όχι, δε θα δικαιούσαι τα φοιτητικά προνόμια. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
maria_20
Real Name: Μαρία
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από maria_20 »

Θέλει 2 μήνες να βγει απο τη στιγμή που δηλώνεις την απώλεια όπως είπε κ ο Τίμος παραπάνω.
Όταν είχα χάσει το δικό μου μου είπαν ότι με μια βεβαίωση σπουδών θα ήμουν καλλυμένη. Ρώτα όμως πάλι τη γραμματεία να σαι σιγουρος! :)
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

kostas213 έγραψε:Πριν απο λίγο συνειδητοποίησα ότι κάπου έχω χάσει το πάσο μου. :shock: Ξέρω ότι πρέπει να πάω στη γραμματεία για να δηλώσω την απώλεια, αλλά ξέρει κανείς πόσο καιρό θα πάρει να μου βγάλουν καινούριο πάσο; Επίσης, μέχρι να εκδοθεί το νέο πάσο, θα δικαιούμαι φοιτητικα εισιτήρια ή όχι;
ψαξε στα μπουφαν σου, την εσωτερικη τσεπη της τσαντας σου και στα παντελονια που εχεις στο πλυντηριο. επισης αν το γραφειο σου ειναι σαν το δικο μου ψαξε κατω απο το αχουρι των σημειωσεων και της χαρτουρας. κι εγω ετσι την επαθα με το πασο μου και μετα το ξαναβρηκα.

σχετικα με τα εισητηρια, τα δικαιουσε αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις. ειναι σαν να εχεις πασο και να το εχεις ξεχασει. απλα νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος (ρωτα κι αλλου) οτι μπορεις να χτυπας φοιτητικα εισητηρια κι αν σε πιασουν και σου βαλουν προστιμο μπορεις να το πας στο πολυτεχνειο. με καθε επιφυλαξη το τελευταιο
Άβαταρ μέλους
τελειωμένος
Real Name: Κώστας

Δημοσίευση από τελειωμένος »

Αν σε πιάσουν με εισητήριο μισό και χωρίς πάσο, πληρώνεις μισό πρόσθιμο όπου και να πάς.(το έχω πάθει)
Αν σε πιάσουν με πάσο και χωρίς εισητήριο πληρώνεις ολόκληρο πρόσθιμο (επίσης το έχω πάθει).
Αν σε πιάσουν με πάσο και μισό εισητήριο, πιάσαν τόπο τα πρόσθιμα.
Αν σε πιάσουν με πάσο και ολόκληρο εισητήριο... κρίμα το εισητήριο :lol:(το έχω πάθει και αυτό-δεν έβρισκα μισά)
Μήπως είναι καιρός το Πολυτεχνείο να βγάλει και φοιτητικές ταυτότητες;
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι παντρεμένος.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Αυτο που ξερω εγω, και ελπιζω να μη μπερδεψω κοσμο, ειναι πως:
Αν σε πιασουν με μειωμενο εισιτιριο χωρις πασο, και σου βαλουν προστιμο μπορει να το ακυρωσεις με επιδειξη βεβαιωσης σπουδων. (υποθετω πως και ο ελεγκτης αν δεν ειναι εντελως κρετινος θα αρκεστει σε αυτη...)
Αν σε πιασουν χωρις εισητηριο και εχεις βεβαιωση σπουδων/πασο θα πληρωσεις το ποσο που σου αντιστοιχει ως προστιμο το δε-θυμαμαι-ποσο πολλαπλασιο του μειωμενου εισητηριου.

(η ορθογραφια μου ειναι ο,τι να ναι :roll: ...αλλα δε θα ασχοληθω με αυτο τωρα)
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

η καρτα βιβλιοθηκης δεν πρεπει να μετραει ε?
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

οχι
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας

Απώλεια πάσο

Δημοσίευση από sos »

Επειδή το είχε χάσει και μια φίλη μου στο προηγούμενο εξάμηνο, ξέρω ότι κάνει 2 μήνες περίπου να σου βγάλουν άλλο και στο μεταξύ μπορείς να κυκλοφορείς με μία βεβαίωση σπουδών πάνω σου, αλλά θα πρέπει να έχεις και ταυτότητα για να γίνεται ταυτοποίηση προσώπου.... Αυτά....
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

κι εγώ το έχασα. μας πήρε η άνοιξη όλους μου φαίνεται :P
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Και εγω το χασα, (μεγαααλη ιστορια), δεν ετυχε να πετυχω ελεγκτη στο λεωφ/τρενο κτλ αν κ παντα κυκλολοφορω πλεον με την βεβαιωση σπουδων και την ταυτοτητα. Η τυπισα στην γραμματεια (η μονη ευγενεστατη που εχω πετυχει, μια Μαριαννα) μου πε οτι δεν ηξερε συγκεκριμενα αν η βεβαιωση μας καλυπτει πληρως, αλλα μου την εβγαλε να υπαρχει. Παρεπιπτοντως τι μαμακια αυτο με τους 2 μηνες! Η μονη φορα που χρησιμοποιησα παντως την βεβαιωση ηταν μια Παρασκευη στο Jasmin που ηταν η φοιτητικη βραδια για xtra ποτο :P
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Ωραία. Οπότε με το που ανοίγει η σχολή πάω για αίτηση στην γραμματεία. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια (τα είδα λίγο καθυστερημένα βέβαια, δεν είχα σύνδεση στο ίντερνετ για κάποιες μέρες)!
There's no place like ::1
hannibal
Real Name: Περικλης

Δημοσίευση από hannibal »

Παιδια καλησπερα την πατησα κι εγω, εχασα το πασο μου. Βολευει να δηλωσω απωλεια η με τη νεα σεζον μας δινουν αλλο? Κι αν μας δινουν αλλο για ποτε μιλαμε? Ρωταω επειδη το ποστ ειναι παλιο και δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν τα οσα προοαναφερθηκαν...
Άβαταρ μέλους
MakisH
Real Name: MakisH
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MakisH »

Από τη Δευτέρα (24/9/12) οι αιτήσεις: http://academicid.minedu.gov.gr/
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
hannibal
Real Name: Περικλης

Δημοσίευση από hannibal »

Eυχαριστω με καλυψες σχεδον ολοκληρωτικα, η απορια μου ειναι σε ποιον κωδικο προσβασης αναφερεται η ανακοινωση για υποβολη αιτησης..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”